Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αλλο οι επιλεκτικες προσφορες που ακους στο 5 και αλλο τα πακετα. Οποιοι εχουν τα συγκεκριμενα πακετα ειναι μονιμα, εγω εχω το παραπανω οπως το εμφανιζει ο φιλος εχω και το talk2vodafone600 με 300' προς βοντα και 400' προς ολους.

Για το καρτοκινητο και την συγκεκριμενη προσφορα που δινει επιλεκτικα. (και ξαναγραφω 1GB + 100 sms προς ολα τα δικτυα με 5 ευρω)ΔΕΝ ειναι πακετο.

Για το καρτοκινητο και την συγκεκριμενη προσφορα που δινει επιλεκτικα. (και ξαναγραφω 1GB + 100 sms προς ολα τα δικτυα με 5 ευρω)ΔΕΝ ειναι πακετο.

Το ιδιο πραγμα λεμε.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Καλησπερα, είχα κάνει αίτηση για φορητότητα απο Cosmote σε Vodafone, και χτες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν οτι θα απενεργοποιηθεί η SIM της Cosmote και θα ενεργοποιηθεί αυτή της Vf. Σήμερα όμως, ενώ έχει απενεργοπποιηθεί η 1η, η καινουργια SIM ναι μεν μου εμφανιζει full σήμα, αλλά όταν προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο μου εμφανιζεται αυτόματος τηλεφωνητης που λέει "ο συνδρομητής έχει ενεργοποιήσει την φραγή εισερχομενων κλήσεων". Καμια λύση?

με μία κλήση σττο 1252 θα ενεργοποιηθεί η κάρτα σου στην Vodafone . Μετά από 5 λεπτά θα φύγει και η φραγή. Edited by Vasileios

Ναι ειναι επιλεκτικες προσφορες της οποιες μπορεις να ακουσεις πλεον νομιζω και απο το μενου 1252 ( επιλογη 5 ειναι στο καρτοκινητο στο CU δεν ξερω.)

Εμενα μου εχουν προσφορα 1GB + 100 sms προς ολα τα δικτυα με 5 ευρω

όπως τα λες είναι και στο cu (1252 - επιλογή 5), εμένα από την ανανέωση της προηγούμενης εβδομάδας άλλαξε και έγινε 700 λεπτά προς όλους για 30 μέρες με 7 ευρώ το μήνα, το έψαξα με τον αδελφό μου και δεν το έχει.... Το ερώτημα είναι θα το έχω κάθε μήνα ή είναι once off προσφορές αυτές;;;

πως γίνεται να αποκτήσει κανείς αυτή την προσφορά; την δίνουν τυχαία ή πρέπει κανείς να κάνει αίτημα προς την vodafon;

πως γίνεται να αποκτήσει κανείς αυτή την προσφορά; την δίνουν τυχαία ή πρέπει κανείς να κάνει αίτημα προς την vodafon;
Τυχαια την δινουν ...

όπως τα λες είναι και στο cu (1252 - επιλογή 5), εμένα από την ανανέωση της προηγούμενης εβδομάδας άλλαξε και έγινε 700 λεπτά προς όλους για 30 μέρες με 7 ευρώ το μήνα, το έψαξα με τον αδελφό μου και δεν το έχει.... Το ερώτημα είναι θα το έχω κάθε μήνα ή είναι once off προσφορές αυτές;;;

Εμενα κανα διμηνο μου δινουν αυτο με το ιντερνετ που ανεφερερα πριν αλλα οκ δεν με χαλαει δινει αρκετο ογκο και 100 μηνυματα.Αλλα και τα 700 λεπτα δεν ειναι και ασχημα ειδικα για καποιον που δεν κανει χρηση ιντερνετ. Πιθανοτατα να "κοβουν" τι χρηση κανει ο καθε πελατης και να δινουν αναλογα και προσφορες.Ελπιζω να μεινουν ως εχει

εγω πριν κανα 2 εβδομάδες την ζητησα και μου την έδωσαν

300+300+100 με 7ε

όταν λες τη ζήτησες;;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Τυχαια την δινουν ...

Εμενα κανα διμηνο μου δινουν αυτο με το ιντερνετ που ανεφερερα πριν αλλα οκ δεν με χαλαει δινει αρκετο ογκο και 100 μηνυματα.Αλλα και τα 700 λεπτα δεν ειναι και ασχημα ειδικα για καποιον που δεν κανει χρηση ιντερνετ. Πιθανοτατα να "κοβουν" τι χρηση κανει ο καθε πελατης και να δινουν αναλογα και προσφορες.Ελπιζω να μεινουν ως εχει

Μπα μάλλον εντελώς τυχαία!:( Εδώ δίνουν προσφορά για ίντερνετ σε άνθρωπο που ξέρω που η σιμ του παίζει να μην έχει μπει ποτέ σε κινητό που είχε ποτέ ίντερνετ. Φτηνές των 25 ευρώ δηλαδή!:lol:

Μπα μάλλον εντελώς τυχαία!:( Εδώ δίνουν προσφορά για ίντερνετ σε άνθρωπο που ξέρω που η σιμ του παίζει να μην έχει μπει ποτέ σε κινητό που είχε ποτέ ίντερνετ. Φτηνές των 25 ευρώ δηλαδή!:lol:

ειναι λογικό να μην κατάλαβα τίποτα ; τι κοστίζει 25ευρώ ;

Επειδη ειμαι απο κινητο και δεν μπορω να ψαξω το νημα ευκολα, θα ηθελα οποιος γνωριζει να μου πει πως μπορω να ενεργοποιησω την Υπηρεσια Αναμονης κλησεων ( οταν μιλαω στο τηλ να χτυπαει κανονικα και να μην εμφανιζεται κατελλημενο)?

Εχω αυτη τη στιγμη ενεργοποιημενη την ειδοππιηση κλησεων την οποια και θελω να διατηρισω για οταν το τηλ ειναι κλειστο ή εκτος δικτυου

Θελω δλδ στο τελις να εχω ενερφοποιημενα τα εξης

1. Αναμονη κλησεων (οταν ηδη μιλαω να χτυπαει το τηλ κανονικα)

2. Ειδοποιηση κλησεων ( να λαμβανω ενημερωση με SMS οταν καποιος με καλεσει και εχω το κινητο κλειστο ή δεν εχει σημα/ειναι εκτος δικτυου)

Ειμαι με CU Student

Πανε στις ρυθμισεις κλησεων του κινητου σου και εκει ενεργοποιησε την επιλογη για αναμονη κλησεων. Ειναι συνηθως στο ιδιο μενου που υπαρχουν και οι επιλογες για την προωθηση κλησεων.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Επειδη ειμαι απο κινητο και δεν μπορω να ψαξω το νημα ευκολα, θα ηθελα οποιος γνωριζει να μου πει πως μπορω να ενεργοποιησω την Υπηρεσια Αναμονης κλησεων ( οταν μιλαω στο τηλ να χτυπαει κανονικα και να μην εμφανιζεται κατελλημενο)?

Πάτα *43# για ενεργοποιηση

Thanks για τις απαντησεις καταρχην

Ερωτηση:

Με το *43# ενεργοποιειται η αναμονη κλισεων στη συσκευη (στην αντιστοιχη Sim) και απο οτι ειδα ειναι ο ιδιος κωδικος ανεξαρτητως δικτυου (αναμενομενο)

Θα πρεπει λοιπον να γινει ενεργοποιηση την υπηρεσιας και απο τον παροχο?

Η ενεργοποίηση αφορά τον πάροχο και όχι την συσκευή δηλαδή μετά όπου και να βάλεις την sim η αναμονή κλήσης θα είναι ενεργοποιημένη...

ζήτησα αν γίνεται το συγκεκριμένο νούμερο να παρει τα προνομια που δινουν σε ορισμένους

πχ στο 5αρι 200+200+100

Αλλά επειδή μάλλον είχα ενεργοποιήσει σαν τελευταίο το 7αρι μου εκαναν πρόταση για να φέρουν το 7αρι στα μέτρα μου, ετσι μου πρότειναν τα παραπάνω και δέχτηκα.

Ειναι καλο πακετο αλλά εμενα δεν με εφτιαξε ιδιαίτερα γιατι μιλάω κυρίως προς voda

Τι θα προτείνατε σε κάποιον που θα φύγει από συμβόλαιο για να το κάνει κάρτα χωρίς να "χαιρετήσει" τη βονταφον;

καρτοκινητό, ή cu; ευχαριστώ...

Τι θα προτείνατε σε κάποιον που θα φύγει από συμβόλαιο για να το κάνει κάρτα χωρίς να "χαιρετήσει" τη βονταφον;

καρτοκινητό, ή cu; ευχαριστώ...

cu θα πρότεινα εγώ που εχει και πρόγραμματα και ομιλίας προς ολους αλλά και μυνηματα.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked