zoo Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Πόση ώρα κάνει παιδιά το 350 σας να εντοπίσει δορυφόρους? Σήμερα πρέπει να έκανε 20-30 λεπτα :blink: :wacko: Το δουλεύω στο com2 στα 4800 με ΝΜΕΑ. Πρόγραμμα Destinator 6 Την ίδια περίπου ώρα το 350 ενός φίλου μου έκανε 2-5 λεπτά Να έχετε πάντοτε υπόψην σας ότι ο χρόνος εντοπισμού δορυφόρων και εύρεσης στίγματος εξαρτάται και από το πόσες ημέρες είναι κλειστή η συσκευή σας αλλά και πόσο μακριά είστε από εκεί που την κλείσατε. Δηλαδή η ίδια συσκευή (ανεξάρτητα από μάρκα και τύπο συσκευής) θα αργήσει περισσότερο να βρει στίγμα αν έσβησε στη Λαμία πριν από μία εβδομάδα και ανάψει σήμερα στον Πειραιά, από ότι άν έσβησε χθες και ανάψει σήμερα στο ίδιο σημείο που έσβησε χθες. Αυτό συμβαίνει γιατί όλες οι συσκευές κρατούν για λίγες ημέρες στη μνήμη τους την τελευταία τους θέση (στίγμα) αλλά και την τελευταία θέση των δορυφόρων, η οποία δεν είναι σταθερή σε σχέση με τη θέση της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Να έχετε πάντοτε υπόψην σας ότι ο χρόνος εντοπισμού δορυφόρων και εύρεσης στίγματος εξαρτάται και από το πόσες ημέρες είναι κλειστή η συσκευή σας αλλά και πόσο μακριά είστε από εκεί που την κλείσατε. Δηλαδή η ίδια συσκευή (ανεξάρτητα από μάρκα και τύπο συσκευής) θα αργήσει περισσότερο να βρει στίγμα αν έσβησε στη Λαμία πριν από μία εβδομάδα και ανάψει σήμερα στον Πειραιά, από ότι άν έσβησε χθες και ανάψει σήμερα στο ίδιο σημείο που έσβησε χθες. Αυτό συμβαίνει γιατί όλες οι συσκευές κρατούν για λίγες ημέρες στη μνήμη τους την τελευταία τους θέση (στίγμα) αλλά και την τελευταία θέση των δορυφόρων, η οποία δεν είναι σταθερή σε σχέση με τη θέση της συσκευής. Ευχαριστώ zoo για την διαφωτιστική ενημέρωση :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitt Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Μία απλή ερώτηση για το P350: Το manual λέει ότι όταν τελειώσει η φόρτηση το πορτοκαλί λαμπάκι γίνεται πράσινο, έτσι είναι στα δικά σας; Στο δικό μου πάντως σβήνει το πορτοκαλί και δεν ανάβει πράσινο λαμπάκι μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
man61 Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Μία απλή ερώτηση για το P350: Το manual λέει ότι όταν τελειώσει η φόρτηση το πορτοκαλί λαμπάκι γίνεται πράσινο, έτσι είναι στα δικά σας; Στο δικό μου πάντως σβήνει το πορτοκαλί και δεν ανάβει πράσινο λαμπάκι μετά. Και στο δικό μου απλώς σβήνει το πορτοκαλί και δεν ανάβει τίποτα άλλο όταν τελειώσει η φόρτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rouho Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Καλημέρα, μόλις πήρα στα χέρια μου ένα Ρ350. Εγκατέστησα ενα demo GPS Tuner 5.0 αλλά δε βρίσκει το GPS! Ξέρετε κανένα άλλο software GPS μόνο να δοκιμάσω? Τι μπορεί να φταίει σε αυτο? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Παιδια καλησπερα πως γινεται Hard Reset στο MIO P550 ? Ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GtC Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Λογικά θα γίνεται όπως και στο 350 Κάνεις soft reset και κρατάς πατημένο το "πάνω" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] RX8Club.GR Επίσημα Αναγνωρισμένο Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 GtC σε ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hangmandi Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Παιδιά είμαι ανάμεσα στο Qtek G100 και στο Mio P550. Έχουν περίπου ίδιες τιμές, αλλά το Mio έχει αρκετά μεγαλύτερη οθόνη (3,5'' αντί 2,8''). Με ενδιαφέρει ο εύκολος εντοπισμός των δορυφόρων αλλά και οι δυνατότητες σαν pda. Anybody help? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Καλημέρα, μόλις πήρα στα χέρια μου ένα Ρ350. Εγκατέστησα ενα demo GPS Tuner 5.0 αλλά δε βρίσκει το GPS! Ξέρετε κανένα άλλο software GPS μόνο να δοκιμάσω? Τι μπορεί να φταίει σε αυτο? Ευχαριστώ το GPS Tuner δεν υποστηρίζει το 350 και το 550..... :(:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GtC Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Παιδιά είμαι ανάμεσα στο Qtek G100 και στο Mio P550. Έχουν περίπου ίδιες τιμές, αλλά το Mio έχει αρκετά μεγαλύτερη οθόνη (3,5'' αντί 2,8''). Με ενδιαφέρει ο εύκολος εντοπισμός των δορυφόρων αλλά και οι δυνατότητες σαν pda. Anybody help? Αν το θες κυρίως σαν GPS οσο μεγαλύτερη οθόνη τόσο καλύτερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] RX8Club.GR Επίσημα Αναγνωρισμένο Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manibelas Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Ειναι η πρωτη φορα που γραφω μηνυμα και θα ηθελα να σας ευχαριστησω εκ των προτερων. Εχω ενα MIO P350 και καθε φορα που δουλευω με το fugawi ή οποιοδηποτε αλλο προγραμα gps δεν βρισκει μετα την κεραια του gps στο destinator 6. Ευχαριστω για τη βοηθεια σας......... manibelas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delimari Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 βρε παιδια μηπως ξερει κανεις πως στο καλο αυξανει την ενταση του ηχου? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Ειναι η πρωτη φορα που γραφω μηνυμα και θα ηθελα να σας ευχαριστησω εκ των προτερων. Εχω ενα MIO P350 και καθε φορα που δουλευω με το fugawi ή οποιοδηποτε αλλο προγραμα gps δεν βρισκει μετα την κεραια του gps στο destinator 6. Ευχαριστω για τη βοηθεια σας......... manibelas Aυτό γίνεται γιατί στα ppc πολλά προγράμματα δεν κλείνουν όπως στο Pc αλλά κάνουν ελαχιστοποίηση.πήγαινε στα settings-->memory-->running programms και κλείσε όποιο άλλο πρόγραμμα είναι για gps και μετά άνοιξε το destinator.Eναλλακτικά ψάξε για το πρόγραμμα magic button για να κλείνεις τα προγράμματα από την today screen. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manibelas Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Το εχω κανει και αυτο, δεν γινεται τιποτα ειναι σαν να μην υπαρχει καθολου κεραια gps μετα την ενεργοποιηση του fugawi. καμια αλλη ιδεα.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 ti einai to fugawi kai ti to GPS Tuner? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manibelas Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 και τα 2 ειναι προγραμματα για πλοηγηση στη θαλασσα πιο πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATTER Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Στην αρχή έλεγα να πάρω μια συσκευή ενα σε ολα π.χ. Eten 500. Μάλλον θα προτιμήσω ενα pda με gps σαν το mio 550. Το θέλω κυρίως για πλοήγηση κανένα πρόγραμμα και λίγα παιχνίδια. Εσείς που είστε χρήστες του, τι λέτε? Θα κάνει σωστά αυτα τα πράγματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 εγω αγορασα το 350 και ειχα σκοπο να το δωσω και να παρω το 550, αλλα το ηθελα για τις δουλειες που θες και συ και τελικα το εχω ακομα.....το 550 βέβαια πρέπει να είναι κορυφή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Molis pira ena MIO P350 kai edosa to A701 pou mou eixe spasei ta nevra. Kalytera 2 syskeves para ola se 1. Tora exo ena SE P990 gia tilefono kai to P350 gia GPS. Se sxesi me to A701, to eida exisou grigoro, gia na min po pio grigoro kai stathero afou den exei ensomatomeno dekti tilefonou. Evala to Destinator 6 kai doulevei roloi !!! Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Molis pira ena MIO P350 kai edosa to A701 pou mou eixe spasei ta nevra. ειχες προβλήματα με το A701??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 ειχες προβλήματα με το A701??? Oxi san GPS, alla san tilefono (delay, xamenes kliseis, vouito klp). Episis kata tin diarkeia tis ploigisis ean me eperne kapoios til etroge psilokolima. To MIO P350 pou agorasa exei 1 kammeno pixel !!! Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GtC Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Oxi san GPS, alla san tilefono (delay, xamenes kliseis, vouito klp). Episis kata tin diarkeia tis ploigisis ean me eperne kapoios til etroge psilokolima. To MIO P350 pou agorasa exei 1 kammeno pixel !!! Ευχέλαιο γρήγορα να αποφύγεις τα χειρότερα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] RX8Club.GR Επίσημα Αναγνωρισμένο Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 To MIO P350 pou agorasa exei 1 kammeno pixel !!! πολύ γκαντεμιά μαζεμένη..... το ΜΙΟ το καλύπτει εγγύηση (δεν είναι LG αλλά...)? τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis8 Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 εχω voipbuster στον υπολογιστή. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το mio 550 ως συσκευή ακουστικού;Το έχει κάνει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts