Jump to content

Mio P350 και Mio P550

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το χειρότερο είναι οτι το μηχανάκι του κάηκε πάνω στις 20 μέρες που το είχε πάρει.

Και μετά είναι 2 μήνες στο σέρβις:blink::blink:

Άσε, μεγάλο πακέτο....

Tha tou dwsoun osa eixe dwsei tote i osa kanei twra to P550?

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Tha tou dwsoun osa eixe dwsei tote i osa kanei twra to P550?

Το 350 έχει.

Λογικά όσα γράφει η απόδειξη αγοράς του.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Σημερα ειδοποιηθηκα απο το τμημα service του e-shop οτι η αντικατασταση εγινε απο την αντιπροσωπεία και οτι θα ειδοποιηθω να το παραλαβω απο το τοπικο κατάστημα εσηοπ

Ευτυχως, η ταλαιπωρία βαίνει στο τέλος της!!!:D

to kameno pixel einai sto pano meros tis othonhs den einai sto kentro...den einai kai toso enoxlitiko alla les to gamoto edosa tosa lefta kai epesa se elatomatikh siskeyh...tespa euxaristw paides gia tis plirofories apo oti fenete den tha to stilw kai euxomai na min kapsei allo pixel :) :)

to kameno pixel einai sto pano meros tis othonhs den einai sto kentro...den einai kai toso enoxlitiko alla les to gamoto edosa tosa lefta kai epesa se elatomatikh siskeyh...tespa euxaristw paides gia tis plirofories apo oti fenete den tha to stilw kai euxomai na min kapsei allo pixel :) :)

rwta pantws afto pou sou eipa..

Σημερα ειδοποιηθηκα απο το τμημα service του e-shop οτι η αντικατασταση εγινε απο την αντιπροσωπεία και οτι θα ειδοποιηθω να το παραλαβω απο το τοπικο κατάστημα εσηοπ

Ευτυχως, η ταλαιπωρία βαίνει στο τέλος της!!!:D

Ante me to kalo:D ;) :D Arketa talaipwrithikes kai esi!!!

HELP HELP HELP.

Μολις πηρα στα χερια μου το μιο 550.εχω εγκαταστησει το destinator 6.1 me ton xath thw elladas. θα ΄΄ηθελα αν μπορουσε κ΄΄αποιος ΄΄αμεσα να μου πει ποιες ακριβως ρυθμισεις πρεπει να κανω στο menu gps της συσκευης και ποιες αντιστοιχα στο μενου gps του destinator.

emena moy anoigei kanonika to destinator αλλα μενει σε ΄΄ενα χ΄΄αερτη μιας αγνωστης περιοχης και το ρολοι συνεχως δειχνει να ψαχνει. επισης πως μπορω να κανω exit απο το προγραμμα του destinator????

help help help ,,,pleaseeeeeeee!!!!!!!!!!!!!

HELP HELP HELP.

Μολις πηρα στα χερια μου το μιο 550.εχω εγκαταστησει το destinator 6.1 me ton xath thw elladas. θα ΄΄ηθελα αν μπορουσε κ΄΄αποιος ΄΄αμεσα να μου πει ποιες ακριβως ρυθμισεις πρεπει να κανω στο menu gps της συσκευης και ποιες αντιστοιχα στο μενου gps του destinator.

emena moy anoigei kanonika to destinator αλλα μενει σε ΄΄ενα χ΄΄αερτη μιας αγνωστης περιοχης και το ρολοι συνεχως δειχνει να ψαχνει. επισης πως μπορω να κανω exit απο το προγραμμα του destinator????

com2,4800,NMEA

HELP HELP HELP.

Το έχεις γνήσιο το destinator?Kάποια προβλήματα αυτού του τύπου,οφείλονται στο σπασμένο λογισμικό :lol:

παιδια καλησπερα και απο εμενα. ειμαι κατοχος ενος Ρ550 και οταν το αφηνω μερικες μερες χωρις να το χρησιμοποιησω και χωρις να το φορτισω αποφορτιζεται εντελως και δεν ανοιγει.

μπορει καποιος να βοηθησει με το προβλημα μου αυτο?

χρειαζεται να κατεβασω ενα αρχειο που εχει η mio στο site της ή πρεπει να κανω καποια ρυθμιση?

παιδια καλησπερα και απο εμενα. ειμαι κατοχος ενος Ρ550 και οταν το αφηνω μερικες μερες χωρις να το χρησιμοποιησω και χωρις να το φορτισω αποφορτιζεται εντελως και δεν ανοιγει.

χρειαζεται να κατεβασω ενα αρχειο που εχει η mio στο site της ή πρεπει να κανω καποια ρυθμιση?

οχι, σου τρωει τη μπαταρια το activesync, καπου εχει αναφερθει η λυση στο προβλημα. αλλα αν βρεις και το patch που ειναι για αλλη δουλεια, περασε το, καλο θα κανει, οχι κακο.

Θα κάνεις δύο πράγματα:

1. Θα εγκαταστήσεις το patch της ΜΙΟ...

2. Θα απενεργοποιήσεις το activesync. Δες πώς:

Even with the latest BIOS, you'll still want to set ActiveSync to only synch manually. Otherwise, ACtiveSync will turn on at regular intervals and potentially drain your battery. I don't know for sure if this is the cause of your problem, but try setting ActiveSync to manual and see if it relieves some of the problem:

Open Activesync on your PDA. To gain access to the feature that will allow you to set it to a manual schedule you need to first set up a dummy server - if you tap Menu, you'll see the second item is "Schedule" but it is grayed out and you can't access it. Setting up a dummy server simply lets you gain access to this option (you will never use this dummy server and will delete it after you change ActiveSync to a manual schedule).

From the Menu popup menu, tap Add Server Source. Type in 1.1.1.1 in the server address box, then tap Next. Type any kind of foolishness in the username, password and domain boxes. Tap Next > Finish.

Now tap Menu > Schedule. Tap the down arrow on "Peak times" and change to "Manual". Tap the down arrow on "Off-peak times" and change to "Manual." Tap OK at the top right-hand side of screen.

Now delete the dummy server settings you just set up:

Tap Menu > Options > Delete button > Tap Yes to delete the server settings. You are done. Now ActiveSync should only come on when you turn it on. Whenever you use ActiveSync, it is a good idea to turn it off when you are done using it. You can tap the memory icon on your Start page, then tap the Running Programs tab. Tap ActiveSync (if it shows in the Running Programs List) and Stop.

Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα

Afou milas gia meres tote den tithetai thema ..Min peraseis to powerpatch..Kane tis rithmiseis gia to activesync kai an den ftia3ei tote perna to powerpatch..Egw eixa to idio provlima kai molis rithmisa swsta to activesync imoun ok..

Allwste an xrisimopoieis destinator paizei na theleis pali energopoiisi giati to powerpatch allazei kai to device id..

Eγω που έχω το 350 το έχω μόνο για τον πλοηγό!

Το πρόβλημα είναι πως το χρησιμοποιώ περιπου 1 φορα την εβδομαδα και άν και το βρισκω ξεφόρτιστο!

Αυτό που κάνω τώρα είναι να το κλείνω απο το off με το τσιμπιδάκι που εχει απο κάτω διπλα στο reset!

Eτσι εχω βρει λύση ! εχω όμως προβλημα γενικά αν το κάνω αυτό?

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΗΡΑ!!!!!

Εγκατέστησα όλα τα προγράμματα αλλα επειδή είναι νέα συσκευή μου πήρε λίγο παραπάνω η ....<επίσημη ενεργοποίηση> ;)

Τέλος καλό, όλα καλά!!!:happy:

Παιδιά βοήθεια ! Πήρα και εγώ το MIO P550 αλλά όταν το συνδέω στη USB (έχω δοκιμάσει όλες τις USB) μου βγάζει μήνυμα "USB device not recognised κτλ κτλ".:Εχω εγκαταστήσει το Activesync 4.2 πού ήταν στο CD.. Δοκίμασα και το 4.5 .. Τίποτα ! Εχει κανείς καμιά ιδέα τί μπορεί να φταίει και τί να κάνω ?

Eγω που έχω το 350 το έχω μόνο για τον πλοηγό!

Το πρόβλημα είναι πως το χρησιμοποιώ περιπου 1 φορα την εβδομαδα και άν και το βρισκω ξεφόρτιστο!

Αυτό που κάνω τώρα είναι να το κλείνω απο το off με το τσιμπιδάκι που εχει απο κάτω διπλα στο reset!

Eτσι εχω βρει λύση ! εχω όμως προβλημα γενικά αν το κάνω αυτό?

Vevaia exeis provlima an to kaneis

kathe fora tha xaneis ola ta settings sou..Den sou zitaei kathe fora na rithmiseis tin wra kai tin imerominia?

Παιδιά βοήθεια ! Πήρα και εγώ το MIO P550 αλλά όταν το συνδέω στη USB (έχω δοκιμάσει όλες τις USB) μου βγάζει μήνυμα "USB device not recognised κτλ κτλ".:Εχω εγκαταστήσει το Activesync 4.2 πού ήταν στο CD.. Δοκίμασα και το 4.5 .. Τίποτα ! Εχει κανείς καμιά ιδέα τί μπορεί να φταίει και τί να κάνω ?

Dokimase na kaneis remove device ,egkatastasi tin ekdosi 4.1 kai oxi tin 4.2 pou exei to cd kai istera na ksanaprostheseis tin siskevi..An den doulepsei oute afto tote prepei na tsekareis to kalwdio sou an exei provlima kai istera an exei provlima i thira usb pou xrisimopoieis...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΗΡΑ!!!!!

Εγκατέστησα όλα τα προγράμματα αλλα επειδή είναι νέα συσκευή μου πήρε λίγο παραπάνω η ....<επίσημη ενεργοποίηση> ;)

Τέλος καλό, όλα καλά!!!:happy:

Epitelous:) :) :) Na poume megeia i na min to meletame kalitera??:lol: ;) :lol:

Epitelous:) :) :) Na poume megeia i na min to meletame kalitera??:lol: ;) :lol:

χαχα...

Τωρα δεν μενει παρα η ευρωπαϊκή ένωση καταναλωτών, μπας και καταφέρουμε να πάρουμε την ρομ του 350 απο την μαμα ΜΙΟ :)

Vevaia exeis provlima an to kaneis

kathe fora tha xaneis ola ta settings sou..Den sou zitaei kathe fora na rithmiseis tin wra kai tin imerominia?

Ναι χάνει την ωρα αλλά ούτε και αυτό με νοιάζει αφού το έχω μόνο για πλοήγηση!

Αν και με το που θα πάρει σήμα απο δορυφόρο φτιάχνει η ώρα και η ημερομηνία μόνη της!

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν κλείνοντάς το απο το on-off (στο κάτω μέρος δίπλα στο reset)καθε φορά έχει προβλήμα με το hardware και την rom που έχει προεγκατεστημένα τα windows?

Oύτως η άλως απο καινούριο στο off δεν είναι για καιρό και το βάζουμε εμείς on μετα την αγορά?

Κατι ακόμα που μου το έκανε απο την αρχή!

ΜΙΟ 350 προγραμα papago7 γνησιο (ηταν στο πακέτο)

Όταν το ανοίγω για να βρεί δορυφόρους και στίγμα αργει περίπου 2-3 λεπτά!

Όταν βρεί το στίγμα δεν το χάνει με τίποτα ακόμα και όταν πάω μεγάλα ταξίδια!

Έχω δοκιμάσει και ενος φίλου που μου εδωσε το destinator και το εγκατέστησα αλλά το ίδιο!

Αν το κλείσω και το ανοίξω σχεδόν σύντομα το βρίσκει αμέσως!

Τί λέτε να φταίει?

Εχει πρόβλημα το μηχάνημα?

είναι μόλις 2 μηνών!:)

δεν έχει πρόβλημα..

έτσι δουλεύουν τα gps..

αν έχεις πολλές ώρες να το ανοίξεις (πάνω από 6 ώρες) ή/και έχεις μετακινηθεί αλλού με το gps σβηστό τότε θα αργήσει μέχρι να βρει πάλι το στίγμα του..

για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο

δεν έχει πρόβλημα..

έτσι δουλεύουν τα gps..

αν έχεις πολλές ώρες να το ανοίξεις (πάνω από 6 ώρες) ή/και έχεις μετακινηθεί αλλού με το gps σβηστό τότε θα αργήσει μέχρι να βρει πάλι το στίγμα του..

Ευχαριστώ φίλε!:)

paidia kalispera kai apo mena. Prosfata agorasa ena P550 kai se genikes grames eimai poli eyxaristimenos. To mono poy den katalabaino einai giati otan pao na egatastiso kapia efarmogi poy exei kataliksi .exe bgazei sfalma, eno oles tis efarmoges me kataliksi.cab tis egathista kanonika. Eyxaristo se opoion apantisi prokatabolika