Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξερατε οτι υπαρχει στ περιπτερα sms καρτα με 5ε γ 100 μνμτ προσ ολουσ?

αυτο τ ειχαν πριν χρονια

Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

ξερατε οτι υπαρχει στ περιπτερα sms καρτα με 5ε γ 100 μνμτ προσ ολουσ?

αυτο τ ειχαν πριν χρονια

Αφου η vodafone πλέον δίνει 130 σμς με 5 ευρώ...

Είναι νόμιμο να εξακολουθεί να πωλείται αυτή η κάρτα?

κ βεβαια ειναι νομιμο. απλα κενενασ νοημων ανθρωποσ δεν προκειται να την αγορασει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

κ βεβαια ειναι νομιμο. απλα κενενασ νοημων ανθρωποσ δεν προκειται να την αγορασει.

Εσυ κι εγώ όχι.

κάποιος όμως που δεν παρακολουθεί τις εξελίξεις στον χώρο?

Απο νομικής πλευράς είναι νόμιμο ελευθερή αγορά υπάρχει ότι πακέτα θέλει βγάζει τα 2 που συγκρίνεις θεωρούνται διαφορετικά πακέτα αφού το ένα είναι κάρτα και το άλλο σου αφαιρεί χρήματα από το υπόλοιπο. Τώρα αν είναι σωστό ή ηθικό να πωλείται η συγκεκριμένη κάρτα είναι άλλο θέμα

Δοκίμασες να την περάσεις? Υπάρχει περίπτωση να σου περνάει 130 sms ή 5 ευρώ χρόνο ομιλίας. Και αυτό γιατι μιλάμε για παλιές κάρτες που έχουν καταργηθεί και απλώς έχουν ξεμείνει σε κάποια περίπτερα. Δεν είμαι σίγουρος, απλώς υποθέτω...

Φαίνεται ότι είναι πολύ δύσκολο για τη Vodafone να βάλει αυτή την υπηρεσία :down:.Ελπίζω στο μέλλον να την βάλει.:)

Δεν υπαρχει καμια τεχνικη δυσκολια, ειναι καθαρα θεμα πολιτικης. Εαν δεν παιζει να μεταφερει ο Α στον Β καποιο ποσο, τοτε ο Α ανγκαστικα θα τα σκασει να αγορασει καρτα. Η εσωτερικη μεταφορα ποσου απο ενα καρτοκινητο στο αλλο, δεν αφηνει νεο κερδος (εκτος απο τα τυχον μικρα εξοδα μεταφορας) . Αγορα μιας νεας καρτας ομως αφηνει.

Γιαυτο και μπορεις να στειλεις απο συμβολαιο. Γιατι στην ουσια προκειται για νεα πωληση, αφου θα χρεωθει επιπλεον στον λογαριασμο.

Δεν υπαρχει καμια τεχνικη δυσκολια, ειναι καθαρα θεμα πολιτικης. Εαν δεν παιζει να μεταφερει ο Α στον Β καποιο ποσο, τοτε ο Α ανγκαστικα θα τα σκασει να αγορασει καρτα. Η εσωτερικη μεταφορα ποσου απο ενα καρτοκινητο στο αλλο, δεν αφηνει νεο κερδος (εκτος απο τα τυχον μικρα εξοδα μεταφορας) . Αγορα μιας νεας καρτας ομως αφηνει.

Γιαυτο και μπορεις να στειλεις απο συμβολαιο. Γιατι στην ουσια προκειται για νεα πωληση, αφου θα χρεωθει επιπλεον στον λογαριασμο.

σωστη η σκεψη σου αλλα παρολα αυτα θα επρεπε να υπαρχει αυτη η δυνατοτητα. στη wind η διαδικασια μεταφορασ χρονου κοστιζει μισο ευρω. δεν ειναι κ τοσο λιγο αν το καλοσκεφτεισ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω ενα καρτοκινητο vodafone και θελω οποτε το χω κλειστο και με καλουν να βγαζει τριτονικο ηχο και να πεφτει η γραμμη,πως θα το κανω? κατι με την προωθηση πρεπει να χει σχεση,στη κοσμοτε ηξερα αλλα στη βοντα δε ξερω πως γινεται

Γίνετε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και στην cosmote και στην Vodafone

Πως ακριβως το εκανες δηλαδη στην cosmote γιατι με ενδιαφερει και μενα.

Εκει που λεει για τις προωθησεις οσο αναφορα την ειδοποιηση κλησεων εχει 4 επιλογες σε οποιαδηποτε επιλογη βαλε 698 αντι για 697

Για παραδειγμα εκει που λεει **62*697517 πληκτρολογεις **62*698517 και οταν το χεις κλειστο και σε παρει καποιος θα βγαινει τριτονικος ηχος και θα πεφτει η γραμμη,το ειχα κανει παλια και πιασε.

http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L107_service_fullstory&catID=0b0f42bb800e05de&rootid=0b0f42bb800d7dcf&path=%2FSCSDevRepository%2Fcontent%2Fel%2Fsections%2Fforyou%2Fservice%2Fbasic_eidopoihsh.xml&breadcrumbTitle=%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CE%9A%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD&tabClicked=instructions&serviceCategory=

H Ουσία είναι να βάλεις έναν αριθμό που δεν υπάρχει , γιατί κάποια 698 είναι υπαρκτά.

Κουνήσου ρε Vodafone, η Cosmote με το που τέλειωσε η προσφορά της χρονιάς, έβγαλε άλλο πακέτο... Έλεος πια, τι ύπνος είναι αυτός...? Αυτοί οι μανατζαραίοι εκεί μέσα τι σκατά κάνουν, όλοι απόλυση θέλουν, την κατάντησαν την Vodafone ΜΗ ανταγωνιστική εταιρεία... Έλεος, ούτε μονοπώλειο να ήταν...

Εγω ειμαι παλι υπο σκεψη να μεταφερθω cosmote μερια γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν βλεπω καποιο φως απο vodafone με καποια καλη προταση στο ala carte η στο cu. Βαρεθηκα να περιμενω μαλλον.

Κουνήσου ρε Vodafone, η Cosmote με το που τέλειωσε η προσφορά της χρονιάς, έβγαλε άλλο πακέτο... Έλεος πια, τι ύπνος είναι αυτός...? Αυτοί οι μανατζαραίοι εκεί μέσα τι σκατά κάνουν, όλοι απόλυση θέλουν, την κατάντησαν την Vodafone ΜΗ ανταγωνιστική εταιρεία... Έλεος, ούτε μονοπώλειο να ήταν...

Τι πακέτο έβγαλε η cosmote καλέ?

Χαμπάρι δεν πήρα :)

να κάνω κ γω μια ερώτηση....

θέλω να χρησιμοποιήσω το 0.01/min από ala cart σε cu στην κύπρο. (το cu θα είναι κύπρο κ εγώ ελλάδα με αλα καρτ)

το είχα πριν κανα 3μηνο κ δούλευε χρεώνοντας εμένα 1λεπτο το λεπτο κ το cu με 0.80/κλήση!

ισχύει κ τώρα λογικά ε??

αλλά ψάχνω στο τιμοκατάλογο για να δω την χρέωση κ για το ξενιτεμένο κινητό (μήπως τυχον άλλαξε) αλλά δε βλέπω πουθενά τις χρεώσεις, τις έβγαλαν από το site τους?? πόσο είναι τώρα για κύπρο συγκεκριμμένα?

θέλω να χρησιμοποιήσω το 0.01/min από ala cart σε cu στην κύπρο. (το cu θα είναι κύπρο κ εγώ ελλάδα με αλα καρτ)

το είχα πριν κανα 3μηνο κ δούλευε χρεώνοντας εμένα 1λεπτο το λεπτο κ το cu με 0.80/κλήση!

ισχύει κ τώρα λογικά ε??

αλλά ψάχνω στο τιμοκατάλογο για να δω την χρέωση κ για το ξενιτεμένο κινητό (μήπως τυχον άλλαξε) αλλά δε βλέπω πουθενά τις χρεώσεις, τις έβγαλαν από το site τους?? πόσο είναι τώρα για κύπρο συγκεκριμμένα?

Ισχύει κανονικά η χρέωση των 0.80 φτάνει να έχει γίνει έγγραφη στο passport και το cu να συνδεθεί στη vodafone-cyta. Επιπλέον πρεπει να ανανεώσεις με 10 ευρώ ή 20 το a la carte για να έχεις το 0.01 Για ένα ή δύο μήνες

Δες εδώ...

Αχα.. αναγκαστικά θα το βγάλει και η vodafone γιατι κάποια στιγμή θα τελειώσει η προσφορά του '09. Οπότε ενώ μέχρι πρότινος αγοράζαμε πακέτα με 300' ή 600' λεπτά , πλέον θα αγοράζουμε με 1000' λεπτά...

Καλά και όμορφα όλα αυτά τα πακέτα, αλλά πολύ περιοριστικά. Ούτε καν προς τους αριθμούς της εταιρείας... μόνο του ίδιου πακέτου.

Πρέπει να βάλουν και χρόνο ομιλίας προς όλους (επιτέλους)...

Ισχύει κανονικά η χρέωση των 0.80 φτάνει να έχει γίνει έγγραφη στο passport και το cu να συνδεθεί στη vodafone-cyta. Επιπλέον πρεπει να ανανεώσεις με 10 ευρώ ή 20 το a la carte για να έχεις το 0.01 Για ένα ή δύο μήνες

ωραία δηλ όλα όπως ήταν..... μια χαραά! ευχαριστώ πολύ! :)

ισχύει κ τώρα λογικά ε??

Επειδή έχω κι εγώ δικό μου πρόσωπο στην Ολλανδία,

τί συνδυασμοί μπορούν να γίνουν για καλύτερη και φθηνότερη χρέωση?

1) Από CU σε CU?

2) Από alacarte σε CU?

3) CU σε alacarte?

4) Μόνο το 0,01/λεπτό ισχύει? Πχ, το "1000'+1000sms" δεν γίνεται?

5) Μόνο με vodafone γίνεται?! Με cosmote & wind δεν γίνεται?

Θα ήθελα να εκμεταλευτώ και τα sms αν γίνεται.

Thanku.:)

Επειδή έχω κι εγώ δικό μου πρόσωπο στην Ολλανδία,

τί συνδυασμοί μπορούν να γίνουν για καλύτερη και φθηνότερη χρέωση?

1) Από CU σε CU?

2) Από alacarte σε CU?

3) CU σε alacarte?

4) Μόνο το 0,01/λεπτό ισχύει? Πχ, το "1000'+1000sms" δεν γίνεται?

5) Μόνο με vodafone γίνεται?! Με cosmote & wind δεν γίνεται?

Θα ήθελα να εκμεταλευτώ και τα sms αν γίνεται.

Thanku.:)

gia mena to kalutero einai alacarte sthn ellada (me 1 lepto to lepto) kai vodafone international me passport sthn ollandia

Η καλύτερη επιλογή απ' όλες είναι η προσφορά της χρονιάς στο CU εντός Ελλάδας και CU στην Ολλανδία με passport... Εκτός κι αν αυτός στην Ολλανδία παίρνει πολλά τηλέφωνα...

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked