Jump to content

KostSerb

Members
  • Δημοσιεύσεις

    65
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About KostSerb

  • Ημ. Γέννησης 08/03/1984

KostSerb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα! Αγορασα ενα iphone και θελω να περασω τις επαφες μου απο το παλιο μου 6300 μεσω MS outlook. Ενω εχω κανει ολες τις ρυθμισεις (εχω ξανακανει παλιοτερα την ιδια διαδικασια αλλα ειχα κανει φορματ στο pc οποτε χαθηκαν οι επαφες) και ξεκιναω συγχρονισμο να περαστουν οι επαφες απο το 6300 στο Pc στις μισες ακριβως επαφες κολλαει το 6300 και κανει απο μονο του restart με αποτελεσμα να μην αποθηκευεται τπτ στο outlook. Δοκιμασα και με το παλιο pc suite (απο το CD) και με το καινουριο απο το nokia site αλλα τπτ. Εσβησα τις μισες επαφες και παλι κολλαει στην νεα επαφη που ειανι στη μεση. Αν περασω τις επαφες μου στο pc suite και οχι στο outlook παλι κολλαει στην ιδια επαφη. Καμια ιδεα?? Αξιζει να παω σε Γερμανο να μου κανουν την μεταφορα??
  2. Χωρις να ειμαι ιδιαιτερα ειδικος και ψαγμενος , θεωρω οτι τα τελευταια χρονια οι samsung εχουν φυγει πολλα βηματα μπροστα , ιδιως αν συνυπολογισεις τον παραγοντα τιμη. Βεβαια σ'ολες αυτες οι καινουριες τηλεορασεις ειναι αχρηστες οι δυνατοτητες τους αμα δεν τις εχεις συνδεδεμενες σε καποια συσκευη που αναπαραγει HD εικονα (δες παραπανω ποστ μου) απο την στιγμη που τα Ελληνικα καναλια δεν εκπεμπουν HD σημα οπως οφειλουν.
  3. Τηλ σε ηλεκτρολογο και καλεσε τον να σου βαλει ενισχυτη κεραιας. Δεν θυμαμαι τιμες αλλα κινουνται σε λογικο κοστος. (χωρις να ειμαι σιγουρος τελικο κοστος της ταξης των 100-200Εmax) Βεβαια η εικονα παλι δεν θα ειναι αναλογη των δυνατοτητων της Tv. Για να απολαυσεις λοιπον τις δυνατοτητες χρειαζεσαι ειτε playstation3 (επειδη εχει blueray) , ειτε κανονικο blueray player ειτε να συνδεσεις στη tv καποιο pc/λαπτοπ με HDMI εξοδος και να βλεπεις HD ταινιες απο το ιντερνετ ή απο Blueray δισκακια. Ειτε αυτη την φτηνη και ενδιαμεση λυση http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1191187&catalog=23&category=1000000592&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BEEF60278A122B5EF1930B8EBF95F3B06684B85354365CC2296D541485A88A774A232FE72B0282811C8EA19F2E216CDCB717E20EEFF01AF69ACAB61C2BB831BE53AED02C1C27CCA90BC3C8663910A0882A58CA8FDB783860ED955660369380B69A724C1BE787EB85D75AABFFA1A51088F403AC49A6F39165D2 (η οποια ομως προυποθετει παλι το κατεβασμα HD και μη ταινιων απο το ιντερνετ)
  4. απο το menu του DTV κανε "αυτοματο συντονισμο" να σου βρει μονο του ολα τα ψηφιακα καναλια που εχουμε. Δεν ειναι και πολλα , 4 νομιζω.
  5. Χθες παρελαβα την samsung LΕ37Α615A. Πανω της εχω συνδεσει εναν WD media player με HDMI καλωδιο , ena sony DVD/Home Theater με καλωδιο scart και τελος ενα βιντεο παλι με καλωδιο scart. Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να ενεργοποιησω την λειτουργια PiP (Picture in Picture). Στο μενου της TV ειναι σε γκρι γραμματα και δεν μπορει να επιλεχθει και πατωντας το σχετικο κουμπι απο το control βγαινει μηνυμα "not available". Να σημειωσω οτι συμφωνα με τον πωλητη , το manual , και τα τεχνικα της χαρακτηριστικα στο net το συγκεκριμενο μοντελο υποστηριζει PiP. Ο μονος τροπος για να λειτουργησει το PiP ειναι να ειμαι στο καναλι που προβαλει την εικονα απο τον WD media player , οπου εκει λειτουργει κανονικα το μενου του PiP και βγαινει κανονικα 2ο παραθυρο οπου μπορω και να παρακολουθησω καποιο ελληνικο καναλι ή εικονα απο το DVD player ή απο το βιντεο . Το ιδιο ομως δεν συμβαινει οταν ειμαι στα καναλια του βιντεο και του dvd player. Ψαχνωντας στο νετ το μονο σχετικο ποστ που βρηκα ειναι το εξης: " A. Rabiee says: The table on page 26 of users manual is the solution. I saw this table ten times but I never went through it. The logit is that you can use the PIP when you have at least one digital input and one analog input. For example a HDMI from your cable box and composite or component or s-video from your DVD player. " http://www.amazon.com/PIP-does-not-work-all/forum/Fx36LLZIXR6DSB9/Tx1Q27ZBNL0WP3P/1?_encoding=UTF8&asin=B000ELSXZE Να τονισω οτι για την οικογενεια μου ειναι ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ (για αδιαφορους λογους) η δυνατοτητα παρακολουθησης καποιου ελληνικου καναλιου στο ενα παραθυρο του pip και βιντεο ή DVD στο δευτερο. Καποιος να μου προτεινει καποια λυση?? Ευχαριστω εκ των προτερων :) ΥΓ: το dvd και το βιντεο εχουν ΜΟΝΟ scart εξοδους.
  6. Λοιπον το ελυσα (&το ξαναεδεσα επιτυχως) μονος μου μεχρι και την συνδεση της οθονης με την κυρια καρτα , ειναι λιγο δυσκολο κυριως λογω μικρου μεγεθους εξαρτηματων , αλλα γινεται. Επειδη ομως βιαζομουνα και δεν ηθελα να ρισκαρω αλλα 100Ε (αφου δεν ηξερα αν θα το χαλασω τελειως) πηγα και πηρα σημερα το p550 με 12 ατοκες.:wacko: Eξαλλου ψαχνομουνα να βαλω και wifi στο p350. Οταν θα εχω χρημα και χρονο θα παραγγειλω την οθονη του nickthanos (thanx :happy:) και θα το φτιαξω για τον πατερα μου που θελει και αυτος ενα.
  7. Λοιπον βρηκα στο ebay αυτο: http://cgi.ebay.co.uk/Mitac-Mio-A201-C710-P350-P550-LCD-with-Touch-Screen_W0QQitemZ300129982563QQihZ020QQcategoryZ41343QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem?_trksid=p1638.m118 Νομιζω κανει! Mε μεταφορικα βγαινει στα 100Ε. Δεν μπορω να βρω ομως οδηγιες εγκαταστασης και κυριως τι εργαλεια θα χρειαστουν? (πχ κολλητηρι) Υπαρχει κανα παλιοτερο λινκ με οδηγιες service???
  8. Ναι εχει ρωγμες που ξεκινανε ακτινικα απο ενα σημειο προσκουσης. Ακομα και στις ρωγμες ομως η οθονη δειχνει εικονα κανονικα , αλλα δεν δεχεται πουθενα εντολη εκτος απο το "οκ" πανω δεξια. Γι'αυτο αναρωτιεμαι μηπως εχει σπασει μονο το εξωτερικο καλυμμα της οθονης που σχετιζεται με την αναγνωριση του "touch screen" και αντικαθισταται ξεχωριστα με χαμηλωτερο κοστος? Το ειχα σε ενα σακουαγιαζ τυλιγμενο με ακουστικα και υποθετω απο καποιο χτυπημα το σκληρο μερος των ακουστηκων θα εκανε τη ζημια.
  9. Kαλημερα και καλη Χρονια! Πριν λιγο δυστυχως ανακαλυψα οτι εσπασε η οθονη του πολυαγαπημενου μου p350. Αναβει κανονικα αλλα δεν δεχεται καμια εντολη. Πηρα την αντιπροσωπεια να ρωτησω για αντικατασταση της και μου ειπαν τιμη 230Ε !!!!!:blink: Οπως καταλαβαινεται την στιγμη που το ρ360 κανει 300Ε δεν τιθεται θεμα συζητησης. Υπαρχει καποια εναλλακτικη λυση , πχ να αγορασω απο το νετ την οθονη φθηνοτερα και να την βαλω μονος μου??? Μπα εε? Μηπως επειδη δεν τους εξηγησα οτι η οθονη λειτουργει απλα δεν δεχεται εντολες , να μην καταλαβανε και το εξαρτημα που χαλασε να ειναι φθηνοτερο??? Παλι μπα εε? ΥΓ: Με φαγανε κατι γρουσουζηδες που τους ελεγα προχθες οτι το ρ350 μου ειναι τα πιο αξια χρηματα που εχω δωσει...:mad:
  10. Τελικα το προβλημα με το ΒΤ εχει λυθει στην 5.50 , ετσι??? Επειδη ενδιαφερομαι για οικονομικο και μικρο ΒΤ , ειδα στη βοδαφον το Bluetek-Tatoo~29E . Γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο προβλημα με αυτο και το 6300?
  11. Καλησπερα! Μολις πηρα και γω το 6300 (v5.50) ! Αλλα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα που λογικα δεν φταιει το κινητο αλλα οι ρυθμισεις μου στο outlook. Προσπαθω να κανω συγχρονισμο (contacts,notes,calendar) αλλα μου βγαζει ολο αποτυχια: "Το PC Sync δεν μπόρεσε να αποκτήσει πρόσβαση σε ένα έγκυρο προφίλ του Outlook. Εκτελέστε το Outlook και ρυθμίστε τις παραμέτρους του προφίλ χρήστη". Τι πρεπει να κανω??? Ευχαριστω εκ των προτερων!! :D ΥΓ 1) πριν ειχα το απαισιο 6280 και απο εκει εχω συγχρονισει τις επαφες μου στο outlook. 2) για συνδεση χρησιμοποιω ενα miniUSB καλωδιο που εχω απο το ppc μου 3) πως μπορω να ελεγξω αν ειναι παραεισαγωγης , το πηρα απο vodafone. Τελικα βρηκα την λυση μονος μου , επρεπε να περασω στις ρυθμισεις του κινητου καποιο user/password για τον συγχρονισμο και μετα τα ιδια στις ρυθμισεις του pc suite! Τα γραφω μηπως και την πατησει και κανεις αλλος σαν και μενα!!:O
  12. Themis τα 10s που αναφερεις ειναι χοντρο λαθος και το mio 350/550 διακρινεται για την ικανοποιητικη του ακριβεια στο στιγμα (για τα λεφτα του). Οποτε ειτε εχει καποιο προβλημα το mio σου ειτε εχεις κανει λαθος ρυθμισεις. Επισης καλο ειναι οταν τρεχει το dest να μην εχεις και αλλα προγραμματα ανοιχτα (φανταζομαι ξερεις οτι στα ppc οταν κλεινεις ενα προγραμμα δεν κλεινει τελειως αλλα μπαινει σε αναμονη).
  13. Bigionder μπορει να το ειπες ενδεικτικα , αλλα η διαφορα μεταξυ εργοστασιακης τιμης και λιανικης τις περισσοτερες φορες ειναι τεραστια , οποτε και το λαθος στον υπολογισμο του φορου , θα ειναι τεραστιο... πχ η cayman κανει περιπου 70Κ , ενω η εργοστασιακη της τιμη ειναι κατω απο 50Κ... Σαφως ο φορος υπολογιζεται , συμφωνα με τον νομο , με την υψηλοτερη τιμη αναμεσα στην εργοστασιακη ή την τιμη μεταχειρισμενου , αλλα δεν νομιζω κανεις αν το εχει αγορασει μεταχειρισμενο ακριβωτερα απο την εργοστασιακη να το δηλωσει... (εκτος αν ο πωλητης δεν του δινει αποδειξη με χαμηλωτερη τιμη) Αρα πρακτικα σχεδον παντα η εργοστασιακη ειναι που μετραει! Λοιπον για να μην γινονται παρεξηγησεις η εργοστασιακη δεν ειναι η λιανικη τιμη του μοντελου οταν κυκλοφορουσε , αλλα ενδεικτικα ειναι: εργοστασιακη=λιανικη - ΦΠΑ - κερδος εμπορα - διαφοροι αλλοι φοροι. Κοινως την ξερουν μονο οι τελωνιακοι απο τους ειδικους πινακες που εχουν.Εμεις μπορουμε να την μαθουμε μονο τηλεφωνωντας τους. (το τηλεφωνο εχει δωθει σε προηγουμενες σελιδες) Δεν ειμαι τελωνιακος , οτι γραφω το εμαθα διαβάζοντας σ'αυτο το τοπικ τις πληροφοριες που εγραψαν τελωνιακοι και ατομα που εφεραν αμαξια απο Γερμανια.
  14. Δεν ξερω για το 550 (αν και δεν νομιζω να εχουν καμια διαφορα) αλλα απο το 350 που εχω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Βρισκει σημα (με καλο καιρο) σε 1-3' ενω αν δεν εχει καλο καιρο ή το ενεργοποιησα σε σημειο πολυ μακρια απο την τελευταια ενεργοποιηση κανει το πολυ 5'. Δεν το χανει , παρα μονο σε μεγαλα τουνελ... Πολυ σπανια παρωδικα μπορει να σε εμφανισει σε κανενα παραλληλο δρομο , αλλα αν προχωρησεις λιγο γρηγορα θα κανει την διορθωση. (βεβαια μπορει να φταιει και το destinator). Γενικα παντως νομιζω ολοι συμφωνουνε οτι για τα λεφτα του ειναι ενα πολυ καλο gps...
  15. Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να αγορασεις (αν δεν εχεις) εναν card reader και να περνας τα αρχεια σου κατευθειαν στην storage card μεσω αυτου...:)
×
×
  • Create New...