Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πέρα από το "πρόβλημα" με το όνομα του super market σε καρτοκινητή που μπορεί να προσβάλλει την αισθητική κάποιων, δε νομίζω ότι είναι άσχημη καρτοκινητή σε σχέση με τις χρεώσεις των cu & a la carte. Δε σου λέω ότι είναι η πρώτη επιλογή κάποιου που επιθυμεί φθηνή καρτοκινητή, είναι όμως μια εναλλακτική για τις περιοχές που cosmote και wind δεν έχουν καλό σήμα -σε αντίθεση με τη vodafone- και άρα frog, q, momad δε βολεύουν...

Καλα εγω για καλυψη δε μιλησα αλλα αφου το ειπες κι αυτο δεν πιστευω να υπαρχει καποιο μερος που να μην καλυπτεται απο το δικτυο της cosmote,επισης το καρτοκινητο carrefour ειναι πιο διαδεδομενο η το frog? μαλλον το δευτερο που σημειωσε μεγαλη επιτυχια

Το καρτοκινητο carrefour πουλιεται στα περιπτερα? η απαντηση ειναι οχι

και να γυρισουμε στο θεμα μας οσοι εχουν a la carte η cu απλα πετανε τα λεφτα τους

και να γυρισουμε στο θεμα μας οσοι εχουν a la carte η cu απλα πετανε τα λεφτα τους

Συγνώμη, αλλά μου προκάλεσε γέλιο η συγκεκριμένη άποψή σου... Αλήθεια το πιστεύεις? :blink:

Συγνώμη, αλλά μου προκάλεσε γέλιο η συγκεκριμένη άποψή σου... Αλήθεια το πιστεύεις? :blink:

Kai mena... eleos min leme kai o,ti 8eloume... Egw edw kai 5 xronia exw cu kai akoma exakolou8w na t protimw..... Oi perissoteroi apo tous filous m k olas exoun kai cu opote me symferei... Egw dn exw kanena megalo provlima me tin vodafone... Pisteuw oti einai i kaliteri... (gnwmi m ). Kai st sima pragmatika apo proswpiki toulaxiston empeiria exei kalitero se autes tis perioxes apo tin cosmote kai ti wind p xerw (voreia proasteia a8hnas)

δεν πιστευω να υπαρχει καποιο μερος που να μην καλυπτεται απο το δικτυο της cosmote,επισης το καρτοκινητο carrefour ειναι πιο διαδεδομενο η το frog? μαλλον το δευτερο που σημειωσε μεγαλη επιτυχια

Για την κάλυψη μην παίρνεις κι όρκο. Ισχύει και μάλιστα στην Αττική (πχ. Π.Ηράκλειο-Μεταμόρφωση :whistle:). Δεν εννοώ, βέβαια, καθόλου κάλυψη.

Όσο για το ποιο είναι πιο δημοφιλές, και εγώ έγραψα "Δε σου λέω ότι είναι η πρώτη επιλογή κάποιου που επιθυμεί φθηνή καρτοκινητή..." άρα συμφωνούμε

Είναι ανάλογα με τις περιοχές! Για παράδειγμα στην Πάτρα τον καλύτερο συνδυασμό χωρητικότητας και ποιότητας σήματος τον έχει η Vodafone. Όπως και σε κάποιες περιοχές στην κεντρική Ελλάδα... Μάλιστα επειδή έχω δοκιμάσει και τις άλλες 2 στην Πάτρα, η Cosmote έχει αρκετά προβλήματα χωρητικότητας ειδικά σε ώρες αιχμής, ενώ η WIND υπολείπεται και σε χωρητικότητα (όχι μόνο σε ώρες αιχμής) και σε σήμα. Για μένα το σήμα είναι ο σημαντικότερος παράγοντας στα σημεία που μένω και κυρίως η χωρητικότητα... Με την Vodafone ποτέ μα ποτέ δεν είχα πρόβλημα χωρητικότητας... Και ο δεύτερος λόγος που έχω Vodafone είναι ότι οι περισσότεροι γνωστοί, φίλοι και όσοι συναναστρέφομαι έχουν CU, οπότε αφού είχα κι εγώ CU με βόλεψε και δεν χρειάστηκε να κάνω φορητότητα από το 2000 που πρωτοβγήκε το πακέτο...

Φίλε Picard, πρέπει να μάθεις τα πλεονεκτήματα και τα μειωνεκτήματα ενός πακέτου πριν αποφανθείς ότι πετάμε τα χρήματα μας.

Εγώ με το vodafone a la carte αγοράζω 30 λεπτά την εβδομάδα και 30 μηνύματα με 5 ευρώ .

Επιπλέον μιλάω με τα παιδιά μου με 0.01 το λεπτό. Επίσης αγοράζω χρόνο ομιλίας από το site της vodafone με 15 % έκπτωση . Τέλος σε αυτό το πακέτο η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Θα χαρώ αν μου υποδείξεις κάποια άλλη εταιρεία που θα πληρώνω λιγώτερα από αυτά .

Προσοχή τα 30 λεπτά την εβδομάδα είναι προς ΟΛΟΥΣ τους προορισμούς, όπως και τα 30 μηνύματα.

Το αντίστοιχο της WIND δεν προσφέρει και το 0.01 και τα 30 λεπτά ταυτόχρονα......

Σε βεβεώνω ότι αν μου δείξεις κάτι φτηνώτερο Θα τρέξω να το αγοράσω.

Εγω απο την αλλη θα αποφανθω με επιχειρηματα.

-Το γεγονος πως η υπηρεσια 0.01 κοστιζει πλεον 10 ευρω για την ενεργοποιηση,δεν αποκαλειται υπηρεσια πλεον,και κατα 99% ειναι σαν να μην υπαρχει και δεν μπορεις να την αναφερεις σαν 0.01,αντε να πεις 10 ΕΥΡΩ + 0.01.

-Απο κει και περα η wind εχει διπλασιασμους και 50% σε καρτες ανανεωσης αλλα και απο ταμεια,χωρις πιστωτικες και ιντερνετ.

-Η voda δεν υποστηριζει μεταφορα υπολοιπου σε αλλη συσκευη.

-Και σαν κερασακι στην τουρτα δεν αντιγραφονται και η καρτες της για να τις εχεις σε μια συσκευη,εκτος και αν στις γραψει η ιδια η εταιρια με καποια χρεωση και αιτησεις.

Και σχετικα με τα περιφημα 30 λεπτα και 30 sms προς ολους, καλως η κακως και εκει χανει μιας και με momad kαι διπλασιασμο καρτας πας σε χρεωση .18 λεπτο (ιδια με χρεωση λεπτου του προγραμματος 30+30) και 3.4 λεπτα sms (φθηνοτερη και απο του νεου πακετου sms cu 130).Με την διαφορα πως ο διπλασιασμος αυτος ισχυει μεχρι να σου τελιωσει η καρτα που διαπλασιασες και οχι ανα βδομαδα εκβιαζοντας ανανεωση (για να μην χανεις τα λεπτα) οπως το πακετο α λα καρτ.

Εγω με ποια ειμαι?ΜΕ καμμια και κανεναν,ολες οι εταιριες νοιαζονται να μας τα παρουν και απλως υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος για το ποια θα επικρατησει,ειδαλλως καμμια δεν νοιαζεται για εμας.

Βοντα ειχα μεχρι τωρα για το 1προς1 και μολις το εκαψε και αυτο,ειναι για φτυσιμο.Δυστυχως δεν ξερω και πολλους cu και κυριως η σοβαρες επαφες (εππαγγελματικες/επισημες) αν εχουν βοντα εχουν συμβολαια αρα καιγεται και αυτο.Ορισμενοι που ειστε παιδακια/παρεες και κανονιζεται να βαλετε cu τοτε ισως βολευεστε,αλλα εμενα οταν καποιος μου δινει αριθμο βοντα,ειναι ειτε συμβολαιο ειτε α λα καρτ.

Σορρυ Βασιλειος,εισαι σοβαρο μελος και σε σεβομαι,(γι'αυτο και εκατσα και ασχοληθηκα με το να αναφερω ολα αυτα) αλλα πλεον ετσι εχει η κατασταση και θα σε παρακαλουσα να μου επιδειξεις που βρισκομαι λαθος.

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Προσοχή τα 30 λεπτά την εβδομάδα είναι προς ΟΛΟΥΣ τους προορισμούς, όπως και τα 30 μηνύματα.

Το αντίστοιχο της WIND δεν προσφέρει και το 0.01 και τα 30 λεπτά ταυτόχρονα......

Το πακέτο f2g"5" αντίστοιχο του vodafone a la carte προσφέρει συνδύασμένες αυτές τις υπηρεσίες, δηλ. τα 30 λεπτά και 30 μηνύματα προς όλους καθώς και την υπηρεσία 1 λεπτό προς δύο αριθμούς wind. Συγχρόνως είναι εφικτή και η χρήση όλων των άλλων υπηρεσιών f2g πχ wind plus non-stop.

Επίσης θα συμφωνήσω με τον therock ότι η καρτοκινητή momad είναι συνολικά πιο συμφέρουσα, αλλά και πιο ευέλικτη, καθώς ούτε σε περιορίζει στα 30 λεπτά την εβδομάδα, αλλά ούτε και σε υποχρεώνει να τα καταναλώσεις. Επίσης με 2,5 ευρώ το μήνα (5 χωρίς διπλασιασμό) έχεις 250 λεπτά προς όλα τα κινητά momad (άρα με ένα λεπτό το λεπτό) και όχι μόνο προς δύο αριθμούς. Θα σε βολέψει επίσης, αν ταξιδεύεις στο εξωτερικό, γιατί στην ουσία θα πληρώνεις τα μισά (περιαγωγή) δηλ. (για χώρες ΕΕ) 27 λεπτα/λεπτο οι εξερχόμενες και 13 λεπτά/λεπτό οι εισερχόμενες κλήσεις. Αν αλλάξετε οικογενειακώς σε momad νομίζω πως θα έχετε μεγαλύτερο οικονομικό όφελος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε Picard, πρέπει να μάθεις τα πλεονεκτήματα και τα μειωνεκτήματα ενός πακέτου πριν αποφανθείς ότι πετάμε τα χρήματα μας.

Εγώ με το vodafone a la carte αγοράζω 30 λεπτά την εβδομάδα και 30 μηνύματα με 5 ευρώ .

Επιπλέον μιλάω με τα παιδιά μου με 0.01 το λεπτό. Επίσης αγοράζω χρόνο ομιλίας από το site της vodafone με 15 % έκπτωση . Τέλος σε αυτό το πακέτο η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Θα χαρώ αν μου υποδείξεις κάποια άλλη εταιρεία που θα πληρώνω λιγώτερα από αυτά .

Και το cu προσφερει το nolimit μεσα σε 24 ωρες απεριοριστα sms και mms σε cu με κοστος 1 € και δινει πακετα μηνυματων & χρονο ομιλιας για ενα ολοκληρο μηνα βαριεμαι να τα γραψω ολα τωρα,το θεμα ειναι το εξης οι περιορισμοι ΜΙΑ ΜΕΡΑ,ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ δεν σου δινουν τη δυνατοτητα να κινησαι ελευθερα για να καταναλωσεις αυτο που αγορασες ειτε ειναι μηνυματα ειτε ειναι χρονος ομιλιας οποτε θελεις εσυ,βασικα θα προτιμουσα να ειχα τις φτηνες χρεωσεις Qcard η FROG παρα να χω ακριβες χρεωσεις προς ολους και να χρησιμοποιω τα παραπανω πακετα

Αυτο βεβαια εξαρταται και απο τον καθενα αλλα εγω δε μιλαω καθε μερα με το κινητο ουτε στελνω αβερτα μηνυματα,το χρησιμοποιω οποτε το θεωρω σκοπιμο,μπορει τη μια μερα να στειλω 30 μηνυματα μπορει την αλλη μερα να μη το χρησιμοποιησω καθολου καπως ετσι,τωρα εαν εσενα το a la carte σε εξυπηρετει ετσι οπως λειτουργει δε μπορω να σου πω τιποτα.

(οπως δε με συμφερει το vodafone 100 αλλα με συμφερει το wind1)

Σε πληροφορω οτι εχω ακριβως την ιδια αποψη και για τα καρτοκινητα cosmote οποτε μπορεις να γελασεις για δευτερη φορα

η απορια μου ειναι η εξης: γιατι να υπαρχουν δυο πακετα ενα για sms και ενα για ομιλια και δεν βγαζουν ενα ενιαιο πακετο για να μην κουραζεται και ο κοσμος αδικα?

Το πακέτο f2g"5" αντίστοιχο του vodafone a la carte προσφέρει συνδύασμένες αυτές τις υπηρεσίες, δηλ. τα 30 λεπτά και 30 μηνύματα προς όλους καθώς και την υπηρεσία 1 λεπτό προς δύο αριθμούς wind. Συγχρόνως είναι εφικτή και η χρήση όλων των άλλων υπηρεσιών f2g πχ wind plus non-stop.

.

σε παραπέμπω στην ιστοσελίδα της WIND http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1415&langID=1

Στην περίπτωση ενεργοποίησης του πακέτου «30 λεπτά & 30 SMS» παράλληλα με την υπηρεσία «1 λεπτό», πρώτα καταναλώνονται τα δωρεάν λεπτά του πακέτου «30 λεπτά & 30 SMS» και μετά ξεκινάει η χρέωση 0,01 ανά λεπτό ομιλίας, προς 2 αριθμούς WIND (καρτοκινητό ή συμβόλαιο) της υπηρεσίας «1 λεπτό».

Με λίγα λόγια οι 2 υπηρεσίες δεν συνδιάζονται . Μόλις τελειώσει η μία ξεκινάει η άλλη .Σε καμμία περίπτωση δεν λειτουργούν μαζί - δεν υπάρχει δηλαδή συνδιασμός

'Αρα δεν είναι φτηνώτερο από αυτό που έχω . Είναι ένα κακό αντίγραφο.

Εγω απο την αλλη θα αποφανθω με επιχειρηματα.

-Το γεγονος πως η υπηρεσια 0.01 κοστιζει πλεον 10 ευρω για την ενεργοποιηση,δεν αποκαλειται υπηρεσια πλεον,και κατα 99% ειναι σαν να μην υπαρχει και δεν μπορεις να την αναφερεις σαν 0.01,αντε να πεις 10 ΕΥΡΩ + 0.01. .

Βασικά η υπηρεσία δεν κοστίζει 10 ευρώ για την ενεργοποίηση . Αυτό που συμβαίνει είναι ότι πρέπει να βάζεις κάρτα 10 ευρώ τον μήνα.

Σε καμμία περίπτωση λοιπόν δεν πληρώνεις 10 + όπως γράφεις .

Βασικά η υπηρεσία δεν κοστίζει 10 ευρώ για την ενεργοποίηση . Αυτό που συμβαίνει είναι ότι πρέπει να βάζεις κάρτα 10 ευρώ τον μήνα.

Δεν συμβαινει αυτο,αυτο ειναι η βιτρινα

Σε καμμία περίπτωση λοιπόν δεν πληρώνεις 10 + όπως γράφεις .

10+ πληρωνεις, στην περιπτωση που τον αριθμο τον εχεις για το ενα προς ενα.

1 περιπτωση > Καμμιας περιπτωσης.

Συμβαινει αυτο επειδη δεν ειμαι καλος πελατης ως προς αυτους?Ισως,αλλα δεν παυει ομως να βρισκομαι, στην 1 αυτη περιπτωση...

Για μενα η βονταφον αυτο ειχε να προσφερει, μιας και οι υπολοιπες προσφορες της οπως αναλυσα στο προηγουμενο ποστ μου, παυουν να ειναι ανταγωνιστικες και ξεχασα κιολας να αναφερω πως η μικροτερη της καρτα ειναι 10 ευρω εκτος και αν το γυρισεις για ενα μηνα σε cu και βαλεις μια των τριων.

Αρα μαλλον οπως ανεφερε καπιως θελουν να ξεμπαζωσουν απο την πολυ σαβουρα και να διατηρησουν μονο τους εκλεκτους,μιας και πλεον αντικειμενικα και δικαιολογημενα παυουν να ειναι ανταγωνιστικοι.Και στο κατω κατω ειναι και η μεγαλυτερη σαν αλυσιδα και ειναι λογικο να μην κρεμονται απο τον καθε εναν ξεχωριστο πελατη οπως κυριως η wind που αντιδρα λες και βρισκεται σε πνιγμο και προσπαθει να χτυπησει ολες τις υπαρχουσες προσφορες για να αποσπασει ολη την πελατεια.

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Συμφωνώ και εγώ με την έκφραση 10+

Αλλά διαφωνώ με την έκφραση 10 ΕΥΡΩ + 0.01. δεν υπάρχει κάτι τέτιο , από τα 10 ευρώ τρώς όταν χρησιμοποιείς το 0.01 Δεν σου πέρνει 10 για την ενεργοποίηση .Η ενεργοποίηση είναι δωρεάν τα 10 ευρώ μπορείς να τα φάς όπως θέλεις

Σε πληροφορω οτι εχω ακριβως την ιδια αποψη και για τα καρτοκινητα cosmote οποτε μπορεις να γελασεις για δευτερη φορα

η απορια μου ειναι η εξης: γιατι να υπαρχουν δυο πακετα ενα για sms και ενα για ομιλια και δεν βγαζουν ενα ενιαιο πακετο για να μην κουραζεται και ο κοσμος αδικα?

Αυτό είναι και δικιά μου απορία, καθώς και ο λόγος που απο cu πήγα σε f2g.

Και γιατί δεν βγάζουν στην τελική ενα αντίστοιχο νον στοπ προς 1/2 αριθμο(ους) για τα ζευγάρια...

Έχω μια "χαζή" ερώτηση...

Επειδή το καινούργιο πρόθεμα (695) δεν μου πολυαρέσει, υπάρχει περίπτωση να πετύχω πουθενά κάποιο cu ή ala carte με πρόθεμα 694?

Γνωρίζει κάποιος?

nucleogenesis βρηκα στο περιπτερο της γειτονιας μου αριθμο με 694........ οποτε πρεπει να κυκλοφορουνε.

οσο για τις χρεωσεις του a la carte και την υπηρεσια 0.01 € ισχυει οτι πρεπει να ανανεωνεις μια καρτα 10€ το μηνα, για να χρησιμοποιησεις την υπηρεσια 0.01 € το λεπτο προς 2 αριθμους βονταφον της επιλογης σου και συμφερει. οσο για το οτι γιατι να μην υπαρχει ενα πακετο και με σμσ και με ομιλια ειναι απλο γιατι εγω ενα μηνα δεν θελω να βαλω σμσ πακετο γιατι βαριεμε να γραφω ετσι; γιατι να το πληρωσω;

...άϊντε και καλη τύχη μάγκες..... (που έλεγε και ο αξέχαστος Σιδηρόπουλος)

Σήμερα που πήγα να αλλάξω το πακέτο μου από cu σε a la carte , διαπίστωσα ότι υπάρχει πλέον η δυνατότητα να γίνει αλλαγή και σε Vodafone international, μετά κοίταξα τους τιμοκαταλόγους και διαπίστωσα τα εξής .

Και τα 3 πακέτα CU , A la carte , international ,μπορούν να κάνουν αλλαγή μεταξύ τους

επιπλέον το Vodafone Ολυμπιακός μπορεί να μετατραπεί στα άλλα 3, ενώ αυτά δεν μπορούν να γίνουν Ολυμπιακός. Στο Carrefour- marinopoulos δεν γίνεται αλλαγή πακέτου.

Σωστα. Εδω και ενα μηνα περιπου ισχυει αυτο

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Παιδία έχω μια ξεχασμένη κάρτα C.U. που την είχα για το 0,01 / λεπτό προς έναν αριθμό C.U.

Γίνετε να μεταφερθεί χρόνος από ένα C.U. σε άλλο C.U. ; Αν ναι τότε αυτό δεν θεωρείται ανανέωση χρόνου για το νέο C.U. στο οποίο θα μπει το ποσό; Αν θεωρείται ανανέωση και είναι πάνω από 10 € το πόσο τότε δεν αποκτάω αυτόματα το δικαίωμα να χρησιμοποιώ την υπηρεσία 0,01 / λεπτό για έναν ακόμα μήνα στο τηλ που μετέφερα το ποσό των 10 €; Αν μετά κάνω ξανά μεταφορά του ίδιου ποσού σε νέο αριθμό C.U. τότε αυτομάτως και ο νέος αριθμός, με την ίδια λογική, αποκτά δικαίωμα χρήσης της υπηρεσίας 0,01 / λεπτό για έναν ακόμα μήνα! Σωστά; Με αυτήν την λογική αν γυρνάω το πόσό των 10 € από C.U. σε C.U. τότε αυτομάτως όλα τα C.U. αποκτούν δικαίωμα χρήσης της υπηρεσίας 0,01 / λεπτό για έναν ακόμα μήνα! Σωστά;

Κάνω κάπου λάθος σε αυτήν την λογική; :worry:

.

Παιδία έχω μια ξεχασμένη κάρτα C.U. που την είχα για το 0,01 / λεπτό προς έναν αριθμό C.U.

Γίνετε να μεταφερθεί χρόνος από ένα C.U. σε άλλο C.U. ; Αν ναι τότε αυτό δεν θεωρείται ανανέωση χρόνου για το νέο C.U. στο οποίο θα μπει το ποσό; Αν θεωρείται ανανέωση και είναι πάνω από 10 € το πόσο τότε δεν αποκτάω αυτόματα το δικαίωμα να χρησιμοποιώ την υπηρεσία 0,01 / λεπτό για έναν ακόμα μήνα στο τηλ που μετέφερα το ποσό των 10 €; Αν μετά κάνω ξανά μεταφορά του ίδιου ποσού σε νέο αριθμό C.U. τότε αυτομάτως και ο νέος αριθμός, με την ίδια λογική, αποκτά δικαίωμα χρήσης της υπηρεσίας 0,01 / λεπτό για έναν ακόμα μήνα! Σωστά; Με αυτήν την λογική αν γυρνάω το πόσό των 10 € από C.U. σε C.U. τότε αυτομάτως όλα τα C.U. αποκτούν δικαίωμα χρήσης της υπηρεσίας 0,01 / λεπτό για έναν ακόμα μήνα! Σωστά;

Κάνω κάπου λάθος σε αυτήν την λογική; :worry:

Κάνεις το γενικό λάθος ότι στο CU ποτέ δεν ίσχυε και δεν ισχύει το 1 λεπτό το λεπτό. Ισχύει μόνο σε a la carte. Εκτός αυτού, τα καρτοκινητά της vodafone δεν έχουν μεταφορά χρημάτων σε άλλο αριθμό.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Κάνεις το γενικό λάθος ότι στο CU ποτέ δεν ίσχυε και δεν ισχύει το 1 λεπτό το λεπτό. Ισχύει μόνο σε a la carte. Εκτός αυτού, τα καρτοκινητά της vodafone δεν έχουν μεταφορά χρημάτων σε άλλο αριθμό.

Ναι έχεις δίκαιο! Α la carte ήταν η κάρτα που είχα αλλά όπως είπα επειδή την εγκατέλειψα, το ξέχασα! Δεν ασχολήθηκα με Vodafone από τότε και δεν ήξερα ότι δεν είχε μεταφορά ποσού όπως οι άλλες εταιρείες.... :O

.

Αν και δεν ειμαι ολυμπιακος θα χρησιμοποιησω την εκφραση αυτη μιας και αναφερθηκε λιγο πριν το πακετο του Ολυμπιακου - voda...

:superman: ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Vodafone...! :superman:

Λογω ηλικιας εχω περασει απο ολα τα δικτυα, τελευταιο της voda εδω και 3-4 χρονια ηρθα... Ταυτοχρονα τα τελευταια χρονια εχω "δοκιμαστικα" και τα αλλα καρτοδικτυα και σαφως η voda ειναι η χειροτερη σε θεμα τιμων. Ο μονος λογος που υπηρχε να με κραταει ηταν γιατι ειχε το 1λεπτο το λεπτο, κατι που ειχαν και οι αλλοι ομως. Τωρα δεν υπαρχει κανενας λογος και λεμε οριστικα ολη η οικογενεια αντιο!

Δηλωνω οτι "δεν ειμαι" με καμια εταιρια οπως καποιοι εδω μεσα λες και εχουν οφελος, γιατι απλα ο σκοπος ολων ειναι πως θα μας τα παρουν οπως ειπε πριν ο συμφορουμιτης therock με τον οποιο συμφωνω απολυτα σε οσα λεει!

Και τελειονωντας επαναλαμβανω το ζουμι αυτης της διαμαχης των fun:

"με τετοια ακριβεια γενικως που επικρατει,μειωνεις πολλα εξτρα-μη αναγκαια εξοδα!

ενα απο αυτα ειναι και το κινητο!

και αυτοι προβαινουν σε πονηρες αυξησεις?

δεν μιλαω-δεν χρησιμοποιω αν δεν με συμφερει!

εμεις καθοριζουμε τις τιμολογιακες πολιτικες των εταιριων κινητης τηλεφωνιας!

χρησιμοποιουμε πολυ το κινητο?=αυξησεις!

δεν χρησιμοποιουμε πολυ το κινητο?=μειωσεις!"

του neo24gr λιγες σελιδες πριν...

Το πολυ-πολυ να κανεις φορητοτητα του Vodafone αριθμου σου σε Wind F2G,να βαλεις τις χρεωσεις του F2G1 (αντιστοιχο της Q-Card) και να εγγραφεις στο Wind Win Club για να παιρνεις ''ποντους'' με καθε καρτα ανανεωσης χρονου ομιλιας!:)

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ WIND F2G!(δεν κανω διαφησιμη,ετσι λενε και αλλοι μεσα στο MyPhone.gr)!:):)

Εδω μας λεγανε καποτε οτι η ελαχιστη χρεωση των 30" επιτευχθηκε διοτι οι περισσοτερες κλησεις που γινοντουσαν ειχαν διαρκεια τα 30" , voda δε μας παρατας παρε και την cosmote μαζι σου και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ

Παιδιά SOS.Έχω δυνατότητα επιδότησης το καλοκαίρι αλλά επειδή έχω συσκευή και μάλιστα καινούργια θέλω άμα είναι να το ''γυρίσω'' το συμβόλαιο σε CU.Θέλω να μάθω το εξής:Οι χρεώσεις σε ομιλία και SMS είναι φθηνότερες σε CU απο το Vodafone Χωρίς Πάγιο!?!:worry::worry::worry:.

Σας ευχαριστώ πολύ!:)

Παιδιά SOS.Έχω δυνατότητα επιδότησης το καλοκαίρι αλλά επειδή έχω συσκευή και μάλιστα καινούργια θέλω άμα είναι να το ''γυρίσω'' το συμβόλαιο σε CU.Θέλω να μάθω το εξής:Οι χρεώσεις σε ομιλία και SMS είναι φθηνότερες σε CU απο το Vodafone Χωρίς Πάγιο!?!:worry::worry::worry:.

Σας ευχαριστώ πολύ!:)

Tα sms είναι φθηνότερα στο cu, οι κλήσεις όμως όχι.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked