Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχει πακετο που δινει 300λεπτα προς ολους με 8ευρω ή μου ειπαν παπατζα?

Θα πάρεις το vodafone Cu και θα βάζεις το πακέτο που προσφέρει 700 λεπτά με 7 ευρώ Συγκεκριμένα 400 προς όλους και 300 προς Vodafone

Αυτο ειναι το πακετο που ελεγαν σε μενα? Τα 300 προς vodafone ειναι για ολη την vodafone?

Αυτο ειναι το πακετο που ελεγαν σε μενα? Τα 300 προς vodafone ειναι για ολη την vodafone?

300 προς ολους και 300 προς Vodafone με 7 ευρώ

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Φίλε blade έχεις δύο επιλογές

1.Vodafone πας παντού που σε χρεώνει 4,99€ Κάθε μέρα και σου τρώει από το διαθέσιμο όγκο δεδομένων και χρόνο ομιλίας

2.Vodafone passport με το οποίο μπορείς να κάνεις κ κλήσεις με 0,83 ανα κλήση απλά δε θα έχεις δεδομένα.εκεί χρεώνεσαι με τον όγκο δεδομένων.

Εννοείται πως αν δεν μιλήσεις ή δεν απαντήσεις σε κλήσεις Δεν χρεώνεσαι τπτ.Όπως και να έχει πρέπει να μιλήσεις με βονταφον να το ενεργοποιήσεις.

Ελπίζω να σε βοήθησα.καλό ταξίδι

Συγνωμη αλλα το πας παντου δεν μπορει να ενεργοποιηθει σε καρτοκινητα.

Σημερα πηρα στην εξ πελατων και μου είπαν ότι δεν γινεται.

Συγνωμη αλλα το πας παντου δεν μπορει να ενεργοποιηθει σε καρτοκινητα.

Σημερα πηρα στην εξ πελατων και μου είπαν ότι δεν γινεται.

Το passport και το Daily Pass υπάρχει στο cu και η ελεύθερη χρέωση προφανώς, που αρκετές φορές συμφέρει.

http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/roaming/

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Το passport και το Daily Pass υπάρχει στο cu και η ελεύθερη χρέωση προφανώς, που αρκετές φορές συμφέρει.

http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/roaming/

Για το vodafone πας παντου εγραψα συγκεκριμενα τα υπολοιοα ετσι κσι αλλιως ειναι ενεργοποιημενα αυτοματα στους καρτοκινητους

Για το vodafone πας παντου εγραψα συγκεκριμενα τα υπολοιοα ετσι κσι αλλιως ειναι ενεργοποιημενα αυτοματα στους καρτοκινητους

Κανένα από τα δυο δεν ενεργοποιείται αυτόματα. Συγκεκριμένα όταν συνδέεσαι σε άλλο δίκτυο σε περιαγωγή σου έρχεται μήνυμα για τρόπους ενεργοποίησης.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Ερωτηση sos...Ξερει κανεις πως σβηνουμε ΜΑΖΙΚΑ τα μηνυματα του τηλεφωνητη μας στο 121?

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Παιδια σε περιπτωση συμβολαιου vodafone 18 μηνων με εκπτωση στο παγιο αντι επιδοτηση(απο 25€ στα 15€), αν αποχωρησεις (αλλάξεις εταιρεια) μετα απο 2 μηνες (για παραδειγμα ) τι θα πληρωσεις;; Τις εκπτωσεις των δυο μηων(δηλαδη 2χ10€=20€);;; Ή κατι αλλο;;

300 προς ολους και 300 προς Vodafone με 7 ευρώ

για να καταλάβω αλλά πακέτα βγάζει στο vodafonegr my account και στο vodafone cu.gr και αλλά στο 1252; καταλαβαίνω ότι υπάρχει online bonus αλλά με το πακέτο των 7ευρώ ξέρω ότι δίνει 500προς cu λεπτά και μυνηματα 60mb internet 100μυνηματα προς ολους και εκατό λεπτά προς ολους όλουσ και on line bonus άμα το ενεργοποιήσεισ μέσω ίντερνετ αλλά εκατό λεπτά προς ολους. Έχει αλλάξει κάτι ; ή αφορά μόνο συγκεκριμένα νούμερα ; κάτι σαν επιλεκτική ; και αφορα μόνο χρήστες πού ενεργοποιούν το πακέτο μέσω τις εφαρμογής στο κινητό τους ; δεν μπορούν μέσω υπολογιστή ;

Είναι σαν επιλεκτικές προσφορές που υπάρχουν μόνο σε κάποιους. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει συγκεκριμένο κριτήριο για το οποιος παίρνει αυτές τις προσφορές. Σκέψου σαν κάτι αντίστοιχο που μόνο οι πρώτες παρτίδες από το φοιτητικό CU παίρνουν το πακέτο των 5€ στα 4€, με τη νέα μειωμένη τιμή να φαίνεται στην εφαρμογή της vodafone στο κινητό. Εξάλλου η εφαρμογή στο κινητό, επειδή ξέρει ακριβώς ποιος πελάτης είσαι, φαντάζομαι μπορεί να σου εμφανίσει πιο προσωποποιημένα τα πακέτα, αφού μόνο εσύ ουσιαστικά τα βλέπεις.

Είναι σαν επιλεκτικές προσφορές που υπάρχουν μόνο σε κάποιους. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει συγκεκριμένο κριτήριο για το οποιος παίρνει αυτές τις προσφορές. Σκέψου σαν κάτι αντίστοιχο που μόνο οι πρώτες παρτίδες από το φοιτητικό CU παίρνουν το πακέτο των 5€ στα 4€, με τη νέα μειωμένη τιμή να φαίνεται στην εφαρμογή της vodafone στο κινητό. Εξάλλου η εφαρμογή στο κινητό, επειδή ξέρει ακριβώς ποιος πελάτης είσαι, φαντάζομαι μπορεί να σου εμφανίσει πιο προσωποποιημένα τα πακέτα, αφού μόνο εσύ ουσιαστικά τα βλέπεις.

το πακέτο των 4ευρώ των φοιτητών το έχω και εγώ και σίγουρα το ακουω μέσω του 1252 δεν το έχω δοκιμάσει μέσω του vodafone.gr my account.

Παιδια σε περιπτωση συμβολαιου vodafone 18 μηνων με εκπτωση στο παγιο αντι επιδοτηση(απο 25€ στα 15€), αν αποχωρησεις (αλλάξεις εταιρεια) μετα απο 2 μηνες (για παραδειγμα ) τι θα πληρωσεις;; Τις εκπτωσεις των δυο μηων(δηλαδη 2χ10€=20€);;; Ή κατι αλλο;;

Μπορεις καποιος να μεταφερει το ερωτημα μου στο αντιστοιχο θεμα με τα συμβολαια;; Κατα λαθος το εβαλα στο θεμα των καρτοκινητων. Ευχαριστω!

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα φοιτητικό CU το οποίο δεν το χρησιμοποιώ προς το παρόν (επειδή έχω μεγάλο χρηματικό υπόλοιπο σε άλλο καρτοκινητό), αλλά αναγκαστικά ενεργοποίησα το CU νούμερο γιατί σε λίγες μέρες έληγε όπως έγραφε απ'έξω το πακετάκι της σύνδεσης! Έκανα λογαριασμό στην σελίδα του CU και μου λέει πότε λήγει το χρηματικό μου υπόλοιπο(6 μήνες από την ενεργοποίηση) που είναι ήδη 0€ επειδή δεν ανανέωσα καθόλου! Κανονικά πρέπει να βάζω ένα 5€ το χρόνο για να διατηρήσω την φοιτητική σύνδεση (μου είναι αδιάφορο αν θα χαθεί το χρηματικό υπόλοιπο μετά από 6 μήνες). Το ερώτημα είναι το εξής : μπορώ να προσθέσω ένα 6μηνο από την ημερομηνία λήξης του χρηματικού υπολοίπου (που αναγράφει στο site της CU) για να βρω πότε λήγει η σύνδεση μου, έτσι ώστε να ανανεώσω λίγο πριν?? Ευχαριστώ πολύ!
1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα φοιτητικό CU το οποίο δεν το χρησιμοποιώ προς το παρόν (επειδή έχω μεγάλο χρηματικό υπόλοιπο σε άλλο καρτοκινητό), αλλά αναγκαστικά ενεργοποίησα το CU νούμερο γιατί σε λίγες μέρες έληγε όπως έγραφε απ'έξω το πακετάκι της σύνδεσης! Έκανα λογαριασμό στην σελίδα του CU και μου λέει πότε λήγει το χρηματικό μου υπόλοιπο(6 μήνες από την ενεργοποίηση) που είναι ήδη 0€ επειδή δεν ανανέωσα καθόλου! Κανονικά πρέπει να βάζω ένα 5€ το χρόνο για να διατηρήσω την φοιτητική σύνδεση (μου είναι αδιάφορο αν θα χαθεί το χρηματικό υπόλοιπο μετά από 6 μήνες). Το ερώτημα είναι το εξής : μπορώ να προσθέσω ένα 6μηνο από την ημερομηνία λήξης του χρηματικού υπολοίπου (που αναγράφει στο site της CU) για να βρω πότε λήγει η σύνδεση μου, έτσι ώστε να ανανεώσω λίγο πριν?? Ευχαριστώ πολύ!

Με μπερδεύει τι ακριβώς ρωτάς , πάντως για να λύσω τις απορίες σου το υπολοίπο που βάζεις την κάρτας σου λήγει σε 6 μήνες απο την τελευταία ανανέωση , αν περάσει αυτό το χρονικό διάστημα τότε θα χάσεις το υπόλοιπο που έχεις μέσα αλλά έχεις στην διάθεση σου να βάλεις κάρτα 7 μήνες ακόμα ( τον 13 μήνα αποσυνδέεται τελειώς το νούμερο ) άμα δεν βάλεις κάρτα θα χάσεις τελειώς το νούμερο. Καλύτερα βάζε κάρτα μιά φορά το 6 μήνο για να μήν χάνεις το υπόλοιπο που έχεις μέσα ή μια φορά τον χρόνο , πάρε το 1252 επιλογή 1 και μετά 1 και σου λεεί ποτε λήγει το υπόλοιπο σου , βάζε υπενθύμιση στο κινητό σου , είναι κρίμα να χάσεις ένα τέτοιο φοιτητικό νούμερο με τέτοιες παροχές που άλλα άτομα που δεν είναι φοιτητές δεν έχουνε το δικαίωμα να το παρούνε. Αλλα και να λήξει το νούμερο σου έχεις δικαίωμα να ξάνα πάρεις το νούμερο σου πίσω μέσα σε 6 μήνες απο την ημερομήνια αποσύνδεσης του νούμερου σου , πρόφανως θα σου ξάνα ζητήσουνε το πάσο σου για να το βγάλούνε φωτοτυπία και να στο ξανά ενεργοποιήσουνε το φοιτητικό νούμερο αμα ζητήσεις επασύνδεση του νούμερου σου!. ( Στήν θέση σου άμα δεν είχα λανένα φίλο/γνωστό που να έχει cu για να τον καλώ θα αξιοποιούσα τα 600mb internet που σου μπαίνουνε κάθε μήνα χωρίς ανανεώση μαζί με τα 600λεπτά προς cu!.

Το φοιτητικό CU δεν λήγει ποτέ.

Κάθε μήνα μαζί με τα 600 λεπτά και τα 600 ΜΒ το υπόλοιπο σου ανανεώνεται για 6 ακόμα μήνες....δηλαδή δεν λήγει.

Το φοιτητικό CU δεν λήγει ποτέ.

Κάθε μήνα μαζί με τα 600 λεπτά και τα 600 ΜΒ το υπόλοιπο σου ανανεώνεται για 6 ακόμα μήνες....δηλαδή δεν λήγει.

έχεις μεγάλο δίκιο αυτο το ξέχασα για το φοιτητικό νούμερο. Και εγώ δεν έβαζα κάρτα και χρησιμοποιούσα μόνο τα δωρεάν που μου έδινε κάθε μήνα και μου έδινε παράταση στην ημερομηνία λήξης του νούμερο μόνο του.

Καλησπέρα σε όλους, μπορώ να κάνω τον αριθμό μου vodafone σε microsim; Εαν ναι, α) πόσο κοστίζει, β) πόσο καιρό κάνει να ενεργοποιηθεί, γ) ακυρώνεται η άλλη σιμ; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Καλησπέρα σε όλους, μπορώ να κάνω τον αριθμό μου vodafone σε microsim; Εαν ναι, α) πόσο κοστίζει, β) πόσο καιρό κάνει να ενεργοποιηθεί, γ) ακυρώνεται η άλλη σιμ; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Δυο που εχω αλλάξει ηταν τσάμπα, κανει 10 λεπτά να ενεργοποιηθει και η παλιά αχρηστευεται.

Εγώ που το έκανα τον Σεπτέμβριο, μου πήραν 5 ευρώ. Βέβαια ίσως να φταιει ότι η sim μου ήταν παμπάλαια, οι πρώτες CU που είχαν βγει γύρω στο 99 και ήταν γκρι...

Κανονικά τόσο κοστίζει η αντικατάσταση SIM, 5€. Μια γνωστή μου δούλευε σε κατάστημα, και είχε τύχει να πάω εκεί για να κάνω μία micro sim και δεν μου πήρε χρήματα με την αιτιολογία πως και καλά ήταν χαλασμένη η παλιά. Όλες τις άλλες φορές έχω πληρώσει.

Κανονικά τόσο κοστίζει η αντικατάσταση SIM, 5€. Μια γνωστή μου δούλευε σε κατάστημα, και είχε τύχει να πάω εκεί για να κάνω μία micro sim και δεν μου πήρε χρήματα με την αιτιολογία πως και καλά ήταν χαλασμένη η παλιά. Όλες τις άλλες φορές έχω πληρώσει.

Φαντάζομαι το υπόλοιπο της καρτας δε χανεται

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked