ddr2 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Παιδιά, ένα άλλο θέμα και ζητώ τη βοήθειά σος. Έχει καταφέρει κανείς να συνδεθεί στο Internet χρησιμοποιώντας το Mio+το κινητό του τηλέφωνο?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Παιδιά, ένα άλλο θέμα και ζητώ τη βοήθειά σος. Έχει καταφέρει κανείς να συνδεθεί στο Internet χρησιμοποιώντας το Mio+το κινητό του τηλέφωνο?? δεν το έχω δοκιμάσει καν..... μέσω του υπολογιστή με το usb καλώδιο (Ρ350) το είχα καταφέρει πιο παλιά αλλά δεν άξιζε και τον κόπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 δεν το έχω δοκιμάσει καν..... μέσω του υπολογιστή με το usb καλώδιο (Ρ350) το είχα καταφέρει πιο παλιά αλλά δεν άξιζε και τον κόπο... Προφανώς δεν άξιζε τον κόπο. Τι να το κάνεις όταν είσαι σπίτι σου, δίπλα στο pc? Το θέμα είναι όταν είσαι έξω;) Εγώ το προσπαθώ, χωρίς όμως επιτυχία ακόμα γιατί έχω πρόβλημα με μια ρύθμιση. Όποιος μπορεί να βοηθήσει....:O Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Προφανώς δεν άξιζε τον κόπο. Τι να το κάνεις όταν είσαι σπίτι σου, δίπλα στο pc? Το θέμα είναι όταν είσαι έξω;) Εγώ το προσπαθώ, χωρίς όμως επιτυχία ακόμα γιατί έχω πρόβλημα με μια ρύθμιση. Όποιος μπορεί να βοηθήσει....:O Μπορείς να μπεις μόνο με το P550 και με Wifi. Τι πρόβλημα έχεις σ' αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Μπορείς να μπεις μόνο με το P550 και με Wifi. Τι πρόβλημα έχεις σ' αυτό; Γιατί όχι με το 350 και με irda? (Δεν έχω πρόβλημα με αυτό, απλά προσπαθώ να συνδέσω το δικό μου και ζητάω βοήθεια) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Γιατί όχι με το 350 και με irda? (Δεν έχω πρόβλημα με αυτό, απλά προσπαθώ να συνδέσω το δικό μου και ζητάω βοήθεια) Περίμενε γιατί μπερδεύτηκα! :wacko: Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Το Ρ350 έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Περίμενε γιατί μπερδεύτηκα! :wacko: Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Το Ρ350 έχεις; Έχω το 350 και ένα ipaq 1710. Και τα 2 μόνο με irda. Αυτό που θέλω να κάνω είναι απλό. Να συνδεθώ στο Internet έχοντας σαν μόντεμ το κινητό μου τηλέφωνο(που έχει υπέρυθρες) με ένα από τα 2 pda. Έχω σύνδεση wind. Πουθένα στις ρυθμίσεις του Mio δεν μου ζητάει να ορίσω το apn. Koίτα και εδώ αν θέλεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164502&page=78 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Έχω το 350 και ένα ipaq 1710. Και τα 2 μόνο με irda. Αυτό που θέλω να κάνω είναι απλό. Να συνδεθώ στο Internet έχοντας σαν μόντεμ το κινητό μου τηλέφωνο(που έχει υπέρυθρες) με ένα από τα 2 pda. Έχω σύνδεση wind. Πουθένα στις ρυθμίσεις του Mio δεν μου ζητάει να ορίσω το apn. Koίτα και εδώ αν θέλεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164502&page=78 Με irda; :confused: Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά απλά δεν γίνεται. Εάν βρεις κάτι διαφορετικό... μακάρι να με διαψεύσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Με irda; :confused: Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά απλά δεν γίνεται. Εάν βρεις κάτι διαφορετικό... μακάρι να με διαψεύσεις. Χμ, και εγώ αυτό ήξερα, μέχρι που διάβασα από μερικούς ότι γίνεται. Και στην τελική, αν δεν γινόταν γιατί στα win mobile υπάρχει η επιλογή εγκατάστασης μόντεμ μέσω irda?;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 ddr2 αυτό που ζητάς βρίσκεται εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1485791#post1485791 Με αυτή την διαδικασία έχω internet στο p550,μόνο που εγώ συνδέομαι με bluetooth αντί για υπέρυθρες.Δουλεύει άψογα,η ταχύτητα είναι ικανοποιητική,και απορώ πως και δεν συζητάμε πολύ για αυτό εδώ :p καθώς με μόνο 3.5ε τον μήνα μπορείτε να έχετε συνεχές internet στο mio σας.Αρκεί να έχετε και ένα καρτοκινητό wind βέβαια.;) Edit: Ξέχασα αυτό που ήθελα να ρωτήσω..Οποιος μπορεί ας γράψει τις ρυθμίσεις που πρέπει να έχει το GPS.Το έχω αφήσει όπως τις είχε όταν το πήρα και με το Dest 7 βλέπω 10 δορυφόρους,αρκετά ικανοποιητικά νομίζω αλλά θυμάμαι ότι κάτι έπρεπε να αλλαχτεί σχετικά με το baud rate; :oops: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 ddr2 αυτό που ζητάς βρίσκεται εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1485791#post1485791 Με αυτή την διαδικασία έχω internet στο p550,μόνο που εγώ συνδέομαι με bluetooth αντί για υπέρυθρες.Δουλεύει άψογα,η ταχύτητα είναι ικανοποιητική,και απορώ πως και δεν συζητάμε πολύ για αυτό εδώ :p καθώς με μόνο 3.5ε τον μήνα μπορείτε να έχετε συνεχές internet στο mio σας.Αρκεί να έχετε και ένα καρτοκινητό wind βέβαια.;) Βασίλη, σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.:):) Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να το προσπαθήσω γιατί είμαι στο στρατόπεδο, αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω και ελπίζω να δουλέψει και με irda. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Edit: Ξέχασα αυτό που ήθελα να ρωτήσω..Οποιος μπορεί ας γράψει τις ρυθμίσεις που πρέπει να έχει το GPS.Το έχω αφήσει όπως τις είχε όταν το πήρα και με το Dest 7 βλέπω 10 δορυφόρους,αρκετά ικανοποιητικά νομίζω αλλά θυμάμαι ότι κάτι έπρεπε να αλλαχτεί σχετικά με το baud rate; :oops: εφόσον συνδέεσαι και παίρνεις στίγμα και μάλιστα από 10 δορυφόρους είσαι μια χαρά, δεν χρειάζεσαι ρυθμίσεις. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Tι λετε για το displex? Θα ηθελα να το χρησιμοποιησω ωστε να βελτιωσω την οθονη του mio μου. Το εχει χρησιμοποιησει κανεις? Παρατηρησα οτι στη συσκευασια αναγραφεται να μη χρησιμοποιηθει σε touch screens αλλα γιατι οχι? Δεν θα ερθει σε επαφη με την ιδια αλλα με το πλαστικο που την καλυπτει. :O:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgio777 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 καλημέρα, θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου στείλει λνκσ για dest7, papago, και iGO... ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsouk1 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Γεια σας παιδιά Λοιπόν πριν απο λίγο καιρό απόκτησα ένα mio p550 αλλά δε λειτουργεί όσο καλά το περίμενα. Το GPS όταν το προτοέβαλα λειτούργησε μια χαρά αλλά ύστερα απο εκείνη την ημέρα δε μου βγάζει σήμα και ενω στις ρυθμίσεις δείχνει πως βρίσκει δορυφόρους εκει που δείχνει τη σύνδεση ποτέ δεν πρασινίζει όλη η γραμμή. Στη συννεφιά ειδικά δεν κάνει τίποτα.Έχεται κ 'σεις παρόμοια προβλήματα? Άλλες φορές δε λειτουργούν τα πλήκτρα καθόλου.Αυτά. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ευπρόσδεκτος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Βασίλη, σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.:):) Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να το προσπαθήσω γιατί είμαι στο στρατόπεδο, αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω και ελπίζω να δουλέψει και με irda. λογικά θα δουλέψει αλλά μέσω irda θα έχει λίγο χαμηλότερες ταχύτητες...... όταν έρθει ο αδερφός μου αύριο ( και αυτός φαντάρος) θα το δοκιμάσω με το Ρ350 μου και το TIM καρτοκινητό του....:):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Παιδιά, ένα άλλο θέμα και ζητώ τη βοήθειά σος. Έχει καταφέρει κανείς να συνδεθεί στο Internet χρησιμοποιώντας το Mio+το κινητό του τηλέφωνο?? Παιδιά κι εγώ θέλω να συνδεθώ στο internet μέσω GPRS, αλλά αντιμετωπίζω προβλήματα... Λοιπόν έχω vodafone, ακολούθησα τις οδηγίες που βρήκα στο forum αλλά και αυτές που μου έστειλε η voda (ίδιες είναι - σας τις κάνω και attach να τις δείτε) και δεν μπορώ να συνδεθώ... Μετά από πολλές δοκιμές μάλλον φταίει το πεδίο Extra dial-string-modem commands. Μου λέει να γράψω +cgdcont=1,"IP","internet.vodafone.gr","",0,0 αλλά όταν δεν βάζω τίποτα συνδέεται και δεν βγάζει σελίδες. Λογικό το ότι δεν βγάζει γιατί δεν ορίζεται το APN, αλλά γιατί όταν το βάζω δεν συνδέεται;;; Έχει κανείς voda και να έχει καταφέρει να συνδεθεί;;; Παράθεση Q σου λεβέντη μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 λογικά θα δουλέψει αλλά μέσω irda θα έχει λίγο χαμηλότερες ταχύτητες...... όταν έρθει ο αδερφός μου αύριο ( και αυτός φαντάρος) θα το δοκιμάσω με το Ρ350 μου και το TIM καρτοκινητό του....:):):):):) Το δοκίμασα. Δεν μου βγάζει μήνυμα λάθους(πχ η σύνδεση δεν είναι εφικτή, το μόντεμ αποσυνδέθηκε κλπ) αλλά δεν κάνει και τίποτα. Μου ανοίγει αυτόματα ένα παράθυρο με τον τίτλο "pre dial terminal" (που μοίαζει με κενό αρχείο του word) και αρχίζουν να γράφονται μόνο τους διάφορα:ninja:( που περιέχουν αγκύλες, νούμερα κλπ.) Αυτά.Internet δεν έχει πάντως:mad: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Το δοκίμασα. Δεν μου βγάζει μήνυμα λάθους(πχ η σύνδεση δεν είναι εφικτή, το μόντεμ αποσυνδέθηκε κλπ) αλλά δεν κάνει και τίποτα. Μου ανοίγει αυτόματα ένα παράθυρο με τον τίτλο "pre dial terminal" (που μοίαζει με κενό αρχείο του word) και αρχίζουν να γράφονται μόνο τους διάφορα:ninja:( που περιέχουν αγκύλες, νούμερα κλπ.) Αυτά.Internet δεν έχει πάντως:mad: μέντολες δλδ.....δεν το δοκιμάζω καν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 λογικά θα δουλέψει αλλά μέσω irda θα έχει λίγο χαμηλότερες ταχύτητες...... όταν έρθει ο αδερφός μου αύριο ( και αυτός φαντάρος) θα το δοκιμάσω με το Ρ350 μου και το TIM καρτοκινητό του....:):):):):) Den nomizw na ta katafereis me uperuthres..Ektos apo to provlima taxititas, me irda den mporeis na exeis statheri kai sinexomeni roh simatos..An to krineis aparaitito giati den pairneis mia sd bluetooth gia na sindetheis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Den nomizw na ta katafereis me uperuthres..Ektos apo to provlima taxititas, me irda den mporeis na exeis statheri kai sinexomeni roh simatos..An to krineis aparaitito giati den pairneis mia sd bluetooth gia na sindetheis? Και δεν το πουλαω να παρω το 550? Εχεις δει ποσο εχουν οι sdio bt?Προσωπικα δεν εχω βρει καμια λογικη τιμη. Και στην τελικη μπαινω από το κινητο με 3g. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Και δεν το πουλαω να παρω το 550? Εχεις δει ποσο εχουν οι sdio bt?Προσωπικα δεν εχω βρει καμια λογικη τιμη. Και στην τελικη μπαινω από το κινητο με 3g. εγώ μπαίνω πάλι στην πρίζα για το Ρ560..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα: Όταν το p350 "ζοριστεί" (κατά τη διάρκεια μιας εγκατάστασης πχ) σβήνει μόνο του Αυτό συμβαίνει ακόμα και αν η μπαταρία είναι αρκετά γεμάτη (πάνω από 75%) Μετά το ανοίγω πάλι κανονικά και συνεχίζει η εγκατάσταση αλλά μπορεί να ξανασβήσει Με την εγκατάσταση του Destinator πχ που παίρνει μερικά λεπτά αυτό έγινε 3-4 φορές!! Αλλά φυσικά και με άλλα πράγματα συμβαίνει αυτό Επίσης συμβαίνει και όταν το έχω απευθείας συνδεμένο στο ρεύμα (οπότε πιστεύω δεν είναι θέμα μπαταρίας) Να τονίσω ότι δεν έχω περάσει (ακόμα) το power patch της Mio (γιατί αλλάζει το ID της συσκευής και πρέπει να αλλάζω τα serials από τα προγράμματά μου) Είμαι ακόμα εντός εγγύησης (κλείνω χρόνο τον Μάρτιο περίπου) Πιστεύετε ότι είναι κάποιο θέμα hardware ή software? Με hard reset θα επανέλθει? (Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα!) Πείτε καμιά γνώμη για να ξεμπερδέψω αν είναι πριν τελιώσει η εγγύηση Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 στις ρυθμίσεις το power save σε πόση ώρα το έχεις να κλείνει..???? start->settings->system->power->advanced http://www.imageshack.gr/files/uj859nhkd8h6tulkl30o.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 βασικά αυτό είδα κι εγώ.. ήταν ρυθμισμένα και τα δύο (battery και external) στο 1 λεπτό! αλλά το θέμα είναι πως άλλαξαν?!?! μόνα τους?? αφού εγώ τα είχα απενεργοποιήσει και τα δύο!! Επίσης διαπίστωσα ότι και το κόλπο για το manual activesync ώστε να μη χαλάει μπαταρία είχε επανέλθει στα αρχικά του (δηλαδή άναβε μόνο του όταν είχα σβηστό το pda) Το μόνο που έκανα ήταν ένα re-install το destinator λέτε να έχει αυτό καμιά σχέση? Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts