Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι επιλεγουμε για να εχουμε αυτο το webkarta?Αν παρω να μου το ενεργοποιησουν θα πρεπει να μου ξαναστιελουν τις ρυθμισεις Vf live prepay?Και κατι αλλο η webkarta ειναι μεσα στα 30mb που δινει η cu?Δηλαδη αν κανω πλοηγηση με τη webkarta θα χρεωνομαι απο τα 30mb?

1000+1000+30

Apn : webkarta.vodafone.gr

Username : user

password : pass

Αν δεν δουλεύει μπορείς να δοκιμάσεις να αφήσεις τα πεδία username και password κενά.

Εννοείται πως είναι μέσα στα 30 ΜΒ που δίνει το cu.

Για να ελέγχεις καλύτερα μηπως ξεπεράσεις τα 30ΜΒ μπορείς να στέλνεις δωρεάν κενό μήνυμα στο 1286

Βασικά για να μην συνδέεσαι καθόλου μάλλον δεν έχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία gprs/3G. Πάρε τηλ στο τμήμα εξυπηρέτησης και ζήτα να σου το ενεργοποιήσουν.

οχι ειναι ενεροποιημενη η υπηρεσια κανονικα.

αποσο θυμαμαι την ειχα ενεργοποιησει οοοοοοταν ειχα αγορασει την sim.

στελνω και λαμβανω mms χωρις προβλημα.

πρεπει να ενεργοποιησω καμια αλλη υπηρεσια?

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Apn : webkarta.vodafone.gr

Username : user

password : pass

Αν δεν δουλεύει μπορείς να δοκιμάσεις να αφήσεις τα πεδία username και password κενά.

Εννοείται πως είναι μέσα στα 30 ΜΒ που δίνει το cu.

Για να ελέγχεις καλύτερα μηπως ξεπεράσεις τα 30ΜΒ μπορείς να στέλνεις δωρεάν κενό μήνυμα στο 1286

Ok το εκανα και δε λειτουργει οποτε μαλλον θα πρεπει να τους παρω ενα τηλ να μου το ενεργοποιησουν. Ευχαριστω για την απαντηση!!!

Ok το εκανα και δε λειτουργει οποτε μαλλον θα πρεπει να τους παρω ενα τηλ να μου το ενεργοποιησουν. Ευχαριστω για την απαντηση!!!

Βασικά πες τους να σου ενεργοποιήσουν συγκεκριμένα το apn webkarta.vodafone.gr

Στο λέω γιατι τη πρωτη φορά που πήρα τηλέφωνο δεν τους το είπα και δεν μου εκαναν σωστή δουλειά, μετα όμως που μου είπε ο φίλος bored01 να τους πω ακριβώς αυτό που έγραψα πιο πάνω.. μου το ενεργοποίησαν σωστά :)

Βασικά πες τους να σου ενεργοποιήσουν συγκεκριμένα το apn webkarta.vodafone.gr

Στο λέω γιατι τη πρωτη φορά που πήρα τηλέφωνο δεν τους το είπα και δεν μου εκαναν σωστή δουλειά, μετα όμως που μου είπε ο φίλος bored01 να τους πω ακριβώς αυτό που έγραψα πιο πάνω.. μου το ενεργοποίησαν σωστά :)

οκ θα το κανω. Αφου γινει θα πρεπει να μου στιελουν καποιες νεες ρυθμισεις;;Αν ναι ποιες;

παιδιά έχω 1 vf live συσκευή,και θέλω να χρησιμοποιήσω cu για τα δωρεάν mb που δίνει στην γνωστή προσφορά..το θέμα ειναι αν και άλλαξα τις ρυθμίσεις σε vf wap prepayd πχ δε με συνδέει στο ιντερνετ ακομα :(

ξέρετε τις ρυθμισεις πρέπει να κάνω;

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Είναι ενεργές οι υπηρεσίες στη γραμμή σου; Πάρε ένα τηλ. στην εξ. πελατών για να το εξακριβώσεις...
Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry:

παιδιά έχω 1 vf live συσκευή,και θέλω να χρησιμοποιήσω cu για τα δωρεάν mb που δίνει στην γνωστή προσφορά..το θέμα ειναι αν και άλλαξα τις ρυθμίσεις σε vf wap prepayd πχ δε με συνδέει στο ιντερνετ ακομα :(

ξέρετε τις ρυθμισεις πρέπει να κάνω;

Επίλεξε το vf live prepay. Αν δεν δουλέψει πάρε στο 13830.

τώρα μοου ήρθε σμς με τις ρυθμίσεις,αλλά δεν άλλαξε κάτι :(

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

τώρα μοου ήρθε σμς με τις ρυθμίσεις,αλλά δεν άλλαξε κάτι :(

Κάλεσες στο 13830 για να δεις αν έχει κάποιο πρόβλημα η γραμμή σου;:worry:

σχετικά με τα 30ΜΒ internet υπάρχει κάποιος περιορισμός όπως με το wind plus.

δηλαδή download αρχεία μέχρι κάποιο μέγεθος,no irc,no streaming....και τέτοια;

ή είναι κανονικό internet;

Συμπέρασμα: Η WIND έχει προβλήματα με τους χρήστες που πλήρωσαν το δεκάευρω και τώρα νιώθουν αδικημένοι. Οι χρεώσεις της είναι ακόμα ανά δευτερόλεπτο ενώ λέει ότι είναι ανά 3λεπτο. Στην αρχή αφαιρούσε σε ορισμένους χρήστες χρόνο από το πακέτο προσφοράς, είτε καλούσαν F2G είτε αλλού.

Η COSMOTE έχει βγει off από τις πολλές ενεργοποιήσεις που έγιναν ταυτόχρονα με το σύστημα να μπερδεύεται και να ενεργοποιεί το call600 όπως για παράδειγμα εδώ. Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά μπορεί να χρειαστούν και 8 ώρες.

Μόνο η Vodafone κατάφερε και προβλήματα να μην έχει και οι χρήστες της να είναι ευχαριστημένοι γιατί και όλα δούλεψαν τέλεια και τα 8 ευρώ επιστράφηκαν με την αλλαγή της προσφοράς... ΜΠΡΑΒΟ VODAFONE!!! Για άλλη μια φορά πρώτη στην αξιοπιστία!

αν δεν τα επιστρεψει η wind τα λεφτα (που δεν το βλεπω) θα ειναι η μονη κερδισμενη ...για πολλες ημερες επαιζε μονη της με την προσφορα αυτη κ εκανε και τρελη διαφημιση ας υπολογισει καποιος ποσα λεφτα εβγαλε ;)

ισως αυτος ηταν ο στοχος της

Συμπέρασμα: Η WIND έχει προβλήματα με τους χρήστες που πλήρωσαν το δεκάευρω και τώρα νιώθουν αδικημένοι. Οι χρεώσεις της είναι ακόμα ανά δευτερόλεπτο ενώ λέει ότι είναι ανά 3λεπτο. Στην αρχή αφαιρούσε σε ορισμένους χρήστες χρόνο από το πακέτο προσφοράς, είτε καλούσαν F2G είτε αλλού.

Η COSMOTE έχει βγει off από τις πολλές ενεργοποιήσεις που έγιναν ταυτόχρονα με το σύστημα να μπερδεύεται και να ενεργοποιεί το call600 όπως για παράδειγμα εδώ. Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά μπορεί να χρειαστούν και 8 ώρες.

Μόνο η Vodafone κατάφερε και προβλήματα να μην έχει και οι χρήστες της να είναι ευχαριστημένοι γιατί και όλα δούλεψαν τέλεια και τα 8 ευρώ επιστράφηκαν με την αλλαγή της προσφοράς... ΜΠΡΑΒΟ VODAFONE!!! Για άλλη μια φορά πρώτη στην αξιοπιστία!

+1 ειναι μια εταιρια σωστη.

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Έχω τις εξής ρυθμίσεις στο κινητό

προφίλ Internet: Vf GPRS Prepay

και αντίστοιχα στις ρυθμίσεις αυτού του προφίλ:

Σύνδεση με: Vf GPRS Prepay

Χρήση proxy: Nαι

Διεύθυνση proxy: webkarta.vodafοne.gr

Aριθμός θύρας: 8080

Όνομα χρήστη: (κενό)

Κωδικός πρόσβ: (κενό)

Με τις παραπάνω ρυθμίσεις δεν μπαίνει.(έχω δοκιμάσει κ όνομα χρήστη:user και κωδικό πρόσβ: pass και πάλι τίποτα) Έχω πάρει το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και μου είπαν ότι έχουν κάνει ενεργοποίηση.Τι μπορεί να φταίει;

Γνωρίζει κανείς μήπως πρέπει να κάνω κάποια αλλαγή στις παραπάνω ρυθμίσεις;;

αν δεν τα επιστρεψει η wind τα λεφτα (που δεν το βλεπω) θα ειναι η μονη κερδισμενη ...για πολλες ημερες επαιζε μονη της με την προσφορα αυτη κ εκανε και τρελη διαφημιση ας υπολογισει καποιος ποσα λεφτα εβγαλε ;)

ισως αυτος ηταν ο στοχος της

Είσαι λίγο off topic, αλλά διαφωνώ μαζί σου...

Είσαι λίγο off topic...

και εσυ oftopic εισαι οπως και εγώ επισης με αυτο το μηνυμα...και τι να λεει?

Εγώ συμπεράσματα έβγαλα για τις 3 εταιρείες(και της Vodafone), δεν είπα για την wind στο thread της vodafone.

να σου υπενθυμισω:

!

να σου υπενθυμισω:

Τι σε πιάνει και τα βλέπεις όλα τμηματικά? Παρακάτω δεν γράφω για την Vodafone? Δεν έγραψα μόνο για την WIND... Αυτό λέω! Επίσης το συμπέρασμά μου είναι για την αξιοπιστία που δείχνει η Vodafone και αναγκαστικά αναφέρθηκα στις άλλες 2 για να κάνω τις συγκρίσεις... Δεν πήγα στο thread της WIND να γράψω για την αξιοπιστία που δείχνει η Vodafone, ούτε έγραψα το ίδιο post και στις 3 thread των 3 εταιρειών... Το έγραψα στο thread της Vodafone, για την Vodafone... Εσύ έγραψες στο thread της Vodafone για την WIND... Απλά τα λέω!

Τι σε πιάνει και τα βλέπεις όλα τμηματικά? Παρακάτω δεν γράφω για την Vodafone? Δεν έγραψα μόνο για την WIND... Αυτό λέω! Επίσης το συμπέρασμά μου είναι για την αξιοπιστία που δείχνει η Vodafone και αναγκαστικά αναφέρθηκα στις άλλες 2 για να κάνω τις συγκρίσεις... Δεν πήγα στο thread της WIND να γράψω για την αξιοπιστία που δείχνει η Vodafone, ούτε έγραψα το ίδιο post και στις 3 thread των 3 εταιρειών... Το έγραψα στο thread της Vodafone, για την Vodafone... Εσύ έγραψες στο thread της Vodafone για την WIND... Απλά τα λέω!

και γω απλα απανταω..

οταν λες κατι να περιμενεις μια απαντηση. σε φορουμ μιλας ;)

Προσπαθουσαμε πριν μια ωρα με ενα φιλο να παρουμε το 13830 να μαθουμε τις ρυθμισεις του ιντερνετ και απλα καλουσε χωρις να απαντει κανεις.Ουτε καν τηλεφωνητης.Τι εγινε?

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked