Jump to content

One Tree Hill (CW - Star)

Lerris
 Κοινοποίηση

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά;  

151 members have voted

1. 1. Ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά;

• Lucas Scott
      34
    • Nathan Scott
      12
    • Brooke Davis
      36
    • Peyton Sawyer
      29
    • Haley James Scott
      14
    • Dan Scott
      8
    • Karen Roe
      4
    • Coach Whitey Durham
      3
    • Deb Scott
      2
    • Rachel Gatina
      9

Recommended Posts

Να πάρει! :mad: Εγώ θα το δω σε μια βδομάδα! :( Εσείς τυχεροί μόλις το δείτε πείτε εντυπώσεις, οk;

Και εγω θα αργησω να το δω..:worry:

:fool:

Μόνο Σαββάτο έχει επεισόδια...

Εμ...:devil:

:cool:

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλό το επεισόδιο της περασμένης Τετάρτης.

Εξελίσσεται η ιστορία, αν και νομίζω, χρειάζεται ένα καινούριο storyline αλα Derek για να ταράξει τα νερά ;)

P.S. Η σειρά ξεκίνησε τη 4η της σεζόν με τη παραγγελία 13 επεισοδιών μονάχα, όμως το CW έχει confirmάρει πως θα έχουμε [σχεδόν] full σεζόν, με 21 επεισόδια. :up:

It's what you do to me..

Για όποιον ενδιαφέρεται, στην Αμερικανική - μάλλον - έκδοση του MAXIM, υπάρχει φωτογράφιση της Hilarie Burton και της Sophia Bush.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Για όποιον ενδιαφέρεται, στην Αμερικανική - μάλλον - έκδοση του MAXIM, υπάρχει φωτογράφιση της Hilarie Burton και της Sophia Bush.

Και της Daneel Haris (Aka Ρέιτσελ!) ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

"To Be or Not to Be a Snarf"?

That's the real question!

Και της Daneel Haris (Aka Ρέιτσελ!) ;)

Oops...

Την ξέχασα... :sorry: :fool:

edit:

Lumens - 1000 ευχαριστώ (-ούμε).

Πάντως η Sophia είνα κούκλα στις φωτογραφίες...

Oops...

Την ξέχασα... :sorry: :fool:

edit:

Lumens - 1000 ευχαριστώ (-ούμε).

Πάντως η Sophia είνα κούκλα στις φωτογραφίες...

Τίποτα! Εγώ πάντως θα προτιμούσα να φορούσαν ακόμη λιγότερα για να κρίνουμε καλύτερα :shifty:

Τίποτα! Εγώ πάντως θα προτιμούσα να φορούσαν ακόμη λιγότερα για να κρίνουμε καλύτερα :shifty:

Θα 'πρεπε, θα 'πρεπε... :wink:

Πάντως παράξενο που η Daneel δεν έχει τη δική της φωτογραφία. Εκτός κι αν δεν είναι μόνο αυτές όλες οι φωτογραφίες του περιοδικού.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με μια ματιά που του έριξα σε ένα περίπτερο, νομίζω πως δεν είχε. Πάντως εάν είδες από το εξώφυλλο, κύριο πρόσωπο της φωτογράφισης είναι η Sophia Bush.. :wink:

Εννοείται.

Η Sophia είναι πιο γνωστή απο τις υπόλοιπες μιας και είχε κι άλλους ρόλους πέρα αυτού της Brooke Davies στο OTH.

Έχει παίξει και σε αρκετές ταινίες και στη πιο πρόσφατη [John tucker must die]

και θα είναι secondary main character στο remake tou Hitcher.

Και όπως και να το κάνουμε είναι η πιο κούκλα στη σειρά [brunettes > alles]

;)

Α να σας δώσω και youtube link που έγινε Punk'd

http://www.youtube.com/watch?v=fl0VK9LaRQ4

It's what you do to me..

Πολύ καλό το βίντεο, ευχαριστούμε! :)

Eπιτέλους παρακολούθησα τα 406 και 407. Το 406 το περίμενα πιο έντονο, λόγω του απίστευτου 405! Ήταν όμως πολύ πιο ήρεμο κ δε μου άρεσε και τόσο. Είχε όμως μερικές σκηνές που ξεχώρισαν κι έγραψαν, όπως αυτήν

που ο αδερφός της Πέιτον την έβαλε να ξεδώσει πάνω στο σάκο του μποξ.

Το 407 από την άλλη ήταν πολύ καλύτερο κ είχε αρκετή ένταση.

Η Ντεμπ με τα χάπια, ο Νέιθαν που έμπλεξε με τοκογλύφο.

Και κάτι που δεν κατάλαβα:

Η Ρέιτσελ, όντως τα έριξε στον καθηγητή για να δει αν είναι πιστός στη Μπρουκ ή το έκανε από ζήλια; Θέλω να πω, στο τέλος έδειξε ότι η Ρέιτσελ το έκανε για να βοηθήσει τη Μπρουκ, αλλά είναι όντως αλήθεια;

Δεν το κατάλαβα αυτό. Όποιος είδε το επεισόδιο και κατάλαβε, ας μου πει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι δε τα έριξε η Ρέιτσελ στον καθηγητή. Το ανάποδο έγινε, όπως είπε και αυτή (και δεν την πίστεψε η Μπρουκ μέχρι που τον είδε με την άλλη).

Είδα και το 4.08. Καλό επεισοδιάκι, προχωράει το πράμα.. Άντε να δούμε τι θα γίνει στον τελικό.

dn xero emena m arese arketa to neo episodio...otan eipe o dan oti 8a paei na milhsei me tous alous tous lalakes goustara poli,leo tora 8a ta spasei ola,alla meta kolose kai xalastika trela...opos eipe kai o lumens ade na doume ti 8a ginei stn teliko...8a stenaxori8o poli gia tn whitey ama xasoune....

Trailer για το 4.09 που θα προβληθεί αύριο βράδυ:

http://www.youtube.com/watch?v=lQQ3fgC-LVk

Τα spoilers λένε ότι

κάποιος θα πεθάνει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά.sorry κιόλας αλλά η σειρά είναι ΑΘΛΙΑ! :p

Παραδέχομαι ότι είναι εθιστική και κολλάς, αλλά τη βλέπω και πραγματικά

ντρέπομαι που τη βλέπω.

Αυτό το ερωτικό τρίγωνο Brooke,Peyton,Lucas το έχω σιχαθεί πια, 4 χρόνια πάει, ας τελειώσει πια. Επίσης, δεν μπορώ να συμπαθήσω ούτε ΕΝΑΝ από τη σειρά.

Αυτή η Peyton δε λέω, ωραία κοπέλα, αλλά έχει ΛΙΩΣΕΙ στο κλάμα ρε παιδιά! :p

Σκηνή παρά σκηνή κλαίει! Όλο κάτι θα θυμηθεί, όλο κάπως θα νιώσει.

Για να μην πω για το γενικό theme της σειράς που με χαλάει. Μιλάμε για 15χρονα ΠΑΙΔΙΑ που παντρεύονται, τα κορίτσια μένουν έγκυες, έχουν σχέσεις με ενήλικες, τα δείχνουν με ζαρτιέρες, ό,τι να' ναι! Η τί να πω για τους γονείς...

Πείτε μου έναν Έλληνα γονιό που θα άφηνε το 15χρονο ή 16χρονο παιδί του να μεγαλώνει μόνο του και αυτός θα ήταν σε "δουλειές". Δηλαδή έλεος!

Η άλλη το παίζει μάνα που νοιάζεται για το παιδί της και κλαίει και φωνάζει και τελικά το παρατάει μόνο του για να πάει στον γκόμενο στην Αυστραλία! Ωραία τα παρουσιάζουν, αλλά τελικά αυτό παραμένει το γεγονός! Αν το καλοσκεφτείς, δεν υπάρχει ούτε ένας νορμάλ χαρακτήρας εκεί μέσα. Το μικρομέγαλο ο Λουκ; Με μονίμως συνοφρυωμένα τα φρύδια που για να χαμογελάσει πρέπει να γίνει κάτι το συνταρακτικό; Ή η Μπρουκ; Εγώ προσωπικά δεν θα θελα τέτοια κόρη. Η Πέιτον και η "τέχνη" της; Και τα καραγκιοζιλίκια που κάνει στο ίντερνετ;

Όπως είπα η σειρά είναι όντως εθιστική, αλλά όλα αυτά παραμένουν να με ενοχλούν και επαναλαμβάνω πως απλά ΔΕΝ μπορώ να συμπαθήσω κανέναν εκεί μέσα. Η Χέιλι μου τη σπάει με την μυξοπαρθενιά της "α δεν μπορώ τα θρίλερ,α δεν πίνω,α ο άλλος έβρισε".Η Πέιτον με το κλάμα της και το "Μαμά,μαμά,μαμά", ο Λουκ με τη μόνιμη έκφραση "τι βρωμάει ρε παιδιά",η μάνα του με το γεγονός πως και καλά σκίζεται για αυτόν αλλά όταν είναι να κοιτάξει την πάρτη της,θα την κοιτάξει και δεν πάνε όλοι στο διάολο.

Και αυτά τα "i love you" έχουν καταντήσει εμετικά πια, είχαμε το 7th heaven και μας έφτανε.

Καταλαβαίνω πως κάποιος θα μπορούσε να παρακολουθεί τη σειρά με ευχαρίστηση αλλα έχω την απορία αν και κανένας άλλος ενοχλείται από όλα αυτά.

Δε νομίζω αν βλέπαμε εδώ κάποιο 15χρονο να έχει ήδη 100 εραστές να το θεωρούσαμε cool ούτε νομίζω ότι είναι συντηρητική αυτή μου η άποψη. Το ίδιο επίσης αν βλέπαμε 2 16χρονα να παντρεύονται ή να έχουν παιδί. Μάλλον τελειωμένους θα τους λέγαμε.

"Λουκ, σ'αγαπάω,σε λατρεύω, αλλά κάτσε μερικούς μήνες μόνος σου, εγώ πάω να βρω τον εραστή μου στην Αυστραλία να γουστάρω. Τί εννοείς ποιος θα σου πλένει, μαγειρεύει,καθαρίζει,φροντίζει!Είσαι 15 κόψε τον λαιμό σου!"

Στον Εαυγγελάτο θα βγαινε αυτή η μάνα! :lol:

:lol: :lol: :lol: Μ' αρέσει που τα παρουσιάζεις με κωμικό τρόπο! Και δε το λέω ειρωνικά, ούτε θα σου ορμίσω επειδή μου αρέσει η σειρά. Είναι η άποψη σου και είναι σεβαστή. Όντως κάποια πράγματα είναι ακραία, αλλά να θυμάσαι ότι μιλάμε για σειρά κι όχι για την πραγματικότητα. Κάθε σειρά έχει και αναληθή γεγονότα και κάποια ακραία, γιατί πολύ απλά αν ήταν εντελώς ρεαλιστική, θα ήταν και βαρετη. Και μένα κάποια πράγματα του σεναρίου μου τη δίνουν κατά καιρούς, αλλά τα προσπερνάω και απολαμβάνω τη σειρά. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όντως σε πολλά έχεις δίκιο, εμένα πάντως αυτό που μου τη σπάει είναι ότι ο ένας μπαίνει μέσα στο σπίτι του άλλου χωρίς να χτυπάει καν την πόρτα του σπιτιού, απλά εμφανίζεται στο δωμάτιό του! Έλεος δηλαδή, και μιλάμε αυτό γίνεται στις ΗΠΑ, που ο καθένας έχει από 30 κλειδαριές...

Επίσης βγήκε το 09, τώρα το κατεβάζω.

Αν ήταν οι σειρές όπως την πραγματικότητα, δεν νομίζω να είχαν καμία επιτυχία...

Το σημερινό επεισόδιο στο Star ήταν το τελευταίο του πρώτου κύκλου;