karib Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Γινεται εντελως ηλεκτρονικα η ολοκληρωση της διαδικασιας εγγραφης; ή χρειαζεται και τιποτε αλλο; Οποιος ξερει ας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Οποιος ξερει ας πει. Ναι τελείως. Σε 2 λεπτά θα ξέρεις την πληροφορία που θες. Αλλά τρώει ένα κόλλημα με το refresh συγκεκριμένα η ημερομηνία λήξης του χρόνου ομιλίας. Μόλις μπεις την βλέπεις κανονικά κατάφατσα παντως. Είναι bug προφανώς μετά την πρόσφατη αναβάθμιση. Πάταγε εκεί my account ή αρχική σελίδα και κάποια στιγμή ξαναεμφανίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Γινεται εντελως ηλεκτρονικα η ολοκληρωση της διαδικασιας εγγραφης; ή χρειαζεται και τιποτε αλλο; Θέλει και κινητό ή πρόγραμμα σε pc που βλέπεις τα sms αν θυμάμαι καλά για την εγγραφή, γιατί στέλνουν έναν κωδικό σε sms. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 (edited) Έχω 6 κωδικούς Vodafone CU που προσφέρουν 600 λεπτά ομιλίας και 600 SMS προς συνδρομητές Vodafone CU τα οποία θα ενεργοποιούνται αυτόματα κάθε μήνα για ένα χρόνο. Για την ενεργοποίηση στέλνεις SMS τον κωδικό στο 1378 χωρίς χρέωση. Η ενεργοποίηση πρέπει να γίνει μέχρι 15-05-2014. Όποιος ενδιαφέρεται ας κάνει ένα ποστ με το μάιλ του να του στείλω τον κωδικό.:) Παιδιά μην στέλνετε μηνύματα. Κάντε εδώ ένα ποστ και στους 6 πρώτους θα στείλω. Edited April 30, 2014 by pyxta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 pandaris1@yahoo.gr Αν μπορεις να μου στειλεις πολυ ευχαριστως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Tr3LaRaS, manosn2 και JOHNMEGARYTHMOS δουλέψαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 σε μενα ναι κανονικα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 έστειλα και εγώ Pm. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Tr3LaRaS, manosn2 και JOHNMEGARYTHMOS δουλέψαν; σε ευχαριστώ πολύ ! Έπρεπε να το είχα πει νωρίτερα !; στείλε μου με προσωπικό μυνημα από που τους βρήκες αυτούς διότι ενδιαφέρομαι για κάποιους γνωστούς μου. Και επίσης στείλε μου τι δίκτυο έχεις και τι πακέτο άμα βρω κάποια προσφορα να σου στείλω να σου στείλω για το δωρο που μου έκανες ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 (edited) Αν υπάρχει ακόμα θα το εκτιμούσα! Ευχαριστώ! Edited April 30, 2014 by sdoe21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Έχω 6 κωδικούς Vodafone CU που προσφέρουν 600 λεπτά ομιλίας και 600 SMS προς συνδρομητές Vodafone CU τα οποία θα ενεργοποιούνται αυτόματα κάθε μήνα για ένα χρόνο. Για την ενεργοποίηση στέλνεις SMS τον κωδικό στο 1378 χωρίς χρέωση. Η ενεργοποίηση πρέπει να γίνει μέχρι 15-05-2014. Όποιος ενδιαφέρεται ας κάνει ένα ποστ με το μάιλ του να του στείλω τον κωδικό.:) Παιδιά μην στέλνετε μηνύματα. Κάντε εδώ ένα ποστ και στους 6 πρώτους θα στείλω. αν έχεις ακόμα κωδικό στείλε σε παρακαλώ ppapad@hotmail.com ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Tr3LaRaS, manosn2 και JOHNMEGARYTHMOS δουλέψαν; Θα τον βαλω σε λιγο! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Έχω 6 κωδικούς Vodafone CU που προσφέρουν 600 λεπτά ομιλίας και 600 SMS προς συνδρομητές Vodafone CU τα οποία θα ενεργοποιούνται αυτόματα κάθε μήνα για ένα χρόνο. Για την ενεργοποίηση στέλνεις SMS τον κωδικό στο 1378 χωρίς χρέωση. Η ενεργοποίηση πρέπει να γίνει μέχρι 15-05-2014. Όποιος ενδιαφέρεται ας κάνει ένα ποστ με το μάιλ του να του στείλω τον κωδικό.:) Παιδιά μην στέλνετε μηνύματα. Κάντε εδώ ένα ποστ και στους 6 πρώτους θα στείλω. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Δούλεψε κανονικά!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Αν εχεις ενα διαθεσιμο θα το εκτξμουσα. Σε ευχαριστω πολυ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- theospanagiot@gmail.com Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Tr3LaRaS, manosn2 και JOHNMEGARYTHMOS δουλέψαν; Κομπλε και απο εμενα!!! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Δεν πρόλαβα ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Έχω 6 κωδικούς Vodafone CU που προσφέρουν 600 λεπτά ομιλίας και 600 SMS προς συνδρομητές Vodafone CU τα οποία θα ενεργοποιούνται αυτόματα κάθε μήνα για ένα χρόνο. Για την ενεργοποίηση στέλνεις SMS τον κωδικό στο 1378 χωρίς χρέωση. Η ενεργοποίηση πρέπει να γίνει μέχρι 15-05-2014. Όποιος ενδιαφέρεται ας κάνει ένα ποστ με το μάιλ του να του στείλω τον κωδικό.:) Παιδιά μην στέλνετε μηνύματα. Κάντε εδώ ένα ποστ και στους 6 πρώτους θα στείλω. αν μπορείς να στείλεις θα ήμουν ευγνώμων. basdel33@hotmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 ευχαριστώ για τον κωδικό... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Αν υπάρχει διαθέσιμος κωδικός, kasera@otenet.gr. Ευχαριστώ. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Κ εδω ενα αν υπαρχει ! Nebtios@hotmail.com Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Έχω 6 κωδικούς Vodafone CU που προσφέρουν 600 λεπτά ομιλίας και 600 SMS προς συνδρομητές Vodafone CU τα οποία θα ενεργοποιούνται αυτόματα κάθε μήνα για ένα χρόνο. Για την ενεργοποίηση στέλνεις SMS τον κωδικό στο 1378 χωρίς χρέωση. Η ενεργοποίηση πρέπει να γίνει μέχρι 15-05-2014. Όποιος ενδιαφέρεται ας κάνει ένα ποστ με το μάιλ του να του στείλω τον κωδικό.:) Παιδιά μην στέλνετε μηνύματα. Κάντε εδώ ένα ποστ και στους 6 πρώτους θα στείλω. πως αλλιώς μπορούμε να βρούμε τον κωδικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Παιδια τελος οι κωδικοι απο εμενα. Αν θα βρω αλλους θα επανελθω.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Παιδια τελος οι κωδικοι απο εμενα. Αν θα βρω αλλους θα επανελθω.:D οκ σε ευχαριστώ παρά πολύ για δεύτερη φορά. Πάντως που ρώτησα στην εξυπηρέτηση πελατών για την p and g που έδινε . Μου είπε να κάνω αίτηση στο σιτε αν έχουνε να μου δώσουν αλλιώς δεν μπορώ να το κερδίσω με άλλον τρόπο ! Ξέρεις που μπορώ να βρω άλλους κωδικούς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Οχι φιλε μου δεν εχω ιδεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 θελω και εγω κωδικο!!!! αν χρειαστει πληρωνω!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts