Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θυμίστε μου λίγο, σε ποιον αριθμό καλώ για να αλλάξω από a la carte σε cu.. ? πρέπει να έχω κάποιο minimum υπόλοιπο για να κάνω την αλλαγή...; Γίνεται αμέσως, ή θέλει κάποιο χρονικό διάστημα (π.χ. 24 ώρες ) για να ενεργοποιηθεί η αλλαγή;;

Ευχαριστώ!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

θυμίστε μου λίγο, σε ποιον αριθμό καλώ για να αλλάξω από a la carte σε cu.. ? πρέπει να έχω κάποιο minimum υπόλοιπο για να κάνω την αλλαγή...; Γίνεται αμέσως, ή θέλει κάποιο χρονικό διάστημα (π.χ. 24 ώρες ) για να ενεργοποιηθεί η αλλαγή;;

Ευχαριστώ!

Πρακτικα γινεται αμεσως απλως περιμενεις και το ενημερωτικο μηνυμα για να εισαι ok. Παιρνεις το 1266 απο το κινητο σου χωρις χρεωση και απλως δεν πρεπει να εχεις αρνητικο υπολοιπο στο λογαριασμο σου.

Μίλησα με το c.c της vodafone και μου είπανε οτι απο χθές δεν ισχύει τα 10 ευρώ/μήνα για να μιλάς με δυο νούμερα της voda με ενα 1cents το λεπτό.
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Καλησπέρα. Μια ερώτηση:

Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει προώθηση μηνυμάτων στη Vodafone; Δηλαδή όπως κάνουμε προώθηση (εκτροπή) κλήσεων σε έναν οποιονδήποτε αριθμό, να κάνουμε και εκτροπή των μηνυμάτων... Thanks!

Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry:

μακαρι να υπηρχε.δεν το εχει καμια εταιρεια.ειναι θεμα συστηματων η καμια εταιρεια απλα δεν ασχοληθηκε με το θεμα?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μίλησα με το c.c της vodafone και μου είπανε οτι απο χθές δεν ισχύει τα 10 ευρώ/μήνα για να μιλάς με δυο νούμερα της voda με ενα 1cents το λεπτό.

Ω, τι οργάνωση και τι εμπορική πολιτική!

Μας ξενέρωσαν πέρυσι με την υποχρεωτική ανανέωση

(για ποιο λόγο, άραγε; και καλά για να διώξουν την "πλέμπα" που χρησιμοποιούσε τον αριθμό μόνο για το 1 λεπτό και τους απασχολούσε το δίκτυο και τους κρατούσε έναν αριθμό με 10 ευρώ το χρόνο; )

και τώρα υπαναχωρούν...

Ενώ στο μεταξύ είχαν δώσει τη δυνατότητα στο CU να απασχολεί ατελείωτα γραμμές και δίκτυο με 1 ευρώ το χρόνο (και 36€ ανανεώσεις, βέβαια...)!

Δεν είμαι αγνώμων, θα πω ευχαριστώ Vodafone!

Αλλά και λίγο σκέψη ρε παιδιά...

Εστειλα ένα mail πρόταση στη vodafone.

Πρότεινα μια υπηρεσία με 10 ευρώ ανανέωση το μήνα, και να προσφέρει 300 μηνύματα προς τα εθνικά δίκτυα ή μόνο τα CU,150MB internet και αν θέλουν windows live messenger. Όλα να ισχύουν για 90 μέρες μετά την ανανέωση.

Το παρόν έχει η 3 Αγγλίας και ζηλεύω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Άραγε, θα μου απαντήσουν...?

Εστειλα ένα mail πρόταση στη vodafone.

Πρότεινα μια υπηρεσία με 10 ευρώ ανανέωση το μήνα, και να προσφέρει 300 μηνύματα προς τα εθνικά δίκτυα ή μόνο τα CU,150MB internet και αν θέλουν windows live messenger. Όλα να ισχύουν για 90 μέρες μετά την ανανέωση.

Το παρόν έχει η 3 Αγγλίας και ζηλεύω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Άραγε, θα μου απαντήσουν...?

Οτι ειναι να κανουν θα κανουν μονοι τους. Συνηθως δεν ακουνε τους πελατες τους.

Θα παρεις μια αυτοματοποιημενη απαντηση οτι θα προωθησουν την προταση στο αρμοδιο τμημα...κλασικα...

Οτι ειναι να κανουν θα κανουν μονοι τους. Συνηθως δεν ακουνε τους πελατες τους.

Θα παρεις μια αυτοματοποιημενη απαντηση οτι θα προωθησουν την προταση στο αρμοδιο τμημα...κλασικα...

και εμενα σε παλαιοτερη μου προταση,με αυτον ακριβως τον τροπο μου απαντησαν.δυστυχως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κρίμα, θα βγαιναν πολύ κερδισμένοι.

Και αυτήν η 3, να μην είναι κ στην Ελλάδα...

Επιτέλους!Αν και τις περισσότερες φορές εγώ τα κατανάλωνα τα 10 ευρώ,ήμουν συνέχεια με το άγχος να ανανεώσω την κατάλληλη στιγμή.

Να ρωτήσω,η κάρτα των 3 ευρώ ισχύει τελικά και για το a la carte?Κάποιος το είχε αναφέρει,το έχει δοκιμάσει κανείς;

Επιτέλους!Αν και τις περισσότερες φορές εγώ τα κατανάλωνα τα 10 ευρώ,ήμουν συνέχεια με το άγχος να ανανεώσω την κατάλληλη στιγμή.

Να ρωτήσω,η κάρτα των 3 ευρώ ισχύει τελικά και για το a la carte?Κάποιος το είχε αναφέρει,το έχει δοκιμάσει κανείς;

ισχυει κανονικα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με αφορμή μία συζήτηση που έγινε στο νήμα του f2g έρχομαι εδώ για να ρωτήσω κάτι:

Έχω ένα CU που έχω ενεργοποιήσει το Μάιο. Έχω κάνει μόνο 1-2 κλήσεις και έχω από τότε υπόλοιπο 0,60€.

Αυτό το CU είναι από εκείνα τα πακετάκια που δίνουν για ένα χρόνο 1€ το μήνα αν καταναλώνω 1€ το μήνα.

Τώρα που έχω 0,60€ υπόλοιπο αν το μηδενίσω θα πάρω 1€;

Ή τώρα πλέον πρέπει να κάνω ανανέωση 3€ και να ξοδέψω 1€ μέσα σε ένα μήνα (που υπόλογίζεται από πότε; ) για να πάρω το 1€;

Δηλαδη μπορεις πλεον να δηλωσεις τους 2 αριθμους και να μιλας χωρις να χρειαζεται να ανανεωσεις? Στανταρ?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Δηλαδη μπορεις πλεον να δηλωσεις τους 2 αριθμους και να μιλας χωρις να χρειαζεται να ανανεωσεις? Στανταρ?

Ναι, ακριβώς... Το άλλαξαν και στο site.

Ναι, ακριβώς... Το άλλαξαν και στο site.

μπορεις να παραθεσεις το λινκ που το λεει αυτο στο σαιτ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο 1286 παιρνεις και το ενεργοποιεις.

Μην το ψαχνεις παντως,Ισχυει μιας και μολις σημερα το ενεργοποιησα, και η τελευταια ανανεωση που εχω κανει ηταν πριν κατι μηνες που κοντεψε να ληξει ο αριθμος βοντα που εχω.

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Ρε παίδες, υπάρχει περίπτωση να μάθω τον αριθμό κάποιου που έχει καταντήσει ενοχλητικός (75 κλήσεις σε ένα βράδυ) και μαμακίζεται όλη την ώρα με τον αριθμό μου;

Θα βγάλω άκρη ή δεν θα μπορούν να μου πουνε τπτ;

Νομίζω ότι αυτό θα σε διαφωτίσει πλήρως. Κοίτα εδώ!!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

γιαυτο ειναι καλο η δηλωση τον καρτοκινητων.

δεν προκειται να βγαλεις ακρη με το συγκεκριμενο προβλημα.

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

η ειδοποιηση με μηνυμα οταν εχεις κλειστο το κινητο ή εκτος δικτυου, για να μην χανεις κλησεις, πως ενεργοποιειται στο cu? :confused: το εχω κλειστο, κανω αναπαντητη απο αλλο νουμερο και δεν μου ερχεται κανενα μηνυμα. το εχω τσεκαρει.

Το CU All Day, μπορεί πλέον να ξαναενεργοποιηθεί και από όσους δεν το είχαν ενεργοποιήσει ως τις 31/5/2009. Η νέα ημερομηνία για όσους δεν την έχουν ενεργοποιήσει ποτέ ως τώρα την υπηρεσία είναι 30 Νοεμβρίου 2009. Για περισσότερα δείτε εδώ..

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked