Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι ισχύει , μέχρι 15/01/14

Ευχαριστώ έκανα ανανέωση όλα καλά.

Δλδ 15-01 θα τελειώσουν τα μβ που αγόρασα σήμερα;;;

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Ευχαριστώ έκανα ανανέωση όλα καλά.

Δλδ 15-01 θα τελειώσουν τα μβ που αγόρασα σήμερα;;;

Το Bonus αποδίδεται σε κάθε Online ανανέωση από 10€, έως και τις 14/2/14 (μόλις άλλαξε)

Από ότι φαίνεται θα γίνει μόνιμο.

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά την μετατροπή του συμβολαίου μου vodafone σε καρτοκινητό. Είχα χρησιμποιήσει καρτοκινητό πριν πάρα πολλά χρόνια και δεν έχω επαφή απο τότε.

Έχω το for all 400 με 400 λεπτά ομηλίας προς όλους, 300 mb και 60 sms, με διάρκεια ένα χρόνο και βγαίνει 25 ευρώ τον μήνα. Η χρήση που κάνω είναι, 250 έως 300 λεπτά ομιλία τον μήνα περίπου, 350 με 450 mb internet και τα sms είναι σαν να μην υπάρχουν γιατί δεν τα χρειάζομαι καθόλου. Επειδή ξεπερνάω τα διαθέσιμα mb, πληρώνω σχεδόν κάθε μήνα επιπλέον 5 ευρώ. Άρα σύνολο 30 ευρώ τον μήνα. Έχω πληρώσει και περισσότερα, όπως ο τελευταίος που εκδόθηκε και είναι 39 ευρώ.

Αν υποθέσουμε οτι το κάνω καρτοκινητό και προσπαθήσω να μειώσω τις κλήσεις που κάνω, πόσα χρειάζομαι για να βγάζω τον μήνα;. Βλέπω πως μπορώ να έχω χρέωση 1 λεπτό το λεπτό για κλήσεις σε δυο συγκεκριμένους αριθμούς vodafone.

Συγγνώμη για το σεντόνι

αυτό με ποιο συνδυασμό πακέτων προκύπτει?

Λοιπόν παιδιά να πως προκύπτει:

Online ανανέωση 10Ε σου δίνει: 1GB internet

Παίρνοντας το Combo 600 σου δίνει: 500 λεπτά ομιλίας + 500 SMS ή MMS προς όλο το CU, αλλά και 200’ + 100 SMS προς όλους και 60MB Internet από το κινητό, μόνο με 7€ τον μήνα! Ενεργοποίησε το εδώ και πάρε on-line Bonus 100' ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, δωρεάν για 1 μήνα!

Jusf surf bonus δωρεάν εφόσον έβαλα τα 10Ε: 250MB

Οπότε ουσιαστικά το μόνο που έβαλα με 7Ε είναι τοCombo 600 και με όλα τα bonus βγαίνει ο λογαριασμός.

Δεν καταλαβαίνω που μπερδευτήκατε! :-)

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά την μετατροπή του συμβολαίου μου vodafone σε καρτοκινητό. Είχα χρησιμποιήσει καρτοκινητό πριν πάρα πολλά χρόνια και δεν έχω επαφή απο τότε...................................

....................................................ι

Αργησες να το πάρεις απόφαση και ηδη εχεις χασει χιλιαδες € ολα αυτά τα χρόνια.

Αν θέλεις να παραμείνεις Βοντα λόγω σήματος, να εκμεταλλευτείς αυτό με το 0,01€/1' σε 2 αριθμούς και αν συνδυαστεί σωστά με άλλους φίλους, τότε γύρω στα 5-10 ατομα μιλάτε άνετα μεταξύ σας χρησιμοποιώντας την εμμεση εκτροπή και λιγη φαντασία.

σκέτα 3 ατομα και χωρίς πακέτα.

Αλλιώς αν δεν θέλεις να παραμείνεις βοντα, η wind ανοιξε τις φορητότητες.

Χωρίς να ξέρω σίγουρα, πρέπει να συμβαίνει το παρακάτω:

Online ανανέωση χρόνου ομιλίας: 1GB

Just surf bonus: 250 MB

Online ενεργοποίηση combo 600: 500 προς Cu, 300 προς όλους, 100 μηνύματα προς όλους, 500 προς cu, 60 MB.

Εγγραφή στο CuAccount: 300 λεπτά προς vodafone.

Βγαίνουν όλα, εκτός ενδεχομένως από τα 100 παραπάνω λεπτά προς όλους. Απλά, κάποιοι συνδρομητές μετά τον Σεπτέμβρη ανέφεραν, πως ενώ στους παλιούς όλα τα πακέτα δίνουν 100 προς όλους, σε αυτούς έδιναν 200.

Επομένως τον επόμενο μήνα δεν θα έχει ΣΙΓΟΥΡΑ, τα 300 προς vodafone. Όταν διακόψουν το 1GB πιστεύω πάλι θα δώσουν κάτι αντίστοιχο σε δώρο, λιγότερο ή περισσότερο.

Ακριβώς τα παραπάνω! :)

Αργησες να το πάρεις απόφαση και ηδη εχεις χασει χιλιαδες € ολα αυτά τα χρόνια.

Αν θέλεις να παραμείνεις Βοντα λόγω σήματος, να εκμεταλλευτείς αυτό με το 0,01€/1' σε 2 αριθμούς και αν συνδυαστεί σωστά με άλλους φίλους, τότε γύρω στα 5-10 ατομα μιλάτε άνετα μεταξύ σας χρησιμοποιώντας την εμμεση εκτροπή και λιγη φαντασία.

σκέτα 3 ατομα και χωρίς πακέτα.

Αλλιώς αν δεν θέλεις να παραμείνεις βοντα, η wind ανοιξε τις φορητότητες.

το απόγευμα πρέπει να πάω σε κατάστημα για να προχωρήσω. Αν αγοράσω μια κάρτα των 10 ευρώ θα μπορώ να ενεργοποιήσω τα 200 λεπτά προς όλους με 5 ευρώ και 500mb ιντερνετ με τα υπόλοιπα 5;Αν είναι έτσι, είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, έστω και με ελάχιστη χρέωση τα τρια λεπτά. Αυτό με την online ανανεώση δεν το πολυκατάλαβα, ανανέωση δηλαδή μέσω της σελίδας της vodafone;

η πλάκα είναι πως έχω ήδη μια κάρτα καρτοκινητού που την έβαλα σε ένα tablet και δεν ασχολήθηκα ξανά. Αυτός θα είναι ο ένας αριθμός απο τους δυο που θα διαλέξω. Ο άλλος θα είναι νέος αριθμός της γυναίκας που θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες.

Επιμένω στην vodafone γιατί απο ότι έχω δει έχει το καλύτερο σήμα εδώ στην περιοχή, ακόμη και για 3g.

Edited by cb600f

το απόγευμα πρέπει να πάω σε κατάστημα για να προχωρήσω. Αν αγοράσω μια κάρτα των 10 ευρώ θα μπορώ να ενεργοποιήσω τα 200 λεπτά προς όλους με 5 ευρώ και 500mb ιντερνετ με τα υπόλοιπα 5;Αν είναι έτσι, είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, έστω και με ελάχιστη χρέωση τα τρια λεπτά. Αυτό με την online ανανεώση δεν το πολυκατάλαβα, ανανέωση δηλαδή μέσω της σελίδας της vodafone;

η πλάκα είναι πως έχω ήδη μια κάρτα καρτοκινητού που την έβαλα σε ένα tablet και δεν ασχολήθηκα ξανά. Αυτός θα είναι ο ένας αριθμός απο τους δυο που θα διαλέξω. Ο άλλος θα είναι νέος αριθμός της γυναίκας που θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες.

Επιμένω στην vodafone γιατί απο ότι έχω δει έχει το καλύτερο σήμα εδώ στην περιοχή, ακόμη και για 3g.

βαλε 12 € γιατί με την αφαίρεση του φόρου πέφτει στα 8,9 περίπου.

Μην ξεχνάς και τα λεπτά προς βοντα επίσης αλλά δώσε βάση στο 0,01€/1' σε 2 κινητά βοντα. Είναι το πιο σημαντικό στην κάρτα.

Καλησπέρα.Επικοινώνησα στην σελίδα του CU στο Facebook και μου είπαν ότι στα Windows phones δεν έιναι συμβατή η υπηρεσία Napster και δεν εχει βγει κάποια ανακοίνωση για το αν και ποτε θα είναι.Μηπως υπάρχει κάποια αλλη λύση για τα Windows phones σχετικά με το Napster?Ευχαριστώ

Θα πάρεις την κάρτα. Θα ενεργοποιήσεις το Just surf bonus. Κάθε φορά που βάζεις 10 ευρώ θα παίρνεις 250mb δώρο. Ακόμα, αν κάνεις την ανανέωση online θα πάρεις άλλο 1gb (δεν ξέρουμε μέχρι πότε θα ισχύει). Κάνεις ανανέωση 12 ευρώ, σου μένουν περίπου 10 στην κάρτα. Ενεργοποιείς το Cu talk a lot 600 και παίρνεις 500 προς Cu και 200 προς όλους (+100 προς όλους με online ενεργοποίηση). Ενεργοποιείς και το Surf n email 100 και παίρνεις άλλα 500mb (+500 για Online). Θα είσαι κομπλέ!

Με 12 ευρώ, εφόσον κάνεις πάντα τις ενεργοποιήσεις των πακέτων πάντα online θα έχεις σίγουρα (εκτός δλδ του 1gb):

1) 500 λεπτά προς Cu (την γυναίκα σου δλδ)

2) 300 λεπτά προς όλους

3) 1,25GB internet!

Μετά θα κοιμάσαι ήσυχα για 30 μέρες (όχι μήνα) που θα πρέπει να τα ξαναενεργοποιήσεις. Αν το κάνεις μάλιστα λίγα λεπτά νωρίτερα από το τέλος, τότε θα προστεθούν τα εναπομείναντα στα επόμενα!

ΥΓ: Online ανανέωση σημαίνει ότι θα την κάνεις από το site ή από το application (αν το υποστηρίζει το κινητό σου) και όχι από το περίπτερο αγοράζοντας κάρτα. Online ενεργοποίηση των πακέτων πάλι από το site και από το application και όχι καλώντας στο ταδε νουμερο.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα.Επικοινώνησα στην σελίδα του CU στο Facebook και μου είπαν ότι στα Windows phones δεν έιναι συμβατή η υπηρεσία Napster και δεν εχει βγει κάποια ανακοίνωση για το αν και ποτε θα είναι.Μηπως υπάρχει κάποια αλλη λύση για τα Windows phones σχετικά με το Napster?Ευχαριστώ

Φαντάζομαι δεν γίνεται μέσα από το application. Λογικά από τον browser θα γίνεται, χωρίς να ξέρω αν βολεύει...

Edited by maden123456

Close your eyes, look into the dream

Winds of change, will winds of fortune bring...

Θα πάρεις την κάρτα. Θα ενεργοποιήσεις το Just surf bonus. Κάθε φορά που βάζεις 10 ευρώ θα παίρνεις 250mb δώρο. Ακόμα, αν κάνεις την ανανέωση online θα πάρεις άλλο 1gb (δεν ξέρουμε μέχρι πότε θα ισχύει). Κάνεις ανανέωση 12 ευρώ, σου μένουν περίπου 10 στην κάρτα. Ενεργοποιείς το Cu talk a lot 600 και παίρνεις 500 προς Cu και 200 προς όλους (+100 προς όλους με online ενεργοποίηση). Ενεργοποιείς και το Surf n email 100 και παίρνεις άλλα 500mb (+500 για Online). Θα είσαι κομπλέ!

Με 12 ευρώ, εφόσον κάνεις πάντα τις ενεργοποιήσεις των πακέτων πάντα online θα έχεις σίγουρα (εκτός δλδ του 1gb):

2) 300 λεπτά προς όλους

3) 1,25GB internet!

Μετά θα κοιμάσαι ήσυχα για 30 μέρες (όχι μήνα) που θα πρέπει να τα ξαναενεργοποιήσεις. Αν το κάνεις μάλιστα λίγα λεπτά νωρίτερα από το τέλος, τότε θα προστεθούν τα εναπομείναντα στα επόμενα!

ΥΓ: Online ανανέωση σημαίνει ότι θα την κάνεις από το site ή από το application (αν το υποστηρίζει το κινητό σου) και όχι από το περίπτερο αγοράζοντας κάρτα. Online ενεργοποίηση των πακέτων πάλι από το site και από το application και όχι καλώντας στο ταδε νουμερο.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φαντάζομαι δεν γίνεται μέσα από το application. Λογικά από τον browser θα γίνεται, χωρίς να ξέρω αν βολεύει...

Φοβερό μου ακούγεται!

Έχω όμως ακόμη απορίες γιατί όπως είπα και στην αρχή, είμαι βαθιά νυχτωμένος απο ότι φαίνεται.

Όταν πήγα στο κατάστημα της vodafone για τα περεταίρω, δεν είπα τίποτα για cu, μόνο για καρτοκινητό μίλησα. Έχει διαφορά; διορθώνεται τώρα αυτό; μου έδωσε ήδη μια κάρτα που θα ενεργοποιηθεί στις 14/2. Με το cu, δεν ισχύει το 0.01€/λεπτό;

Φοβερό μου ακούγεται!

Έχω όμως ακόμη απορίες γιατί όπως είπα και στην αρχή, είμαι βαθιά νυχτωμένος απο ότι φαίνεται.

Όταν πήγα στο κατάστημα της vodafone για τα περεταίρω, δεν είπα τίποτα για cu, μόνο για καρτοκινητό μίλησα. Έχει διαφορά; διορθώνεται τώρα αυτό; μου έδωσε ήδη μια κάρτα που θα ενεργοποιηθεί στις 14/2. Με το cu, δεν ισχύει το 0.01€/λεπτό;

Αλλάζεις από καρτοκινητό σε cu με μία κλήση στο 1266, όχι δεν ισχύει το 0.01€/λεπτό.

όπως προανέφερα μου έχουν δώσει κωδικό για καρτοκινητό βονταφον, που αν το ενεργοποιήσω θα έχω δωρεάν 600' και 600 σμς προς βονταφον και cu κάθε μήνα για ένα χρόνο.

Το μόνο που απομένει είναινα αγοράσω μια σιμ.Τι προτείνετε?απλή καρτοκινητή ή cu?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

όπως προανέφερα μου έχουν δώσει κωδικό για καρτοκινητό βονταφον, που αν το ενεργοποιήσω θα έχω δωρεάν 600' και 600 σμς προς βονταφον και cu κάθε μήνα για ένα χρόνο.

Το μόνο που απομένει είναινα αγοράσω μια σιμ.Τι προτείνετε?απλή καρτοκινητή ή cu?

Απλή για να έχεις 0.01 το λεπτό προς δυο αριθμούς vodafone και 200 λεπτά προς όλους με 5 ευρώ.

Πες μας αν θες ποιες είναι ακριβώς οι ανάγκες σου σε χρόνο ομιλίας (και προς που), sms και mb. Γιατί και τα 2 έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Μόλις πρόσεξα το παρακάτω όσον αφορά το καρτοκινητό:

"Mobile VoIP

Η δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες φωνής μέσω πακέτων δεδομένων (mobile VoIP) ανεξαρτήτως εξοπλισμού πρόσβασης (συσκευή κινητής τηλεφωνίας ή κάρτα δεδομένων υπολογιστή), εφαρμογής VoIP client και παρόχου τέτοιων υπηρεσιών δεν είναι εφικτή"

Ίσχυε πάντα ή τώρα το έβαλαν?

Edited by maden123456

Κάποιο παιδί που να έχει φοιτητικό πακέτο μπορεί να μου στείλει ένα pm για μια εξυπηρέτηση που θέλω.

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Από την εφαρμογή της Vodafone βλέπω πως υπάρχει επιλογή για ανανέωση χρόνου ομιλίας. Τώρα δεν δουλεύει βέβαια, αλλά φαντάζομαι πως μετά από έναν μήνα όταν θα βάλω την νέα κάρτα θα λειτουργεί και θα μπορώ να ανανεώνω από εκεί και να παίρνω τα bonus, σωστά;

Από την εφαρμογή της Vodafone βλέπω πως υπάρχει επιλογή για ανανέωση χρόνου ομιλίας. Τώρα δεν δουλεύει βέβαια, αλλά φαντάζομαι πως μετά από έναν μήνα όταν θα βάλω την νέα κάρτα θα λειτουργεί και θα μπορώ να ανανεώνω από εκεί και να παίρνω τα bonus, σωστά;

Σωστά. Απλά πρέπει πρώτα να κάνεις εγγραφή στο http://www.vodafonecu.gr/ για να έχεις κωδικούς.

Πες μας αν θες ποιες είναι ακριβώς οι ανάγκες σου σε χρόνο ομιλίας (και προς που), sms και mb. Γιατί και τα 2 έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Μόλις πρόσεξα το παρακάτω όσον αφορά το καρτοκινητό:

"Mobile VoIP

Η δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες φωνής μέσω πακέτων δεδομένων (mobile VoIP) ανεξαρτήτως εξοπλισμού πρόσβασης (συσκευή κινητής τηλεφωνίας ή κάρτα δεδομένων υπολογιστή), εφαρμογής VoIP client και παρόχου τέτοιων υπηρεσιών δεν είναι εφικτή"

Ίσχυε πάντα ή τώρα το έβαλαν?

για βασικό νουμερο εχω ενα wind.

το συγκεκριμενο το θελω για ενα χρονο για να εκμεταλλευτώ την προσφορά που ανέφερα(ποιος δεν θέλει δωρεαν χρόνο άλλωστε?) και απο εκεί και πέρα βλέποντας τι ισχύει.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

για βασικό νουμερο εχω ενα wind.

το συγκεκριμενο το θελω για ενα χρονο για να εκμεταλλευτώ την προσφορά που ανέφερα(ποιος δεν θέλει δωρεαν χρόνο άλλωστε?) και απο εκεί και πέρα βλέποντας τι ισχύει.

Η προσφορά προϋποθέτει ανανεώσεις ή όχι? Στο εξάμηνο θα πρέπει να κάνεις μία τουλάχιστον για να μην λήξει η κάρτα. Το κάνεις ότι θες από τα δύο. Κάθε μήνα μπορείς να το αλλάζεις.

Θα ενεργοποιήσεις το Just surf bonus. Κάθε φορά που βάζεις 10 ευρώ θα παίρνεις 250mb δώρο. Ακόμα, αν κάνεις την ανανέωση online θα πάρεις άλλο 1gb (δεν ξέρουμε μέχρι πότε θα ισχύει). Κάνεις ανανέωση 12 ευρώ, σου μένουν περίπου 10 στην κάρτα. Ενεργοποιείς το Cu talk a lot 600 και παίρνεις 500 προς Cu και 200 προς όλους (+100 προς όλους με online ενεργοποίηση). Ενεργοποιείς και το Surf n email 100 και παίρνεις άλλα 500mb (+500 για Online). Θα είσαι κομπλέ!

2) 300 λεπτά προς όλους

3) 1,25GB internet!

Βάσει του site το πακέτο CU TALK A LOT 600 δίνει 500' προς CU και 100' προς όλους + άλλα 100' προς όλους με online ενεργοποίηση.

Συνεπώς 200' πρός όλους και όχι 300' όπως αναφέρεις στο post σου.

Ισχύει κάτι διαφορετικό από όσα αναφέρει το site;

Ευχαριστώ.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone 6, Apple iPhone 5, Apple iPhone 4, Apple iPhone 3GS, Samsung Galaxy S, Apple iPhone 3GS, Nokia 5530, Sony Ericsson G900, O2 XDA Ignito, HTC P3300, Nokia E51, Nokia N70, Nokia 6131, Sony Ericsson W800i, Samsung SGH-D500, Qtek 8020, Nokia 6230i, Samsung SGH-E700, Sony Ericsson T630, Nokia 7210, Nokia 8210, Panasonic GD90, Ericsson GF 768, Ericsson GA 628

Σε καινούριους συνδρομητές έδινε 200' προς όλους μία περίοδο(είτε από φορητότητα είτε με καινούριο αριθμό), αν έπαιρνες καινούριο αριθμό έλεγε πάνω νομίζω ειδική προσφορά δεν είμαι σίγουρος. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.

Σε καινούριους συνδρομητές έδινε 200' προς όλους μία περίοδο(είτε από φορητότητα είτε με καινούριο αριθμό), αν έπαιρνες καινούριο αριθμό έλεγε πάνω νομίζω ειδική προσφορά δεν είμαι σίγουρος. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.

Την προηγουμένη βδομάδα πήρα 2 αριθμούς και κάνοντας εγγραφή στο my account είδα ότι δινουν ακομα τα 200' στα πακέτα των 100'.

Μια χαρά, οι παλιοί έχουν 500mb με κάθε ανανέωση 10€ και οι καινούριοι 300 λεπτά προς όλους αν ενεργοποιήσουν το πακέτο ηλεκτρονικά.

Αν όμως γίνει μόνιμο το 1gb με online ανανέωση τότε και οι καινούριοι δεν έχουν κανένα θέμα.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked