Jump to content

Mio P350 και Mio P550

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας!:)

Αγορασα ενα Μio P350 με εγκατεστημενα destinator 6 και 7 μαζι για 150 €.

Επειδη ειμαι νεος στον χωρο, λιγο πριν το παραλαβω θα ηθελα να ρωτησω τι πρεπει να προσεξω ωστε να ειμαι σιγουρος οτι εκανα καλη αγορα μεταχειρισμενου.:O

Kata tin gnwmi mou to prwto pragma pou prepei na koita3eis prosektika einai se ti katastasi vrisketai i othoni..Ta destinator sta dinei afthentika?Rwtaw giati polles c****ed ekdoseis kollane sinexeia..

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Oxι ειναι ''αγορασμενα''.:O

Δυστυχως ομως ειχα ασχημα νεα απο το ταχυδρομειο γιατι καποιου υπαλληλου του γυαλισε το mio και το πηρε.

Θα επρεπε να μου εχει παραδωθει εδω και 5 ημερες και δεν υπαρχει ουτε στο ταχυδρομειο της Αθηνας απο οπου εφυγε αλλα ουτε και της Πατρας οπου αναμενοταν να καταληξει...

Ηδη εχω αρχισει διαδικασιες μεσω Ινκα και μαλλον θα χρειαστω νεο Μio oποτε αν εχει προς πωληση καποιος ας μου το πει, μιας και δεν δικαιουμαι να δω τις αγγελιες, δεν εχω μεγαλη συμμετοχη λογω ασχετοσυνης..:(

Αναμενεται σε λιγο καιρο να εχω σιγουρα νεα και αν το παραλαβω θα δω την οθονη του.

Γρατσουνιεται ευκολα?

Oxι ειναι ''αγορασμενα''.:O

Δυστυχως ομως ειχα ασχημα νεα απο το ταχυδρομειο γιατι καποιου υπαλληλου του γυαλισε το mio και το πηρε.

Θα επρεπε να μου εχει παραδωθει εδω και 5 ημερες και δεν υπαρχει ουτε στο ταχυδρομειο της Αθηνας απο οπου εφυγε αλλα ουτε και της Πατρας οπου αναμενοταν να καταληξει...

Ηδη εχω αρχισει διαδικασιες μεσω Ινκα και μαλλον θα χρειαστω νεο Μio oποτε αν εχει προς πωληση καποιος ας μου το πει, μιας και δεν δικαιουμαι να δω τις αγγελιες, δεν εχω μεγαλη συμμετοχη λογω ασχετοσυνης..:(

Αναμενεται σε λιγο καιρο να εχω σιγουρα νεα και αν το παραλαβω θα δω την οθονη του.

Γρατσουνιεται ευκολα?

Αναλογα με την χρήση..Εγω μέχρι τωρα την εχω σε καλή κατάσταση και χωρις screen protector αλλα ενας φίλος μου που εχει το 350 την εχει κανει χαλιατην οθονη..Γενικα την οθονη μπορεις να την γρατζουνισεις ακομα και με το stylus γι αυτο κυκλοφορουν τα αυτοκολλητα screen protectors..

γι αυτο κυκλοφορουν τα αυτοκολλητα screen protectors..
Που όμως δεν βρισκεις πουθενά:mad:

(στην καλυτερη που μου έτυχε ειχα αλλά μου τελειωσαν.. και ποτέ δεν ξεναφερνω):mad:

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα

Γεια σας και απο μενα!Ενας φιλος μου πηρε το 550 και θελει να βρει τον χαρτη (καταλαβατε πως:lol::lol:)

εχει το dest7!

Eυχαριστω!

Γεια σας και απο μενα!Ενας φιλος μου πηρε το 550 και θελει να βρει τον χαρτη (καταλαβατε πως:lol::lol:)

εχει το dest7!

Eυχαριστω!

Ti ennoeis thelei na vrei ton xarti?Pire to Destinator xwris xartes?

ωραία screen protector αλλά λίγο ακριβά έχει το boxwave.com είχα πάρει 3....το πρώτο το έβαλα λίγο χάλια (μέχρι να μάθω) και το έβγαλα γρήγορα...το 2ο έχω ξεχάσει πότε το έβαλα...:):):)

Eλεος, 15 € για κομματια απο ζελατινα? :mad:

Πηρα απο το ebay με 4 € μαζι με τα μεταφορικα, 6 screen protectors.

Eλεος, 15 € για κομματια απο ζελατινα? :mad:

Πηρα απο το ebay με 4 € μαζι με τα μεταφορικα, 6 screen protectors.

Και εγώ από ebay ψωνίζω...:lol: Το skroutz το έδωσα ενδεικτικά...

Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα

Φίλοι μου,

Οι συχνοί επισκέπτες του forum, το τελευταίο διάστημα, θα έχετε γίνει μάρτυρες της επιμονής μου να πετύχω κάτι με το ΜΙΟ Ρ550. Αυτό το κάτι είναι η ασύρματή δικτύωση του pda με το PC . Ένα pc που έχει ασύρματη κάρτα δικτύου αλλά ενσύρματη σύνδεση με ADSL router (ethernet). Νόμιζα ότι έτσι θα κατάφερνα να έχω πρόσβαση με το pda στο internet.

Τι πιό λογικό αφού δε μπόρεσα να καταφέρω κάτι με τη βοήθεια που πολλοί από σάς προσφέρθηκαν να μου δώσουν, να απευθυνθώ στη MIO για να ζητήσω από εκεί υποστήριξη.

Τους έστειλα λοιπόν το παρακάτω μύνημα (παρακαλώ τους είς βάθος αγγλομαθείς να συγχωρέσουν τα λάθη μου)

-------------------------------------------------------------------

Dear sirs.

I didnt buy my MIO p550 just to use it as navigator but to take advantage off all of its futures. Mainly the wifi ability. Please guide me

to the following. I want to make a connection of MIO with my PC which is connected to the internet via cable ADSL router and have an wireless internet connection to MIO. Due to the fact that I do not have a wireless router (this would make the whole situation easier) my PC has a wireless network card. I manage to have connection between PDA and PC but it seem that PDA can not see the

exit to internet.

Please provide an as much as possile detailed desciption of the steps I have to take and the adjustments i need to do to both PC and PDA in order to have what I need.

Just for your information, so far i manage to have internet connection with another wirelless (wifi) network but with wireless router and this came automaticaly to PDA.

Looking forward to have your answer I remain with

best regards

-------------------------------------------------------------------

και θαυμάστε απάντηση που μου έστειλαν :

Dear Customer,

In regards to your email, If you have a problem with your unit, you need to go to your reseller.

If for some reason the reseller doesn't cooperate you need to do the following;

Ship defect unit together with proof of purchase to:

Arvato Teleservice S.A.

226 Athinon Ave. & Kifissou

104 42 Athens

The repair can be tracked on the website : http://www.teleservice.com

A login can be requested at info-athens@teleservice.com

The repaired unit will be shipped back with the same courier.

Kind regards,

Mio Technology support team.

Please do not react to this email but ask your questions through our website

http://www.mio-tech.be/en/support/contact-support.php

Mio Technology Europe

Tel.: 0905-4640010

http://www.mio-tech.be/support

Είναι ολοφάνερο ότι κανένας τους στη μαμά εταιρία στο Βελγιο δεν ασχολήθηκε με την ουσία του μυνήματός μου.

Τους ζητάω softwaρική υποστήριξη και με παραπέμπουν στο μεταπωλητή και στο service λές και τους μίλησα για χαλασμένη συσκευή, " defect unit " όπως οι ίδιοι το αποκαλούν. Πάλι καλά που αναγνωρίστηκε ότι το μύνημα ήταν πό Ελλάδα και δε μου πρότειναν το service κάποιας άλλης χώρας.

Φαντάζομαι ότι έχουν ένα ρομποτάκι που στέλνει ακριβώς τίς ίδιες απαντήσεις σε οποιονδήποτε αφελή σαν και μένα που πιστεύει ότι μπορεί να ελπίζει σε υποστήριξη και πετάν το μπαλάκι στο τοπικό service χωρίς καν να μπούν στο κόπο να ασχοληθούν κατ' ελάχιστο με οποιοδήποτε θέμα (πάντος σίγουρα όχι με το δικό μου). Θα μπορούσα να δεχτώ μία απάντηση π.χ " ακολούθησε τις οδηγίες για το ασύρματο δίκτυο" ή " πάνε ρώτα τη microsoft που βγάζει τα windows mobile" αλλά η απάντηση που μου έδωσαν, από τα κεντρικά μάλιστα, δείχνει ότι δεν ασχολήθηκαν καν με το περιεχόμενο και βέβαια αυτό αφενώς με εξόργησε αφετέρου μου έδωσε να καταλάβω πολύ καλά το πώς μερικές εταιρίες εννοούν το " to after sales suport". Φαίνεται ότι τους ενδιαφέρει μόνο το πως να πουλήσουν τα προιόντα οτυς και απο κεί και πέρα δεν παρέχουν καμία υποστήριξη.

Περιτό πλέον να αναφέρω ότι η αγορά του ΜΙΟ Ρ550 είναι και η τελευταία που κάνω από αυτη την "Ευρωπαική" εταιρία καθώς πλέον δεν τους εμπιστέυομαι, όχι για τα προιόντα τους, αλλά για την υποστήριξη σε πιθανό σοβαρότερο πρόβλημα.

Συγνώμη για το μακροσκελές του μυνήματος αλλά ένιωσα ότι θα πρέπει να γνωρίζουμε τη γνώμη που έχουν όρισμένες εταιρίες leader στο χώρο τους για αυτό που αποκαλούν "dear customer". Βλέπετε το ρομποτάκι δεν μπορούσε ούτε καν το όνομά μου να βάλει στην αρχή του μυνήματος.

ΜΦΧ

baxy

Gia sas paidia kai bravo sas!!!gia to forum!

diladi oute me wifi acess point den sindethikes?to dokimases,baxy05?

Γεια σου valeraki,

Ετσι συνδέθηκα.Το λέω και στο μύνημα αυτό.

Σε δίκτυο χωρίς κλείδωμα με wifi router συνδέθηκα άμεσα και αυτόματα. Στο δικό μου δεν συνδέθηκα....:( Δε ξέρω ίσως απλά να μή γίνεται.. τι να πώ.

anyway

baxy

α. πάλι καλά που έχουμε και το φόρουμ για υποστήριξη ;)

β. σε καφετέριες που έχουν δωρεάν hot spot συνδέεσαι? αν ναι, κάποιο λάθος κάνεις με το pc σου

Sigoura kapoio lathos kaneis giati kai egw etsi akrivws sindeomai..Ensurmato modem kai wifi karta tis netgear me tis rithmiseis pou sou eipa nwritera..Oute egw ta kataferna stin arxi alla apenergopoiisa to programma tis netgear kai afisa ta windows na diaxeiristoun tis sindeseis mou kai apo tote doulevei mia xara..

Vevaia pou kai pou xanei tis rithmiseis kai prepei na tis 3anakanw gia na sindethw..Episis an exeis dwsei kapoia ip sto pda prepei na laveis upopsin sou oti den prepei na einai i idia me tou pc..

Καλησπέρα εγώ αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα συνδέω το mio 350 με το pc με το activesync αλλά η σύνδεση κρατάει για λίγο 2-3 min μετά αποσυνδέεται μόνο του μήπως ξέρεται τι πρέπει να κάνω για να μην χάνω την σύνδεση ( αυτό γίνεται και όταν απενεργοποιήσω antivirus kai firewall)

Καλησπέρα εγώ αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα συνδέω το mio 350 με το pc με το activesync αλλά η σύνδεση κρατάει για λίγο 2-3 min μετά αποσυνδέεται μόνο του μήπως ξέρεται τι πρέπει να κάνω για να μην χάνω την σύνδεση ( αυτό γίνεται και όταν απενεργοποιήσω antivirus kai firewall)

Παρόμοιο πρόβλημα έχει και ένας φίλος μου με το 350.

Για την ακρίβεια δεν του βρίσκει καθόλου το pda.:blink:

Και εννοείται ότι έχουν γίνει άπειρες επανεκκινήσεις τόσο στο Pc όσο και στο Mio, καθώς και πάμπολλες εγκαταστήσεις-απεγκαταστήσεις του AS(v.4.5) μπας και στρώσει το πράγμα, αλλά τίποτα!!!:(

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Παρόμοιο πρόβλημα έχει και ένας φίλος μου με το 350.

Για την ακρίβεια δεν του βρίσκει καθόλου το pda.:blink:

Και εννοείται ότι έχουν γίνει άπειρες επανεκκινήσεις τόσο στο Pc όσο και στο Mio, καθώς και πάμπολλες εγκαταστήσεις-απεγκαταστήσεις του AS(v.4.5) μπας και στρώσει το πράγμα, αλλά τίποτα!!!:(

Το ίδιο και εγώ σε VISTA.

α. Απεγκαταστήστε το activesync 4.5 και βάλτε την έκδοση 4.1. Νομίζω ότι είναι καλύτερα...

β. Τα vista ΔΕΝ θέλουν activesync, αλλά η σύνδεση γίνεται μέσω windows mobile device center...

Xθες το βραδυ επιτελους το ειχα στα χερια μου.:)

http://xs122.xs.to/xs122/07492/04122007223.jpg.xs.jpg

Πρωτη απορια ειναι η εξης :

Ενα προγραμματακι (bubblesnooker) φαινεται να ειναι απεγκατεστημενο απο τον προηγουμενο κατοχο του αλλα οταν παταω start μου το βγαζει στον καταλογο!

Επισης υπαρχει και στα παιχνιδια και οταν το παταω μου εμφανιζει το μηνυμα οτι δεν υπαρχει!

Απο που μπορω να το σβησω?

Επισης, θα ηθελα να το ''καθαρισω'' λιγο softwareικα, σαν ενα registry clean που κανουμε στα pc μας..Μπορω να κανω κατι τετοιο?

Χρειαζεται?

Οι απεγκαταστασεις, αφηνουν ''ιχνη'' τετοιου ειδους οπως και στα κανονικα pc η να μην ανησυχω?

Η οθονη του εχει αρκετες επιφανειακες γρατσουνιες, εβαλα ενα screen protector και δεν φαινεται κατι τωρα!

Ανοιξα το destinator και βγηκα στο μπαλκονι, μεχρι να πιασει δορυφορο με εβγαζε καπου στην Αθηνα (ειμαι Πατρα) :lol: , επιασε σε 1 λεπτο και μου εμφανησε ακριβες στιγμα χωρις καθυστερηση!

Η μπαταρια απο χθες το απογευμα με συνεχες παιχνιδι ωστε να το μαθω κρατα μεχρι τωρα!

Θα ηθελα και αλλες συμβουλες επειδη ειμαι νεος στο χωρο οπως επισης και προτασεις προγραμματων που ισως μου χρειαστουν!

Δεν ξεω τι μπορω να του βαλω!

Οι απαιτησεις μου ελαχιστες...Αν γινεται το πολυ μια ταινια να βλεπω με υποτιτλους!Γινεται?

Προς το παρον πολυ καλες εντυπωσεις!:)

Ευχαριστω για τυχον απαντησεις στο καταιγισμο ερωτηεων μου...

Επισης, οταν το κλεινω και μετα το ανοιγω απο το μπροστινο κουμπι με τν κοκκινη ενδειξη, επανερχεται σε ενα δευτερολεπτο στα windows...

Ενω πχ οταν μενει απο μπαταρια, το φορτισω και μετα το ανοιξω, μου βγαζει πρωτα μια εικονα του Mio, μετα των windows και μετα μπαινει...

Στη πρωτη περιπτωση μου δινει την εντυπωση δηλαδη οτι δεν κανω shut down αλλα hybernate...

Εχω αδικο?

Αν οχι, στο hybernate δεν καιει μπαταρια?

Πως θα μπορουσα να το κανω να κλεινει και μετα να κανει boot κανονικα?Απο το κουμπι στη κατω πλευρα του που εχει on-off?

Αυτο δεν πρεπει να χρησιμοποιειται σε κανονικη χρηση....:blink:

Επισης, οταν το κλεινω και μετα το ανοιγω απο το μπροστινο κουμπι με τν κοκκινη ενδειξη, επανερχεται σε ενα δευτερολεπτο στα windows...

Ενω πχ οταν μενει απο μπαταρια, το φορτισω και μετα το ανοιξω, μου βγαζει πρωτα μια εικονα του Mio, μετα των windows και μετα μπαινει...

Στη πρωτη περιπτωση μου δινει την εντυπωση δηλαδη οτι δεν κανω shut down αλλα hybernate...

Εχω αδικο?

Αν οχι, στο hybernate δεν καιει μπαταρια?

Πως θα μπορουσα να το κανω να κλεινει και μετα να κανει boot κανονικα?Απο το κουμπι στη κατω πλευρα του που εχει on-off?

Αυτο δεν πρεπει να χρησιμοποιειται σε κανονικη χρηση....:blink:

To mprostino koumpi to thetei se anamoni..Apo to koumpi on-off xaneis oles tis rithmiseis sou kai to pda epanerxetai se ergostasiaki katastasi..

Οποτε πως το κλεινω?

Οχι απλα αναμονη, κλεισιμο!

παραπάνω δεν κλείνει...με το κουμπί on-off θα σου χάνει συνέχεια ώρα και ημερομηνία. Αυτό είναι το κλείσιμό του.

Eυχαριστω!

Αν γνωριζει καποιος την απαντηση και στο πρωτο Post Μου....

Παντως χθες που το πηγα βολτα :lol: ηταν ακριβεστατο και με γρηγορους επαναυπολογισμους διαδρομων!

Αντε να βαλω και εναν καλο Player για ταινιες (ποιον λετε?) και κανα παιχνιδι!

Mη νομιζετε οτι απλα μπαινω για να μου απαντησετε αμεσως, εψαξα για Player, βρηκα οτι ενας καλος και free ειναι ο TCPMP αλλα δεν ξερω πως γινεται η εγκατασταση του...

http://tcpmp.en.softonic.com/pocket