Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σιγα το μπονους! Στο WhatsUp με την Ευρωπαικη καρτα νεων σου δεινουν τα φοιτητικα πακετα για οσο εχει ισχυει η καρτα σου.

Link? Υπαρχει πουθενα επισημη προσφορα; Τοτε γιατι παλευες να ανανεωσεις την cu και να παρεις 10 ευρω επιπλεον και κλαιγεσαι ενω εκανες εσυ λαθος; Βουρ ολοι για

whats up λοιπον.

Edited by Androides

Link? Υπαρχει πουθενα επισημη προσφορα; Τοτε γιατι παλευες να ανανεωσεις την cu και να παρεις 10 ευρω επιπλεον και κλαιγεσαι ενω εκανες εσυ λαθος; Βουρ ολοι για

whats up λοιπον.

Οταν παρεις την Ευρωπαικη καρτα νεων παρε 13838 να στο φτιαξουν! Το CU το εχω σα δευτερο μονο για την κοπελα μου, δικο τους ηταν το λαθος και μονο κ σκασιλα μου, αυτοι δε ξαναδουν ευρω.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

μιας και ειμαι φοιτητης αποφασισα να μετατρεψω ενα παλιο CU που ειχα σε φοιτητικό....

το προβλημα ειναι η εφαρμογη της voda, δεν λεει οπως της wind ποτε ληγουν τα πακετα,

και θα ηθελα την βοηθεια σας αν εγω κανω κατι λαθος....ουτε βεβαια το widget λεει τιποτα....

για να δω ποτε ληγουν πρεπει να μπω απο υπολογιστη....

υπαρχει κανενας τροπος να το μαθαινω αυτο πιο ευκολα;;;

Μια ερωτηση ακομα. Γραφει στην ιστοσελιδα:

"Επιπλέον, για τα υπολειπόμενα ΜΒ μπορείς να στείλεις δωρεάν κενό SMS στο 1286"

πλην ομως απο δεν μπορω να στειλω κενο sms απο το smart...καμμια λυση;;;;

βρηκα μια αλλα ειναι ανορθοδοξη. Ανοιγω το αλλο κινητο (εχω CU double) και το στελνω απο εκει....

βεβαια ουτε το απαντητικο SMS δεν λεει ποτε ληγει το πακετο....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

....

το προβλημα ειναι η εφαρμογη της voda, δεν λεει οπως της wind ποτε ληγουν τα πακετα,

και θα ηθελα την βοηθεια σας αν εγω κανω κατι λαθος....ουτε βεβαια το widget λεει τιποτα....

Αν μπεις στην εφαρμογή, στα "πακέτα" και ξαναμπείς σε όποιο έχεις ήδη αγοράσει θα δεις κάτω κάτω πότε λήγει. Σου λέει μόνο ημερομηνία, όχι την ώρα, όμως (τα πακέτα λήγουν σε 30 ή 31 24ωρα, την ίδια ώρα που τα είχες ενεργοποιήσει).

βρηκα μια αλλα ειναι ανορθοδοξη. Ανοιγω το αλλο κινητο (εχω CU double) και το στελνω απο εκει....

Δοκίμασε να στείλεις ένα κενό (space) ή αν δεν γίνεται μια σκέτη τελεία.

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.

παιδια εχω εναν αριθμο f2g ειναι ο βασικος μου αριθμος και δε θελω να τον αλλαξω ουτε θελω να παρω κι αλλο αριθμο

το προβλημα ειναι πως εκει που μενω μεσα στι σπιτι ειδικατο σημα της γουιντ ειναι σχεδον ανυπαρκτο κουβεντιαζοντας με ενα γειτονα μου προτεινε το cu το ειδα και εχει σημα πολυ καλο και ποιοτητα ηχου το ιδιο

ειμαι ομως καλομαθημενος απο αυτα που δινει η γουιντ λεπτα προς ολους και mb εχει κατι αντιστοιχο το cu και γενικα ειναι καλη ο βονταφον γιατι δεν ειχα ποτε και δε τη ξερω

Με ανανέωση 10 ευρώ θα πάρεις δώρο 250 ΜΒ ή 120 λεπτά προς vodafone ενώ με 20 ευρώ θα πάρεις δώρο 120 λεπτά και 60 ΜΒ ή που είναι καλύτερο 1GB internet.

με Ανανέωση 10 ευρώ online θα πάρεις άλλα 250 ΜΒ δώρο

Πακέτο internet με μηνιαία αυτόματη ανανέωση έχεις 1GB με 5 ευρώ, αλλιώς έχεις μόνο 500 ΜΒ

επίσης κάθε φορά που βάζεις κάρτα 3 φίλοι σου πέρνουν από 100ΜΒ ενώ εσύ μπορείς να πα΄ρεις μέχρι 500ΜΒ απο τους φίλους σου κάθε μήνα 5Χ100 ΜΒ όταν βάζουν κάρτα

με 5 ευρώ μπορείς να αγοράσεις 200 προς Vodafone και 100 προς όλους , ενώ αν γίνει με online θα έχεις 200Voda +200 προς όλους για φορητότητες ή νέους αριθμούς δίνουν άλλα 100 δηλαδή 200 προς Voda + 200 προς όλους ή 300 προς όλους με online

Υπάρχουν και άλλα πολλά πακέτα. Βασικά δεν έχει μεγάλη διαφορά από το F2G

Edited by Vasileios

παιδια εχω εναν αριθμο f2g ειναι ο βασικος μου αριθμος και δε θελω να τον αλλαξω ουτε θελω να παρω κι αλλο αριθμο

το προβλημα ειναι πως εκει που μενω μεσα στι σπιτι ειδικατο σημα της γουιντ ειναι σχεδον ανυπαρκτο κουβεντιαζοντας με ενα γειτονα μου προτεινε το cu το ειδα και εχει σημα πολυ καλο και ποιοτητα ηχου το ιδιο

ειμαι ομως καλομαθημενος απο αυτα που δινει η γουιντ λεπτα προς ολους και mb εχει κατι αντιστοιχο το cu και γενικα ειναι καλη ο βονταφον γιατι δεν ειχα ποτε και δε τη ξερω

Θα σου ελεγα κατσε εκει που εισαι!!!

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

μιας και ειμαι φοιτητης αποφασισα να μετατρεψω ενα παλιο CU που ειχα σε φοιτητικό....

για να δω ποτε ληγουν πρεπει να μπω απο υπολογιστη....

υπαρχει κανενας τροπος να το μαθαινω αυτο πιο ευκολα;;;

Κανε εγγραφη στο my acount και βλεπε ποτε ληγουνε απο το κινητο η τον υπολογιστη σου . και επισης κατεβασε και το my vodafone εφαρμογη απο το android market για να τα βλεπεις ολα μαζι. Μια συμβουλη επισης : βαζε υπενθυμιση στο κινητο ή στο μαιλ σου μια μερα πριν ληξει το πακετο και ενεργοποιησε το ιδιο πακετο πριν την ληξη του προηγουμενου πακετου για να αθροιζονται τα λεπτα και τα μυνηματα και ετσι δεν τα χανεις ποτε ! παρα μονο εαν δεν ενεργοποιησεις το ιδιο πακετο πριν την ληξη του , και επισης εαν ενεργοποιησεις πακετο που ανανεωνεται αυτοματα δεν ισχυει αυτο που σου ειπα για την μεταφορα . οποτε αυτη ειναι η καλυτερη συμβουλη. Στο πατερα μου που ενεργοποιουσα το πακετο 500 λεπτα προς cu και 100 λεπτα προς ολους +100λεπτα bonus απο το ιντερνετ καθε μηνα τωρα εχει φτασει 2000 λεπτα προς cu και 900 λεπτα προς ολους επειδη δεν κανει χρηση οποτε δεν τα χανει ποτε και αμα δεν τα μιλησει τον μηνα αυτο τα μεταφερει τον επομενο και ουτε ο καθε εξης! Αλλα προσεχε ποτε μην ληξει το πακετο αυτο διοτι ολα θα διαγραφουνε τα προηγουμενα .

Αν ενεργοποιήσεις πακέτο με αυτόματη ανανέωση κάθε μήνα δεν αθροίζονται τα υπολειπόμενα λεπτά και mb??

εχω ακριβώς το ίδιο θέμα με το σήμα της ....γουιντ.

Πάρε μια cu και κάνε εκτροπή κλήσεων όποτε είσαι στο σπίτι.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Βασιλειος ευχαριστω πολυ εισαι κατατοπιστικοτατος αν και αυτο με τα 500 mb και δωρο αλλα τοσα μονο με αυτοματη ανανεωση ακουγεται καπως οταν η γουιντ δινει 1000 κατευθειαν άσχετα αν δε μπορω να τα χαλασω με το χαλια σημα που εχει

Μανοςν2 να καθησω ρε φιλε αλλα χωρις σημα :(

Τερας της φυσης :lol: καλη η εκτροπη οταν σε καλουν οταν θες να παρεις εσυ ομως τι κανεις ασε που δεν ειχα ποτε δυο αριθμους δε θα το κανω τωρα

Αν ενεργοποιήσεις πακέτο με αυτόματη ανανέωση κάθε μήνα δεν αθροίζονται τα υπολειπόμενα λεπτά και mb??

οχι δεν αθροιζονται! .οποτε ακολουθα την συμβουλη μου που σου ειπα πριν για να τα μεταφερεις ..

Το 1286 είναι κάτω αυτή τη στιγμή και η γραμμή κλείνει ενώ στο 1252 προστέθηκαν δύο νέες υπηρεσίες στο 3 και στο 4: στο 3 έχουμε τη δυνατότητα να ενεργοποιούμε cu πακέτα και στο 4 να χρησιμοποιούμε υπηρεσίες όπως επέκταση υπολοίπου, call me back κλπ.
Twitter: twitter.com/gerakinasson

Το 1286 είναι κάτω αυτή τη στιγμή και η γραμμή κλείνει ενώ στο 1252 προστέθηκαν δύο νέες υπηρεσίες στο 3 και στο 4: στο 3 έχουμε τη δυνατότητα να ενεργοποιούμε cu πακέτα και στο 4 να χρησιμοποιούμε υπηρεσίες όπως επέκταση υπολοίπου, call me back κλπ.

Όντως το άκουσα και εγώ, μπράβο τους, αντί να παιδευόμαστε με τα μηνύματα για επέκταση ή πακέτα, με μια κλήση είσαι έτοιμος.

Όσο για το 1286: Vodafone: Μήνυμα χωρίς χρέωση, η σύνδεση θα διακοπεί λόγω εργασιών συντήρησης.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Όντως μπήκαν πλέον όλες οι υπηρεσίες στο 1252 εκτός από το Vodafone sharing που προφανώς μας αφήσε χρόνους κάι όχι προσωρινά...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Όντως μπήκαν πλέον όλες οι υπηρεσίες στο 1252 εκτός από το Vodafone sharing που προφανώς μας αφήσε χρόνους κάι όχι προσωρινά...

Όχι οτι δεν το περιμέναμε :down:

Όχι οτι δεν το περιμέναμε :down:

Σύμφωνα με την ενημέρωση στο συννημένο screenshot, θα συνεχίσει !

Εκτός αν δε συννενοούνται !

Edited by Zapatas

ευχαριστω παιδια για της απαντησεις.....

παντως πολυ κακοφτιαχμενο το widget της voda, ουτε σε wifi δουλευει

και στο δικαρτο κανει νουμερα.....:blink:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Zητώ την βοήθειά σας!

Ήθελα να τηλεφωνήσω στο εξωτερικό με το κινητό μου, είχα ξεχάσει ότι είχα ενεργοποιήσει την φραγή διεθνών κλήσεων. Δεν θυμόμουν τον κωδικό. Πάτησα 3 φορές αποτυχημένα και τώρα μου λέει "ο κωδικός φραγής μπλοκαρίστηκε"! Τώρα τι γίνεται; Έχω μπλοκάρει την sim ή την συσκευή μου; Αν είναι μόνο θέμα sim πάω στο κατάστημα της βόνταφον με ταυτότητα και μου τα απεργοποιούν; Πρέπει να αλλάξω sim? Τα φώτα σας! :worry:

Edited by LG1

ευχαριστω παιδια για της απαντησεις.....

παντως πολυ κακοφτιαχμενο το widget της voda, ουτε σε wifi δουλευει

και στο δικαρτο κανει νουμερα.....:blink:

Για να λειτουργησει σε wifi πρεπει να μπεις απο την εφαρμογη και να κανεις log in για να ξερει η εφαρμογη ποιος χρηστης εισαι. (το widget δεν λειτουργει σε wifi) Επισης σε δικαρτο, λογικα πρεπει να παιρνει data απο τη vodafone για να αναγνωριζει παλι ποιος χρηστης-νουμερο εισαι. Αν εχεις data απο την αλλη sim, πως περιμενεις να ανγνωρισει ποιος εισαι;

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Για να λειτουργησει σε wifi πρεπει να μπεις απο την εφαρμογη και να κανεις log in για να ξερει η εφαρμογη ποιος χρηστης εισαι. (το widget δεν λειτουργει σε wifi) Επισης σε δικαρτο, λογικα πρεπει να παιρνει data απο τη vodafone για να αναγνωριζει παλι ποιος χρηστης-νουμερο εισαι. Αν εχεις data απο την αλλη sim, πως περιμενεις να ανγνωρισει ποιος εισαι;

Eχω στη sim 1 vodafone και παίρνω data από sim 2 wind..

Δουλεύει κανονικά και σαν winget και όταν το ανοίγω..

Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos.

μονο οσοι εχουν πασο αποκτουν το φοιτητικο cu? η αναλογος τον πωλητη κ το καταστημα?
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

μονο οσοι εχουν πασο αποκτουν το φοιτητικο cu? η αναλογος τον πωλητη κ το καταστημα?

κανονικά μόνο όσοι έχουνε φοιτητικό cu.Εξάλλου για τους υπόλοιπους μέχρι και τριάντα ετων υπάρχει και η προσφορα με τα δέκα ευρώ!

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked