stef4 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Επειδη δινω 40 το μηνα σε συμβολαιο για να μιλαω..100 λεπτα προς ολους, μπορει καποιος εστω σε πμ να μου προτεινει εταιρια καρτοκινητης? μια που να μας δουλευει οςο λιγοτερο γινεται γιατι μετα απο δυο μερες αναγνωςης του φορουμ δεν εβγαλα ακρη με καμια.ευχαριστω προκαταβολικα... Προσανατολιζομαι σε combo της wind με 15 το μηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Μπες στο hapitel.gr Το βρήκα πρόσφατα, είναι site που βάζεις πόσο θες να μιλας, sms, internet (έχει και για σταθερά) και σου βγάζει τις πιο οικονομικές λύσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef4 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Μπα, δεν εβγαλα ακρη Εικοσι προγραμματα προτεινει 100 λεπτα σε ολους 50/100 μηνυματα και 200 mb minimum θελω Φυσικα δε με χαλανε 300 λεπτα πχ και 500 mb και ας δινω 15 γι αυτο εβαλα το μινιμουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Μπες στο hapitel.gr Το βρήκα πρόσφατα, είναι site που βάζεις πόσο θες να μιλας, sms, internet (έχει και για σταθερά) και σου βγάζει τις πιο οικονομικές λύσεις ενδιαφερον σαιτ, αλλά δεν τα υπολογιζει και πολυ σωστα. Ειναι λιγο κουφο να βγαζει οικονομικοτερο πακετο το what's up, ενω ξερουμε ολοι οτι ειναι το ακριβοτερο... Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 ενδιαφερον σαιτ, αλλά δεν τα υπολογιζει και πολυ σωστα. Ειναι λιγο κουφο να βγαζει οικονομικοτερο πακετο το what's up, ενω ξερουμε ολοι οτι ειναι το ακριβοτερο... θελει προσοχη σε καποια σημεια, πχ οταν λεει "ιδιο δικτυο", εννοει what's up, οχι cosmote και σιγουρα καλο ειναι να τα συγκρινεις και με τις σελιδες των παροχων για να δεις τί ισχυει πραγματικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 θελει προσοχη σε καποια σημεια, πχ οταν λεει "ιδιο δικτυο", εννοει what's up, οχι cosmote και σιγουρα καλο ειναι να τα συγκρινεις και με τις σελιδες των παροχων για να δεις τί ισχυει πραγματικα ακριβως, αφου ο φιλος θελει λεπτα προς ολους, ας δει φρογκ και κιου, που ειναι και οι μοναδικες που δεν εχουν ελαχιστη χρεωση Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 αυτο ειναι πολυ καλη προσφορα. Πρεπει να στειλουμε μηνυμα κάπου; Δεν νομιζω εφοσον δεν γραφει κατι για εγγραφη τυπου "Στειλε μηνυμα ...μπλα μπλα μπλα" μαλλον ενεργοποιειται αυτοματα εκεινες τις μερες των παιχνιδιων. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Δεν νομιζω εφοσον δεν γραφει κατι για εγγραφη τυπου "Στειλε μηνυμα ...μπλα μπλα μπλα" μαλλον ενεργοποιειται αυτοματα εκεινες τις μερες των παιχνιδιων. ευχαριστω για την απαντηση, παντως η ανακοινωση δε λεει τιποτα για το εαν ισχυει και για ΕΛΤΑ και ιντερνασιοναλ... Λεει μονο για καρτοκινητο βονταφον και βονταφον ολυμπιακος (απο καρτοκινητα) Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 όσον αφορά τις φοιτητές προσφορές που αναφέρθηκαν σε προηγούμενα μηνύματα, μου ήρθε το εξής μήνυμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 όσον αφορά τις φοιτητές προσφορές που αναφέρθηκαν σε προηγούμενα μηνύματα, μου ήρθε το εξής μήνυμα Σε όλους τα ίδια έρχονται το πακέτο στα 4 ευρώ και τα 600mb δώρο τελικά. Κι εμενα τα ίδια ηρθαν Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Σε όλους τα ίδια έρχονται το πακέτο στα 4 ευρώ και τα 600mb δώρο τελικά. Κι εμενα τα ίδια ηρθανκαι μενα εδω και αρκετο καιρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 ευχαριστω για την απαντηση, παντως η ανακοινωση δε λεει τιποτα για το εαν ισχυει και για ΕΛΤΑ και ιντερνασιοναλ... Λεει μονο για καρτοκινητο βονταφον και βονταφον ολυμπιακος (απο καρτοκινητα) Φιλη μου σε καταστημα μου ειπε οτι ισχυει για ολη την καρτοκινητη της βονταφον (καρτοκινητο cu ολυμπιακος ιντερνασιοναλ) ε φανταζομαι και για την ΕΛΤΑ θα ισχυει αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλησπέρα εχω μια απορία! Στις 3/6 έκανα ηλεκτρονικά αίτηση φορητοτητας σε CU από κοσμοκαρτα. Μου φέρανε τη sim με κουριερ στις 6/6 και από τότε τίποτα. Η παλιά κάρτα λειτουργεί ακόμα. Έχω πάρει 3 φορές τηλ, έχω μιλήσει και μέσω fb και μου είπαν ότι θα ολοκληρωνοταν η μεταφορά το πολύ σήμερα. Όλοι μου είπαν ότι θα αφήσουν μήνυμα στο αρμόδιο τμήμα να με καλεσουν, αλλά δε με έχουν πάρει. Σαν πολύ δεν αργούν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλησπέρα εχω μια απορία! Στις 3/6 έκανα ηλεκτρονικά αίτηση φορητοτητας σε CU από κοσμοκαρτα. Μου φέρανε τη sim με κουριερ στις 6/6 και από τότε τίποτα. Η παλιά κάρτα λειτουργεί ακόμα. Έχω πάρει 3 φορές τηλ, έχω μιλήσει και μέσω fb και μου είπαν ότι θα ολοκληρωνοταν η μεταφορά το πολύ σήμερα. Όλοι μου είπαν ότι θα αφήσουν μήνυμα στο αρμόδιο τμήμα να με καλεσουν, αλλά δε με έχουν πάρει. Σαν πολύ δεν αργούν; Παρασκευή 6/6 . Λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος την δευτέρα 9/6 , το αίτημα σου παραδόθηκε από το κούριερ στις 10/6 Σήμερα 12/6 είναι η δεύτερη εργάσιμη. Μέχρι τις 13 Ιουνίου είναι η 3 εργάσιμες.... Δυστυχώς έπεσες σε τριήμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Παρασκευή 6/6 . Λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος την δευτέρα 9/6 , το αίτημα σου παραδόθηκε από το κούριερ στις 10/6 Σήμερα 12/6 είναι η δεύτερη εργάσιμη. Μέχρι τις 13 Ιουνίου είναι η 3 εργάσιμες.... Δυστυχώς έπεσες σε τριήμερο. Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί στην προηγούμενη φορητοτητα που ειχα κανει οι τρεις εργάσιμες μέτρησαν από τη μέρα που έκανα την αίτηση μέχρι να υπογράψω και να πάρω τη sim και μόλις έγινε αυτό ενεργοποιηθηκε την ίδια μέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 (edited) Κλήση συνδίασκεψης δεν μπορεί να γίνει σε καρτοκινητό ή θέλει κάποια ρύθμιση; Edited June 12, 2014 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Κλήση συνδίασκεψης δεν μπορεί να γίνει σε καροκινητό ή θέλει κάποια ρύθμιση; Μόνο τα καρτοκινητά της Wind και Q υποστηρίζουν την κληση συνδιάσκεψης, αλλά υπάρχει κάποιο bug στην υπηρεσία. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Μόνο τα καρτοκινητά της Wind και Q υποστηρίζουν την κληση συνδιάσκεψης, αλλά υπάρχει κάποιο bug στην υπηρεσία. τι εννοουμε κληση συνδιασκεψης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 μιλάς με κάποιον τον βάζεις σε αναμονή καλείς τρίτο και μετά βάζεις συνδίασκεψη και μιλάτε κι οι τρεις ταυτόχρονα φυσικά χρεώνεσαι δύο κλήσεις. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 α οκ ευχαριστω! η απλη αναμονη κλησεων δουλευει σε CU; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 ναι, δουλεύει η αναμονή κλήσεων.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Μόνο τα καρτοκινητά της Wind και Q υποστηρίζουν την κληση συνδιάσκεψης, αλλά υπάρχει κάποιο bug στην υπηρεσία. ποιο είναι το bug? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 ποιο είναι το bug? Ας πούμε ότι έχεις υπόλοιπο σε ευρώ στην κάρτα σου και υπόλοιπο χρόνου ομιλίας σε wind και Q, αν καλέσεις εσύ και τους δυο αριθμούς wind και Q και τους βάλεις σε κλήση συνδιάσκεψης ,τότε σου''τρώει'' ευρώ απο το υπόλοιπο σου. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Ας πούμε ότι έχεις υπόλοιπο σε ευρώ στην κάρτα σου και υπόλοιπο χρόνου ομιλίας σε wind και Q, αν καλέσεις εσύ και τους δυο αριθμούς wind και Q και τους βάλεις σε κλήση συνδιάσκεψης ,τότε σου''τρώει'' ευρώ απο το υπόλοιπο σου. Καμία σχέση. Το κάνω πολύ συχνά και μια χαρά από τον χρόνο ομιλίας μου καταναλώνει. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 όχι οτι το αποκλείω να συμβαίνει κατά περιόδους αλλα οσα χρόνια το δουλεύω δεν το έχω προσέξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts