Jump to content

Mio P350 και Mio P550

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

otan sundeeis to usb xoris to wifi exeis internet? an nai dokimase na kaneis remove th karta k re-insert. (emena kapoies fores blepei internet mono apo wifi k oxi apo usb), an oxi tote mporei na ftaiei to firewall, ta settings ths kartas ti lene?

efxaristw file mou..telika eftaige mia lathos rithmisi..itan rithmismeno gia amesi prosvasi sto internet enw stin pragmatikotita mpainei mesw tou desktop.efxaristw pantws...

Καλησπέρα..

Σήμερα πήρα ένα p550 και απο πρώτες εντυπώσεις ειμαι λίγο μπερδεμένος..

Anyway, το πρόβλημα μου είναι το εξής:

Έχω μια κάρτα 1GB SanDisc micro sd+adapter που την κάνει sd.Την είχα για το κινητό μου. Τώρα που την έβαλα στο 550 δεν την αναγνωρίζει..

Γιατι??? Σίγουρα φταίει ο ανταπτορας..Ξέρει κανείς αν μπορώνα βρώ σκέτο ανταπτοτρα?

Ακούω προτάσεις...

Αν χρειαστεί να αλλάξω κάρτα, ποια προτείνετε?

Ευχαριστω...

file mou an diavaseis kai poio palia minimata aftou tou thematos iparxoun arketes anafores provlimatwn asimvatotitas kartwn SANDISK me to P550...Egw xrisimopoiw mia TRANSCEND kai eimai kalimenos...

Το δοκίμασα και αυτό αλλα τίποτα δεν γίνεται :(

An exeis dokimasei opws les ta panta tote distixws isws einai kairos na pareis ena tilefwno stin antiproswpeia..

Afto mporei na einai kai kalo kai kako. Kalo giati mporei na se kaliptei i egguhsh kai kako giati apo osa exw diavasei i antiproswpeia tis mitac stin ellada einai gia ta mpaza...

Dokimase to pantws den exeis na xaseis tpt...

An exeis dokimasei opws les ta panta tote distixws isws einai kairos na pareis ena tilefwno stin antiproswpeia..

Afto mporei na einai kai kalo kai kako. Kalo giati mporei na se kaliptei i egguhsh kai kako giati apo osa exw diavasei i antiproswpeia tis mitac stin ellada einai gia ta mpaza...

Dokimase to pantws den exeis na xaseis tpt...

Μάλλον αυτό θα κάνω αύριο το πρωί και σήμερα έστειλα και ένα email στην Mitac Βελγίου, να δουμε τι θα απαντήσει.

παιδια εχει καποιος δοκιμασει to siemens n520 η το asus 632-636?to mio p550 einai kalytero apo auta?\
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

GEIA SAS PAIDIA. BGHKE ENA KAINOYRGIO PATCH POY SXETIZETAI ME PROBLHMA STO ANOIGMA META APO ADEIASMA THS MPATARIAS. DEITE EDO: http://www.mio-tech.be/en/support/P550-downloads.php

ΤΗΑΝΧ την περασα και ολα οκ!!

ΤΗΑΝΧ την περασα και ολα οκ!!

Παιδια αλλάζει το device id? Γιατί δεν έχω άλλη άδεια μεταφοράς του navigation software μου...:worry:

Και φυσικά, με καλύπτει η εγγύηση. Το αγόρασα πριν ένα μήνα και δεν έχει ούτε σημαδάκι επάνω.

Aφού σε καλύπτει η εγγύηση οκ.Μια λύση πάντως όταν τίποτε άλλο δεν λειτουργεί,είναι να του ξαναπεράσεις την rοm και έτσι γλιτώνεις το 20ημερο ταξιδάκι στο Bέλγιο.Αλλά προϋποθέτει κάποιες βασικές γνώσεις η όλη διαδικασία για να είναι επιτυχημένη.:)

Παιδια αλλάζει το device id? Γιατί δεν έχω άλλη άδεια μεταφοράς του navigation software μου...:worry:

Δεν γνωριζω ,αλλα γιατι να αλλαζει το device ID ??? :blink:

Μιας και το θυμηθηκα , εχεις κανεις να μου προτεινει κανα link με free/σπασμενο ποκερ-game για το ppc μας??? (oxi video-poker)

thanx in advance!

http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php?cat=27&sortby=updatedate

GEIA SAS PAIDIA. BGHKE ENA KAINOYRGIO PATCH POY SXETIZETAI ME PROBLHMA STO ANOIGMA META APO ADEIASMA THS MPATARIAS. DEITE EDO: http://www.mio-tech.be/en/support/P550-downloads.php

Παιδες SOS SOS SOS :!:

Οπως ειπα κατεβασα και εγκατεστησα το παραπανω patch χθες το βραδυ , αλλα σημερα μου παρουσιαζει το εξης προβλημα.Αν το αφησω κλειστο πανω απο μερικα λεπτα , μετα ανοιγει μονο με soft reset!!!!!!!

Το εγκατεστησε κανεις αλλος?Του παρουσιαζει ιδιο προβλημα?

Να σημειωσω οτι απο εχθες δεν εγκατεστησα καποιο αλλο προγραμμα/παιχνιδι και γενικα δεν το χρησιμοποιησα καθολου μετα το update!.H μπαταρια ειναι γεματη!

Γνωριζει κανεις κανα τροπο να βγαλω το patch χωρις να κανω hard reset??? :cry:

Βαριεμαι να τα περναω ολα τα προγραμματα/παιχνιδια ξανα μεσα...:O

Παιδες SOS SOS SOS :!:

Οπως ειπα κατεβασα και εγκατεστησα το παραπανω patch χθες το βραδυ , αλλα σημερα μου παρουσιαζει το εξης προβλημα.Αν το αφησω κλειστο πανω απο μερικα λεπτα , μετα ανοιγει μονο με soft reset!!!!!!!

Το εγκατεστησε κανεις αλλος?Του παρουσιαζει ιδιο προβλημα?

Να σημειωσω οτι απο εχθες δεν εγκατεστησα καποιο αλλο προγραμμα/παιχνιδι και γενικα δεν το χρησιμοποιησα καθολου μετα το update!.H μπαταρια ειναι γεματη!

Γνωριζει κανεις κανα τροπο να βγαλω το patch χωρις να κανω hard reset??? :cry:

Βαριεμαι να τα περναω ολα τα προγραμματα/παιχνιδια ξανα μεσα...:O

ego pou to ebala mia xara paizei,checkare sto power to "press down application button"

Ακόμα κι αν στο αλάξει τα παιδιά της NGI μάλον θα σε εξυπηρετήσουν, κάνε και μιά ερώτηση στο φόρουμ να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο http://www.ngi.gr/:D

Ναι πάνο με εξυπηρέτησαν το πρωί, eχθες το βράδυ το εγκατέστησα το update και διαπίστωσα ότι άλλαξε τελικά το Id. έστειλα e-mail το πρωί αν και δεν είχα άλλες μεταφορές να κάνω απο την αγορά του προγράμματος και όλα καλά, η εταιρεία με εξυπηρέτησε άψογα! Το videaki σου περιμένω:shifty:

Ναι πάνο με εξυπηρέτησαν το πρωί, eχθες το βράδυ το εγκατέστησα το update και διαπίστωσα ότι άλλαξε τελικά το Id. έστειλα e-mail το πρωί αν και δεν είχα άλλες μεταφορές να κάνω απο την αγορά του προγράμματος και όλα καλά, η εταιρεία με εξυπηρέτησε άψογα! Το videaki σου περιμένω:shifty:

Σε καμιά ώρα υπολογίζω. :D

Κατέβασα κι εγώ το αντίστοιχο για 350 patch αλλά δεν μπορώ να το περάσω. Ακολούθησα πιστά τις οδηγίες αλλά δεν μου το περνάει

Ξεκινάει η εγκατάσταση αλλά πάει να κάνει validate κι αποτυγχάνει οπότε με πετάει έξω

Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα? :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

RX8Club.GR

Επίσημα Αναγνωρισμένο

Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος