Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μία συναλλαγή την ημέρα με κάθε κάρτα . Για λόγους ασφαλείας.

τι ; πλάκα μου κάνετε ; πρώτη φορά το μαθαίνω αυτό το γράφει κάπου αυτό ;. εχτες δηλαδή που έκανα την συνναλαγη πριν της 12 που αλλάζει η μέρα , σήμερα θα μπορέσω να κάνω την συνναλαγη κανονικά από πρωί ; ή πρέπει να περιμένω να πάει ξανά 11 και μισή το βράδυ ;. Σπαστικο αυτό ! Όμως!

όχι, μια χαρά παίζει εδώ.

δοκίμασε σε ώρες μη αιχμής για καλύτερες πιθανότητες.

Ναι όντως, αργεί λίγο αλλά μπαίνει.

τι ; πλάκα μου κάνετε ; πρώτη φορά το μαθαίνω αυτό το γράφει κάπου αυτό ;. εχτες δηλαδή που έκανα την συνναλαγη πριν της 12 που αλλάζει η μέρα , σήμερα θα μπορέσω να κάνω την συνναλαγη κανονικά από πρωί ; ή πρέπει να περιμένω να πάει ξανά 11 και μισή το βράδυ ;. Σπαστικο αυτό ! Όμως!

Σιγά το πρόβλημα. Ούτως ή άλλως ανανεώνουμε τα προγράμματα οπότε χρειάζεται για να μην λήξουν τα πακέτα και όχι στην τύχη.

Ναι όντως, αργεί λίγο αλλά μπαίνει.

Σιγά το πρόβλημα. Ούτως ή άλλως ανανεώνουμε τα προγράμματα οπότε χρειάζεται για να μην λήξουν τα πακέτα και όχι στην τύχη.

κοίτα να δεις εγώ βάζω κάρτα στους γονείς μου ! Και επειδή το πακέτο τους λήγει αύριο για αυτό θέλω να τους βάλω κάρτα και να ξανά ενεργοποίησω το πακέτο τους . Αλλά επειδή στην κάρτα αυτή είχα βάλει δέκα ευρώ και στην μια ανανέωση των 5ευρώ η κάρτα το πήρε κανονικά ενώ στην άλλη όχι. Θέλω να κάνω την ανανέωση στο νούμερο που δεν την πήρε σήμερα και να ενεργοποίησω το πακέτο και επειδή δεν μου παίρνει την ανανέωση πρέπει να πάω στο κατάστημα για αυτό και μόνο , για αυτό λέω ότι είναι σπαστικο.

Αν βάζεις κάθε μήνα κάρτα, ίσως θα σε βόλευε να βάζεις μεγαλύτερο ποσό στο ένα νούμερο και μετά την ανανέωση να μεταφέρεις στο άλλο το ποσό που χρειάζεται για το πακέτο.

Αν βάζεις κάθε μήνα κάρτα, ίσως θα σε βόλευε να βάζεις μεγαλύτερο ποσό στο ένα νούμερο και μετά την ανανέωση να μεταφέρεις στο άλλο το ποσό που χρειάζεται για το πακέτο.

σίγουρα βολεύει αυτό αλλά έχει προμήθεια για την κάθε μια συναλλαγή και υπάρχει και ο φόρος του κράτους άρα είναι τα μείον που χάνει κάποιος. Από ότι βλέπω από τον επόμενο μήνα και κάθε μήνα θα κάνω ανανέωση πριν δύο μέρες πριν την ενεργοποίηση του πακέτου μετά την επόμενη μέρα θα κάνω την άλλη ανανέωση και μετά θα ενεργοποιώ το πακέτο απλά πρέπει να το βάλω πρόγραμμα στις υπενθυμίσεις μου για να μην εχω πρόβλημα. Επικοινώνησα με την βονταφον και μου είπανε ότι φαίνονται οι προσπάθειες και ότι δεν έχει γίνει και να επικοινωνήσω με την τράπεζα, πήρα τηλέφωνο την τράπεζα και μετά από τις παρά πολλές ερωτήσεις για την πιστοποίηση του λογαριασμού μου είπε ότι δεν φαίνεται καμία συναλλαγή και ότι έκανα λάθος 2 φορές στον κωδικό verify by visa και μου έκανε επαναφορά γιατί στην 3η φορά θα κλειδώνοταν και μου είπε να ξανά προσπαθήσω. Δεν το εχω κάνει ακόμα.

Θέλω να κάνω καινούριο CU τα χριστούγεννα.Με συμφέρει;Επίσης,το δωδεκάμηνο είναι αυτό με τα 10 ευρώ;:)
<3:)

Θέλω να κάνω καινούριο CU τα χριστούγεννα.Με συμφέρει;Επίσης,το δωδεκάμηνο είναι αυτό με τα 10 ευρώ;:)

Σε συμφέρει σε σχέση με τι; Με τι ακριβώς θέλεις να το συγκρίνουμε ; Τι έχεις σήμερα;

Αν σου απαντήσω "δεν σε συμφέρει" τόσο αόριστα όσο αόριστα το ρωτάς θα το θεωρήσεις απάντηση;

Όσο αφορά το δωδεκάμηνο δεν ισχύει πλέον . Όλες οι ανανεώσεις είναι για 6 μήνες.

To 2104276016 ειναι διαφημιστικο της Vodafone? Με πηρανε χθες μια φορα στις 21:00 και μια στις 2:35 τα ξημερωματα. Χοντρο. Τι μπορει να γινει τωρα?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

To 2104276016 ειναι διαφημιστικο της Vodafone? Με πηρανε χθες μια φορα στις 21:00 και μια στις 2:35 τα ξημερωματα. Χοντρο. Τι μπορει να γινει τωρα?

ορισε το σε black list για να δειχνει κατειλημενο και τελειωσε το θεμα ή απλα δεν απαντας .

Θα χτυπαει 3 η ωρα τα μεσανυχτα και η λυση ειναι δεν απανταω? Δεν ειναι τοσο απλο. Δε μπορουν να κανουν οτι θελουν

Δήλωσε τον αριθμό σου στο μητρώο του άρθρου 11 του Ν. 3471/2006. Με αυτό τον τρόπο τους απαγορεύεις να σε ενοχλούν για διαφημιστικούς σκοπούς στο νούμερό σου. Το κάνεις στον φορέα που σου παρέχει τηλεφωνικές υπηρεσίες, εν προκειμένω τη vodafone, την οποία έχεις εφόσον γράφεις στο θέμα του καρτοκινητού/cu.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Δήλωσε τον αριθμό σου στο μητρώο του άρθρου 11 του Ν. 3471/2006. Με αυτό τον τρόπο τους απαγορεύεις να σε ενοχλούν για διαφημιστικούς σκοπούς στο νούμερό σου. Το κάνεις στον φορέα που σου παρέχει τηλεφωνικές υπηρεσίες, εν προκειμένω τη vodafone, την οποία έχεις εφόσον γράφεις στο θέμα του καρτοκινητού/cu.

πολυ ενδιαφερον αυτο δεν το ηξερα οτι υπαρχει! , ηξερα οτι δεν μπορεις να μην λαμβανεις ενημερωτικα μυνηματα υπαρχει τροπος να το βγαλεις αυτο , αλλα δεν ηξερα οτι μπορεις να απαγορεύεις να σε ενοχλούν για διαφημιστικούς σκοπούς στο νούμερό σου. Τώρα βγήκε αυτό ή υπηρχε απο παλία; υπαρχει καποιο λινκ ; επισης μπορεις να το κανεις αυτο και στην κοσμοτε και στην wind ; και παλι πιστευω οτι το black list ειναι ότι καλύτερο! διοτι προσθέτεις και αφαιρείς νούμερα όποτε θέλεις γενικα .

Στο τέλος του νόμου που σου αναφέρει υπάρχει μία χρονολογία .

Αυτό ως απάντηση στο αν βγήκε τώρα....

πολυ ενδιαφερον αυτο δεν το ηξερα οτι υπαρχει! , ηξερα οτι δεν μπορεις να μην λαμβανεις ενημερωτικα μυνηματα υπαρχει τροπος να το βγαλεις αυτο , αλλα δεν ηξερα οτι μπορεις να απαγορεύεις να σε ενοχλούν για διαφημιστικούς σκοπούς στο νούμερό σου. Τώρα βγήκε αυτό ή υπηρχε απο παλία; υπαρχει καποιο λινκ ; επισης μπορεις να το κανεις αυτο και στην κοσμοτε και στην wind ; και παλι πιστευω οτι το black list ειναι ότι καλύτερο! διοτι προσθέτεις και αφαιρείς νούμερα όποτε θέλεις γενικα .

Ψάξε στο google μητρώο 11 και την εταιρεία που θες και όλες το έχουν. Είναι υποχρεωμένες να διατηρούν το συγκεκριμένο μητρώο. Επίσης κανονικά με βάση το νόμο οι διαφημιστικές εταιρείες παίρνουν ανά μήνα μια λίστα με τα διαθέσιμα νούμερα (ή τα νούμερα που δεν πρέπει να καλέσουν δεν γνωρίζω ακριβώς). Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και να εγγραφείς στο συγκεκριμένο μητρώο ουσιαστικά αφού περάσει ένας μήνας, για να είσαι σίγουρος ότι έχει ανανεωθεί η λίστα, πρέπει να ξεσκάσεις από τις ενοχλητικές κλήσεις. Δεν το έχω ψάξει, αλλά είναι σίγουρα παράπτωμα να σε ενοχλήσουν ενώ είσαι στο συγκεκριμένο μητρώο, αλλά δεν γνωρίζω τι βαθμού κλπ.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Βασικα wind ειμαι, απλως ο αριθμος που καλει ειναι της βονταφον. Οκ απο αυριο θα γραφτω. Απο κει και επειτα ολες δε σε ενοχλει καμμια εταιρια?

Αν θες ρώτα και εκεί που θα πας να σου πουν με περισσότερες λεπτομέρεις τι ακριβώς ισχύει, αλλά η γενική ιδέα είναι να μην είναι διαθέσιμο το νούμερό σου για χρήση από διαφημιστηκές εταιρείες.

Αν θες ρώτα και εκεί που θα πας να σου πουν με περισσότερες λεπτομέρεις τι ακριβώς ισχύει, αλλά η γενική ιδέα είναι να μην είναι διαθέσιμο το νούμερό σου για χρήση από διαφημιστηκές εταιρείες.

παρά πολύ ενδιαφέρον και βέβαια θα το ψάξω και μπορεί να το βάλω.

απλά να έχετε υπόψη οτι αν δηλώσετε τον αριθμό σας στη λίστα αυτή τότε θα εξαιρείστε και από κάθε προωθητική ενέργεια (βλέπε "προσφορά μόνο για σένα", ενημερώσεις για τα free weekends κλπ). Επιπλέον, ακόμα και αν μπείτε στη λίστα, αν δηλώσετε το κινητό σε κάποιο διαγωνισμό π.χ. πάλι είστε σε λίστες promoters που θεωρητικά έχουν ανανεωμένη εντολή να σας στέλνουν προωθητικά μυνήματα κλπ.

@therock: η δική μου αίσθηση είναι οτι το να μπεις στη λίστα δεν διασφαλίζει οτι δεν θα σε ξανακαλέσουν και μάλιστα σε λάθος ώρα - - άλλωστε πάντα υπάρχουν αυτοί που δεν τηρούν κανένα νόμο και κανόνα...

Άλλο να μη σε καλέσουν για διαφήμιση και άλλο να μη σε ενημερώσουν για τα cu xxxx weekends... Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Εγώ λαμβάνω κανονικά τις προσφορές που είναι τύπου στείλε Ν στο 1398 για να.......

Άλλο να μη σε καλέσουν για διαφήμιση και άλλο να μη σε ενημερώσουν για τα cu xxxx weekends... Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Εγώ λαμβάνω κανονικά τις προσφορές που είναι τύπου στείλε Ν στο 1398 για να.......

εσυ το εχεις ηδη κανει και λαμβανεις προσφορες; επισης να ξερετε οτι τις προσφορες για τα γραπτα μυνηματα υπαρχει τροπος να τις απενεργοποιησετε ! καλωντας ενα νουμερο , οποτε δεν νομιζω να παιζει ρολο αυτο που λετε με την αιτηση για τα μυνηματα προσφορων

Ναι το έχω ενεργό περίπου 2 χρόνια. Αν θυμάμαι καλά με είχε ρωτήσει ο υπάλληλος αν ήθελα να λαμβάνω τα μηνύματα της vodafone ή όχι.

Καλησπέρα

έχω Καρτοκινητό Vodafone με το πρόγραμμα 200 λεπτά προς όλους

Με ενδιαφέρει να έχω και χρόνο ομιλίας προς Γερμάνια.

μπορώ να αγοράσω χρόνο ομιλίας για εξωτερικό στο Vodafone International ή

απαιτείται να είμαι μόνο σε ένα από το δύο πακέτα;;;;

Δωράκι από τη vodafone σήμερα.

Σε φοιτητικό που ενεργοποιήθηκε για τελευταία φορά προς το τέλος του μήνα το πακέτο των 1000 λεπτών, την 1 του μήνα μπήκαν μόνο τα λεπτά και σήμερα ήρθε μήνυμα ότι οι 3 μήνες έληξαν και πήρα το πακέτο στα 4 ευρώ και δώρο 600mb με λήξη ίδια με των λεπτών προς cu. Not bad.

Δωράκι από τη vodafone σήμερα.

Σε φοιτητικό που ενεργοποιήθηκε για τελευταία φορά προς το τέλος του μήνα το πακέτο των 1000 λεπτών, την 1 του μήνα μπήκαν μόνο τα λεπτά και σήμερα ήρθε μήνυμα ότι οι 3 μήνες έληξαν και πήρα το πακέτο στα 4 ευρώ και δώρο 600mb με λήξη ίδια με των λεπτών προς cu. Not bad.

Δεν είναι δωράκι, σε όλα τα φοιτητικά δίνεται το συγκεκριμένο μετά τη λήξη των τριών μηνών του δωρεαν

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked