pexths Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Σήμερα έκανα ενημέρωση την εφαρμογή my Vodafone app με συνέπεια να μην ανοίγει καν, σε εσάς δουλεύει; Δουλευει κανονικα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Παιδιά ισχύει η ανανέωση μέσω PayPal; Γιατί βλέπω στο σάιτ υπάρχει η επιλογή. αν εχεις υπολοιπο στο paypal κανονικα αλλιως λογω capital δεν προχωραει.. Δηλαδή εμένα που τραβάει από πιστωτική κάρτα το PayPal δεν παίζει να προχωρήσει η συναλλαγή; οχι γιατι το paypal ειναι ιδρυμα με εδρα στο εξωτερικο εμενα που βγαζει αποτυχια και εχω κανονικα χρηματα μεσα!λογω capital?ελεος :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 εμενα που βγαζει αποτυχια και εχω κανονικα χρηματα μεσα!λογω capital?ελεος :( Ναι λογω capital control Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Εξαρτάται που εννοεί ότι έχει μέσα χρήματα. Αν εννοεί σε κάποιο λογαριασμό που έχει συνδέσει ή κάποια πιστωτική, είναι λογικό να μην δουλεύει. Αν όμως έχει θετικό balance στο paypal θα πρέπει να μπορεί να πληρώσει χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Μόλις έκανα ανανέωση με paypal χωρίς να έχω υπόλοιπο στο λογαριασμό του paypal, τράβηξε χρήματα από τη χρεωστική μου κάρτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Μόλις έκανα ανανέωση με paypal χωρίς να έχω υπόλοιπο στο λογαριασμό του paypal, τράβηξε χρήματα από τη χρεωστική μου κάρτα. ποιας τράπεζας είναι η κάρτα; Πειραιώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 ποιας τράπεζας είναι η κάρτα; Πειραιώς; EUROBANK, Παίζει σημασία; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 EUROBANK, Παίζει σημασία; Εμένα που είναι alpha δε μου το επέτρεπε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Μόλις έκανα ανανέωση με paypal χωρίς να έχω υπόλοιπο στο λογαριασμό του paypal, τράβηξε χρήματα από τη χρεωστική μου κάρτα. Αν και δε νομίζω, αλλά για να το διευκρινίσουμε καλύτερα, δεν μιλάμε για την απλή on line ανανέωση που βάζεις αριθμό κάρτας χρεωστικής ή πιστωτικής, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Αν και δε νομίζω, αλλά για να το διευκρινίσουμε καλύτερα, δεν μιλάμε για την απλή on line ανανέωση που βάζεις αριθμό κάρτας χρεωστικής ή πιστωτικής, έτσι; γραφει οτι εκανε ανανεωση μεσω paypall παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 γραφει οτι εκανε ανανεωση μεσω paypall παραπανω. Όπως είπα διάβασα τι έγραψε και δεν έδινα πολλές πιθανότητες να ήταν το αντίθετο,και απλά το ρώτησα για διευκρίνιση για να εξασφαλίσουμε ότι ενοούσε paypal 100%, μιας και θεωρητικά δεν μπορεί να δουλέψει κάτι τέτοιο. Επιβεβαιώνω λοιπόν ότι γίνεται μιας και μόλις πραγματοποίησα και εγώ μία ανανέωση μέσω του vodafonecu.gr, επιλέγοντας πληρωμή μέσω paypal, χρησιμοποιώντας συνδεδεμένη χρεωστική visa της eurobank που τραβάει από λογαριασμό στην τράπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Εγω με πιστωτικη Visa Eurobank μεσω paypal, επίσης εκανα ανανεωση ομιλιας πριν λίγο. Προσπαθησα να βαλω Visa Πειραιως στο Paypal για να κάνω την συναλλαγη, αλλα δεν μου την δεχτηκε για αγνωστο λογο και έτσι εγινε με την προυπαρχουσα visa eurobank. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Και μένα τράβηξε από πιστωτική της εθνικής το PayPal κανονικά για ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Οταν η εταιρεία στην οποία θα καταλήξουν τα λεφτά έχει λογαριασμό στην Ελλάδα δεν υπάρχει πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι όταν πας να πληρώσεις εταιρεία με έδρα στο εξωτερικό. (πχ ebay) Εκεί δεν δουλεύει το paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Το ότι το PayPal, που εκεί πάνε τα χρήματα πριν καταλήξουν εκεί που θες, έχει έδρα στο εξωτερικό δεν παίζει ρόλο; Δεν το αμφισβητώ, αφού προφανώς δουλεύει, αλλά μια και αρχικά αυτή ήταν ή επίσημη δικαιολογία που δεν είχαμε PayPal, άλλαξε κάτι; Υπήρξε κάποια εξαίρεση π.χ.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Όταν κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω Paypal και οποιαδήποτε άλλη πληρωμή μέσω Paypal τότε πληρώνεις το Paypal και όχι τον έμπορο. Για να δέχτηκε μέσω Eurobank πιστωτικής το paypal σημαίνει οτι μάλλον έχει ανοίξει η χρέωση καρτών της τράπεζας αυτής από το Paypal! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Βγαινουν ακομη scratch cards? Εκδιδονται απο την vodafone? Ή μονο οτι εχει μεινει απο παλιο στοκ; Ξερει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Σήμερα έκανα ενημέρωση την εφαρμογή my Vodafone app με συνέπεια να μην ανοίγει καν, σε εσάς δουλεύει; Λεβέντες πως μπορώ να γυρίσω στην προηγούμενη έκδοση; έχω θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Σε iOS δεν ειδα κανενα προβλημα με το update στο application. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Σε iOS δεν ειδα κανενα προβλημα με το update στο application. Και εγω σε android κανενα προβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Στο play store βλέπω ότι και άλλοι έχουν θέμα, δε ξέρω που οφείλεται αυτό ,ότι να ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Και σε εμένα μια χαρά λειτουργεί η νέα έκδοση. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Βγαινουν ακομη scratch cards? Εκδιδονται απο την vodafone? Ή μονο οτι εχει μεινει απο παλιο στοκ; Ξερει κανεις; Πλέον όλες είναι σε χαρτί σαν απόδειξη. Αν έχουν μείνει οι παλιές μόνο κι αυτές μπορεί να έχουν λήξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Μπα μην είσαι τόσο σίγουρος.Εγώ από κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης παίρνω εδώ και καιρό scratch cards Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Στο play store βλέπω ότι και άλλοι έχουν θέμα, δε ξέρω που οφείλεται αυτό ,ότι να ναι Και εγώ έχω πρόβλημα μετά την τελευταία αναβάθμιση... Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts