Jump to content

Ερωτήσεις για τη φορητότητα

ael1964
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν με νοιαζει να μπει η πιστωση.Αυτο που θελω εγω ειναι να φυγω χωρις να πληρωσω τιποτα.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Δεν με νοιαζει να μπει η πιστωση.Αυτο που θελω εγω ειναι να φυγω χωρις να πληρωσω τιποτα.

Μα άμα δεν έχεις πιστωθεί κάτι , τότε να πληρώσεις .... τι?

Φεύγεις όποτε θες!

Ερώτηση : Γιατί έκανες ανανέωση , αφού ήθελες να φύγεις?

lalista.gr

Θελω να φυγω διοτι διαπιστωσα οτι πελατες ενος χρονου στη wind,εγω ειμαι 15 χρονια πελατης, με πολυ μικροτερο λογαριασμο απο εμενα πηραν σχεδον διπλασια εκπτωση στο παγιο απο οτι εγω.Οταν καλεσα το τμημα επιδοτησεων και τους το ειπα με ειρωνευτηκαν.Δεν πειραζει ομως ο ενας χρονος θα περασει και αντε γεια αφου δεν τους ενδιαφερει να κραταν τους καλους πελατες.

Θελω να φυγω διοτι διαπιστωσα οτι πελατες ενος χρονου στη wind,εγω ειμαι 15 χρονια πελατης, με πολυ μικροτερο λογαριασμο απο εμενα πηραν σχεδον διπλασια εκπτωση στο παγιο απο οτι εγω.Οταν καλεσα το τμημα επιδοτησεων και τους το ειπα με ειρωνευτηκαν.Δεν πειραζει ομως ο ενας χρονος θα περασει και αντε γεια αφου δεν τους ενδιαφερει να κραταν τους καλους πελατες.

Μάλλον έπεσες σε λακαμά υπάλληλο.. Ξανακάλεσε και πες τους να σου δώσουν κάτι καλύτερο αλλιώς θα φύγεις.. Η στάση του υπαλλήλου ήταν απαράδεκτη και ειδικά για τη Wind που θέλει πελάτες..

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Κρατάμε και ένα όνομα του υπαλλήλου που μιλάμε.

Εγώ προσωπικά πριν καν την συνομιλία ζητάω τα στοιχεία του άλλου.

Εκεί να δεις σωστή αντιμετώπιση, και αν τους δυσκολέψεις και λίγο σου δίνουν τον υπεύθυνο του τμήματος.

Oλα αυτα που λετε παιδια τα εκανα αλλα ειπαμε η wind δεν θελει τους καλους πελατες.

Εκεί να δεις σωστή αντιμετώπιση, και αν τους δυσκολέψεις και λίγο σου δίνουν τον υπεύθυνο του τμήματος.

Μία φορά μόνο ζήτησα να μιλήσω με προϊστάμενο τμήματος σε τηλεφωνική εξυπηρέτηση, και μου είπαν ότι δεν υπάρχει υπεύθυνος, και αν έχω παράπονα να στείλω φαξ (τρέχα γύρευε). Επειδή επέμεινα πολύ, τελικά κράτησε το τηλέφωνό μου και με πήρε μετά από μισή ώρα μία κατά δήλωση προϊσταμένη, αλλά πάλι άκρη δεν βρήκα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...

Την προηγουμενη Τεταρτη (1/9) εκανα αιτηση για φορητοτητα απο συμβολαιο wind σε καρτοκινητη Q. Τη μερα της αιτησης η υπαλληλος μου ειπε οτι θα χρειαστουν 14 μερες για ολη τη διαδικασια, σε 5 μερες θα επαιρνα τη sim και μετα απο 10 μερες θα ηταν ενεργοποιημενη η sim της Q. Ολα καλα μεχρι εδω.

Μεχρι χθες δεν ειχα καμια ενημερωση για να παω να παραλαβω τη sim, την πηρα τηλ. και μου ειπε οτι η sim εφτασε χθες σε αυτους (Πεμπτη 9/9) και οτι θα χρειαστουν 10 μερες ωσπου να ενεργοποιηθει. Τελικα πηγα να την παραλαβω σημερα και μου ειπε οτι η sim θα ενεργοποιηθει στις 25/9!!!

Οταν τη ρωτησα γιατι αντι για 15 μερες θα χρειαστουμε 25 τελικα, μου ειπε οτι αργησε να τους στειλει την sim η Q.

Φανταζομαι οτι μαλλον δεν θα επρεπε να της ειχα πει οτι ο λογαριασμος μου στην wind "βγαινει" στις 15 καθε μηνα...

Edited by razkal

Την προηγουμενη Τεταρτη (1/9) εκανα αιτηση για φορητοτητα απο συμβολαιο wind σε καρτοκινητη Q. Τη μερα της αιτησης η υπαλληλος μου ειπε οτι θα χρειαστουν 14 μερες για ολη τη διασικασια, σε 5 μερες θα επαιρνα τη sim και μετα απο 10 μερες θα ηταν ενεργοποιημενη η sim της Q. Ολα καλα μεχρι εδω.

Μεχρι χθες δεν ειχα καμια ενημερωση για να παω να παραλαβω τη sim, την πηρα τηλ. και μου ειπε οτι η sim εφτασε χθες σε αυτους (Πεμπτη 9/9) και οτι θα χρειαστουν 10 μερες ωσπου να ενεργοποιηθει. Τελικα πηγα να την παραλαβω σημερα και μου ειπε οτι η sim θα ενεργοποιηθει στις 25/9!!!

Οταν τη ρωτησα γιατι αντι για 15 μερες θα χρειαστουμε 25 τελικα, μου ειπε οτι αργησε να τους στειλει την sim η Q.

Φανταζομαι οτι μαλλον δεν θα επρεπε να της ειχα πει οτι ο λογαριασμος μου στην wind "βγαινει" στις 15 καθε μηνα...

Οι 15 μέρες είναι εργάσιμες και όχι συνεχόμενες.

Αν έκανες αίτηση 1 του μήνα, υπολόγισε παραλαβή κάρτας γύρω στις 15-16 του μήνα και ενεργοποίηση στις 21-22.

Οι 15 μέρες είναι εργάσιμες και όχι συνεχόμενες.

Αν έκανες αίτηση 1 του μήνα, υπολόγισε παραλαβή κάρτας γύρω στις 15-16 του μήνα και ενεργοποίηση στις 21-22.

την sim την παρελαβα σημερα, η υπαλληλος μου ειχε πει για 14 ημερολογιακες μερες απο την 1/9.

http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/FAQS/Number/

"9. Πόσος χρόνος απαιτείται για τη μεταφορά του αριθμού μου;

Και για τη σταθερή και για την κινητή τηλεφωνία, η υλοποίηση της φορητότητας των αριθμών των συνδρομητών θα πρέπει να ολοκληρωθεί το αργότερο σε 10 εργάσιμες μέρες από την υποβολή της αίτησης φορητότητας. Ειδικότερα, για την κινητή τηλεφωνία, δίνεται η δυνατότητα στους συνδρομητές να καθορίσουν διαφορετικό χρονικό διάστημα το οποίο όμως δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 15 εργάσιμες ημέρες."

την sim την παρελαβα σημερα, η υπαλληλος μου ειχε πει για 14 ημερολογιακες μερες απο την 1/9.

Και για τη σταθερή και για την κινητή τηλεφωνία, η υλοποίηση της φορητότητας των αριθμών των συνδρομητών θα πρέπει να ολοκληρωθεί το αργότερο σε 10 εργάσιμες μέρες από την υποβολή της αίτησης φορητότητας. Ειδικότερα, για την κινητή τηλεφωνία, δίνεται η δυνατότητα στους συνδρομητές να καθορίσουν διαφορετικό χρονικό διάστημα το οποίο όμως δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 15 εργάσιμες ημέρες."

10 μέρες εργάσιμες είναι το ιδανικό. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν το αίτημα φορητότητας που κάνει η νέα σου εταιρεία, εγκριθεί άμεσα από τη παλιά εταιρεία (εντος 4 ημερών), αν το ραντεβού με τον κούριερ δεν καθυστερήσει για διάφορους λόγους, αν τα υπογεγραμμένα συμβόλαια επιστραφούν εγκαίρως στο τμήμα ενεργοποιήσεων και αν την ημέρα που έχει οριστεί στο σύστημα η ενεργοποίηση σου, τα χαρτια σου είναι οκ γενικότερα. Ειναι πολύ σύνηθες αλλά υπάρχουν και ακραίες περιπτώσεις όπου απορρίπτεται συνεχώς το αίτημα φορητότητας (πχ εγώ ταλαιπωρήθηκα 6 μήνες από τη Vodafone) λόγω λανθασμένων στοιχείων κατόχου.

Επίσης δεν έχει σημασία πότε ενεργοποιείται η σύνδεση σου αλλά ποιον τιμολογιακό κύκλο παίρνει το νούμερο σου από το σύστημα. Δηλαδή παίζει να ενεργοποιηθείς στις 15 του μηνός αλλά ο τιμολογιακός σου κύκλος να είναι στις 25. Η μόνη περίπτωση να ξέρεις εκ των προτέρων τον κύκλο σου είναι στα οικογενειακά προγράμματα που αν δεν κάνω λάθος είναι σταθερά στην αρχή του μήνα.

Edited by hrliakop

η εττ είχε πει ότι θέλει να μειωθεί ο χρονος φορητοτητας από 15 σε 5 ημέρες μέχρι το τέλος του χρόνου νομίζω ότι θα γίνει. Αν και δεν είναι σίγουρο από όσο κατάλαβα.

η εττ είχε πει ότι θέλει να μειωθεί ο χρονος φορητοτητας από 15 σε 5 ημέρες μέχρι το τέλος του χρόνου νομίζω ότι θα γίνει. Αν και δεν είναι σίγουρο από όσο κατάλαβα.

Η ανακοίνωση της ΕΕΤΤ μιλάει για το νέο έτος δηλαδή από 1/1/2011! Και ναι θα ισχύσει απαρέγκλητα!

Η ανακοίνωση της ΕΕΤΤ μιλάει για το νέο έτος δηλαδή από 1/1/2011! Και ναι θα ισχύσει απαρέγκλητα!

ωραία δεν θυμόμουνα ακριβώς πότε για αυτό είπα μάλλον μέχρι τέλους του χρόνου. Οκ σε ευχαριστώ μακάρι διότι είναι τεράστιος ο χρονος των 15 ημερών.

• 3 weeks later...

Έχει αναφερθεί και στο myphone αλλά έχω βρεί και άλλο link.

3 ημέρες η φορητότητα από 1/12/10 (σε λιγότερο από δύο μήνες δηλαδή!)

http://www.isotimia.gr/default.asp?pid=24&ct=6&artid=84547

lalista.gr

Έχει αναφερθεί και στο myphone αλλά έχω βρεί και άλλο link.

3 ημέρες η φορητότητα από 1/12/10 (σε λιγότερο από δύο μήνες δηλαδή!)

http://www.isotimia.gr/default.asp?pid=24&ct=6&artid=84547

Ακριβώς έτσι είναι!

http://www.eett.gr/opencms/export/sites/default/admin/downloads/telec/apofaseis_eett/kanonistikes_apofaseis_eett/AP566-016_2010.pdf

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

• 4 weeks later...

Παιδια ξερετε καθε ποτε μπορεις να κανεις αιτημα φορητοτητας?

Εγω θελω να φυγω απο wind να παω cosmote. Αν δεν μεινω ευχαριστημενος μπορω να αλλαξω τον αλλο μηνα παλι σε wind? Υπαρχει κοστος αν κανεις μεσα σε δυο μηνες δυο αιτηματα φορητοτητας?

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Όχι, δεν υπάρχει κόστος, αλλά θα πρέπει να μείνεις ένα μήνα στην Cosmote. Μετά τον πρώτο μήνα θα μπορέσεις να ξαναγυρίσεις στη Wind.

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Εξαρτάται. Εαν κάνει φορητότητα σε καρτοκινητό , δεν υπάρχει δέσμευση παραμονής.

Όπως κι αν έχει το κόστος είναι μηδενικό από τον Απρίλιο του 2007.

lalista.gr

κόστος υπάρχει παιδιά. το έχουμε ξαναπεί.

μέχρι 6μηνο είναι η επιστροφή του 100% της επιδότησης που έχεις πάρει και μετά μειώνεται σταδιακά μέχρι να μηδενιστεί στο 12μηνο.

αυτο ισχυει ακομα και αν δεν παρεις συσκευη!

μη λεμε πραγματα που δεν ισχυουν και καιμε ανθρωπους!

Αν δεν πάρεις επιδότηση τι ακριβώς θα επιστρέψεις δηλαδή;

Οταν κανεις συμβολαιο εχεις την επιλογη να παρεις κινητο με την επιδοτηση ή εκπτωση αντ'αυτου. Εαν παρεις την εκπτωση επιστρεφεις το ποσο που εχεις χρησιμοποιησει.

Εαν κανεις φορητοτητα για καρτοκινητο προφανως δεν πληρωνεις κατι.

Εαν δεν έχει πάρει τίποτα από τα δύο όμως;;