Jump to content

PRATTER

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by PRATTER

  1. Υπάρχει παιχνίδι παρόμοιο με το solitaire city? το χρησιμοποιούσα αλλά τώρα βγάζει μύνημα για αγορά του.
  2. Ολα οκ. Εσβησα τελείως το παλιό template και είναι οκ. Ευχαριστώ.
  3. Παιδιά εγω γιατί εξακολουθώ να βλέπω πρόγνωση για 3 ημέρες? Εβαλα το νεο template, έβαλα τα greek, έβγαλα και το n/a, αλλά ακόμα βλέπω πρόγνωση για 3 ημέρες. Πως μπορείτε να βοηθήσετε?
  4. Ωραίος ο hub. Σ'ευχαριστώ για τις παραπάνω βελτιώσεις. Για πείτε μου, γιατί μου δείχνει ακόμα πρόβλεψη για 3 ημέρες. Η επιλογή για τις 5 days ή 7 days view που είναι?
  5. ευχαριστώ τους προλαλύσαντες για τις απαντήσεις τους.
  6. Να ρωτήσω το εξής. Το resco pocket raio v1.6 παίζει ράδιο σε ολα τα ppc? Παίζει ράδιο όπως ας πούμε το κινητό μου? Βάζω τα ακουστικά, βρίσκω σταθμό και ακούω? Ή πρέπει να έχω wi-fi, ή να συνδεδεμένος με το internet?
  7. Ωραία σ'ευχαριστώ. Αν τώρα θέλω να μπω στο e-mail μου και στο internet απο εναν άλλο η/υ (με το mio p350) αυτό γίνεται? χρειάζομαι μόνο το καλώδιο? ή και κάποιο πρόγραμμα?
  8. Καλημέρα, κατέβηκε και μπήκε το card export. Μερικές ερωτήσεις τώρα. Βλέπω έχει επιλογή για active sync και card export. Αν επιλέξω το πρώτο πρέπει να έχω και το πρόγραμμα στον δεύτερο η/υ? Ενώ με το δεύτερο αναγνωρίζεται σαν κάρτα μνήμης, περνάω οτι θέλω εκεί και μετά στον δικό μου η/υ?? Σωστά? Θα μπορώ να συνδεθώ στο internet και να στείλω-λάβω e-mail με αυτό? Ή χρειάζομαι κάτι άλλο?
  9. Ευχαριστώ πάρα πολύ τα μέλη για την υπόδειξη του προγράμματος. Θα το κατεβάσω και σίγουρα θα το χρειαστώ.
  10. Καλημέρα στα μέλη. Μια ερώτηση... Είμαι σε σπίτι φίλου και θέλω να περάσω κάποια πραγματάκια στο mio p350. Εκτός απο το καλώδιο χρειάζομαι και το πρόγραμμα activesync. Θα πρέπει να κουβαλάω το cd μαζί μου ή υπάρχει κάποια λύση-πρόγραμμα γι'αυτό?? Ας μου προτείνει κάποιος έμπειρος μια λύση...
  11. χρησιμοποιώ το spbweather με τις ρυθμήσεις που υπάρχουν στην 4 σελίδα αυτού του θέματος. πολύ καλό και στις προβλέψεις του. ενα ευχαριστώ στον hab και στον zoo.
  12. PRATTER

    Destinator 6

    Θέλω να ρωτήσω κάτι. Το cd που εχω γράφει mls destinator pn. Οταν το έβαλα στο pc έκανε εγκατάσταση στο dest. console. Μετα απο hard reset κάνω εγκατάσταση τους χάρτες και το πρόγραμμα που έχει το cd? ή πηγαίνω εδω...http://www.ngi.gr/page.php?pageid=48&languageid=2 και κατεβάζω αυτά 1) 30/08/2006(Έκδοση: 2006.Q3.4503 - Ελληνική - Μέγεθος: 23.8 MB) και αυτο 2) destinator 6.1.1_wm2005.zip (Μέγεθος: 6.1 MB - Destinator 6.1.1.40010 for Windows Mobile 2005) για το mio p350?? απο τα παραπάνω το 1) περιέχει τους τελευταίους χάρτες? και το 2) το πρόγραμμα dest6? Περνάω πρώτα το dest pn απο το cd και μετά τα παραπάνω? ή κάνω εγκατάσταση στα 1) και 2) στην συσκευή μου? Ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις.
  13. Υπάρχει κάτι για να κάνουμε capture αυτο που έχουμε στην οθόνη μας και να το αποθηκεύουμε κάπου στο ppc? συσκευή mio p350.
  14. GtC, σ'ευχαριστώ. έσβησα φωτό, βίντεο, προγράμματα και η κατάσταση άλλαξε τελείως. Εγινε όπως πριν. Δεν έκανα hard reset γιατί φοβάμαι οτι δεν θα καταφέρω να περάσω σωστά το dest6.
  15. GtC, σήμερα αντιμετώπισα το ιδίο πρόβλημα. Εσβησα προγράμματα, παιχνίδια κτλ. Μήπως πρέπει καλύτερα να κάνω hard reset? πως γίνεται αυτο?
  16. PRATTER

    Destinator 6

    ειναι στο my device/destinator/voice/greek και εκει μέσα εχει 11 αρχεία..τα...133, app_destinati..., destinatorvoi..., empty, fav_alert1, fav_alert2, foldername, mile, poi_alert1, poi_alert2, tmc_alert. αυτά είναι ολα?? το δεύτερο πάντος οταν κάνω κλικ επάνω του ακούγονται ελληνικά. μήπως πρέπει να κάνω κάτι αλλο για να επανέλθει?
  17. zaharakis, σ'ευχαριστώ. κατανοητά τώρα ολα. θα το δοκιμάσω
  18. ευχαριστώ τους προλαλλήσαντες για τις απαντήσεις τους. εχω το mio p350. αν χρειαστεί να κάνω hard reset σβήνονται τα πάντα απο την μνήμη της συσκευής και οχι απο την κάρτα? σωστα? τα πάντα...εκτός απο το λειτουργικό? οσα εχουν περαστεί μετα την πρώτη εκκίνηση χάνονται? το spb backup το κανω εγκατάσταση στην κάρτα ή στην μνήμη? backup συνήθως κρατάμε αυτα που ειναι στην μνήμη? αφου τα στην κάρτα δεν χάνονται? αυτο το άμεσα εκτελέσιμο αρχείο που δημιουργείται? με το hard reset αυτο δεν σβήνεται?
  19. ALOY8020, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για το παραπάνω pm. το δοκίμασα και είναι ολα οκ.
  20. PRATTER

    Destinator 6

    μάλλον κάτι πείραξα (γιατι μέχρι προχτές δούλευε) και δεν εχω φωνητικές εντολές στα ελληνικά. ενω στα αγγλικά ακούγονται κανονικά, δεν ακούγετε παρα μόνο κάτι μπιπ-μπιπ οταν το βάζω στα ελληνικά. μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος?? οι φωνητικές εντολές στα ελληνικά σε ποιο φάκελο είναι?
  21. Με την εφαρμογή spb Backup κάνουμε backup σε ολα τα αρχεία που έχουμε στο ppc? Και απο την κάρτα μνήμης και απο την συσκευή? Αυτο το backup γίνεται στο pc και τα αντεγραμένα αρχεία δημιουργούντε εκεί? Και μετά απο hard reset τα περνάμε ξανά στο ppc? κάπως έτσι δουλεύει?
  22. καλησπέρα. κατέβασα το spb weather. είναι πραγματικα πολύ καλό. μήπως το trial 15 ημερών που εχω μπορει να γίνει full version? κάποιος πιο έμπειρος?
  23. ωραία. θα το κάνω και φυσικά θα το δοκιμάσω. να δω μήπως έκανα καμιά γκάφα. σας ευχαριστώ πολύ.
  24. καλημέρα. θέλω να κάνω update στις διάφορες κάμερες που έχει μέσα το dest6. στις ογηγίες εγκατάστασης λέει...αντιγραφή των αρχείων..με τα νέα αρχεία. αυτα τα αρχεία ειναι στην συσκευή μου (mio350). Την αντιγραφή αυτη πως την κάνω? με activesync και μεσα απο το explore pocket pc? κάνω επικόλληση τα νεα αρχεία? ή με κάποιον αλλο τρόπο? ευχαριστώ
×
×
  • Create New...