Jump to content

One Tree Hill (CW - Star)

Lerris
 Κοινοποίηση

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά;  

151 members have voted

1. 1. Ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά;

• Lucas Scott
      34
    • Nathan Scott
      12
    • Brooke Davis
      36
    • Peyton Sawyer
      29
    • Haley James Scott
      14
    • Dan Scott
      8
    • Karen Roe
      4
    • Coach Whitey Durham
      3
    • Deb Scott
      2
    • Rachel Gatina
      9

Recommended Posts

να'ναι καλά το χιλιάρι μου το DSL, ήρθε σε μια ωρίτσα :happy:

Kαι 'γω χιλιάρι έχω, αλλά τώρα κάνουν κάτι αναβαθμίσεις στις γραμμές της περιοχής μου κ θα σέρνεται για λίγες μέρες! :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

"To Be or Not to Be a Snarf"?

That's the real question!

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν το ηξερα οτι βγηκε!

Εβαλα να το κατεβασω και εγω αλλα κατα λαθος διαβασα τα spoilers του Trapped!:angry: :fool:

Εγω εχω 768αρα συνδεση!:O

Edit: Το 403 που ειχα κατεβασει δεν ηταν καλης ποιοτητας!Καπου εχανε τον ηχο.. Ελπιζω το 404 να ειναι καλυτερο!

Edit: Το 403 που ειχα κατεβασει δεν ηταν καλης ποιοτητας!Καπου εχανε τον ηχο.. Ελπιζω το 404 να ειναι καλυτερο!

Kι εμένα το 403 έχανε ήχο. Το κατέβασα και δεύτερη φορά (διαφορετικό αρχείο) και πάλι έχανε. Υποθέτω πως μόνο ένας ανεβάζει τα επεισόδια στο διαδύκτιο κι έπειτα τα διαμοιράζουν κι άλλοι με διαφορετικά ονόματα. :mad:

Εdit: Τώρα καταβαίνει (επιτέλους!) το 404. Hopefully, σε μία ώρα θα το δω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω εχω 768αρα συνδεση!:O

Εντελώς, μα εντελώς :offtopic:, αλλά πόση ώρα σου παίρνει να κατεβάσεις ένα επεισόδιο;

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Kι εμένα το 403 έχανε ήχο. Το κατέβασα και δεύτερη φορά (διαφορετικό αρχείο) και πάλι έχανε. Υποθέτω πως μόνο ένας ανεβάζει τα επεισόδια στο διαδύκτιο κι έπειτα τα διαμοιράζουν κι άλλοι με διαφορετικά ονόματα. :mad:

Εdit: Τώρα καταβαίνει (επιτέλους!) το 404. Hopefully, σε μία ώρα θα το δω.

Εγω το κατεβασα και με torrent στην αρχη και μετα απο το Limewire αλλα τελικα ηταν ιδια!!:(

Εντελώς, μα εντελώς :offtopic:, αλλά πόση ώρα σου παίρνει να κατεβάσεις ένα επεισόδιο;

Χαχα!

Που να δεις με ποσα κατεβαζα μεχρι και πριν 1 μηνα που ειχα την 384αρα!!

Και καλα να κατεβαζα μεσω LimeWire, τα torrent μου βγαζαν τη πιστη!

Λοιπov: 384 -> Max Speed: 40-42kb/s | M.Ο: 35kb/s (LimeWire), Μ.Ο: 15kb/s (Azareus)

786 -> Max Speed: 90kb/s | Μ.Ο: 65kb/s (Limewire), M.O: 25-35kb/s (Azareus)

Βασικά ήταν πληροφοριακή ερώτηση, επειδή αυτές τις μέρες περιμένω την ενεργοποίηση της δικής μου 768 και ήθελα να μάθω πόση ώρα θα θέλω για να πάρω τα δωράκια μου από το "θείο"... :p

Βασικά ήταν πληροφοριακή ερώτηση, επειδή αυτές τις μέρες περιμένω την ενεργοποίηση της δικής μου 768 και ήθελα να μάθω πόση ώρα θα θέλω για να πάρω τα δωράκια μου από το "θείο"... :p

Την πηρες την απαντηση σου?

Λοιπον ειδα το 404 και εχω να πω οτι η 4η Season γινεται καθε επισοδιο και καλυτερη!

Πολυ υποσχομενες εξεληξεις σε ολα τα θεματα!Εχω μεγαλη αγωνια για το επομενο επισοδιο, το οποιο ελπιζω να ακολουθησει αυτη την ανοδικη πορεια!

Μου εκανε μεγαλη εντυπωση η σκηνη που ανεφερε και ο Ανδρεας στο Spoiler που εχει να κανει με τον Derek..

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ??:(

:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

Η Νίκι,η οποία κάνει την εμφάνισή της στο σημερινό επεισόδιο,θα συνεχίσει να συμμετέχει στη σειρά :O ;

Μόλις τώρα έδειξε πως είναι η μητέρα της κόρης του Τζέικ :blink: .Συναρπαστική εξέλιξη...

Η Νίκι,η οποία κάνει την εμφάνισή της στο σημερινό επεισόδιο,θα συνεχίσει να συμμετέχει στη σειρά :O ;

Μόλις τώρα έδειξε πως είναι η μητέρα της κόρης του Τζέικ :blink: .Συναρπαστική εξέλιξη...

Spoilers!!!(Εισαι και παλιος:p )

Η Nicky θα παιζει ως Guest, οπως καταλαβαινεις ναι θα συνεχισει να συμμετεχει στη σειρα για καποια επισοδια!

Υ.Γ.:Δεν ειδα το σημερινο επισοδιο στο σταρ για να ξερω που βρισκεται, απλα απανταω στα λεγομενα σου!:cool:

Την πηρες την απαντηση σου?

Γες άι ντιντ. Θενξ! :)

Spoilers!!!(Εισαι και παλιος:p )

Η Nicky θα παιζει ως Guest, οπως καταλαβαινεις ναι θα συνεχισει να συμμετεχει στη σειρα για καποια επισοδια!

Υ.Γ.:Δεν ειδα το σημερινο επισοδιο στο σταρ για να ξερω που βρισκεται, απλα απανταω στα λεγομενα σου!:cool:

Ήταν το επεισόδιο που εμφανίζεται για πρώτη φορά η Νίκι, που την γνωρίζει ο Λούκας στο μπαρ και που στο ίδιο επεισόδιο ο Νέηθαν λέει στους γονείς του πως θέλει να μείνει μόνος του.

Γες άι ντιντ. Θενξ! :)

Αnytime my do!!(Tο λεω οπως το λεει ο Skills!!:lol:Το do δεν ξερω τι ειναι!:cool: )

Ήταν το επεισόδιο που εμφανίζεται για πρώτη φορά η Νίκι, που την γνωρίζει ο Λούκας στο μπαρ και που στο ίδιο επεισόδιο ο Νέηθαν λέει στους γονείς του πως θέλει να μείνει μόνος του.

Το φανταστηκα οτι θα ηταν αυτο!:)

Πω πω εξελίξεις που'χει η ιστορία..:D

Σίγουρα ο Derek είναι ψυχάκιας [να πληρώσει π***ανα και να φορέσει ξανθιά περούκα και δερμάτινο σακάκι; ΠΩΩΩ μες τη παράνοια ο τύπος. Το πιο πιθανό να είναι αυτός που της αφήνει μηνύματα. :ninja:

Τέλοσπάντων.. η Haeley έγκυος; Didn't see that one coming :X

Eίδα το επεισόδιο εδώ και μέρες, αλλά δεν πρόλαβα να μπω καθόλου στο ίντερνετ για να πω και 'γω τις εντυπώσεις μου! :) Κατ' αρχήν, να πω πως ήταν τέλειο επεισόδιο! Το καλύτερο της 4ης σεζόν μέχρι στιγμής. Καλά, η τελευταία σκηνή όλα τα λεφτά, αλλά και τρομακτική συνάμα! :cry: Μιλάμε τα 'παιξα μόλις

είδα (τον Ντέρεκ) να βγάζει το φανελάκι κ να 'χει τατουάζ την Πέιτον ως dark angel! :X

Aυτό κι αν είναι creepy!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ένα θα σας πω μόνο: Μόλις είδα το τρέιλερ για το 4χ05. Δείτε το και θα πάθετε την πλάκα σας! :X :X :X

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ένα θα σας πω μόνο: Μόλις είδα το τρέιλερ για το 4χ05. Δείτε το και θα πάθετε την πλάκα σας! :X :X :X

Ποτε βγαινει το καινουργιο επισοδιο??

Δεν θα το δω το trailer για να μου μεινει η αγωνια!!:cry:

:cool:

Ποτε βγαινει το καινουργιο επισοδιο??

Δεν θα το δω το trailer για να μου μεινει η αγωνια!!:cry:

:cool:

Εγώ πάλι λέω να το δεις, για να πάθεις την πλάκα σου κ να ανυπομωνείς όσο εγώ για το καινούργιο επεισόδιο! :cry: Δες το και θα καταλάβεις τι εννοώ. :X

Αν πάλι δε το δεις, η έκπληξη σου θα είναι ακόμη μεγαλύτερη, οπότε you choose.

Αυτή την Τετάρτη θα βγει το καινούργιο επεισόδιο, που σημαίνει ότι την Πέμπτη... :shifty: :wink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΠΟΛΥ δυνατό το το 4x05..

Δεν θέλω να βάλω spoilers, αλλα μιλάμε, είναι το πιο δυνατό επεισόδιο μέχρι τώρα.

Μιλαμε η 4η season εχει παρει τρελη ανωδικη πορεια!:cool:

Κατεβαζω και εχω το 405!

Ελπιζω να συνεχισουν ετσι και οχι να τα δωσουν ολα τωρα και στη συνεχεια να εχουμε κατακορυφη πτωση σεναριου!:cool: (Πως τα λεω ετσι ο παιχτης!)

Συμφωνώ για την πορεία της 4ης σεζόν, πάει πάρα πολύ καλά. Σε λίγες ώρες θα δω το 4χ05! Ανυπομωνώ, μη μου βάζετε φωτιές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

To είδα!!! Μία λέξη θα πω: ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ!!!! :up: Πολύ intence επεισόδιο! Kαι με πολλές ανατροπές στο τέλος! :shock: Μακράν το καλύτερο της σεζόν!

[sIGPIC][/sIGPIC]

tromero episodiokala re malakes o

o dyrek ti einai o superman...treis an8ropoi kai aftos monos tou kai tous kanonise...h to oti peftei apo para8ira kai dn pa8enei tpt

epishs endiaferon 8a einai h sxesh

ths brooke me tn neo ka8igiti ths:lol: :lol: :lol:

Την τρίτη σαιζόν δε κατάφερα να τη δω όλη όμως η τέταρτη μπορώ να πω ότι προχωράει καλά!

Βλεπεις την 4η χωρις να εχεις δει ολη τη 3η??:confused:

HILARIE BURTON thea..... den yparxei tetoia gynaika...

Δες την 3η-4η season και ξαναπεστο!Ενα θα πω: Ratchel

:p

Βλεπεις την 4η χωρις να εχεις δει ολη τη 3η??:confused:

Δες την 3η-4η season και ξαναπεστο!Ενα θα πω: Ratchel

:p

Είδα το πρώτο μισό της τρίτης περιόδου, και αυτά που δεν είδα τα διάβασα μετά σε περιλήψεις!