zerokill Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Αλλο οι επιλεκτικες προσφορες που ακους στο 5 και αλλο τα πακετα. Οποιοι εχουν τα συγκεκριμενα πακετα ειναι μονιμα, εγω εχω το παραπανω οπως το εμφανιζει ο φιλος εχω και το talk2vodafone600 με 300' προς βοντα και 400' προς ολους. Για το καρτοκινητο και την συγκεκριμενη προσφορα που δινει επιλεκτικα. (και ξαναγραφω 1GB + 100 sms προς ολα τα δικτυα με 5 ευρω)ΔΕΝ ειναι πακετο. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Για το καρτοκινητο και την συγκεκριμενη προσφορα που δινει επιλεκτικα. (και ξαναγραφω 1GB + 100 sms προς ολα τα δικτυα με 5 ευρω)ΔΕΝ ειναι πακετο. Το ιδιο πραγμα λεμε. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deschain Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Καλησπερα, είχα κάνει αίτηση για φορητότητα απο Cosmote σε Vodafone, και χτες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν οτι θα απενεργοποιηθεί η SIM της Cosmote και θα ενεργοποιηθεί αυτή της Vf. Σήμερα όμως, ενώ έχει απενεργοπποιηθεί η 1η, η καινουργια SIM ναι μεν μου εμφανιζει full σήμα, αλλά όταν προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο μου εμφανιζεται αυτόματος τηλεφωνητης που λέει "ο συνδρομητής έχει ενεργοποιήσει την φραγή εισερχομενων κλήσεων". Καμια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 (edited) με μία κλήση σττο 1252 θα ενεργοποιηθεί η κάρτα σου στην Vodafone . Μετά από 5 λεπτά θα φύγει και η φραγή. Edited May 9, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 εγώ ακόμα τα παλιά ακούω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Ναι ειναι επιλεκτικες προσφορες της οποιες μπορεις να ακουσεις πλεον νομιζω και απο το μενου 1252 ( επιλογη 5 ειναι στο καρτοκινητο στο CU δεν ξερω.) Εμενα μου εχουν προσφορα 1GB + 100 sms προς ολα τα δικτυα με 5 ευρω όπως τα λες είναι και στο cu (1252 - επιλογή 5), εμένα από την ανανέωση της προηγούμενης εβδομάδας άλλαξε και έγινε 700 λεπτά προς όλους για 30 μέρες με 7 ευρώ το μήνα, το έψαξα με τον αδελφό μου και δεν το έχει.... Το ερώτημα είναι θα το έχω κάθε μήνα ή είναι once off προσφορές αυτές;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Για το καρτοκινητο και την συγκεκριμενη προσφορα που δινει επιλεκτικα. (και ξαναγραφω 1GB + 100 sms προς ολα τα δικτυα με 5 ευρω)ΔΕΝ ειναι πακετο. πως γίνεται να αποκτήσει κανείς αυτή την προσφορά; την δίνουν τυχαία ή πρέπει κανείς να κάνει αίτημα προς την vodafon; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 πως γίνεται να αποκτήσει κανείς αυτή την προσφορά; την δίνουν τυχαία ή πρέπει κανείς να κάνει αίτημα προς την vodafon; Τυχαια την δινουν ... όπως τα λες είναι και στο cu (1252 - επιλογή 5), εμένα από την ανανέωση της προηγούμενης εβδομάδας άλλαξε και έγινε 700 λεπτά προς όλους για 30 μέρες με 7 ευρώ το μήνα, το έψαξα με τον αδελφό μου και δεν το έχει.... Το ερώτημα είναι θα το έχω κάθε μήνα ή είναι once off προσφορές αυτές;;; Εμενα κανα διμηνο μου δινουν αυτο με το ιντερνετ που ανεφερερα πριν αλλα οκ δεν με χαλαει δινει αρκετο ογκο και 100 μηνυματα.Αλλα και τα 700 λεπτα δεν ειναι και ασχημα ειδικα για καποιον που δεν κανει χρηση ιντερνετ. Πιθανοτατα να "κοβουν" τι χρηση κανει ο καθε πελατης και να δινουν αναλογα και προσφορες.Ελπιζω να μεινουν ως εχει Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 εγω πριν κανα 2 εβδομάδες την ζητησα και μου την έδωσαν 300+300+100 με 7ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 εγω πριν κανα 2 εβδομάδες την ζητησα και μου την έδωσαν 300+300+100 με 7ε όταν λες τη ζήτησες;; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Τυχαια την δινουν ... Εμενα κανα διμηνο μου δινουν αυτο με το ιντερνετ που ανεφερερα πριν αλλα οκ δεν με χαλαει δινει αρκετο ογκο και 100 μηνυματα.Αλλα και τα 700 λεπτα δεν ειναι και ασχημα ειδικα για καποιον που δεν κανει χρηση ιντερνετ. Πιθανοτατα να "κοβουν" τι χρηση κανει ο καθε πελατης και να δινουν αναλογα και προσφορες.Ελπιζω να μεινουν ως εχει Μπα μάλλον εντελώς τυχαία!:( Εδώ δίνουν προσφορά για ίντερνετ σε άνθρωπο που ξέρω που η σιμ του παίζει να μην έχει μπει ποτέ σε κινητό που είχε ποτέ ίντερνετ. Φτηνές των 25 ευρώ δηλαδή!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Μπα μάλλον εντελώς τυχαία!:( Εδώ δίνουν προσφορά για ίντερνετ σε άνθρωπο που ξέρω που η σιμ του παίζει να μην έχει μπει ποτέ σε κινητό που είχε ποτέ ίντερνετ. Φτηνές των 25 ευρώ δηλαδή!:lol: ειναι λογικό να μην κατάλαβα τίποτα ; τι κοστίζει 25ευρώ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Τα dumbphones που χρησιμοποιεί ο γνωστός του. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Επειδη ειμαι απο κινητο και δεν μπορω να ψαξω το νημα ευκολα, θα ηθελα οποιος γνωριζει να μου πει πως μπορω να ενεργοποιησω την Υπηρεσια Αναμονης κλησεων ( οταν μιλαω στο τηλ να χτυπαει κανονικα και να μην εμφανιζεται κατελλημενο)? Εχω αυτη τη στιγμη ενεργοποιημενη την ειδοππιηση κλησεων την οποια και θελω να διατηρισω για οταν το τηλ ειναι κλειστο ή εκτος δικτυου Θελω δλδ στο τελις να εχω ενερφοποιημενα τα εξης 1. Αναμονη κλησεων (οταν ηδη μιλαω να χτυπαει το τηλ κανονικα) 2. Ειδοποιηση κλησεων ( να λαμβανω ενημερωση με SMS οταν καποιος με καλεσει και εχω το κινητο κλειστο ή δεν εχει σημα/ειναι εκτος δικτυου) Ειμαι με CU Student Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Πανε στις ρυθμισεις κλησεων του κινητου σου και εκει ενεργοποιησε την επιλογη για αναμονη κλησεων. Ειναι συνηθως στο ιδιο μενου που υπαρχουν και οι επιλογες για την προωθηση κλησεων. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Επειδη ειμαι απο κινητο και δεν μπορω να ψαξω το νημα ευκολα, θα ηθελα οποιος γνωριζει να μου πει πως μπορω να ενεργοποιησω την Υπηρεσια Αναμονης κλησεων ( οταν μιλαω στο τηλ να χτυπαει κανονικα και να μην εμφανιζεται κατελλημενο)? Πάτα *43# για ενεργοποιηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Η εναλλακτικά πληκτρολογείς *43# για ενεργοποίηση και #43# για απενεργοποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Thanks για τις απαντησεις καταρχην Ερωτηση: Με το *43# ενεργοποιειται η αναμονη κλισεων στη συσκευη (στην αντιστοιχη Sim) και απο οτι ειδα ειναι ο ιδιος κωδικος ανεξαρτητως δικτυου (αναμενομενο) Θα πρεπει λοιπον να γινει ενεργοποιηση την υπηρεσιας και απο τον παροχο? Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Η ενεργοποίηση αφορά τον πάροχο και όχι την συσκευή δηλαδή μετά όπου και να βάλεις την sim η αναμονή κλήσης θα είναι ενεργοποιημένη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 όταν λες τη ζήτησες;; Στο Chat.. μετά από 15 λεπτά έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Τι ζητησες ακριβως δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 ζήτησα αν γίνεται το συγκεκριμένο νούμερο να παρει τα προνομια που δινουν σε ορισμένους πχ στο 5αρι 200+200+100 Αλλά επειδή μάλλον είχα ενεργοποιήσει σαν τελευταίο το 7αρι μου εκαναν πρόταση για να φέρουν το 7αρι στα μέτρα μου, ετσι μου πρότειναν τα παραπάνω και δέχτηκα. Ειναι καλο πακετο αλλά εμενα δεν με εφτιαξε ιδιαίτερα γιατι μιλάω κυρίως προς voda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 τελικά με το sharing τι γίνεται; δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Τι θα προτείνατε σε κάποιον που θα φύγει από συμβόλαιο για να το κάνει κάρτα χωρίς να "χαιρετήσει" τη βονταφον; καρτοκινητό, ή cu; ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Τι θα προτείνατε σε κάποιον που θα φύγει από συμβόλαιο για να το κάνει κάρτα χωρίς να "χαιρετήσει" τη βονταφον; καρτοκινητό, ή cu; ευχαριστώ... cu θα πρότεινα εγώ που εχει και πρόγραμματα και ομιλίας προς ολους αλλά και μυνηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts