fandago Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 εβαλα 5 ευρω καρτα στο cu και μου ηρθε μηνημα καπακι οτι πηρα αλλα 3 δωρο..δεν ειχα παρει καποιο μηνυμα πριν..περιεργο..αλλα καλη φαση.. Μήπως ο αριθμός σου ειναι καινουργιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Μήπως ο αριθμός σου ειναι καινουργιος; Α ναι.. ήταν να μου βάλουνέ λεφτά ε? Λέω και γω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 δειτε τι κανανε! απαραδεκτο.. http://troktiko.eu/2012/05/wind-bgazei-sto-sfuri-spiti-gia-ofeili-1-020-aischroi/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 δειτε τι κανανε! απαραδεκτο.. http://troktiko.eu/2012/05/wind-bgazei-sto-sfuri-spiti-gia-ofeili-1-020-aischroi/ Θα σου απάνταγα , αλλά εδώ μιλάμε για το CU . Έχει αυτό καμμία σχέση με τα συμβόλαια της WIND ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 και επίσης η αυθεντικότητα της είδησης αμφισβητείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 συγνωμη καταλαθος το εβαλα εδω. απλα το βρηκα και ειπα να το βαλω. προσωπικα f2g χρησιμοποιω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 δειτε τι κανανε! απαραδεκτο.. http://troktiko.eu/2012/05/wind-bgazei-sto-sfuri-spiti-gia-ofeili-1-020-aischroi/ Δε το πιστευω. Δε νομιζω να ισχυει κατι τετοιο. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Καλησπέρa να ρωτήσω κάτι στα πακέτα τού cu που ειναι προς ολη την vodafone οι κλήσεις προς vodafone περιλαμβάνουν και βίντεο κλήσεις ; επίσης to0,01ευρώ ανά λεπτο στο νέο καρτοκινητο vodafone περιλαμβάνει και κλήσεις βίντεο ή όχι;. Τέλος να ρωτήσω to εξής υπάρχει δυνατοτητα να κάνουμε video κλήση μέσω skype ή μσν ή με κάτι άλλο μέσω κινητού και να χρησιμοποιήσουμε μόνο τα δωρεάν mb ιντερνέτ που έχουμε;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 ακόμα το cu δεν εχει δώσει παράταση στην προσφορά του internet για 500μβ που λήγει της 31/5. Λέτε να δώσει και άλλη παράταση? Παράθεση ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 ακόμα το cu δεν εχει δώσει παράταση στην προσφορά του internet για 500μβ που λήγει της 31/5. Λέτε να δώσει και άλλη παράταση? Εμένα μου έχει έρθει μήνυμα με 3€ τα 500mb. Η q την συνεχίζει οπότε λογικά θα τη συνεχίσει και η vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Εμένα μου έχει έρθει μήνυμα με 3€ τα 500mb. Η q την συνεχίζει οπότε λογικά θα τη συνεχίσει και η vodafone. Και σε μενα ηρθε αυτο το μυνημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 υπαρχει περιπτωση να μην την συνεχισουν? η wind ειναι μεχρι τελος ιουλιου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Το νου σας οσοι δεν γνωριζουν..μου ηρθε στο cu το κλασικο μηνυμα απατη "ελα Ειρηνη μου χαθηκαμε ειμαι η ταδε και μολις χωρισα και ψαχνομαι και τα λοιπα.." δεν ξερω τι ειδους απατη ειναι και ποσο χρεωνει αλλα μου εχει ξαναερθει το ιδιο με αλλα ονοματα.. μην απαντησετε και σβηστε κατευθειαν το μηνυμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Το νου σας οσοι δεν γνωριζουν..μου ηρθε στο cu το κλασικο μηνυμα απατη "ελα Ειρηνη μου χαθηκαμε ειμαι η ταδε και μολις χωρισα και ψαχνομαι και τα λοιπα.." δεν ξερω τι ειδους απατη ειναι και ποσο χρεωνει αλλα μου εχει ξαναερθει το ιδιο με αλλα ονοματα.. μην απαντησετε και σβηστε κατευθειαν το μηνυμα.. καλα κανεις και ενημερωνεις. παλιο το κολπο. δεν θελει και πολυ μυαλο να καταλαβεις οτι ειναι απατη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Καλημέρα σας... Με το Blackberry internet service και το CU τι παίζει; Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα ΜΒ από τα διάφορα πακέτα του cu; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis78 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 καλα κανεις και ενημερωνεις. παλιο το κολπο. δεν θελει και πολυ μυαλο να καταλαβεις οτι ειναι απατη Ξέρει κανείς τι είδους απάτη είναι αυτη ; Γιατι εχει έρθει και σε εμένα και σε 2 γνωστούς μου ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Βρήκα μια παλιά καρτα βόνταφον που ειχα και θα την ξαναβάλω σε χρήση, αλλά εχω ξεχασει αρκετά απο τα νουμερα χρησης και δεν γνωρίζω και τι παίζει με προσφορές όποτε: -Που παίρνω για να δω αν έχω cu ή καρτοκινητο βόνταφον; -Ποιο απο τα δύο πακέτα συμφέρει για τηλεφωνήματα προς όλους; Τι προσφορά δίνει; (συνοπτικα) -Ποιο νούμερο παίρνω για αλλαγη απο το ένα πακέτο στο αλλο (σε περίπτωση που δω οτι με συμφερει καλύτερα απο αυτο που εχω για χρηση προς όλους); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 1. 1252 2. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1040 3. 1266 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Εκανα φορητοτητα στο καρτοκινητο vodafone αφου μου προσφεραν 180 λεπτα με καθε ανανεωση για 6 μηνες. Παρελαβα την καρτα κλπ, μιλησα με μια κυρια για να ενημερωσω οτι τα παρελαβα και τη ρωτησα αν χρειαζεται να κανω κατι για να παρω τα 180 λεπτα, ή θα μπουν αυτοματα με την ανανεωση των 10 ευρω. Μου ειπε οτι μολις βαλω καρτα θα μπουν. Ισχυει αυτο η πρεπει να στειλω πρωτα καποιο sms ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Ξέρει κανείς τι είδους απάτη είναι αυτη ; Γιατι εχει έρθει και σε εμένα και σε 2 γνωστούς μου ! για καθε απαντητικο μηνυμα που στελνεις, χρεωνεσε 2 με 3 ευρω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Χαίρεται! 2 ερωτήσεις εν ταχυ σας παρακαλώ, 1ον. Πως μπορώ να δω αν ένα "νούμερο" εάν είναι Vodafone (μαντάρα έχουν γίνει με τη φορητότητα) 2ον. Στο "νέο καρτοκινητό" υπάρχει δυνατότητα αγοράς mb αν ναι ποιος ο τρόπος και ποια η τιμή-όγκος αυτού? Ευχαριστώ :) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 1. Στείλε δωρεάν τον αριθμό που θες στο 1292 ή κάλεσε 1286 2. 500 ΜΒ με 5 ευρώ. , 60ΜΒ με 3 ευρώ . 150 ΜΒ + 60 SMS , 7,5 Ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Τρείς φίλοι μου πήγαν για μία εβδομάδα στη Γερμανία. Μόλις άνοιξαν τις συσκευές και ξεκίνησε η περιαγωγή, στο κοσμοτέ και wind ήρθαν αυτόματα sms με ενημερώσεις για τις χρεώσεις ομιλίας και μηνυμάτων. Στο vodafone τίποτα! Τα λέγαμε και οι 4 χθες και γελούσαμε! Από παντού η vodafone βρίσκει τρόπους να σε κλέβει!!! Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 1. Στείλε δωρεάν τον αριθμό που θες στο 1292 μηπως εννοεις το μηνυμα στο 1286; εγω εκει στελνω..αμα δουλευει και στο αλλο πασο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 (edited) μηπως εννοεις το μηνυμα στο 1286; εγω εκει στελνω..αμα δουλευει και στο αλλο πασο.. Κάλιο Vasileioδενε πάρα 1286γύρευε μια δοκιμή θα σε πείσει , γιατί το 1292 δίνει πιό πολές πληροφορίες από το 1286 δεν σου λέει απλά αν είναι ή δεν είναι Vodafone ,σου λέει ακριβώς σε πιό δίκτυο ανήκει Edited May 30, 2012 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts