lefkaditis Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Η μπαταρία του τι χωρητικότητα εχει και πόσο αντέχει? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Η μπαταρία του τι χωρητικότητα εχει και πόσο αντέχει? από κατάστημα ΤΙΜ μου είπαν ότι το κινητό αντέχει 2 ημέρες με αρκετή χρήση σε δίκτυο 2ης γενιάς.Το LG U8210 κρατάει περίπου το ίδιο σε αναμονή με μπαταρία 1400mAh.Σκέπτομαι πάντως να το τσιμπήσω στο Φεβρουάριο με την επιδότηση που έχω...Λογικά θα έχει πέσει και η τιμή του,αν και δεν είναι και πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει...;) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 από κατάστημα ΤΙΜ μου είπαν ότι το κινητό αντέχει 2 ημέρες με αρκετή χρήση σε δίκτυο 2ης γενιάς.Το LG U8210 κρατάει περίπου το ίδιο σε αναμονή με μπαταρία 1400mAh.Σκέπτομαι πάντως να το τσιμπήσω στο Φεβρουάριο με την επιδότηση που έχω...Λογικά θα έχει πέσει και η τιμή του,αν και δεν είναι και πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει...;) Εμένα μου αρέσει σε κόκκινο κυκλοφορεί όμως?Σε κατάστημα της τιμ στην Γλυφάδα μου είπαν πως οχι ξέρει κανείς? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Πήρε κανείς την i-mode έκδοση; Μονάχα ο Γερμανός της έχει; Πρώτες εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Πήρε κανείς την i-mode έκδοση; Μονάχα ο Γερμανός της έχει; Πρώτες εντυπώσεις; + καταστήματα Cosmote + OTE. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 ξέρει κανείς τι διαφορές έχει η i-mode έκδοση; Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopa_more Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 ξερει κανεις πως μπορουμε και αν να βγαλουμε φωτο απο την εσωτερικη καμερα του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Παιδιά καλησπέρα, έχω αγοράσει το Κ610im εδώ και μια εβδομάδα και αντιμετωπίζω πρόβλημα όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω εφαρμογές και παιχνίδια που έχω κατεβάσει από διάφορα sites. Τα αρχεία είναι με κατάληξη .jar και αφορούν το απλό τηλέφωνο Κ610. Έχω προσπαθήσει με τους εξής τρόπους: 1) με Bluetooth από άλλη συσκευή και ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για εικόνες, mp3 κ.α στα αρχεία .jar εμφανίζει το μήνυμα "Αποτυχία λήψης" 2) με το καλώδιο USB καθώς κάνω μετακίνηση του αρχείου πάνω στη μνήμη τηλεφώνου σταματάει η διαδικασία εγκατάστασης με σχετικό μήνυμα λάθους 3) Το στέλνω με e-mail για να το κατεβάσω από εκεί αλλά ο server το διαγράφει. Έχω μιλήσει με την Ericsson και με την Cosmote αλλά ο ένας ρίχνει ο μπαλάκι στον άλλον. Μήπως είναι θέμα πολιτικής i-mode για να σε αναγκάσουν να αγοράσεις τις εφαρμογές από σχετικά sites (δεν ξέρω αν υπάρχουν και τέτοια); Μήπως έχει να κάνει με το ότι τo απλό K610 υποστηρίζει τις JAVA εφαρμογές ενώ το Κ610im υποστηρίζει Doja; Έχει παράσει κανείς εφαρμογές σε K610im; Παρακαλώ για την βοηθειά σας. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 ξερει κανεις πως μπορουμε και αν να βγαλουμε φωτο απο την εσωτερικη καμερα του κινητου? Στα SE όσον αφορά την εσωτερική κάμερα υπάρχει ΜΟΝΟ η επιλογή για λήψη φωτογραφίας όταν και εφόσον είναι ενεργή μια video-κλήση.:mad: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Παιδιά καλησπέρα, έχω αγοράσει το Κ610im εδώ και μια εβδομάδα και αντιμετωπίζω πρόβλημα όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω εφαρμογές και παιχνίδια που έχω κατεβάσει από διάφορα sites. Τα αρχεία είναι με κατάληξη .jar και αφορούν το απλό τηλέφωνο Κ610. Έχω προσπαθήσει με τους εξής τρόπους: 1) με Bluetooth από άλλη συσκευή και ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για εικόνες, mp3 κ.α στα αρχεία .jar εμφανίζει το μήνυμα "Αποτυχία λήψης" 2) με το καλώδιο USB καθώς κάνω μετακίνηση του αρχείου πάνω στη μνήμη τηλεφώνου σταματάει η διαδικασία εγκατάστασης με σχετικό μήνυμα λάθους 3) Το στέλνω με e-mail για να το κατεβάσω από εκεί αλλά ο server το διαγράφει. Έχω μιλήσει με την Ericsson και με την Cosmote αλλά ο ένας ρίχνει ο μπαλάκι στον άλλον. Μήπως είναι θέμα πολιτικής i-mode για να σε αναγκάσουν να αγοράσεις τις εφαρμογές από σχετικά sites (δεν ξέρω αν υπάρχουν και τέτοια); Μήπως έχει να κάνει με το ότι τo απλό K610 υποστηρίζει τις JAVA εφαρμογές ενώ το Κ610im υποστηρίζει Doja; Έχει παράσει κανείς εφαρμογές σε K610im; Παρακαλώ για την βοηθειά σας. Είναι καθαρά θέμα Cosmote και του λογισμικού τους. Το απλό K610 δεν έχει τέτοια προβλήματα. Γενικώς καλό είναι να αποφεύγουμε τέτοιες συσκευές και να προτιμάμε τις εκδόσεις με το μαμά λογισμικό της εκάστοτε κατασκευάστριας εταιρίας. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Απλά είναι κλειδωμένα! Μπορείς να περάσεις και να τρέξεις εφαρμογές μόνον αν τις έχεις κατεβάσει μέσω i-mode. Και φυσικά να χρεωθείς! :mad: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Sony Ericsson K620i Ο αντικαταστάτης του Κ610 με κάμερα 3.2 εκατομμύρια εικονοστοιχεία και 100 MB εσωτερική μνήμη. There emerged some info on a new model by the Swedish-Japanese concern – Sony Ericsson K620, which is an update of the recently available 3G-candy bar phone K610. As we see it on the picture, its design doesn’t differ from the predecessor. However some technical specs got different – a 3.2-megapixel camera and 100 MB of internal memory. There is no more info so far. http://www.mobile-review.com/uploads/SEK620i.jpg Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panozR Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Συμφωνώ μαζί σου και γι'αυτό έκανα unbranding στο κινητό. Παρόλα αυτά το SEUS μου λέει ότι διαθέτω την τελευταία έκδοση :wacko: Θα επικοινωνήσω με το server που έκανα to debrand για να μάθω κάποιο νέο...:mad: Μήπως γνωρίζετε πως μπορούμε να κάνουμε unbranding στο συγκεκριμένο μοντέλο? Μπορεί να γίνει σε κάποιο εξουσιοδοτημένο service της SE ή ακόμα καλύτερα και "χειροποίητα"...? Παράθεση panozR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Μήπως γνωρίζετε πως μπορούμε να κάνουμε unbranding στο συγκεκριμένο μοντέλο? Μπορεί να γίνει σε κάποιο εξουσιοδοτημένο service της SE ή ακόμα καλύτερα και "χειροποίητα"...? Δεν μπορείς να κάνεις unbrand μια συσκευή σε εξουσιοδοτημένο service SE, γιατί απλά αυτό είναι "παράνομο" με βάση τη σύμβαση που έχει υπαγράψει η SE με την εκάστοτε εταιρία.Από την άλλη υπάρχουν διάφορα site στο internet, ακόμα και καταστήματα που αναλαμβάνουν να σου αλλάξουν το firmware σε unbrand. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Μήπως γνωρίζετε πως μπορούμε να κάνουμε unbranding στο συγκεκριμένο μοντέλο? Μπορεί να γίνει σε κάποιο εξουσιοδοτημένο service της SE ή ακόμα καλύτερα και "χειροποίητα"...? χρησιμοποιεις τους servers των davinciteam - total multiserver - wotanserver Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 O αντικαταστάτης του Κ610 επιβάλλεται να ενσωματώνει και βελτιωμένη οθόνη. Η ανάλυση των 176x220 εικονοστοιχείων είναι πλήρως ξεπερασμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 O αντικαταστάτης του Κ610 επιβάλλεται να ενσωματώνει και βελτιωμένη οθόνη. Η ανάλυση των 176x220 εικονοστοιχείων είναι πλήρως ξεπερασμένη. και fm radio... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthymios Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Καλησπέρα σε όλους. Χθες έκανα αναβάθμηση με το Update Service που κατέβασα από το site της SE. Έγινε πολύ πιο γρήγορο απ'ότι ήταν πριν. Μου άλλαξε λίγο το menu πχ το musicDJ και το Video player μου τα μετέφερε στην 'ψυχαγωγία', τα εικονίδια κ.α. Αυτό το R1ED001 από που το βλέπετε εσείς ότι έχει εγκατασταθεί στο κιν σας? Πως μπορώ να δω κι εγώ πιο λογισμικό εγκατέστησα? Προφανός είναι το τελευταίο μιας κι έγινε μόλις χθες το βράδυ, αλλά το πρόγραμμα της ericsson δεν μου έδωσε και το δικαίωμα της επιλογής. Αυτό όμως που με ανησύχησε περισσότερο είναι ότι στο κύριο menu στην πάνω σειρά μεσαία στήλη μου λέει πια Vodafone live! και όχι όπως παλιά κάτι που δε το θυμάμαι δυστυχώς τώρα :O . Εγώ έκανα καθαρά την αναβάθμιση μόνος μου για κάτι καλύτερο και όχι για να γυρίσει το 610 μου σε Voda κιν. Αυτό έχει συμβεί και σε εσάς? Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα άλλα μήπως μου έχει κλειδώσει το bluetooth μου και δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεία? Μέχρι πρίν δεν αντιμετώπιζα κανένα πρόβλημα. Κάποιες ερωτήσεις τώρα για τους πιο "ψαγμένους" :ninja: 1.Άμα βάλω m2 1G η ταχύτητα του θα είναι εξίσου ικανοποιητική? 2.Ξερει κανείς που μπορώ να βρω custom προσόψεις στο internet για to k610? 3.Free Software για το κιν μας (πχ χαρτες, κτλ) κανένα link? :happy: ευχαριστώ :) Παράθεση Να είστε πάντοτε ικανοί να νιώσετε όσο πιο βαθιά γίνεται οποιαδήποτε αδικία που διαπράττεται κατά του οποιουδήποτε σ'οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Είναι η πιο όμορφη αρετή ενός επαναστάτη Ερνέστο Γκεβάρα:this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandos Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 αυτό το μεταλλικό look του είναι καταπληκτικό! ειδικά για κάποιον που ακόμα νοσταλγεί το sl45 (που μου χάλασε πριν 360 περίπου μέρες) φυσικά οι δευτερη κάμερα μου είναι άχρηστη! θα πρωτιμούσα ένα ράδιο και κανα flash (όλοι έχουν... εγώ γιατί όχι :p) αλλά είναι πολύ όμορφο και του δίνω και extra credit που έχει buttons και όχι joystick! (έπεξε ρόλο αυτό στην αγορά του!) λέτε επιτέλους να βρήκα κάτι να με κρατήσει όσο το sl45i ? το mpx220 δεν τα κατάφερε :( τώρα το φορτίζω να του κάνω update, γιατί η αλήθεια είναι ότι το θέλω λιγάκι πιο γρήγορο αυτό περι voda-live με ανυσηχεί λίγο... Παράθεση if you believe in God, it's because of the Devil... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandos Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 μόλις έκανα την αναβάθμηση είναι πιο γρήγορα τα menu (oh yeah!) και δεν είδα τπτ voda μέσα! Παράθεση if you believe in God, it's because of the Devil... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Taffkapa Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Γεια σας παιδιά. Ποια η γνώμη σας.. το K610 το είδα σήμερα και εμφανισιακά μου άρεσε πολύ. Τώρα έχω το k750 από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εχει κάτι το τόσο διαφορετικό επάνω του που να αξίζει να το αλλάξω ή να παραμείνω στο ίδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 μόνο για το 3G άμα το κάνεις... εγώ πάντως δεν θα άλλαζα το Κ750 με Κ610, δεν έχουν καμία τρελή διαφορά. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Γεια σας παιδιά. Ποια η γνώμη σας.. το K610 το είδα σήμερα και εμφανισιακά μου άρεσε πολύ. Τώρα έχω το k750 από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εχει κάτι το τόσο διαφορετικό επάνω του που να αξίζει να το αλλάξω ή να παραμείνω στο ίδιο? Έχω χρησιμοποιήσει κατά διαστήματα και τα 2 και θα συμφωνήσω με τον Αντώνη. Θα προσθέσω μόνο ότι το K610i δεν έχει ραδιόφωνο. Έχει βεβαια κάποιες extra λειτουργίες (δεν τις θυμάμαι απ έξω) αλλα εάν δεν σου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα (το K750i) τότε δεν θα σου πρότεινα την αλλαγή (γνώμη μου πάντα) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Taffkapa Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Οκ ευχαριστώ, νομίζω βοηθήσατε αρκετά στο να σχηματίσω μια άποψη. Δεν θα το αλλάξω.Ειμαι αρκετα ευχαριστημένος απο το Κ750 και δεν με ενδιαφέρει τουλαχιστον ακόμη η video κληση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Καλησπέρα παιδιά & χρόνια πολλά! Δυό ερωτησούλες και απο μένα... 1. Ξέρει κανείς που πρέπει να πάω στο μενού για να απενεργοποιήσω το 3G ώστε να κρατάει περισσότερο η μπαταρία; 2. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσουμε την φόρτιση απο USB; Μια που δεν απάντησε κανείς, έβγαλα και εγώ τα ματάκια μου ψάχνοντας και σας παραθέτω τα αποτελέσματα (μια που μπορεί και άλλοι χρήστες να έχουν τις ίδιες απορίες) 1. Εργαλεια->Πινακας Ελεγχου->Συνδεσεις->Κινητα Δικτυα->Περισσοτερα->Δικτυα GSM/3G -> μονο GSM 2. To disable/enable charging via USB cable: W800/W710/K790/K800/Z610/Z710 series: It is not possible to disable charging via USB cable. K610/K750/V630 series: To turn off the USB charging, please follow the instructions below: 1. Go to the "Service Menu" using the code: > * < < * < * where "<" is navigation key left and ">" is navigation key right. 2. Scroll to [sERVICE SETTINGS] and press "Select". 3. If the display shows: "CHARGING OFF", the USB charging has been disabled already, to change it press "Select". 4. If the display shows: "CHARGING ON", the USB charging has been enabled, to change it press "Select". Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts