craven27 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 paidia o pompodektakias ennoei to device id gia to destinator.tou allazei to device id, to epsaksa ligo to 8ema k brhka ena key gen gia opoin exei to idio problhma, opoios to 8elei as mou pei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
craven27 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 ekana xtes upgrade to destinator se 6.1, teleio shma k grhgoro k epitelous kaluterh fonh!!! to exei dokimasei kanenas allos?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dust83 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Kalispera se olous... Eimai edw kai 2 sxedon ebdomades katoxos enos neou p550 kai thelw ti boitheia sas... 1) 1-2 fores to pda mou den anoigei katholou..Anagazomai na kanw reset gia na parei mpros.. einai kako auto??? Mipws tou dimiourgei kapoio problima to destinator 6 pou einai spasmeno...? 2) Mipws kserei kaneis pou tha brw anabathmiseis (perissoterous xartes) gia to destinator? eimai katoikos irakleiou kritis kai auta pou periexei mesa to paketo einai polu liga.. Sas eyxaristw ek twn proterwn kai zitw sygnwmi an exoun apantithei ta erwtimata mou kapou allou, alla den thymamai... SP: to thema to eixa anoiksei kai sto Windows Mobile Pocket Pc, alla den eida antapokrisi..Zitw sygnwmi gi auto..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostSerb Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Παιδες SOS SOS SOS :!: Οπως ειπα κατεβασα και εγκατεστησα το παραπανω patch χθες το βραδυ , αλλα σημερα μου παρουσιαζει το εξης προβλημα.Αν το αφησω κλειστο πανω απο μερικα λεπτα , μετα ανοιγει μονο με soft reset!!!!!!! Το εγκατεστησε κανεις αλλος?Του παρουσιαζει ιδιο προβλημα? Να σημειωσω οτι απο εχθες δεν εγκατεστησα καποιο αλλο προγραμμα/παιχνιδι και γενικα δεν το χρησιμοποιησα καθολου μετα το update!.H μπαταρια ειναι γεματη! Γνωριζει κανεις κανα τροπο να βγαλω το patch χωρις να κανω hard reset??? :cry: Βαριεμαι να τα περναω ολα τα προγραμματα/παιχνιδια ξανα μεσα...:O Λοιπον απενεργοποιησα το autolock και σταματησε να εμφανιζει το προβλημα που ανεφερα.Το αφησα και μια μερα να το τσεκαρω και ολα οκ.Τωρα ενεργοποιησα το autolock ξανα και δεν εμφανιζει το προβλημα.Οποτε μαλλον θα ειχε φαει καμια φρικη μεχρι να του κατσει το patch. Who knows...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Λοιπον απενεργοποιησα το autolock ...............υ κατσει το patch. Who knows... Έχεις δίκιο. Και στο δικό μου έκανε τα ίδια για μια-δυο μέρες και ύστερα όλα ΟΚ. Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catherine23 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Παιδιά καλησπέρα, γράφω αυτό το μήνυμα επειδή είδα ότι αρκετοί χρήστες ψάχνουν και δεν βρίσκουν το ελληνικό πληκτρολόγιο για τα Mio P550/350. Μπορεί όποιος θέλει να το κατεβάσει από την ακόλουθη ιστοσελίδα της Galaxy: http://www.e-galaxy.eu/mio_p550.htm . Απ' όσο ξέρω πρέπει να κάνει και για το Mio A701. Αφού κατεβάσετε το αρχείο στο PC σας, το πετάτε μέσα στο Mio (είτε στην κάρτα είτε στην μνήμη του) και απλά το τρέχετε σαν πρόγραμμα. Αυτά από μένα. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 παιδια εχει καποιος δοκιμασει to siemens n520 η το asus 632-636?to mio p550 einai kalytero apo auta?\ το loox το εχει ένας φίλος μου και μόλις είδε με τι ταχύτητα ανταποκρίνεται το 350 σαν gps έπαθε πλάκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Κατέβασα κι εγώ το αντίστοιχο για 350 patch αλλά δεν μπορώ να το περάσω. Ακολούθησα πιστά τις οδηγίες αλλά δεν μου το περνάει Ξεκινάει η εγκατάσταση αλλά πάει να κάνει validate κι αποτυγχάνει οπότε με πετάει έξω Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα? :( εγω το έβαλα στο δικό μου 350 μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Παιδιά καλησπέρα, γράφω αυτό το μήνυμα επειδή είδα ότι αρκετοί χρήστες ψάχνουν και δεν βρίσκουν το ελληνικό πληκτρολόγιο για τα Mio P550/350. Μπορεί όποιος θέλει να το κατεβάσει από την ακόλουθη ιστοσελίδα της Galaxy: http://www.e-galaxy.eu/mio_p550.htm . Απ' όσο ξέρω πρέπει να κάνει και για το Mio A701. Αφού κατεβάσετε το αρχείο στο PC σας, το πετάτε μέσα στο Mio (είτε στην κάρτα είτε στην μνήμη του) και απλά το τρέχετε σαν πρόγραμμα. Αυτά από μένα. :rolleyes: εχω βάλει το Resco Keyboard και είναι πολύ καλύτερο κ σαφώς ομορφότερο από αυτό.... ευχαριστώ πάντως...:) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostSerb Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 εχω βάλει το Resco Keyboard και είναι πολύ καλύτερο κ σαφώς ομορφότερο από αυτό.... ευχαριστώ πάντως...:) :) :) +1 Resco rules... :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 GEIA SAS PAIDIA. BGHKE ENA KAINOYRGIO PATCH POY SXETIZETAI ME PROBLHMA STO ANOIGMA META APO ADEIASMA THS MPATARIAS. DEITE EDO: http://www.mio-tech.be/en/support/P550-downloads.php Pantws just for the record to na afineis mia mpataria lithiou na apofortizetai entelws einai oti xeirotero.H MIO to evgale to patch min tixon kai sou kleisei apo mpataria kai oxi gia na to afineis na kleisei. Mia mpataria lithiou zei perissotero an tin 3anafortizeis prin e3antlithei. H kalliteri stigmi einai otan tis exei meinei peripou 30% akoma. Episis kalo tha itan na apofevgoume na exoume to pda mas sinexws stin paroxi revmatos.Vevaia otan to xrisimopoieis san GPS einai anapofefkto afou trwei polu mpataria ,se alles periptwseis omws kalo tha itan na to apofevgoume. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Re paides na rwtisw kai egw kati gia to resco keyboard. Esas den san vgazei minima gia activation? emena mou exei spasei ta nevra. Kai kati akoma...Exw kanadio programmatakia pou oti kai an kanw den mporw na ta apegkatastisw oute apeftheias apo to pda oute mesw activesynch. Exei kaneis kammia idea? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 ekana xtes upgrade to destinator se 6.1, teleio shma k grhgoro k epitelous kaluterh fonh!!! to exei dokimasei kanenas allos?? file craven poia ekdosi tou destinator eixes prin? Egw doulevw apo ton dekemvrio to destinator 6 kai eimai efxaristimenos.To destinator pn den to dokimasa kan. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
craven27 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 file craven poia ekdosi tou destinator eixes prin? Egw doulevw apo ton dekemvrio to destinator 6 kai eimai efxaristimenos.To destinator pn den to dokimasa kan. eixa to 6, alla eixa kapoia problhmata, opos den ebgaze akribos pou hmoun, argouse na brei shma, me to 6,1 den exo kanena problhma, oso gia to resco keyboard einai logiko na sou bgazei minima gia activation giati einai shareware, opote 'h briskeis kapoio freeware 'h psaxneis gia spasimo poia programmata einai auta? an de breis lush mporeis na ta sbhseis k na kaneis delete k apo to registry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serpico Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Καλησπερα παιδια! Καλως σας βρηκα κιολας, ειχα καποιες αποριες σχετικα με ενα mio p350 που αγορασα και με προετρεψαν να απευθυνθω εδω. Οποτε να μαι.. :P Λοιπον, ειχα ως προσφατα ενα mio 168 το οποιο παρεδωσε πνευμα με ασχημο τροπο. Οποτε αποφασισα να αγορασω ενα νεο gps pda. Αγορασα λοιπον το p350.. Το πηρα το εβγαλα απο το κουτι, εφτιαξα τις ρυθμισεις που προτεινει η mls και τσεκαρα το destinator. Μια χαρα! Και σημα βρηκε αμεσως και δεν το εχασε στη διαδρομη και ολα τελεια. Τωρα που το ξαναπιανω μετα απο δυο μερες παρατηρησα οτι αργουσε να βρει δορυφορους (τα καλα του mio168 πριν τα τιναξει δηλαδη) . Μπαινω στι ρυθμισεις και βλεπω οτι ως gps εχει το com2, baud rate 4800 και προτυπο nmea. ?????????? Μα sirf δεν εχει το p350? Και την πρωτη φορα που το ετρεξα sirf ειχε στις ρυθμισεις...... Τι στο καλο; Χαλασε και αυτο; (μηπως στα settings του pda στην επιλογη gps να εβαζα τα windows να δινουν αυτοματα το gps στα προγραμματα που το χρειαζονται; ) Αν μπορειτε απαντηστε μου, αν ειναι να το γυρισω στο πλαισιο εγκαιρως να μου δωσουν αλλο omg πια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Μπερδεύεις τον τύπο του GPS σου που είναι sirf με τον δίαυλο επικοινωνίας που είναι ΝΜΕΑ - αυτό βλέπεις. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serpico Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Μπερδεύεις τον τύπο του GPS σου που είναι sirf με τον δίαυλο επικοινωνίας που είναι ΝΜΕΑ - αυτό βλέπεις. :worry: Α δηλαδη οι ρυθμισεις ειναι σωστες; Τοτε το παρεξηγησα. Και τοτε γιατι εχει και την επιλογη sirf? Δηλαδη μου λες να μην ανησυχω οτι ειναι ενταξει; Ειναι σωστο να αλλαξω την ρυθμιση του gps μεσα απο τα windows οπως εγραψα και πιο πανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Α δηλαδη οι ρυθμισεις ειναι σωστες; Τοτε το παρεξηγησα. Και τοτε γιατι εχει και την επιλογη sirf? Δηλαδη μου λες να μην ανησυχω οτι ειναι ενταξει; Ειναι σωστο να αλλαξω την ρυθμιση του gps μεσα απο τα windows οπως εγραψα και πιο πανω; Tον δίαυλο επικοινωνίας από NMEA σε Sirf τον αλάζεις με ειδικά γι αυτό προγράματα όπως το ceNavigator και θα σε συμβούλευα να μην το πειράξεις, δεν θα δεις καλύτερα αποτελέσματα. Αν τον αλλάξεις σε Sirf τότε μέσα από το εκάστοτε πρόγραμα πλοήγησης που είναι συμβατό όπως το Destinator θα πας Sirf και από εκεί. Το μόνο που μπορεί να βελτιώσει την απόδωση του GPS είναι πιθανόν αν μεγαλωσει η ταχύτητα από 4800 σε 38400 η 57600, αλλά αυτό θα στο πουν όσοι έχουν δοκιμάσει ήδη με τη συσκευή σου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serpico Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Φιλε πανο σε ευχαριστω για το χρονο σου καταρχας. Με μπερδεψες ομως με ατομο που κατι ξερει απο gps ενω η αληθεια ειναι οτι ξερω ελαχιστα. :p Η ερωτηση ειναι: ειναι λαθος οι ρυθμισεις που ανεφερα πιο πανω; Θελω να πω εχει προβλημα το pda και δε τα βρισκει σωστα; Βρηκε nmea, αν μου λετε οτι ειναι ενταξει(?), εγω ειμαι συμφωνος, απλα ρωταω γιατι δε ξερω και λογω φοβου οτι και αυτο χαλασε σαν το προηγουμενο μου. Thanx και συγγνωμη αν δεν εγινα κατανοητος ή αν μου εξηγησες και δεν το καταλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Εντάξει είσαι μην ανυσηχείς. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serpico Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Lol! Yay thats what im talking about! :p Thanx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 tnx craven Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 εγω παιδιά δούλευα πολύ καιρό με το Destinator PN και έβαλα πρόσφατα για δοκιμή το 6.1. Στις φωνητικές εντολές πλοήγησης είναι πολύ γρηγορότερο από το ΡΝ αλλά το 6.1 μου φαίνεται ότι είναι πιο αγρό στην απεικόνιση του στίγματος και των μεταβολών στην οθόνη. Θα το ψάξω λίγο ακόμα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 όσο για sirf και ΝΜΕΑ, από ότι έχω δοκιμάσει το PN τουλάχιστον δε δουλεύει με sirf.Δε βρίσκει καν τον δέκτη GPS, οπότε κ το ξαναγύρισα σε ΝΜΕΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Καλησπερα σ'ολους Ξερετε μήπως αν στο ΜΙΟ Π350, μπορούμε να προσθέσουμε καρτα bluetooth και με ποιο τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts