manos the greek Δημοσιεύτηκε February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 17, 2006 http://www.pocketpcitalia.com/News/2006/02/Mio-P350-e-P550--i-nuovi-Pocke/1.jpg http://www.pocketpcitalia.com/News/2006/02/Mio-P350-e-P550--i-nuovi-Pocke/2.jpg Τα Mio P350 και P550 είναι pda με ενσωματωμένο GPS και Wi-Fi (Wi-Fi μόνο στο P550). Τα χαρακτηριστικά τους είναι: · Δέκτης GPS ενσωματωμένος με τσιπάκι SiRF III · Επεξεργαστής στα 400 Mhz · Υποδοχή για MMC-SD I/O · Αποσπώμενη μπαταρία · Windows Mobile 5 · Bluetooth και Wi-Fi με το Skype (προεγκατεστημένο για το P550) πηγή:http://www.pocketpcitalia.com/News/2006/02/Mio-P350-e-P550--i-nuovi-Pocke/ Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Μου θυμιζουν λιγο το s200.. ειδικα το μαυρο. Απο οθονη vga μαλλον ε? Btw η σελιδα βγαζει 'service unavaliable' Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 ppc phones einai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lfotopoulos Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Μαλλον για απλά Pocket PC τα κόβω. Αντικαταστάτες του MIO 168. Παράθεση MSCRE (Microsoft Certified Reboot Engineer) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. February 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Είναι απλά ppc όχι phone edition! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Κανονική αντιγραφή .... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Ενώ εδώhttp://www.ppcsg.com/ λέει οτι είναι PPC phone μάλλον κάνει λάθος το singapore απο ότι φαίνεται απο τη foto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. February 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Στο pocketpcitalia δεν αναφέρει τίποτα για ppc phone edition και ίσα ίσα αναφέρει ότι είναι συσκευές σαν το Mitac Mio A201 που δεν είναι phone. :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. March 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Live photos@Cebit: http://www.pocketpcitalia.com/News/2006/03/Ecco-i-nuovi-Mio-P350-e-P550-(/ Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simossays Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Παιδιά καλησπέρα! Πήρα χθες το Ρ550 το οποίο είναι σούπερ! Ουσιαστικά είναι ο αντικαταστάτης του Α201 όπως άλλωστε και το Ρ350 του 168. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ελληνικό πληκτρολόγιο. Ξέρει κανείς πώς μπορώ να βρω (χωρίς φυσικά να χρεωθώ...). Το Ρ550 έχει Windows Mobile 5.0 και φοβάμαι πως οι λύσεις οι άλλες δεν θα κάνουν...HELP! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Ψαξε για το resco keyboard. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braker Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 γεια σας και απο εμενα.. έχω το εξης προβλημα με το P550 που αγόρασα μαζί με μια twinmos 1 gb sd κάρτα. πήγα να περάσω πχ το Resco Utility Package και μερικά αρχεία που λέει ότι δεν μπορεί να τα περάσει στην κάρτα μνήμης και να διαλέξω άλλο destination directory με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το κάνω εγκατάσταση αφού θέλω να τα περάσω στην κάρτα μνήμης. κατάφερα και πέρασα το spb backup, πήρα backup και όταν πάω να ξαναπάρω μου βγάζει το μήνυμα "spd backup was unable to create the backup file" την φόρμαρα την κάρτα και πάλι τα ίδια.. πήγα να κάνω copy (οχι install) copy το destinator απο το pc στην κάρτα μέσω active sync 4.1 (το 550 θέλει 4.1 για να παίξει) και το πέρασε με την 2η. Το μηνυμα που έβγαλε ήταν αυτό: http://img198.imageshack.us/img198/2807/untitled21gq.jpg λέτε να έχει πρόβλημα η κάρτα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braker Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 λοιπόν πήγα στα παιδία στο pda4u (από όπου αγόρασα το 550 και την κάρτα) δοκίμασαν την κάρτα και μέσω active sync και πάνω σε card reader και είχε όντως πρόβλημα. Δεν είχαν να μου δώσουν 1 GB και έτσι μου έδωσαν μια 512 MB για να μπορώ να παίξω με το mio μέσα στο ΣΚ και την Δευτέρα θα μου στείλουν την Corsair 2 GB που παρήγγειλα. για άλλη μια φορά τα παιδία στο pda4u απέδειξαν πόσο σωστοί επαγγελματίες είναι και πόσο πολύ υποστηρίζουν τον πελάτη. έκανα εγκατάσταση τα προγράμματα στην νέα κάρτα και όλα τώρα είναι μια χαρά. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterhs Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 γεια σας και απο εμενα.. έχω το εξης προβλημα με το P550 που αγόρασα μαζί με μια twinmos 1 gb sd κάρτα. πήγα να περάσω πχ το Resco Utility Package και μερικά αρχεία που λέει ότι δεν μπορεί να τα περάσει στην κάρτα μνήμης και να διαλέξω άλλο destination directory με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το κάνω εγκατάσταση αφού θέλω να τα περάσω στην κάρτα μνήμης. κατάφερα και πέρασα το spb backup, πήρα backup και όταν πάω να ξαναπάρω μου βγάζει το μήνυμα "spd backup was unable to create the backup file" την φόρμαρα την κάρτα και πάλι τα ίδια.. πήγα να κάνω copy (οχι install) copy το destinator απο το pc στην κάρτα μέσω active sync 4.1 (το 550 θέλει 4.1 για να παίξει) και το πέρασε με την 2η. Το μηνυμα που έβγαλε ήταν αυτό: Δεν εχεις κανενα card reader να τη δοκιμασεις στο PC σου? Προλαβες και απαντησες πριν την ερωτηση μου :) Για πες μας εντυπωσεις, γιατι σκεφτομαι να "σκοτωσω" το Α201 που εχω και να παρω το 550. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braker Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 αρκετά ποιο γρήγορο από το A201 που είχα ενώ το δοκίμασα και στο wlan της εταιρίας, μπηκα internet και πήρα και remote desktop. εντύπωση που εκανε το hard restet το οποιό γίνεται μέσω software από το windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterhs Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Ερωτησεις: 1. Το bluetooth δουλευει κανονικα? Στο Α201 υπηρχε αρχικα προβλημα ειδικα με το συνδυασμο activesync-bluetooth και βγηκε patch αρκετα μετα που το διορθωσε... 2. Στο επισημο site λεει οτι εχει Irda, αλλα επειδη και για το Α201 ελεγε το manual του οτι εχει, αλλα βεβαια δεν ειχε τελικα, δεν το εμπιστευομαι... Εσυ που το εχεις στο χερι σου, πες μου αν εχει... 3. Το προγραμμα που ειχε το Α201 και μπορουσες να το χρησιμοποιησεις ως hands-free για το κινητο, υπαρχει στο 550? 4. Απο καταναλωση τι λεει? Με το Α201 δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος...Ειδικα οταν τρεχει GPS software τελειωνει πολυ γρηγορα. Hard reset μεσω software? Και αν εχει κολλησει καποιο προγραμμα, οπως το destinator PN, και δεν μπορεις να τρεξεις τιποτα, τι κανεις??? Thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braker Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 http://img218.imageshack.us/img218/7135/p5502qz.th.jpg 1. το BT το δοκίμασα με το λαπτοπ και δουλευει μια χαρα 2. δεν βλέπω κάτι...:( 3. ουτε αυτό το βλέπω :mad: 4. δεν έχω προλάβει να δω την κααναλωση 5. το κανεις soft reset μπαίνεις στα windows και κάνεις hard μέσα από το μενου Settings-->System-->SysInfo-->Clean Boot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterhs Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 http://www.mio-tech.be/products/images/specs_p550.jpg Το Irda υποτειθεται οτι ειναι στο σημειο 12. Εχει κατι που να μοιαζει για infrared κατω απο τη τρυπα για τα ακουστικα? Κριμα παντως για το hands-free...To χρησιμοποιω και αυτο τακτικα. Kαι κατι τελευταιο, γιατι σε επρηξα με τις πολλες ερωτησεις :) http://www.mio-tech.be/products/PDA_Navigation/P550/inthebox.php Στο επισημο site φαινεται οτι δεν δινουν μαζι με το 550 δερματινη θηκη οπως εδιναν με το Α201. Ετσι ειναι? Η θηκη του Α201 ταιριαζει στο 550? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braker Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Infrared δεν έχει αλλά σχετικά με το BT car kit αυτό είναι απλά ένα πρόγραμμα πιστεύω ότι στο μέλλον ίσως βγει κάποιο patch. Δερμάτινη θήκη όπως στο A201 δεν έχει το πακέτο. Την αγοράζεις extra, την παρήγγειλα και την περιμένω, δεν ξέρω πόσο κάνει αλλά όσο και να κάνει θα την αγοράσω γιατί είναι απαραίτητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braker Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Και μόλις παρατήρησα ότι δεν πρέπει να έχει εφεδρική μπαταρία. αφού δεν την βλέπω γεμάτη στο resco today plugin :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scitech Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Σκέφτομαι να αγοράσω το p350. Μια ερώτηση, από το aftersales support της Μitac είστε ευχαριστημένοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmygr30 Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 οντως το 350 δεν έχει καλή συμβατότητα με την twinmos.Οταν την άλλαξα με μια transent 1gb δούλεψε μια χαρά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simossays Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 παιδά ερώτηση, πού μπορώ να βρω θήκη για το P550? θέλω να είναι λίγο σκληρή γιατί το βάζω στην τσάντα μου και φοβάμαι μην πετσοκόψω την οθόνη. Και κάτι άλλο, επειδή έγω απενεργοποιήσει το αυτόματο σβήσιμο (για να μην μπλοκάρει το destinator), θα πρέπει η θήκη μου να μην πιέζει το κουμπί απενεργοποίησης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braker Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 εγώ την πήρα από e-bay http://search.ebay.com/p550-case_W0QQfromZR40 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitt Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Παιδιά, πήρα ένα P350 από Ταιβάν με κινέζικη ROM, ξέρει κανείς αν υπάρχει κάπου αγγλική ROM γι' αυτό το μηχάνημα γιατί με βλέπω να πηγαίνω στην Ομόνοια με κινέζικη καθοδήγιση.... πλάκα κάνω, τουλάχιστον ο Destinator δουλεύει κανονικά. Πάντος αν βρείτε αγγλική ROM please P.M. me! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts