Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολλοί εδώ μεσα εχουν γράψει ότι στα καταστήματα δεν κάνουν πια καρτοκινητά, επειδή λένε οτι έχει πρόβλημα το σύστημα τους, ενώ για να σου κάνουν νέο συμβόλαιο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα...

Και δηλαδή, τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπτωση; Μεταφορά σε whatsup γίνεται κανονικά;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

@Mark: είμαι και εγώ υπερ των καρτοκινητών, απλά απάντησα στο φίλο που σκεφτόταν τη προσφορα της βονταφον (που του δινει τα μισά από αυτά που δίνει η γουιντ)

Και δηλαδή, τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπτωση; Μεταφορά σε whatsup γίνεται κανονικά;

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς ένα κατάστημα και να ρωτήσεις. Εαν σου πουν όχι, πας σε έναν 'Γερμανό' και γίνεται η δουλειά σου

Είμαι στην q και σκέφτομαι να μεταφερθώ στο cu. Είναι το δεύτερο τηλέφωνό μου και θα χρησιμοποιώ μόνο mobile internet. Ο λόγος που θέλω να το μεταφέρω είναι το πολύ κακό σήμα στην περιοχή που κινούμαι. Πιστεύετε ότι είναι σωστή επιλογή ή να πάω σε κάποιο άλλο δίκτυο;

Εσύ το ξέρεις αυτό.Εχεις καλύτερο σήμα άλλη εταιρία στην περιοχή σου;

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς ένα κατάστημα και να ρωτήσεις. Εαν σου πουν όχι, πας σε έναν 'Γερμανό' και γίνεται η δουλειά σου

Εννοείς ένα κατάστημα Cosmote; Δηλαδή, ο Γερμανός στα σίγουρα το κάνει;

Εσύ το ξέρεις αυτό.Εχεις καλύτερο σήμα άλλη εταιρία στην περιοχή σου;

Ναι, από άποψη σήματος και η Vodafone και η Cosmote έχουν πάρα πολύ καλό (για Γρεβενά μιλάω) και φυσικά πολύ καλύτερο από αυτό της Q.

Απλά, αυτό που με ενδιαφέρει είναι πιο έχει καλύτερες προσφορές για mobile internet και σε ποιο θα γίνει πιο απροβλημάτιστα η μεταφορά.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Βασικά σαν την προσφορά που τρέχει η Q μέχρι μεθαύριο που δίνεις 8€ και θα σου έχει μέχρι τέλος του έτους 1GB κάθε μήνα χωρίς άλλη χρέωση, δεν έχει κανείς άλλος.

Ναι, αλλά δε με βολεύει από άποψη σήματος.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι σχετικά με το φοιτητικό CU:

Έχετε ακούσει να "έκοψαν" σε κάποιο το φοιτητικό καρτοκινητό που τελείωσε τα βασικά έτη σπουδών ή το παρατείνει η Vodafone σιωπηρά, χωρίς να ελέγχει αν έχεις υπερβεί τα βασικά έτη σπουδών;

καλησπέρα εχει αναφερθεί αρκετές φορές στο φόρουμ ότι ακόμα και να εχει λήξει το πάσο δεν κόβουν το φοιτητικό πακέτο και ισχύει κανονικά μέχρι νεώτερας ανακοίνωσης .

καλησπέρα εχει αναφερθεί αρκετές φορές στο φόρουμ ότι ακόμα και να εχει λήξει το πάσο δεν κόβουν το φοιτητικό πακέτο και ισχύει κανονικά μέχρι νεώτερας ανακοίνωσης .

Σ'ευχαριστώ πολύ!

Εννοείς ένα κατάστημα Cosmote; Δηλαδή, ο Γερμανός στα σίγουρα το κάνει;

Ναι, από άποψη σήματος και η Vodafone και η Cosmote έχουν πάρα πολύ καλό (για Γρεβενά μιλάω) και φυσικά πολύ καλύτερο από αυτό της Q.

Απλά, αυτό που με ενδιαφέρει είναι πιο έχει καλύτερες προσφορές για mobile internet και σε ποιο θα γίνει πιο απροβλημάτιστα η μεταφορά.

Καταρχην πρεπει να σιγουρευτεις σε πιο δικτυο θα εισαι με καλυτερο σημα και ταχυτητες εφοσον σε ενδιαφερει το ιντερνετ και μονο.Μετα κοιταξε τα πακετα ιντερνετ και bonus ιντερνετ που δινει η vodafone και η cosmote και αναλογα το τι σε συμφερει κανεις.Με την φορητοτητα δεν νομιζω να εχεις καποιο θεμα ... αργα γρηγορα θα γινει.

όπως το έχω αναφέρει και εγώ την έχω πατήσει δυο φορές κάτι γίνεται με το σύστημα τους, τους είχα πάρει δυο φορές στο 13840 επιλογή 1 για να με βοηθησουν και τελικa το καταχωρήσαν σαν αίτημά. Τους παραπονέθηκα ότι εγώ πλήρωσα ανανέωση και δεν μου μπήκε και θέλω να κάνω τηλέφωνο και μου είπανε ότι στα πλαίσια καλής θέλησης θα μου βάλουν αυτοί 5ευρώ , έτσι και έκαναν μετα από μισή ώρα μπήκαν χωρίς να έρθει κάποιο μυνημα. Και μετα από 5 ημέρες μου ήρθε μυνημα ότι ελενχθηκε και ότι θα μου επιστραφουν πίσω τα χρήματά και έτσι και έγινε. Πολύ κακό όμως που το σύστημα τους δεν δουλευει . Όσο για το pay pall μια φορά τα είχα χρησιμοποιήσει πάλια με κάρτα για αγορές στο internet, τώρα μπορω να το χρησιμοποιήσω με την χρεώστικη κάρτα του ατμ ; επίσης τι προνόμιά έχω εάν κάνω ανανέωση μέσω pay pall ; . Θα γλυτωσω τα κολληματα αυτά του συστήματος ;. Εχει προμήθεια το pay pall ; πάντως εδώ http://www.connectphone.gr/topup.php εχει κανονικά ανανέωση 5ευρώ και όταν επιλέγεις pay pall πληρώνεις προμήθεια 0.55ευρώ παραπάνω . Τότε ποιος ο λογος να την χρησιμοποιήσω ;. Ασ χρησιμοποιήσω την κάρτα του ατμ με τον κλασικό τρόπο μέσω του my account.

Και εγώ πριν τέσσερις μέρες που δοκίμασα να κάνω ανανέωση μέσω του my account δεν γινόταν με τίποτα. Δοκίμασα καμιά δεκαριά και μετά το verified όταν έβαζες τον κωδικό σου έβγαζε ότι προέκευψε σφάλμα και η συναλλαγή δεν ολοκληρηρώθηκε. Μόνο την επόμενη μέρα και μετά από κάποιοες προσπάθειες πέτυχε η ανανέωση. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι πάνω σε αυτό. Όταν έλεγξα τις κινήσεις του verified για τη χρεωστική Πειραιώς που χρησιμοποίησα, η σελίδα έγραφε ότι έγιναν οι ταυτοποιημένες συναλλαγές καθως ανάφερε ότι ήταν ανανέωση για Vodafone και δίπλα το ποσό. Η τράπεζα όμως είπε ότι δεν υπάρχουν άλλες χρεώσεις πέρα από την επιτυχημένη ανανέωση και όντως δεν μου αφαιρέθηκε κάποιο υπόλοιπο μετά από έλεγχο που έκανα. Τότε γιατί γράφονται οι χρεώσεις όταν κοιτώ τις κινήσεις της κάρτας για τις verified συναλλαγές; Μήπως αφαιρεθεί κάποιο ποσό αργότερα;

Και εγώ πριν τέσσερις μέρες που δοκίμασα να κάνω ανανέωση μέσω του my account δεν γινόταν με τίποτα. Δοκίμασα καμιά δεκαριά και μετά το verified όταν έβαζες τον κωδικό σου έβγαζε ότι προέκευψε σφάλμα και η συναλλαγή δεν ολοκληρηρώθηκε. Μόνο την επόμενη μέρα και μετά από κάποιοες προσπάθειες πέτυχε η ανανέωση. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι πάνω σε αυτό. Όταν έλεγξα τις κινήσεις του verified για τη χρεωστική Πειραιώς που χρησιμοποίησα, η σελίδα έγραφε ότι έγιναν οι ταυτοποιημένες συναλλαγές καθως ανάφερε ότι ήταν ανανέωση για Vodafone και δίπλα το ποσό. Η τράπεζα όμως είπε ότι δεν υπάρχουν άλλες χρεώσεις πέρα από την επιτυχημένη ανανέωση και όντως δεν μου αφαιρέθηκε κάποιο υπόλοιπο μετά από έλεγχο που έκανα. Τότε γιατί γράφονται οι χρεώσεις όταν κοιτώ τις κινήσεις της κάρτας για τις verified συναλλαγές; Μήπως αφαιρεθεί κάποιο ποσό αργότερα;

προφανως εγινε οτι εγινε και σε εμενα σου εγινε δεσμευση ποσου στην τραπεζα αλλα δεν εγινε ποτε η ανανεωση , μπες στο ebanking σου ή εποκοινωνησε με την τραπεζα και δεσ τις κινησεις σου αμα το λογιστικο υπολοιπο δειχνει χρεωμενο και το διαθεσιμο δεν ειναι ιδια ποσα μαλλον αυτο εχει γινει ,μετα επικοινωνησε με το 13840 και ζητα να καταχωρησουνε αιτημα για να ελενχει για να σου πιστωσουνε τα χρηματα και καντους παραπονα! , εγω θα κανω λογαριασμο στην pay pall μπας και σταματησουνε ολα τα αυτα τα προβληματα διοτι δεν αντεχεται αλλο , θα στο προτεινα να το κανεις και εσυ νομιζω οτι δεν υπαρχουνε προβληματα! οπως με το κλασικο my account χρησιμοποιωντας μια χρεωστικη/πιστωτικη καρτα!.

προφανως εγινε οτι εγινε και σε εμενα σου εγινε δεσμευση ποσου στην τραπεζα αλλα δεν εγινε ποτε η ανανεωση , μπες στο ebanking σου ή εποκοινωνησε με την τραπεζα και δεσ τις κινησεις σου αμα το λογιστικο υπολοιπο δειχνει χρεωμενο και το διαθεσιμο δεν ειναι ιδια ποσα μαλλον αυτο εχει γινει ,μετα επικοινωνησε με το 13840 και ζητα να καταχωρησουνε αιτημα για να ελενχει για να σου πιστωσουνε τα χρηματα και καντους παραπονα! , εγω θα κανω λογαριασμο στην pay pall μπας και σταματησουνε ολα τα αυτα τα προβληματα διοτι δεν αντεχεται αλλο , θα στο προτεινα να το κανεις και εσυ νομιζω οτι δεν υπαρχουνε προβληματα! οπως με το κλασικο my account χρησιμοποιωντας μια χρεωστικη/πιστωτικη καρτα!.

Κοίτα να δεις εγώ όταν προσπαθούσα να κάνω την ανανέωση έιχα 12Ε στη χρεωστική και ήθελα να βάλω 10Ε κάρτα. Μου έκανε 9 αποτυχημένες προσπάθειες και στην 10η πέτυχε οπότε εάν είχε κρατήσει χρήματα δεν θα μπορούσα να κάνω και την 10η. Η τράπεζα μου είπε πως κρατήθηκε υπόλοιπο μόνο για μία φορά (μάλλον τότε που πέτυχε η ανανέωση) και δεν μπορεί να μου πει εάν έκανα κάποιες προσπάθειες άλλες, αλλά ότι έκανα μία χρεώσιμη κίνηση αξίας 10Ε για κάρτα Vodafone. Εγώ όμως αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί όταν κοιτάω τις κινήσεις της κάρτας για τις πιστοποιημένες μέσω verified by visa συναλλαγές μέσα από την σελίδα της Πειραιώς αναφέρει ότι έχουν γίνει και οι δέκα προσπάθειες, καθώς γράφει 10 φορές κίνηση για ανανέωση σε vodafone και το ποσο 10Ε για την κάθε φορά. Δεν αναφέρει ποιες είναι επιτυχημένες και ποιες αποτυχημένες προσπάθειες. Η τράπεζα λέει ότι χρεώθηκα όμως μόνο μία φορά. 'Ομως στη σελίδα οπως αναφέρω πιο πάνω δεν γράφει αυτό. Δεν ξέρω, μπορεί να αναφέρει συνόλικα όλες τις προσπάθειες ανεξαρτήτως έαν πέτυχαν ή όχι. Αυτό που με φοβίζει είναι μήπως όταν ξαναβάλλω χρήματα μου τραβήξει τίποτα. Επίσης στο paypal δεν υπάρχει εγγύηση ότι η Vodafone δεν θα κάνει τα ίδια.

Εγω μεχρι χθες που εκανα παντα ανανεωση μεσω χρεωστικης πειραιως και εθνικης δεν ειχα ποτε προβλημα ουτε με το verified visa ουτε με mastercard securecode.Χθες εκανα με paypal και παλι ολα οκ χωρις κανενα προβλημα.Παντως και ενας φιλος που αντιμετωπιζε παρομοιο προβλημα με το verifiedvisa ηταν θεμα μαλλον του browser στον υπολογιστη του.Ηρθε και εκανε στο δικο μου λαπτοπ και η ανανεωση εγινε κανονικα χωρις προβλημα.

Κοίτα να δεις εγώ όταν προσπαθούσα να κάνω την ανανέωση έιχα 12Ε στη χρεωστική και ήθελα να βάλω 10Ε κάρτα. Μου έκανε 9 αποτυχημένες προσπάθειες και στην 10η πέτυχε οπότε εάν είχε κρατήσει χρήματα δεν θα μπορούσα να κάνω και την 10η. Η τράπεζα μου είπε πως κρατήθηκε υπόλοιπο μόνο για μία φορά (μάλλον τότε που πέτυχε η ανανέωση) και δεν μπορεί να μου πει εάν έκανα κάποιες προσπάθειες άλλες, αλλά ότι έκανα μία χρεώσιμη κίνηση αξίας 10Ε για κάρτα Vodafone. Εγώ όμως αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί όταν κοιτάω τις κινήσεις της κάρτας για τις πιστοποιημένες μέσω verified by visa συναλλαγές μέσα από την σελίδα της Πειραιώς αναφέρει ότι έχουν γίνει και οι δέκα προσπάθειες, καθώς γράφει 10 φορές κίνηση για ανανέωση σε vodafone και το ποσο 10Ε για την κάθε φορά. Δεν αναφέρει ποιες είναι επιτυχημένες και ποιες αποτυχημένες προσπάθειες. Η τράπεζα λέει ότι χρεώθηκα όμως μόνο μία φορά. 'Ομως στη σελίδα οπως αναφέρω πιο πάνω δεν γράφει αυτό. Δεν ξέρω, μπορεί να αναφέρει συνόλικα όλες τις προσπάθειες ανεξαρτήτως έαν πέτυχαν ή όχι. Αυτό που με φοβίζει είναι μήπως όταν ξαναβάλλω χρήματα μου τραβήξει τίποτα. Επίσης στο paypal δεν υπάρχει εγγύηση ότι η Vodafone δεν θα κάνει τα ίδια.

αφου επικοινωνησες με την τραπεζα δεν παιζει να γινει κατι τετοιο μια φορα χρεωθηκες τις υπολοιπες στις διαλευκανε η τραπεζα σου οτι δεν εγιναν , οποτε μην ανχωνεσαι δεν υπαρχει λογος. Παει αυτο οσο για το pay pall πιστευω οτι ειναι καλυτερα τα πραγματα διοτι μπορεις να ακυρωσεις μεσω του pay pall την συνναλαγη αυτο ξερω αρα καλο ειναι να το χρησιμοποιησεις ειναι παρα πολυ ευκολο δες οδηγιες εδω http://www.pcsteps.gr/26664-τι-είναι-το-paypal-δημιουργία-λογαριασμού/ ειναι παρα πολυ ευκολο να κανεις συνναλαγη.

εγω εμαθα οτι συνηθως τα φοιτητικα που ληγουν περνουν παραταση κανα χρονο ακομα

Σε Cosmote έχουν λήξει φοιτητικά. Σε Vodafone όχι ακόμα. Και όσο δεν λήγει τόσο το καλύτερο για εμάς.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Ερωτηση:Σε νούμερο cu πώς είναι δυνατόν χωρίς επέκταση υπολοιπου το υπόλοιπο να παει - 1 ευρώ.? Επι μια βδομαδα ηταν στο 0,27 χωρις φυσικά να μπορεί να γίνει κλήση η σύνδεση στο ίντερνετ και πριν λιγο ειδα στο myaccount οτι εχει παει - 1,76 ευρώ.

μου ειπαν οτι ειχα 0,27 λεπτα και καποια εφαρμογη εκανε χρηση ιντερνετ και χρεωθηκα ενα ευρω.... και με πηγε μειον!!! στο 1252 μου λεει οτι ειμαι μειον 73 λεπτα.Οτι ναναι!

Μήπως επειδή υπήρχε θετικό υπόλοιπο αφαίρεσε κανονικά το 1€;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Μήπως επειδή υπήρχε θετικό υπόλοιπο αφαίρεσε κανονικά το 1€;

το Θετικο ηταν 0,27 ... το θεμα ειναι γιατι απο τα 0,27 εκανε χρηση του ιντερνετ ολη μερα και εφαγε το ευρω και πηγε μειον.Θεωρουσα λογικο να μην μπορει να κανει πλεον τιποτα ... οπως πχ δεν μπορουσα να κανω κληση λογω του χαμηλου υπολοιπου.

το Θετικο ηταν 0,27 ... το θεμα ειναι γιατι απο τα 0,27 εκανε χρηση του ιντερνετ ολη μερα και εφαγε το ευρω και πηγε μειον.Θεωρουσα λογικο να μην μπορει να κανει πλεον τιποτα ... οπως πχ δεν μπορουσα να κανω κληση λογω του χαμηλου υπολοιπου.

γενικά είναι προβλημα συστήματος αυτο μου εχει τύχει και εμένα κάτι τέτοιο ενημέρωσε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών νά το ελενξουν και νά σου πουν γιατί έγινε ! Μαλλον μετα από 5 εργάσιμες μέρες θα σου μηδενισουν το υπόλοιπο αν φταιει το δικτυο.

γενικά είναι προβλημα συστήματος αυτο μου εχει τύχει και εμένα κάτι τέτοιο ενημέρωσε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών νά το ελενξουν και νά σου πουν γιατί έγινε ! Μαλλον μετα από 5 εργάσιμες μέρες θα σου μηδενισουν το υπόλοιπο αν φταιει το δικτυο.

Το εκανα αλλα δεν μου ειπε οτι φταιει το δικτυο το αφησε να εννοειθει οτι συμβαινει.Ετσι και αλλιως θα το κανω φορητοτητα οποτε ας ψαχτουνε μονοι τους.Το νουμερο δεν πολυχρησιμοποιειται γενικοτερα.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Πόσες μέρες θέλει φορητότητα από κοσμοκάρτα? Πήγα την δευτέρα, άφησα φωτοτυπία ταυτότητας σε κατάστημα vodafone για φορτητότητα 2 αριθμων από κοσμοκάρτα σε cu κι ακόμα τίποτα. Πήρα τηλ το κατάστημα και μου είπαν ότι αργεί γιατί έχει προβλημα γενικά η κοσμοτέ. Τι ισχύει? :(

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked