Psylos_ Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Χθες το βράδυ μου τελείωσαν όλα τα mb που ειχα , έτσι έβαλα μια κάρτα των 10€. Μπήκαν τα 500 mb ( 600 δεν έδιναν ; ) , όλο το βράδυ ήμουν με wifi και το πρωί είδα τυχαία μέσω της εφαρμογής οτι εχω υπόλοιπο 252 mb .. Ειναι λογικό αυτο ; Υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει λάθος ; Έλεγξε από το κινητό σου αν μπορείς τι εφαρμογές έχουν καταναλώσει δεδομένα. Πχ σε Android από v. 4 και άνω μέσα στις ρυθμίσεις υπάρχει η αντίστοιχη ενημέρωση. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Καλησπερα! εχω συμβολαιο Vodafone και σκεφτομαι να το γυρισω σε καρτοκινητο. Ειμαι ομως τελειως ασχετη (εχω να χρησιμοποιησω καρτοκινητο περιπου 13-14 χρονια) και εχω διαφορες αποριες. Τί θα μου προτεινατε αναμεσα σε CU και απλο καρτοκινητο; η CU, αν το καταλαβαινω σωστα, ειναι καλυτερη οταν αρκετοι απο τις επαφες σου εχουν κι αυτοι CU; εγω δεν εχω τετοιο θεμα, δε μιλαω περισσοτερο με καποια κατηγορια χρηστων. με ενδιαφερει ομως αν γινονται συχνα προσφορες πακετων ομιλιας ή/και sms ή/και internet καθε γνωμη ευπροσδεκτη! σας ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Έλεγξε από το κινητό σου αν μπορείς τι εφαρμογές έχουν καταναλώσει δεδομένα. Πχ σε Android από v. 4 και άνω μέσα στις ρυθμίσεις υπάρχει η αντίστοιχη ενημέρωση. Iphone εχω και το κοιταξα αλλα δεν θυμαμαι τι καταναλωση ειχε η καθε εφαρμογη πριν :O . Πηρα τηλεφωνο την εξυπηρετιση πελατων και λεει οτι δεν υπαρχει προβλημα στη γραμμη μου και οτι μαλλον καποια εφαρμογη εκανε χρηση των mb. Ανοιξα μονο το napster για 15 λεπτα και αποτι μου ειπαν και αυτοι δεν υπαρχει περιπτωση να καταναλωσε τοσα δεδομενα . Επισης μου προτεινε να εγκαταστησω μια εφαρμογη που κραταει στατιστικα απο τη χρηση δεδομενων ολων των εφαρμογων. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Καλησπερα! εχω συμβολαιο Vodafone και σκεφτομαι να το γυρισω σε καρτοκινητο. Ειμαι ομως τελειως ασχετη (εχω να χρησιμοποιησω καρτοκινητο περιπου 13-14 χρονια) και εχω διαφορες αποριες. Τί θα μου προτεινατε αναμεσα σε CU και απλο καρτοκινητο; η CU, αν το καταλαβαινω σωστα, ειναι καλυτερη οταν αρκετοι απο τις επαφες σου εχουν κι αυτοι CU; εγω δεν εχω τετοιο θεμα, δε μιλαω περισσοτερο με καποια κατηγορια χρηστων. με ενδιαφερει ομως αν γινονται συχνα προσφορες πακετων ομιλιας ή/και sms ή/και internet καθε γνωμη ευπροσδεκτη! σας ευχαριστω πολυ!! Cu θα το κάνεις διότι α) με 5 ευρώ online ενεργοποίηση έχεις 200 προς όλους + 200 προς Vodafone ενω στο καρτοκινητό έχεις απλά 200 β) διότι έχεις Bonus ανανέωσης 500 ΜΒ ή 120 λεπτά προς Voda ενώ στο καρτοκινητό δεν υπάρχει BONUS γ) διότι έχεις 3 πακέτα εξωτερικού και πολλά ακόμα εσωτερικού . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Και το καρτοκινητό Vodafone έχει τη δυνατότητα για 2 αριθμούς να μιλάει με 0,01€ το λεπτό. Ζυγίζεις τι σε συμφέρει και επιλέγεις. Έτσι κι αλλιώς μπορεί να αλλάξει μια φορά το μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! Έτσι κι αλλιώς μπορεί να αλλάξει μια φορά το μήνα. Αυτό δεν το ήξερα. Κάθε μήνα; πώς γίνεται η αλλαγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 καλώντας 1266 έχει το δικαίωμα κάθε 30 ημέρες να μεταφέρεσαι σε ένα άλλο από τα 5 συνολικά διαθέσιμα πακέτα της vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Κλήση στο 1266. Προσοχή όμως στην επιλογή. Είχα καλέσει παλιά και ενώ πάτησα τον σωστό αριθμό στο πληκτρολόγιο(έτσι μου φάνηκε τουλάχιστον) μου το πήγε στο vodafone international. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 καλώντας 1266 έχει το δικαίωμα κάθε 30 ημέρες να μεταφέρεσαι σε ένα άλλο από τα 5 συνολικά διαθέσιμα πακέτα της vodafone. Ευχαριστώ και πάλι! Τα πακέτα αυτά χρησιμοποιουνται μεμονωμενα; αν κατάλαβα καλά, στο site λέει ότι μπορουν να συνδυαστούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Με τη λέξη πακέτα εννοεί τα είδη καρτοκινητών της vf. Εκτός από τα 2 που αναφέρθηκαν έχει το International, ολυμπιακός,ελτα καρτοκινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Με τη λέξη πακέτα εννοεί τα είδη καρτοκινητών της vf. Εκτός από τα 2 που αναφέρθηκαν έχει το International, ολυμπιακός,ελτα καρτοκινητό. Ααα οκ! (μη γελάτε, το είπα από την αρχή ότι είμαι άσχετη :p :D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Έλεγξε από το κινητό σου αν μπορείς τι εφαρμογές έχουν καταναλώσει δεδομένα. Πχ σε Android από v. 4 και άνω μέσα στις ρυθμίσεις υπάρχει η αντίστοιχη ενημέρωση. Συγγνώμη για να καταλάβω: Ο φίλος έκανε ενεργοποίηση του πακέτου των 500 MB ή με την ανανέωση 10 ευρώ μπήκαν δώρο; Γιατί αν κάνεις ανανέωση 10 ευρώ μέσω του Myaccount σου δίνει μόνο 250 MB (πριν λίγο καιρό έδινε 1 GB!!!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Συγγνώμη για να καταλάβω: Ο φίλος έκανε ενεργοποίηση του πακέτου των 500 MB ή με την ανανέωση 10 ευρώ μπήκαν δώρο; Γιατί αν κάνεις ανανέωση 10 ευρώ μέσω του Myaccount σου δίνει μόνο 250 MB (πριν λίγο καιρό έδινε 1 GB!!!). Εγώ απ ότι ξέρω αν είσαι παλιός συνδρομητής cu έχεις 500 MB δώρο σε κάθε online ανανέωση των 10 ευρώ και 250 MB σε νέους συνδρομητές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Εγώ απ ότι ξέρω αν είσαι παλιός συνδρομητής cu έχεις 500 MB δώρο σε κάθε online ανανέωση των 10 ευρώ και 250 MB σε νέους συνδρομητές Ααα με συγχωρείτε τότε, εγώ δεν είμαι στη CU, είμαι στο καρτοκινητό, δυστυχώς... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Άσχετα με ότι δίνει με την online. Γενικά με 10€ δίνει 500mb και με 20€ 1gb. Just surf bonus το λέει, και μπορείς να επιλέξεις είτε αυτό είτε 2 ώρες σε Vodafone αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Άσχετα με ότι δίνει με την online. Γενικά με 10€ δίνει 500mb και με 20€ 1gb. Just surf bonus το λέει, και μπορείς να επιλέξεις είτε αυτό είτε 2 ώρες σε Vodafone αν θυμάμαι καλά. Το ίδιο πράγμα λέμε, απλά αν ήσουν νέος συνδρομητής σου έδινε 250 κ όχι 500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Όχι ισχύει για όλους. Το είδα σήμερα στο site του CU. 500ΜΒ με 10€ και 1GB με 20€. Εκτός από αυτό, το απόγευμα για να δοκιμάσω κάτι μετέτρεψα ένα άλλο καρτοκινητό που έχω και κάθεται σε CU, και τώρα μπαίνοντας στο myVodafone έχει επιλεγμένο το just surf και αναγράφει το εξής : Mε το Just Surf Bonus έχεις δωρεάν internet από το κινητό σου με κάθε ανανέωση από 10€! Με κάθε ανανέωση των 10€ κερδίζεις εντελώς δωρεάν 500ΜΒ για 30 μέρες ενώ με ανανέωση των 20€ κερδίζεις 1GB για 30 μέρες. Και το νουμεράκι είναι σχετικά καινούριο. Μου το δώσανε τον περασμένο Δεκέμβρη και ήταν απλό vodafone πριν το κάνω CU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 500 δίνουν. Προχθές το έπαθα και εγώ είχα 380mb έκανα 2 φορές Speed test επειδή είχα 4G και πάπαλα μετά, 0mb έλεγε. Δεν τους κάλεσα το άφησα έτσι το θέμα. αν εσύ ήσουν με wifi κάνε ένα τηλέφωνο και ζήτησε διευκρινίσεις. speedtest με 4g τρωει γυρω στα 100mb γιαυτο προσοχη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Γνωρίζει κανείς αν με την χρήση της Vodafone Mastercard και την απόδοση των ευρώ που απορρέουν από την χρήση της, ανανεώνεται και η διάρκεια ισχύος της κάρτας.....? Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Παιδιά η αδερφή μου έκανε φορητότητα σε cu και με 10€ δίνει 500mb. Oπότε αυτό με τα 250 mb ξεχάστε το, Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 speedtest με 4g τρωει γυρω στα 100mb γιαυτο προσοχη Για ποιον λογο τρωει τοσα πολλα ? το 4g απλα μεγαλυτερη ταχυτητα δεν ειναι ? καταλαναλωνει περισσοτερα δεδομενα ? :X Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Παιδιά η αδερφή μου έκανε φορητότητα σε cu και με 10€ δίνει 500mb. Oπότε αυτό με τα 250 mb ξεχάστε το, Οκ φίλε, ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Για ποιον λογο τρωει τοσα πολλα ? το 4g απλα μεγαλυτερη ταχυτητα δεν ειναι ? καταλαναλωνει περισσοτερα δεδομενα ? :X Έχω την εντύπωση ότι το speedtest δεν δοκιμάζει συγκεκριμένο όγκο δεδομένων, δηλαδή δεν κατεβάζει πχ 100 mb στάνταρ αλλά έχει συγκεκριμένο χρόνο δοκιμής. Δηλαδή σε 3g τρέχει για 20 δευτερα και προσπαθεί να πάει τη σύνδεση στο max, προφανώς λοιπόν σε 3g,dsl,vdsl,4G σε στάνταρ χρόνο χρήσης ο όγκος δεδομένων αλλάζει δραματικά. Μη ξεχνάς ότι και το upload μετράει στα δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Έχω την εντύπωση ότι το speedtest δεν δοκιμάζει συγκεκριμένο όγκο δεδομένων, δηλαδή δεν κατεβάζει πχ 100 mb στάνταρ αλλά έχει συγκεκριμένο χρόνο δοκιμής. Δηλαδή σε 3g τρέχει για 20 δευτερα και προσπαθεί να πάει τη σύνδεση στο max, προφανώς λοιπόν σε 3g,dsl,vdsl,4G σε στάνταρ χρόνο χρήσης ο όγκος δεδομένων αλλάζει δραματικά. Μη ξεχνάς ότι και το upload μετράει στα δεδομένα. Στο speedtest ναι οκ αλλα γενικα το 4g δεν κατεβαζει τον ιδιο ογκο απλα με μεγαλυτερη ταχυτητα ? σε αποστολη μιας εικονας παραδειγμα Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Ακριβός τον ίδιο όγκο πράγμα που άλλωστε είναι και το λογικό με το 4G μόνο η ταχύτητα αλλάζει... Αυτό που μπερδεύει κάποιους είναι το γεγονός ότι βλέπουν μεγαλύτερη κατανάλωση στον ίδιο χρόνο πράγμα που οφείλεται στην μεγαλύτερη ταχύτητα π.χ. άμα στέλνεις φωτογραφίες σε 1 λεπτό με 3G έχεις στείλει μια ενώ με 4G τρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts