evripidis Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Το ιδιο με μενα αν προσπαθήσεις αρκετες φορες θα τα καταφερεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Tι μαλ... είναι αυτή με τις κάρτες ανανέωσης των 3 ευρώ που είναι μόνο για το CU και όχι για το alacarte? Δηλαδή αν ισχύσουν για το alacarte θα πέσει έξω η Vodafone? Και δεν υπάρχουν των 5 ευρώ π.χ. πάμε κατευθείαν στα 10... Για σφαλιάρες είναι και αυτοί και οι άλλοι της Wind που μάζεψαν τις κάρτες των 3 ευρώ... ΟΥΣΤ ΡΕ!!! Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Εχω 2 καρτουλες vodafone cu,και θελω να τις κανω ωodafone a la carte.Πως μπορει να γινει αυτο?Κοιτα στην σελιδα και στο βιβλιαρακι ποθ εχει η καρτα αλλα δεν βρηκα καποια πληροφορια. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Εχω 2 καρτουλες vodafone cu,και θελω να τις κανω ωodafone a la carte.Πως μπορει να γινει αυτο?Κοιτα στην σελιδα και στο βιβλιαρακι ποθ εχει η καρτα αλλα δεν βρηκα καποια πληροφορια. Πάρε στο 1266 δωρεάν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Υπηρεσια αυτοματου Τηλεφωνητη ή με προσωπικο?Δεν υπαρχει καποια υπηρεσια με σμσ?Σορρυ που ρωταω πολλα απλως δεν εχω καποια συσκευη τωρα για να το δοκιμασω αμεσα... Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Είναι με αυτόματο τηλεφωνητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Τελικα ρε παιδια η καρτουλε μου ληξαν ενα μηνα πριν αχρησιμοποιητες.Τις ειχα παρει οταν τις μοιραζαν σαν δειγμα και αναφερει πανω πως ληγουν 6 μηνες μετα την ημερομηνια παραγωγης η οποια ηταν 23/08/2007. Τωρα μπορω να κανω κατι?Τωα μου φανηκαν χρησιμες που θελω να προσθεσω κατι αριθμους σε ενα προς ενα. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Πηρα κατι νεες cu me 1e το μηνα για πεντες μηνες.Αν τις μετατρεψω σε ωοδαφοne a la carte θα συνεχισει να μου προσθετει το ενα ευρω? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Πηρα κατι νεες cu me 1e το μηνα για πεντες μηνες.Αν τις μετατρεψω σε ωοδαφοne a la carte θα συνεχισει να μου προσθετει το ενα ευρω? Λογικά ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 καρτες των 3 ευρω εχει για a la carte? αν παρω καρτα cu κανει και για a la carte? ειναι πολυ χαζο με το ζορι να παιρνεις το λιγοτερο 10ευρω,και να μην εχει ουτε την δυνατοτητα να μοιραζεις χρονο απο αριθμο σε αριθμο.. το χρησιμοποιω μονο για να μιλαω με 2 αριθμους,δεν θα μπορουσα με τιποτα να ηταν το κανονικο μου νουμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 καρτες των 3 ευρω εχει για a la carte? αν παρω καρτα cu κανει και για a la carte? ειναι πολυ χαζο με το ζορι να παιρνεις το λιγοτερο 10ευρω,και να μην εχει ουτε την δυνατοτητα να μοιραζεις χρονο απο αριθμο σε αριθμο.. το χρησιμοποιω μονο για να μιλαω με 2 αριθμους,δεν θα μπορουσα με τιποτα να ηταν το κανονικο μου νουμερο. Δυστυχώς των 3 ευρώ δεν κάνουν για a la carte. Αν βάλεις κάρτα 3ευρώ απλά θα προστεθεί το ποσό όταν βάλεις κάρτα 10 ευρώ και πάνω. Για παράδειγμα αν βάλεις 3ευρώ κάρτα και έχεις 0 ευρώ υπόλοιπο (για a la carte πάντα), θα μείνουν 0 ευρώ μέχρι να βάλεις κάρτα 10 ευρώ και πάνω, οπότε θα έχεις τότε υπόλοιπο 3 + 10= 13 ευρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 όχι δεν υπάρχουν για Vodafone a la carte κάρτες των 3 ευρώ. Απλά αν το νούμερο δεν σου χρειάζετε μπορείς να το μετατρέψεις σε cu και να το ανανεώσεις με 3 Ευρώ. ( πρέπει όμως να περάσουν 30 ημέρες πριν το ξανακάνεις a la carte) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Γειά σας, είμαι νέος συνδρομητής vodafone και γενικά είμαι ευχαριστημένος. Ωστόσο, έχω αναγκαστικά και δεύτερη κάρτα, της wind, μόνο για την υπηρεσία Non Stop 500, δηλαδή 500 λεπτά ομιλίας και 500 γραπτά μηνύματα προς ένα συνδρομητή. Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν, υπάρχει κάτι αντίστοιχο στη vodafone? Μιλάω πολύ και στέλνω μηνύματα μόνο με ένα άτομο. Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Εαν εχεις νουμεράκι CU μπορεις να επιλεξεις ενα απο τα παρακατω πακετα: Το πακέτο CU No Limit είναι ένα ημερήσιο πακέτο (24 ωρών) που με χρέωση μόνο € 1 και παρέχει στους συνδρομητές CU απεριόριστα SMS και MMS προς όλους τους CU αριθμούς. Η ενεργοποίηση των πακέτων μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους: > καλώντας στο IVR 1286 > στέλνοντας γραπτό μήνυμα τη λέξη "NOLIMIΤ" στο 1286. Το πακέτο CU a Lot συνδιάζεται με το πρόγραμμα Vodafone CU και προσφέρει: > το εβδομαδιαίο πακέτο με 250 λεπτά ομιλίας ή βίντεο κλήσεων, > το μηνιαίο πακέτο με 120 πεντάλεπτες κλήσεις ομιλίας ή βίντεο κλήσεις, προς κινητά CU. Ο συνδρομητής δεν μπορεί να κάνει χρήση των πακέτων για κλήσεις προς χώρες του εξωτερικού καθώς και κλήσεις κατά τη διάρκεια περιαγωγής. Ο συνδρομητής μπορεί να ενημερωθεί αν ένα κινητό Vodafone ανήκει στη συνδρομητική βάση του CU ή όχι, αποστέλλοντας με sms (χωρίς χρέωση), τον αριθμό κινητού Vodafone στο 1253. (Προσοχή: ο συνδρομητής μπορεί να στείλει μέχρι 10 sms σε 24 ώρες, με ώρα έναρξης το πρώτο sms.) Όριο ανανεώσεων Ο συνδρομητής μπορεί να πραγματοποιήσει > 1 ενεργοποίηση του εβδομαδιαίου πακέτου ανά 7 ημέρες > 4 ενεργοποίησεις του μηνιαίου πακέτου το μήνα Σε περίπτωση που κάποιος συνδρομητής προσπαθήσει να κάνει αγορά, πάνω από τις επιτρεπόμενες ενεργοποιήσεις ανά πακέτο, θα λαμβάνει μήνυμα απόρριψης. Το πακέτο CU SMS A LOT συνδιάζεται με το πρόγραμμα Vodafone CU και προσφέρει 250 SMS ή MMS την εβδομάδα προς συνδρομητές CU με μόνο €2,5 την εβδομάδα.Ο συνδρομητής μπορεί να πραγματοποιήσει μια (1) ενεργοποίηση του εβδομαδιαίου πακέτου ανά 7 ημέρες.Η ενεργοποίηση του πακέτου μπορεί να πραγματοποιηθεί: > καλώντας το 1286 Το εβδομαδιαίο πακέτο CU SMS a lot δεν μπορεί να συνδυαστεί με το πακέτο CU no limit κατά την διάρκεια των 7 ημερών εκτός και αν καταναλωθούν πρώτα όλα τα μηνύματα του CU SMS a lot. Το πακέτο CU SMS 100 συνδιάζεται με το πρόγραμμα Vodafone CU και προσφέρει 100 γραπτά μηνύματα προς κινητά ελληνικών δικτύων μέσα σε ένα μήνα από την ενεργοποίησή του.Η ενεργοποίηση του πακέτου μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους: > καλώντας το 1286 > στέλνοντας γραπτό μήνυμα στο 1286 τη λέξη SMS > καλώντας στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 13830 Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση αλλά ... Με το cu a lot δίνω 5 € το μήνα και έχω μόνο τις κλήσεις, και αυτές με περιορισμό στα 5 λεπτά, χωρίς να υπολογίζονται στο ποσό αυτό τα sms. Δηλαδή με 2 sms a lot (500 sms που όπως έχουν μικρότερη ημερομηνία λήξης) προστίθενται άλλα 5 ευρώ. Άρα στην wind δίνω 4.17 € ενώ στη vodafone θα δίνω 10€. Μάλλον κρατάω τη wind για το non stop Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r0ulis Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση αλλά ... Με το cu a lot δίνω 5 € το μήνα και έχω μόνο τις κλήσεις, και αυτές με περιορισμό στα 5 λεπτά, χωρίς να υπολογίζονται στο ποσό αυτό τα sms. Δηλαδή με 2 sms a lot (500 sms που όπως έχουν μικρότερη ημερομηνία λήξης) προστίθενται άλλα 5 ευρώ. Άρα στην wind δίνω 4.17 € ενώ στη vodafone θα δίνω 10€. Μάλλον κρατάω τη wind για το non stop Δλδ στη wind εχεις απεριοριστο χρονο προς wind, +sms με 4,17ευρω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Δλδ στη wind εχεις απεριοριστο χρονο προς wind, +sms με 4,17ευρω?? Η wind έχει πρόγραμμα που σου δίνει 500 λεπτά και 500 sms προς ένα αριθμό wind (νομίζω μόνο προς F2G) με 4,17 ευρώ για 30 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r0ulis Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Η wind έχει πρόγραμμα που σου δίνει 500 λεπτά και 500 sms προς ένα αριθμό wind (νομίζω μόνο προς F2G) με 4,17 ευρώ για 30 ημέρες. Ναι αλλα στο cu μιλας με ολα τα cu..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Ναι αλλα στο cu μιλας με ολα τα cu..:) Ναι, αλλά εμένα με ενδιαφέρει μόνο προς ένα αριθμό!! Το είπα και στην αρχή, γι'αυτό και ρώτησα αν έχει κάτι αντίστοιχο προς ένα αριθμό η voda, για να μην χρειάζεται να έχω και δεύτερη sim... Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Είναι και το πρόγραμμα του αλακαρτ "1 λεπτό το λεπτό" προς 2 οτιδήποτε αριθμούς βοντα, με ξεκαθαρη χρέωση χωρις περιορισμους ως προς το χρόνο και χωρίς εξτρα κάρτες :) Τωρα το σμσ ειναι λιγο τσιμπιμένο αλλα και εκεί νομίζω υπάρχει ειδικό πακέτο. Βεβαια τι να το κάνεις το σμσ προς τους αριθμούς αυτούς αφου μπορείς να τους καλείς τοσο φθηνά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Δεν ειναι προς οποιοδηποτε αριθμο voda.Eιναι μονο προς alacarte Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Δεν ειναι προς οποιοδηποτε αριθμο voda.Eιναι μονο προς alacarte Κάνεις λάθος.. Το 1ευρωλεπτό/λεπτό είναι προς 2 οποιουσδήποτε Vodafone αριθμούς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί κάπου, αλλά έγινε προσφορά από την Vodafone, για το Vodafone a la carte. Έχουμε και λέμε, αντιγράφω από το site: "Στείλτε δωρεάν SMS στο 1280 και με κάθε ανανέωση άνω των 20 € έως 30/04/08 θα μιλάτε με 36% χαμηλότερες τιμές μόνο με 0,25 € / λεπτό. Η νέα χρέωση ισχύει για 30 μέρες από την τελευταία ανανέωση, αξίας ίσης η μεγαλύτερης των 20 €." Υ.Γ.: Στην ουσία είναι η ίδια προσφορά που είχε κάνει μέχρι τις 15/2/2008... Υ.Γ.(2): Ελπίζω να σταθεροποιηθεί η προσφορά και να γίνει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Ναι ρε συ xaxa1982. Εκ παραδρομης!Το σωστο ειναι οτι εξαιρουνται οι συνδρομητες carrefour και champion.Επισης η υπηρεσία δεν διατίθεται σε συνδρομητές που είναι εγγεγραμμένοι στα προγράμματα Navy & Advance 30. Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Ναι ρε συ xaxa1982. Εκ παραδρομης!Το σωστο ειναι οτι εξαιρουνται οι συνδρομητες carrefour και champion.Επισης η υπηρεσία δεν διατίθεται σε συνδρομητές που είναι εγγεγραμμένοι στα προγράμματα Navy & Advance 30. Καλές οι παρατηρήσεις σου, δεν τις ήξερα... Νόμιζα ότι είναι προς όλους! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts