pexths Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 έτσι θυμάμαι και εγώ ότι δεν στα παίρνει με μεταφορά. εμένα πάντως μου είπε τριπλασιασμο!!!! αν βάλω 30 γίνονται 90 και τα βάζω στο cu φοιτητικό κ καθαρισα μέχρι των Ιούνιο με ένα πακέτο των 7€ κάθε μήνα που έχει για φοιτητές με 600' προς όλους κ 100 μηνύματα Αν πληρωσεις 30 ευρω θα μπουν 26,79 και με τον τριπλασιασμο θα γινουν 80,36. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Να σας κάνω και εγώ μια ερώτηση. Έκανα φορητότητα έναν αριθμό wu σε cu xclusive για την φοιτητική προσφορά.Μπορώ να κάνω το ίδιο και για δεύτερο αριθμό που έχω δηλωμένο στο όνομά μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Να σας κάνω και εγώ μια ερώτηση. Έκανα φορητότητα έναν αριθμό wu σε cu xclusive για την φοιτητική προσφορά.Μπορώ να κάνω το ίδιο και για δεύτερο αριθμό που έχω δηλωμένο στο όνομά μου;ΜΟΝΟ ΕΝΑ cu students xclusive αντιστοιχεί σε κάθε φοιτητή Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Οκ φίλε ευχαριστώ.Ήλπιζα να μπορέσω να βάλλω το πακέτο και στον δεύτερο αριθμό μου αλλά τι να κάνουμε.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Οκ φίλε ευχαριστώ.Ήλπιζα να μπορέσω να βάλλω το πακέτο και στον δεύτερο αριθμό μου αλλά τι να κάνουμε.:) βρες κάναν φοιτητή που δεν το χρησιμοποιεί:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bjj_p Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 βρες κάναν φοιτητή που δεν το χρησιμοποιεί:p Μπορει να το κανει ακομη κ αν χρησιμοποιει φοιτητικο πακετο σε αλλη εταιρεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Φυσικά μπορεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Και κάτι ακόμα τώρα που το θυμήθηκα.:) Πως μπορώ όταν μιλάω στο κινητό και με καλεί και δεύτερη γραμμή να μην με βλέπουν σαν κατειλημμένο αλλά να μου έρχεται κανονικά και η δεύτερη κλήση ώστε να επιλέξω σε όποιον θέλω να μιλήσω;Το είχα στην cosmote αλλά σήμερα παρατήρησα ότι στην vodafone δεν το έχω πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Αναμονή κλήσεων λεγεται και το διαλέγεις από το μενού της συσκευής σου! :O Κάπου στο Ρυθμίσεις- - > Κλήσεων - - > Αναμονή ... θα είναι κατά 99% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Και κάτι ακόμα τώρα που το θυμήθηκα.:) Πως μπορώ όταν μιλάω στο κινητό και με καλεί και δεύτερη γραμμή να μην με βλέπουν σαν κατειλημμένο αλλά να μου έρχεται κανονικά και η δεύτερη κλήση ώστε να επιλέξω σε όποιον θέλω να μιλήσω;Το είχα στην cosmote αλλά σήμερα παρατήρησα ότι στην vodafone δεν το έχω πλέον. Την αναμονή κλήσης θες απο οτι κατάλαβα. Θα πληκτρολογήσεις *43# στην οθόνη του κινητού και κατόπιν πάτα το πλήκτρο της κλήσης και είσαι έτοιμος! :superman: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 (edited) Την αναμονή κλήσης θες απο οτι κατάλαβα. Θα πληκτρολογήσεις *43# στην οθόνη του κινητού και κατόπιν πάτα το πλήκτρο της κλήσης και είσαι έτοιμος! :superman: Αυτή η εντολή ενεργοποιεί την αναμονή κλήσης; Γιατί είναι πολύ σπαστικό όταν μιλάς με κάποιον (είτε σε έχει καλέσει αυτός, είτε τον έχεις καλέσει εσύ) και σε πάρει και κάποιος άλλος, ο δεύτερος να ακούει πως ο συνδρομητής έχει το τηλέφωνο κλειστό. :X Edited November 8, 2012 by DonJuan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Η αναμονή κλήσης είναι αυτό που έψαχνα μάλλον.:p Τώρα όταν με παίρνει κάποιος ενώ μιλάω αυτός θα ακούει κανονικά σαν να καλεί το τηλέφωνό του σωστά;Δεν θα με βλέπει σαν κατειλημμένο ούτε τπτ μηνύματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Η αναμονή κλήσης είναι αυτό που έψαχνα μάλλον.:p Τώρα όταν με παίρνει κάποιος ενώ μιλάω αυτός θα ακούει κανονικά σαν να καλεί το τηλέφωνό του σωστά;Δεν θα με βλέπει σαν κατειλημμένο ούτε τπτ μηνύματα.... Δοκίμασέ το και μόνος σου. Αν πχ έχεις καρτοκινητό πάρε τηλ το 1252 και ταυτόχρονα τηλ το κινητό σου από το σπίτι. Θα βγει η κλήση κανονικά και θα μπορείς να εναλλάσεις τους συνομιλητές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 ΔΩΡΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ! ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑΚΑΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ 10/11/2012 ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 7 ΜΕΡΕΣ! πήγα σε κατάστημα και το ρωτησα, αν γίνεται να μεταφέρω τα χρήματα σε άλλον αριθμό κ να μην τς χάσω και,μου είπαν ότι δεν γίνεται καν να τς μεταφέρω. θυμάμαι παλιότερα κ το κατάφερα κ καποια άτομα από δω είπαν ότι έγινε δουλειά. τελικά θα γίνεται; μην βάζω άδικα λεφτά, έχω σκοπό για κανένα 50ικο... Παράθεση ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Ναι μπορείς να τα μεταφέρεις Σου υπενθυμίζω ότι μπορείς να μεταφέρεις μέχρι 150 ευρώ τον μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belschri Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Η vodafone πάντως το έχει χάσει το παιχνίδι με τους φοιτητές! Ενώ έβγαλαν προσφορά για τους φοιτητές δεν μπορώ να πω πως το προώθησαν σωστά. Στην τηλεόραση δεν είδα ποτέ καμία διαφήμιση ούτε σε διάφορα site όπως facebook και λοιπά. Σε αντίθεση με την κοσμοτε που έκανε αντιπροσφορά αναγκαστικά βέβαια λόγω της vodafone αλλά παιδιά στο τει που σπουδάζω έχει στήσει καρτέρι σε πολλά σημεία και ενημερώνει τους φοιτητες για την προσφορά της καθημερινά σε αντιθεση με την vodafone που δεν τους εχω πετυχει ουτε μια φορα! Επίσης καθημερινα βλεπω διαφημισεις της κοσμοτε τοσο στην τηλεοραση οσο και στο fb! Νομίζω πως δεν ξερουν να προσελκύσουν πελάτες στην βονταφον γιατι με το να δινεις νουμερακι στο καταταστημα μαζι με το πασο δεν σημαινει κιολας πως θα σε πιασει πελάτη. Η μαγκια ειναι να καταφερεις να κάνεις μαζικες φορητοτητες αλλιως!!! Παρ όλα αυτα εγω εκανα μεταφορα απο κοσμοτε σε βονταφον και δεν το μετανιωσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Πήρα την φοιτητική ταυτότητα και μου έδωσαν και μια κάρτα cu. Μπορώ να αλλάξω κάποια στιγμή τον αριθμό ππυ μου δώσανε με τον αριθμό του συμβολαίου μου που λήγει σε λίγο καιρό? Βλακεία πάντως που κόψανε το voip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Παίρνω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών (13830) για να τους ζητήσω άρση του φραγμού στο Voip αλλά έχει μόνο φωνητική βοήθεια δηλαδή λέει να κάνω την ερώτηση μου και θα με δοθεί η κατάλληλη απάντηση. Υπάρχει κάποιο άλλο νούμερο να πάρω που θα μιλήσω με υπάλληλο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Από Σήμερα έχω και εγώ φοιτητικό Xclusive CU , Η καλύτερη προσφορά που έγινε ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Παίρνω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών (13830) για να τους ζητήσω άρση του φραγμού στο Voip αλλά έχει μόνο φωνητική βοήθεια δηλαδή λέει να κάνω την ερώτηση μου και θα με δοθεί η κατάλληλη απάντηση. Υπάρχει κάποιο άλλο νούμερο να πάρω που θα μιλήσω με υπάλληλο;; καλεις στο 13830 και δεν λες τιποτα μεχρι να συνδεθεις με εκπροσωπο. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ναι μπορείς να τα μεταφέρεις Σου υπενθυμίζω ότι μπορείς να μεταφέρεις μέχρι 150 ευρώ τον μήνα. Πως μεταφέρεις ποσό από ένα καρτοκινητό vodafone σε ένα άλλο? Εμένα μου λένε στην εξυπηρέτηση πελατών ότι δε γίνεται αν δεν έχεις κάνει ανανέωση αξίας 25 Ε τους 2 τελευταίους μήνες. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Πως μεταφέρεις ποσό από ένα καρτοκινητό vodafone σε ένα άλλο? Εμένα μου λένε στην εξυπηρέτηση πελατών ότι δε γίνεται αν δεν έχεις κάνει ανανέωση αξίας 25 Ε τους 2 τελευταίους μήνες. Αρα λοιπον ανανεωνεις με 25 ευρω και μετα μεταφερεις μεχρι 30 ευρω την ημερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Τα λεπτά ομιλίας από τα πακέτα μεταφέρονται σε περίπτωση που αγοραστεί νέο πακέτο πριν λήξει το υπάρχον; Είχα το πακέτο talk to Vodafone 300 με τα 100' προς όλους και 200' προς Vodafone το οποίο έληγε εχτές. Εχτές αγόρασα το ίδιο πακέτο πριν λήξει το προηγούμενο και σήμερα βλέπω ότι στα υπολειπόμενα λεπτά μου έχει και αυτά του προηγούμενου πακέτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Πως μεταφέρεις ποσό από ένα καρτοκινητό vodafone σε ένα άλλο? Εμένα μου λένε στην εξυπηρέτηση πελατών ότι δε γίνεται αν δεν έχεις κάνει ανανέωση αξίας 25 Ε τους 2 τελευταίους μήνες. Πρέπει να έχεις κάνει ανανεώσεις 25 ευρώ τις τελευταίες 90 ημέρες, Μετά μπορείς να κάνεις μεταφορά μέχρι 30 ευρώ την ημέρα, αλλά μέχρι 150 ευρώ τον ημερολογιακό μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rov Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Προσπαθώ να ρυθμίσω την φοιτητική σύνδεση University Mobile Internet στην συσκευή (Nokia N86 8MP) . Πήγα στη σελίδα της Vodafone που επιλέγεις την συσκευή σου ( έχει το συγκ. τηλέφωνο) και στέλνει sms διαμόρφωσης με τις ρυθμίσεις. Εκεί έχει διάφορες επιλογές (πχ vodafone mobile internet, KARTOINTERNET,VMB internet , vf GPRS κλπ). Δοκίμασα όλες τις επιλογές αλλά internet δεν είδα. Βάζοντας την ίδια sim σε ένα tablet samsung 7' χωρίς να κάνω καμία ρύθμιση έχει internet κανονικά . Μήπως θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts