Mark_K Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Μου ήρθε το δώρο σε φοιτητικό CU που έχει να κάνει ανανέωση πάνω 6μηνο. Πιστεύω επειδή έτσι κι αλλιώς κάθε μήνα παρατείνεται η ημερομηνία λήξης του χρηματικού υπολοίπου κατά 1 μήνα, λογικά για αυτό συμβαίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Έγραψα και πιο πανω οτι δεν θα φαίνονται τα μπόνους στην εφαρμογή. Ειναι επίσημη απαντηση από το support. Ελπίζουμε μονο να ενημερωθούμε πριν τελειώσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Oκ νομιζω δεν ειναι τοσο και πολυπλοκο το θεμα.Σημασια εχει η κινηση και οτι εχει δωσει αρκετα λεπτα που για τηλεφωνα αναγκης σε οσους αδυνατουν να βαλουν καρτα & τουλαχιστον μας λυνει τα χερια.Τωρα αν τα καταναλωσεις σιγουρα θα ερθει και μηνυμα εφοσον εχεις αρχισει να καταναλωνεις τα δικα σου. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Έγραψα και πιο πανω οτι δεν θα φαίνονται τα μπόνους στην εφαρμογή. Ειναι επίσημη απαντηση από το support. Ελπίζουμε μονο να ενημερωθούμε πριν τελειώσουν Ενημερώθηκα στα 60mb και όταν τελείωσαν. Ούτε μια μέρα δεν άντεξαν! Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Θυμαται κανεια απο τα...παλια, γνωριζει καποιος, οι scratch cards της vodafone, οντως ληγουν την ημ/νια που γραφουν πανω; Ποτε δεν το καταλαβα αυτο. Πχ στην wind δεν βλεπω να γραφουν ημ/νια ληξης. Τι ειναι, ευπαθες φαγητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Θυμαται κανεια απο τα...παλια, γνωριζει καποιος, οι scratch cards της vodafone, οντως ληγουν την ημ/νια που γραφουν πανω; Ποτε δεν το καταλαβα αυτο. Πχ στην wind δεν βλεπω να γραφουν ημ/νια ληξης. Τι ειναι, ευπαθες φαγητο; από οσο θυμαμαι στην βονταφον οι scratch cards δεν ειχανε ημερομηνια ληξης μονο στις αντιστοιχες τις κοσμοτε θυμαμαι ότι ειχε ημερομηνια ληξης.. καλα τι μου θύμησες τωρα ποσο καιρο εχω να παρω καρτα ανανέωσης; από τοτε που εχω το my account κανω ανανεωση με χρεωστικη καρτα και δεν παιδεύομαι με πληκτρολόγηση κωδικων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 από οσο θυμαμαι στην βονταφον οι scratch cards δεν ειχανε ημερομηνια ληξης μονο στις αντιστοιχες τις κοσμοτε θυμαμαι ότι ειχε ημερομηνια ληξης.. καλα τι μου θύμησες τωρα ποσο καιρο εχω να παρω καρτα ανανέωσης; από τοτε που εχω το my account κανω ανανεωση με χρεωστικη καρτα και δεν παιδεύομαι με πληκτρολόγηση κωδικων. Εχω ομως μερικες, και εχουν...ημερομηνια ληξης! Μετα αχρηστευονται δηλαδη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Εχω ομως μερικες, και εχουν...ημερομηνια ληξης! Μετα αχρηστευονται δηλαδη; Από την στιγμή που γράφουν ημερομηνία λήξης τότε ναι, δεν θα μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις μετά από εκείνη την ημερομηνία! Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Αν κάνω το συμβόλαιο καρτοκινητο θα έχω 4g? Ποιο τηλέφωνο περνω για να κάνω την σύνδεση καρτοκινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Ναι φυσικά και θα έχεις 4g και εγώ καρτοκινητό έχω με 4g κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Αν κάνω το συμβόλαιο καρτοκινητο θα έχω 4g? Ποιο τηλέφωνο περνω για να κάνω την σύνδεση καρτοκινητο? 1227 χωρίς χρέωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Αν κάνω το συμβόλαιο καρτοκινητο θα έχω 4g? Ποιο τηλέφωνο περνω για να κάνω την σύνδεση καρτοκινητο? Όταν θα γίνει καρτοκινητό στέλνεις το μήνυμα "4GNAI" στο 1285 για να ανοίξεις το 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Οκ σας ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Θα ήθελα να σας κάνω μια παλαιολιθική ερώτηση.. Το εικονομήνυμα ποσό χρεώνεται ; Περιλαμβάνεται στα δωρεάν μηνύματα των φοιτητών πακέτων ; Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Θα ήθελα να σας κάνω μια παλαιολιθική ερώτηση.. Το εικονομήνυμα ποσό χρεώνεται ; Περιλαμβάνεται στα δωρεάν μηνύματα των φοιτητών πακέτων ; δεν το γνωριζω!panafon εχεις ε?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 δεν το γνωριζω!panafon εχεις ε?:lol: και browser explorer :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Η απλά μπαίνω στρατο και θα έχω Νοκια με κουμπιά :P :P Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Θα ήθελα να σας κάνω μια παλαιολιθική ερώτηση.. Το εικονομήνυμα ποσό χρεώνεται ; Περιλαμβάνεται στα δωρεάν μηνύματα των φοιτητών πακέτων ; Σίγουρα δεν περιλαμβάνεται. Όσο για την τιμή δεν ξέρω ακριβώς αλλά συνήθως παίζει 0,30 με 0,50€. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Η απλά μπαίνω στρατο και θα έχω Νοκια με κουμπιά :P :P ποιο νοκια? τα 2 τελευταια που αγορασα (1 απλο με κουμπια + 1 ανδροιδ) με το πρωτο πεσιμο σβηνουν σε ανυποψιαστες στιγμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 ποιο νοκια? τα 2 τελευταια που αγορασα (1 απλο με κουμπια + 1 ανδροιδ) με το πρωτο πεσιμο σβηνουν σε ανυποψιαστες στιγμες θα εχει καποιο χωρις καμερα...αφου πηγε φανταρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 θα εχει καποιο χωρις καμερα...αφου πηγε φανταρος δεν ειναι τοσο αυστηρά στο στρατό πια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Θα ήθελα να σας κάνω μια παλαιολιθική ερώτηση.. Το εικονομήνυμα ποσό χρεώνεται ; Περιλαμβάνεται στα δωρεάν μηνύματα των φοιτητών πακέτων ; Δεν περιλαμβάνεται και προϋποθέτει την ύπαρξη σύνδεσης data.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 τα capital controls πάγωσαν και το Vodafone sharing ή είναι προσωρινό το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 τα capital controls πάγωσαν και το Vodafone sharing ή είναι προσωρινό το πρόβλημα; Τώρα το πηγαν στις 13-7-15 Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Καλα μυστηρια πραγματα.Μπορεις να κανεις ανανεωση κανονικα με πιστωτικη χρεωστικη μια χαρα και δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις το vodafone sharing.Οτι να'ναι λεμε! Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts