Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου ήρθε το δώρο σε φοιτητικό CU που έχει να κάνει ανανέωση πάνω 6μηνο. Πιστεύω επειδή έτσι κι αλλιώς κάθε μήνα παρατείνεται η ημερομηνία λήξης του χρηματικού υπολοίπου κατά 1 μήνα, λογικά για αυτό συμβαίνει...

Έγραψα και πιο πανω οτι δεν θα φαίνονται τα μπόνους στην εφαρμογή. Ειναι επίσημη απαντηση από το support. Ελπίζουμε μονο να ενημερωθούμε πριν τελειώσουν

Oκ νομιζω δεν ειναι τοσο και πολυπλοκο το θεμα.Σημασια εχει η κινηση και οτι εχει δωσει αρκετα λεπτα που για τηλεφωνα αναγκης σε οσους αδυνατουν να βαλουν καρτα & τουλαχιστον μας λυνει τα χερια.Τωρα αν τα καταναλωσεις σιγουρα θα ερθει και μηνυμα εφοσον εχεις αρχισει να καταναλωνεις τα δικα σου.

Έγραψα και πιο πανω οτι δεν θα φαίνονται τα μπόνους στην εφαρμογή. Ειναι επίσημη απαντηση από το support. Ελπίζουμε μονο να ενημερωθούμε πριν τελειώσουν

Ενημερώθηκα στα 60mb και όταν τελείωσαν. Ούτε μια μέρα δεν άντεξαν!

Θυμαται κανεια απο τα...παλια, γνωριζει καποιος,

οι scratch cards της vodafone, οντως ληγουν την ημ/νια που γραφουν πανω;

Ποτε δεν το καταλαβα αυτο.

Πχ στην wind δεν βλεπω να γραφουν ημ/νια ληξης. Τι ειναι, ευπαθες φαγητο;

Θυμαται κανεια απο τα...παλια, γνωριζει καποιος,

οι scratch cards της vodafone, οντως ληγουν την ημ/νια που γραφουν πανω;

Ποτε δεν το καταλαβα αυτο.

Πχ στην wind δεν βλεπω να γραφουν ημ/νια ληξης. Τι ειναι, ευπαθες φαγητο;

από οσο θυμαμαι στην βονταφον οι scratch cards δεν ειχανε ημερομηνια ληξης μονο στις αντιστοιχες τις κοσμοτε θυμαμαι ότι ειχε ημερομηνια ληξης.. καλα τι μου θύμησες τωρα ποσο καιρο εχω να παρω καρτα ανανέωσης; από τοτε που εχω το my account κανω ανανεωση με χρεωστικη καρτα και δεν παιδεύομαι με πληκτρολόγηση κωδικων.

από οσο θυμαμαι στην βονταφον οι scratch cards δεν ειχανε ημερομηνια ληξης μονο στις αντιστοιχες τις κοσμοτε θυμαμαι ότι ειχε ημερομηνια ληξης.. καλα τι μου θύμησες τωρα ποσο καιρο εχω να παρω καρτα ανανέωσης; από τοτε που εχω το my account κανω ανανεωση με χρεωστικη καρτα και δεν παιδεύομαι με πληκτρολόγηση κωδικων.

Εχω ομως μερικες, και εχουν...ημερομηνια ληξης! Μετα αχρηστευονται δηλαδη;

Εχω ομως μερικες, και εχουν...ημερομηνια ληξης! Μετα αχρηστευονται δηλαδη;

Από την στιγμή που γράφουν ημερομηνία λήξης τότε ναι, δεν θα μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις μετά από εκείνη την ημερομηνία!

Αν κάνω το συμβόλαιο καρτοκινητο θα έχω 4g? Ποιο τηλέφωνο περνω για να κάνω την σύνδεση καρτοκινητο?

Αν κάνω το συμβόλαιο καρτοκινητο θα έχω 4g? Ποιο τηλέφωνο περνω για να κάνω την σύνδεση καρτοκινητο?

1227 χωρίς χρέωση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν θα γίνει καρτοκινητό στέλνεις το μήνυμα "4GNAI" στο 1285 για να ανοίξεις το 4G.

Θα ήθελα να σας κάνω μια παλαιολιθική ερώτηση.. Το εικονομήνυμα ποσό χρεώνεται ; Περιλαμβάνεται στα δωρεάν μηνύματα των φοιτητών πακέτων ;
:w00t:

Θα ήθελα να σας κάνω μια παλαιολιθική ερώτηση.. Το εικονομήνυμα ποσό χρεώνεται ; Περιλαμβάνεται στα δωρεάν μηνύματα των φοιτητών πακέτων ;

δεν το γνωριζω!panafon εχεις ε?:lol:

Σίγουρα δεν περιλαμβάνεται. Όσο για την τιμή δεν ξέρω ακριβώς αλλά συνήθως παίζει 0,30 με 0,50€.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η απλά μπαίνω στρατο και θα έχω Νοκια με κουμπιά :P :P

ποιο νοκια? τα 2 τελευταια που αγορασα (1 απλο με κουμπια + 1 ανδροιδ) με το πρωτο πεσιμο σβηνουν σε ανυποψιαστες στιγμες

ποιο νοκια? τα 2 τελευταια που αγορασα (1 απλο με κουμπια + 1 ανδροιδ) με το πρωτο πεσιμο σβηνουν σε ανυποψιαστες στιγμες

θα εχει καποιο χωρις καμερα...αφου πηγε φανταρος

Δεν περιλαμβάνεται και προϋποθέτει την ύπαρξη σύνδεσης data....

τα capital controls πάγωσαν και το Vodafone sharing ή είναι προσωρινό το πρόβλημα;

Τώρα το πηγαν στις 13-7-15

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Καλα μυστηρια πραγματα.Μπορεις να κανεις ανανεωση κανονικα με πιστωτικη χρεωστικη μια χαρα και δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις το vodafone sharing.Οτι να'ναι λεμε!

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked