Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6131

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχω κ τα δυο οποτε δεν εχω προβλημα οπως κ να ειναι,απλα θα προτιμουσα αν γινεται χωρις pc suite.

Κοίτα, για να είμαι ειλικρινής εγώ χρησιμοποιώ το nokia pc suite μέσω bluetooth. Όσον αφορά το backup με συνδεσμολογία καλωδίου γίνεται με τον ίδιο τρόπο σαν να κάνεις backup στα αρχεία σου σε ένα usb stick.

ok thanks!!μεσα απο το μενου του τηλ δεν εχει επιλογη να περασεις τα αρχεια του στην καρτα μνημης,ε;

Ουσιαστικά πας στο αρχείο που θες να μετακινήσεις (π.χ. ένα ringtone) και κάνεις τα εξής βήματα:

Επιλογές / Μετακίνηση / και επιλέγεις τη κάρτα (π.χ. ως MicroSD εμφανίζεται στο δικό μου)

(σ.σ: το κινητό δεν το έχω μπροστά μου, γιατί όπως έχω γράψει και παραπάνω το έχω δώσει για service.

Πάντως αυτή είναι η διαδρομή που πρέπει ν' ακολουθήσεις)

ευχαριστω,βασικα θελω να του κανω μια αναβαθμιση κ φοβαμαι μην χαθει τιποτα,καπου πιο πανω διαβασα οτι δεν χανεται.ειναι σιγουρο αυτο;:worry:

Το έχω ψάξει παντού και δεν μπορώ να το ανακαλύψω....

Θέλω να αλλάξω το νούμερο ταχείας πρόσβασης του αυτόματου τηλεφωνητή που αντιστοιχεί στο πλήκτρο 1...Υπάρχει κάποιος τρόπος;;;:confused:

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Το έχω ψάξει παντού και δεν μπορώ να το ανακαλύψω....

Θέλω να αλλάξω το νούμερο ταχείας πρόσβασης του αυτόματου τηλεφωνητή που αντιστοιχεί στο πλήκτρο 1...Υπάρχει κάποιος τρόπος;;;:confused:

Για να καλέσετε τον αυτόματο τηλεφωνητή ομιλίας, πατήστε Μενού > Μηνύματα > Μηνύματα ομιλίας >

Ακρόαση μηνυμ. ομιλίας. Για να πληκτρολογήσετε, να αναζητήσετε ή να επεξεργαστείτε τον αριθμό του

αυτόματου τηλεφωνητή σας, επιλέξτε Αριθμ. αυτ. τηλ. ομιλίας.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Για να καλέσετε τον αυτόματο τηλεφωνητή ομιλίας, πατήστε Μενού > Μηνύματα > Μηνύματα ομιλίας >

Ακρόαση μηνυμ. ομιλίας. Για να πληκτρολογήσετε, να αναζητήσετε ή να επεξεργαστείτε τον αριθμό του

αυτόματου τηλεφωνητή σας, επιλέξτε Αριθμ. αυτ. τηλ. ομιλίας.

Σε ευχαριστώ...:) Ήμουν σίγουρος ότι θα πέρναγε μπροστά από τα μάτια μου και δεν θα το έβλεπα....:geek:

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Γεια σε όλους τους φίλους.

Για ποιο λόγο στα sms που μου έρχονται,υπάρχει λάθος ώρα αποστολής?

Μήπως είναι λάθος της κυψέλης?

Εγώ πάντως έχω τη σωστή ώρα στο κινητό μου,αλλά τα sms αναφέρουν ώρα περίπου...3 ολόκληρες ώρες νωρίτερα..!

Εγώ πάντως έχω τη σωστή ώρα στο κινητό μου,αλλά τα sms αναφέρουν ώρα περίπου...3 ολόκληρες ώρες νωρίτερα..!

Λαθος της κυψελης δεν ειναι .

εχεις βαλει την σωστη ρυθμιση στην ωρα

gmt+3 ?

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Λαθος της κυψελης δεν ειναι .

εχεις βαλει την σωστη ρυθμιση στην ωρα

gmt+3 ?

gmt +2 δεν ειναι η σωστη ρυθμιση?

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

gmt +2 δεν ειναι η σωστη ρυθμιση?

αν δεν κανω λαθος για θερινη ωρα gmt+3

iPhone 5S Space Grey

μήπως έχεις WIND? αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο θέμα στα sms.. μάλλον λάθος του SMSC είναι

:: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..::

:: SY1EBE ::

paidia problem!dystyxws symfwna me thn nokia to kinhto mou exei travhksei ygrasia kai den ftiaxnetai...den exei vraxei pote alla einai poly pithano se kamia paralia na epese kamia stagona...einai entos eggyhshs alla den to kalyptei lene...afto pou parousiazei einai oti den doulevei o fwtismos enw to kinhto doulevei kanonika...mporw na kanw kati allo h na to parw apofash?

paidia problem!dystyxws symfwna me thn nokia to kinhto mou exei travhksei ygrasia kai den ftiaxnetai...den exei vraxei pote alla einai poly pithano se kamia paralia na epese kamia stagona...einai entos eggyhshs alla den to kalyptei lene...afto pou parousiazei einai oti den doulevei o fwtismos enw to kinhto doulevei kanonika...mporw na kanw kati allo h na to parw apofash?

Δηλαδή εμένα που δεν ανοιγοκλείνει το πορτάκι σίγουρα δεν θα το καλύπτουν ε; ωραία εγγύηση εχει η NOKIA..

Αλήθεια η εγγύηση ειναι 1 ή 2 χρόνια στο 6131;

Αλήθεια η εγγύηση ειναι 1 ή 2 χρόνια στο 6131;

2 ...:)

iPhone 5S Space Grey

να αλλα δεν σε καλυπτει σχεδον απο τιποτα!εμενα πχ δεν ειχε βραχει το κινητο και μου ειπαν μη επισκευασιμο γιατι εχει παρει υγρασια

Παιδια υπαρχει προγραμμα για τον υπολογιστη που να συνδεω το 6131 μου μεσω bleutooth και να στελνω μυνηματα....?

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

To Nokia Pc suite

Thanks !!!!!!!

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματακια.

Διαβασα το forum για το 6131 και επειδη θελω να το αγορασω η ερωτηση ειναι : αν ειναι Vodafone live μπορω να το κανω debranding μονος μου ?

Υπαρχει καποιο site που να λεει αν γινεται και πως γινεται?

Κι η δευτερη ερωτηση ειναι : υπαρχει site NOKIA που να ειναι καθαρα για ΝΟΚΙΑ οπως ειναι το motox για την motorola?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Παιδιά επειδή καίγομαι μπορείτε να μου πείτε τι ισχύει με την εγγύηση. Αντικατέστησα κάτι ακουστικά κ μου λέει ότι ισχύει μόνο από την ημερομηνία αγοράς... Έχει δίκιο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

My wii number 4822 3681 2073 0582

Παιδιά επειδή καίγομαι μπορείτε να μου πείτε τι ισχύει με την εγγύηση. Αντικατέστησα κάτι ακουστικά κ μου λέει ότι ισχύει μόνο από την ημερομηνία αγοράς... Έχει δίκιο;

Για ποια αγορά μιλάς? Του τηλεφώνου ή των ακουστικών. Πόσταρε πιο συγκεκριμένα τη περίπτωσή σου.