Jump to content

catherine23

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About catherine23

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

catherine23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Από που την πήρες? Ποιο μοντέλο και πόσο πήγε εάν επιτρέπεται? Οι Vaja είναι μακράν οι καλύτερες/ομορφότερες θήκες!!!
  2. Παιδιά εγώ έβαλα ένα ZAGGskin στο πίσω μέρος του iPhone και είναι απίστευτο, μπήκε σε 1 λεπτό αυτοκόλλητα και έχει πάχος 0,3mm οπότε δεν του δίνει καθόλου όγκο! Για την οθόνη έχω Invisible της ZAGG πάλι που επίσης είναι μακράν το καλύτερο και ανθεκτικότερο απ' όλα τα screen protectors (το έχω ανανεώση και μια φορά δωρεάν εντός εγγύησης!). Όπως ενδιαφέρεται ας δεί εδώ: http://www.egalaxy.gr/products.php?mid=11&subid=71 :)
  3. Πάντως για μένα ο κορυφαίος τρόπος προστασίας του iPhone είναι το Zagg invisible shield full body , αν το βάλεις με υπομονή εφαρμόζει τέλεια, δε σου γρατζουνιέται με τίποτα και είναι το μόνο που δεν αλλοιώνει την ομορφιά του iPhone! Το έχω και στο δικό μου και στις γυναίκας μου και είναι τέλεια. Το βρήκα εδώ και σε πολύ καλή τιμή: http://www.egalaxy.gr/products.php?mid=11&subid=33 .
  4. Το πρόγραμμα της Garmin είναι πάρα πολύ καλό και εύκολο στη χρήση. Ο χάρτης είναι επίσης πολύ καλός (φτάνει σε πολλά σημεία την ποιότητα της NGI) και αναβαθμίζεται δωρεάν κάθε 3 μήνες! Αναλυτικότερα τεχνικά στοιχεια και αξιολογήσεις μπορείς να βρείς εδώ: http://www.e-galaxy.eu/pinakasGPSPnaPda.htm Δεν γίνεται να εγκαταστήσεις το Desinator σε συσκευή Garmin. Είναι τελείως ασυμβατό. Τα Garmin δεν βασίζονται στην πλατφόρμα Win CE (κατι το οποίο θεωρώ πολύ θετικό! :D)
  5. Καλησπέρα παιδια, σήμερα το πρωί πήγα το κινητό μου στη Νοκια Γλύφάδας (στο store όχι Club Nokia), περίμενα 30 λεπτά και το πήρα αναβαθμισμένο στην έκδοση 6.01v. Μέχρι στιγμής δουλεύει ρολόι το Bluetooth. Σημείωση, έχω το iTech clip D. Οπότε πάτε όλοι στη Νοκια...:shifty:
  6. Καλημέρα, μόλις μου τηλεφώνησαν από την Νοκια για να με ενημερώσουν ότι μόλις κυκλοφόρησε (στα Nokia stores τουλαχιστον) η έκδοση 6.01 η οποία και αποδεδειγμένα λύνει το πρόβλημα του Bluetooth! Απ' ότι είδα δεν την έχουν ανεβάσει ακόμα στο Nokia Updater, πιστεύω όμως ότι είναι θέμα ωρών να γίνει και αυτό.
  7. Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, δεν υπάρχουν Νοκια 6300 που να λειτουργούν σωστα με BlueTooth hands free .- Είμαι από τους πρώτους που πήραν αυτό το κινητό και έχω αλλάξει πολλά Hands free (όχι γι αυτό το λόγο αλλά γιατί μου χαλάνε κλπ), το 6300 όταν το πρωτοσυνδέσεις με κάποιο καινούργιο handsfree λειτουργεί για κάποιες ώρες κανονικά χωρίς προβλήματα και διακοπές :wacko:. Το πρόβλημα ξεκινάει μετά από λίγο. Οπότε αν παρεις 10 hands free και τα δοκιμάσεις για 2 λεπτά το καθένα, θα λειτουργούν όλα κανονικά!!! Γι αυτό πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι καθαρά θέμα software...
  8. Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα σήμερα 13-02-08 με την Alpha Copy που είπαν ότι έχουν δοκιμάσει την 5.52 και :lol: ότι ούτε και αυτή η αναβάθμιση δίνει λύση στο πρόβλημα που υπάρχει με το BlueTooth.... Ουδέν σχόλιο
  9. Καλησπέρα παιδιά, μια τελευταία ενημέρωση σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την τιμή των ελληνικών εκδόσεων Mio P360/560. Είναι ετοιμοπαράδοτα από την Galaxy ( http://www.e-galaxy.eu/pocket_pcs_pda.htm ) με τιμές 289 και 405 ευρώ αντίστοιχα. Επίσης μετά από επικοινωνία που είχα με γνωστό μου ατόμο μέσα από τη Zegetron, μου επιβεβαίωσε ότι τα μηχανήματα με Rom 1GB/2GB είναι εισαγωγές από Καναδά ή Αμερική και δεν υποστηρίζονται από το Ελληνικό Service (την Teleservice). Πάντως στην περίπτωση του P360 (τουλάχιστον) δεν είναι και τόσο τραγική ή διαφορά 1GB με 512mb ROM (Τουλάχιστον δεν αξίζει να θυσιαστεί το θέμα της εγγύησης). Καλή συνέχεια..
  10. Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, έχω το software updater και πριν από κανα 2 μήνες το είχα αναβαθμίσει (το 6300) στην εκδοση 5.50. Συνδέω τώρα το κινητό και το software updater μου λέει ότι δε μπορεί να αναγνωρίσει τη συσκευή.... Μπορεί κάποιος να μου πει τα βήματα για τη σωστή σύνδεση - αναβάθμιση της συσκευής? ευχαριστώ
  11. Παιδιά καλησπέρα, επειδή δεν έχω χρόνο για να διαβάσω όλα τα posts, θα μπορύσατε να μου πείτε εάν υπάρχει λύση στο πρόβλημα που έχει το 6300 με τα Bluetooth hands-free? Έχω αλλάξει 4-5 hands-free, έχω αναβαθμίσει το κινητό με το τελευταίο firmware (Nokia Updater) και το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει... Παρακαλώ βοηθήστε αν μπορείτε. Ευχαριστώ.
  12. Για διαφορές PNA-PDA καθώς και για προτεινόμενα μοντέλα ρίξε μια ματιά εδώ φίλε μου: http://www.e-galaxy.eu/pinakasGPSPnaPda.htm
  13. File mou afto den ginete dioti ta garmin exoun diko tous logismiko kai oxi windows CE opws oi perissoteres suskeues PNA. Auto apo tin mia einai polu kalo giati tous xarizei apisteuth statherothta. Den pistevw na xreiasteis to destinator, san programma plohghshs to garmin einai polu anwtero. Kai o xarths tou einai sxedon idios se poiothta me tis NGI.
  14. Paidia kalhspera. 8a i8ela se afto to 8ema na sugentrwsoume entupwseis kai sxolia gia ta nea montela tis Garmin Nuvi 200, 200W, 760 klp kai kuriws gia ton xarth pou xrhsimopoioun. Epeidh exw katasthma me susthmata plohghshs kai pera apo ta susthmata me Destinator - Miomap klp doulevw kai arketa ta garmin kai 8a i8ela na akousw edupwseis apo diaforous xrhstes. Sas euxaristw polu. :)
  15. Παιδιά να ρωτήσω, γίνεται να απενεργοποιηθεί κάπως το ενεργό slide για να μην κλείνει τις κλήσεις όταν το κλείνω γιατί είναι πολύ εκνευριστικό? Ή έστω με κάποιο πρόγραμμα... Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...