Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπαρχει κάποιο σταθερό νούμερο για την εξυπηρέτηση πελατων (όπως έχει η wind) πέρα του 13830?

υπαρχει κάποιο σταθερό νούμερο για την εξυπηρέτηση πελατων (όπως έχει η wind) πέρα του 13830?

2106702000

9.00 - 17.00 όμως

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου όμως! Εδω το έχω δει και το έχω σημειώσει!

2106702000

9.00 - 17.00 όμως

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου όμως! Εδω το έχω δει και το έχω σημειώσει!

ευχαριστώ πολύ! γιατί στο 13830 και χρεώθηκα, και κοπηκε η κλήση οταν μ εβαλαν σε αναμονη κι εμεινα μ*****ς

γεια σας. εχω καρτοσυμβολαιο15 αλλα πηρα στα χερια μου 1cu κ 1 καρτοκινητη vodafone.δε τα χω ενεργοποιησει ακομα. με ενδιαφερει ν μιλαω με vodafone. σε αλλουσ καλω μονο σε ωρα αναγκης.γι αυτο εκανα το καρτοσυβολαιο αλλα τελικα νομιζω οτι δε με συμφερει. ισχυει οπως παλια οτι σε καθε ανανεωση καρτας σ βαζει 1500' κ 1500 sms? κοιταξα στη σελιδα αλλα μπερδευτικα.
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

γεια σας. εχω καρτοσυμβολαιο15 αλλα πηρα στα χερια μου 1cu κ 1 καρτοκινητη vodafone.δε τα χω ενεργοποιησει ακομα. με ενδιαφερει ν μιλαω με vodafone. σε αλλουσ καλω μονο σε ωρα αναγκης.γι αυτο εκανα το καρτοσυβολαιο αλλα τελικα νομιζω οτι δε με συμφερει. ισχυει οπως παλια οτι σε καθε ανανεωση καρτας σ βαζει 1500' κ 1500 sms? κοιταξα στη σελιδα αλλα μπερδευτικα.

οχι δεν ισχυει. εχει καταργηθει εδω και καιρο αυτη η προσφορα

[sIGPIC][/sIGPIC]

σ ευχαριστω. ειναι μονο τα πακετα που εχει η σελιδα δλδ. πφφφ..
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

σ ευχαριστω. ειναι μονο τα πακετα που εχει η σελιδα δλδ. πφφφ..

ναι. και στο καρτοκινητο βονταφον παιρνεις 100 λεπτα με 10 ευρω ανανεωση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με €10 ανανέωση θα παίρνουν 100 δωρεάν λεπτά ομιλίας προς ΟΛΟΥΣ

Με €20 ανανέωση θα παίρνουν 200 δωρεάν λεπτά ομιλίας προς ΟΛΟΥΣ

Το ποσό παραμένει..

Για το CU τα πακέτα

Το CU TALK A LOT 600 με €5 = 500΄προς CU + 100΄προς ΟΛΟΥΣ

Το CU COMBO 600 με €7 = 500΄+500SMS προς CU +60 ΜΒ +100΄+100SMS προς ΟΛΟΥΣ

Το TALK 2 VODAFONE 300 με €5 = 200΄προς Vodafone+ 100΄προς ΟΛΟΥΣ

Το TALK 2 VODAFONE 600 με €7 = 500΄προς Vodafone+ 100΄προς ΟΛΟΥΣ

Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς

Καταργήσανε το πακέτο με 500'+σμς προς cu και 100'+σμς προς ολους και 60mb??

ΕΔΙΤ: Ακυρο, υπάρχει ακόμα.

Edited by djalma
Ακυρο.

Καταργήσανε το πακέτο με 500'+σμς προς cu και 100'+σμς προς ολους και 60mb??

ΕΔΙΤ: Ακυρο, υπάρχει ακόμα.

Άντε και με άγχωσες!

Πόσο κοστίζει ένα πακέτο σύνδεσης και πόσο χρόνο έχει μέσα;

Ρώτησα σε κατάστημα και μου είπαν 5 ευρώ. Στο site στο στέλνουν δωρεάν. Δεν είναι για τα πεντε ευρώ, αλλά μου 'χει μείνει η απορία :P Είναι δυνατόν να υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά;

Scotty, beam us up.

Πόσο κοστίζει ένα πακέτο σύνδεσης και πόσο χρόνο έχει μέσα;

Ρώτησα σε κατάστημα και μου είπαν 5 ευρώ. Στο site στο στέλνουν δωρεάν. Δεν είναι για τα πεντε ευρώ, αλλά μου 'χει μείνει η απορία :P Είναι δυνατόν να υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά;

κι όμως

...

Απλα στο καταστημα μπορεις να διαλεξεις εαν υπαρχει καποιο καλο νουμερακι,με παραγγελια λιγο δυσκολο να σου σταλει ευκολο νουμερακι,εγω που παρηγγειλα μια φορα μου στειλανε δυσκολα νουμερακια δεν τα χρησιμοποιησα και εληξαν....

Απλα στο καταστημα μπορεις να διαλεξεις εαν υπαρχει καποιο καλο νουμερακι,με παραγγελια λιγο δυσκολο να σου σταλει ευκολο νουμερακι,εγω που παρηγγειλα μια φορα μου στειλανε δυσκολα νουμερακια δεν τα χρησιμοποιησα και εληξαν....

εγώ τουσ είχα ζητήσει να μου δώσουν ευκολο νούμερο και με αριθμουσ συνεχομενους και μου στείλανε και άλλαζάνε τa 2τελευταίa ψηφία. Μια χαρά.

έχω ένα ταμπλετ που συνήθως δουλεύω με wifi αλλά θα ήθελα μια κάρτα voda που να βάζω χρήματα να μου δίνει οτι μου δίνει συν πχ 300mb αλλά να μην χάνονται πχ στο τέλος του μήνα....

HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY

LENOVO MIX 3 10"

NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN

SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH

NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110

thank you για το χρόνο σου και το κόπο σου τα πακέτα αυτά είναι απάτη... αν δεν ξοδέψω όλα τα μεγαμπαιτ μου μέσα σε 30 μέρες χάνονται. γιατί? δεν τα έχω πληρώσει.... αλητεία!

θέλω να πληρώσω σήμερα 10, 100, 200 ευρώ για 100, 500, 800 όσα τέλος πάντων mb και να τα έχω μέχρι να τελειώσουν...

LENOVO MIX 3 10"

NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110

thank you για το χρόνο σου και το κόπο σου τα πακέτα αυτά είναι απάτη... αν δεν ξοδέψω όλα τα μεγαμπαιτ μου μέσα σε 30 μέρες χάνονται. γιατί? δεν τα έχω πληρώσει.... αλητεία!

θέλω να πληρώσω σήμερα 10, 100, 200 ευρώ για 100, 500, 800 όσα τέλος πάντων mb και να τα έχω μέχρι να τελειώσουν...

Ξέρεις η αλητεία αυτή που λές συμβαίνει 14 χρόνια στην κινητή τηλεφωνία , Απάτη όμως δεν βλέπω , κάνουν αυτό ακριβώς που σου λένε και σου υπόσχονται . Μηνιαία πακέτα τα λένα

Όλα τα πακέτα λήγουν σε ένα μήνα.

Κανένα πακέτο δεν μεταφέρεται , ούτε σε σύνδεση ούτε σε καρτοκινητό , Για αυτό και το λένε και πακέτο γιατί έχει περιορισμούς , αλλιώς μπορείς να σερφάρεις με την κανονική χρέωση , εκτός πακέτου

Όμως στην Vodafone , όπως και στην Cosmote ,στα καρτοκινητά , τα πακέτα Internet , ανανεώνονται και μεταφέρονται στον επόμενο μήνα , αν τουλάχιστον μία μέρα πριν την λήξη του πακέτου , αγοράσεις ξανά , ακριβώς το ίδιο πακέτο .

Αλλά το να δώσεις 5 ευρώ και να έχεις Internet για τα επόμενα χρόνια, μέχρι να τα καταναλώσεις με τον ρυθμό σου απλά δεν γίνεται , ακομα και ο χρόνος ομιλίας λήγει μετά από 365 μέρες.

Edited by Vasileios

Ok απλά ένα παράπονο έκανα, ίσως λίγο έντονα. απλά χρονιά τώρα έχω σύνδεση. γενικά κάνω hot spot από το κινητό που έχω σύνδεση με 1.5GB internet. αλλά στην δουλειά μου πιάνει μόνο η voda 3g και σκεφτόμουν για μια κάρτα.

σε ευχαριστώ για το χρόνο σου.

LENOVO MIX 3 10"

Έχω ένα CU που θέλω να το ανανεώσω με το ελάχιστο δυνατό ποσό για να μην λήξει. Από ό,τι έχω καταλάβει με τα 5€ που είναι η ελάχιστη ανανέωση δεν παίρνω κάποιο δώρο. Άρα η καλύτερη κίνηση, που θα μου δώσει έστω ένα μικρό δώρο, είναι να το γυρίσω σε Καρτοκινητό Vodafone (κλήση στο 1266), να βάλω το Cash back (κλήση στο 1286) ώστε να πάρω έστω αυτά τα 0,45€ τον Αύγουστο.

Συμφωνείτε; Υπάρχει κάτι άλλο με τα 5€;

Έχω ένα CU που θέλω να το ανανεώσω με το ελάχιστο δυνατό ποσό για να μην λήξει. Από ό,τι έχω καταλάβει με τα 5€ που είναι η ελάχιστη ανανέωση δεν παίρνω κάποιο δώρο. Άρα η καλύτερη κίνηση, που θα μου δώσει έστω ένα μικρό δώρο, είναι να το γυρίσω σε Καρτοκινητό Vodafone (κλήση στο 1266), να βάλω το Cash back (κλήση στο 1286) ώστε να πάρω έστω αυτά τα 0,45€ τον Αύγουστο.

Συμφωνείτε; Υπάρχει κάτι άλλο με τα 5€;

σωστά αλλά μπορείς να πάρεις και 120λεπτα προσ αριθμό ολυμπιακου για έναν μηνα εαν αλλάξεις πακέτο μέσω του 1266 και το γυρίσεις συν νέο καρτοκινητο.

Ερώτηση, υπάρχει τρόπος να μεταφέρω υπόλοιπο χρόνου από 1 καρτοκινητό σε άλλο χωρίς να έχω κάνει ανανέωση τους 3 τελευταίους μήνες πάνω από 25 ευρώ όπως λέει η vodafone;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Που παιρνω τηλ. για να μαθω πότε ληγη το bonustalk που εχω ενεργοπζοιηση (προγραμμα)....
στο 1252 επιλογή 1 σου λέει πότε έκανες την τελευταία ανανέωση , το bonus λήγει 31 μέρες μετά

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked