Jump to content

efthymios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    47
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

efthymios's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έστειλα mail στη Samsung GR για το πότε θα το έχουμε στην Ελληνική αγορά και η απάντηση που πήρα ήταν: QUOTE "Θα θέλαμε επίσης να σας ευχαριστήσουμε θερμά και για το ενδιαφέρον που δείχνετε για τα προϊόντα μας, αλλά δυστυχώς για οποιαδήποτέ πληροφορία κυκλοφορίας νέου μοντέλου, θα πρέπει να ενημερωθείτε από τα αντίστοιχα δελτία τύπου." UNQUOTE ..με λίγα λόγια αναμένουμε To ΗΤC MAGIC που είναι σχεδόν ίδια, είναι παιχνιδάκι μπροστά στο Samsung. To Samsung i7500 είναι ίσως ένα από τα καλύτερα smartphone στην αγορά αυτή τη στιγμή. Αξίζει να το περιμένουμε.
  2. Στη Χώρα της Νάξου έχει ελεύθερο internet για όλους! Ακόμα και με το πλοίο να τύχει να περνάτε για άλλους προορισμούς, turn on το WiFi της συσκευή σας και κάντε αναζήτηση. Τα λίγα αυτά λεπτά που θα κάτσει το πλοίο στο λιμάνι είναι αρκετά να στείλετε και να λάβετε τα mails, να σερφάρετε στο internet και γενικά ότι σας αρέσει. Πόσο μάλλον αν οι διακοπές σας του χρόνου τώρα πια γίνει στο νησί της Νάξου. Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας στη παραλία της χώρας και ταυτόχρονα να λαμβάνετε τα mail σας. Φιλική συμβουλή. Αν πάτε διακοπές πετάχτε το κινητό σας και πάρτε μαζί σας όσο πιο παλιά συσκευή έχετε. Οι διακοπές πρέπει να είναι διακοπές.-
  3. Μάλλον δεν κατάφερα :whistle: να "κατεβάζω" όπως θα 'θελα :whistle: μάλλον θα 'λεγα άθελα :whistle: με πλήγωσα. :whistle: ... Αγαπητέ Ζακ Στεφάνου Το θέμα της μεγάλης χρέωσης μετά από υπέρβαση των 5GB όπως έχω προαναφέρει είναι γεγονός. Κάνε ένα αίτημα αμφισβήτησης σε κατάστημα Vodafone και είναι πολύ πιθανό να σου αφαιρέσουν ένα μέρος από το λογαριασμό. Επίσης κάνε μια κλήση στο 13830 και ζητησέ τους την επομενη φορά που θα παρατηρηθεί αφύσικα υπερβολικός λογαριασμός πέρα του παγίου να γίνεται αυτόματα φραγή της sim. (για το τελευταίο μπορούν να κατεβάσουν τα όρια της αυτόματης φραγής φτάνει να μιλήσεις με το κατάλληλο πρόσωπο)
  4. η mobile connect σου δινει ένα προγραμμα μαζι δωρεαν το οποιο σε ενημερωνει για τον ογκο (εισερχομενο-εξερχομενο) που εχεις καταναλωσει. εγώ το ελεγχω αρκετα συχνα με αποτέλεσμα να μην έχω αντιμετωπίει ποτέ προβλημα. εχεις λοιπον ενα εργαλειο ώστε την επομενη φορα να σταματας τη χρηση νωριτερα. 1GB περιππου υπερβαση δεν είναι... "σερφάρισα μερικές ώρες παραπάνω από το επιτρεπτό". Μη τα ισοπεδώνουμε και τελείως. ΥΓ το ότι η "χρεωση υπερβασης" ειναι αρκετα τσουκτερη είναι γεγονός ΥΓ2 το Wind nonstop εχει stop στα 20GB με την αιτιολογία "κακόβουλη χρήση". noone ψάξε το καλύτερα και θα το δεις κι εσύ.
  5. Ήμουν ΣΕΑ/Μ στο ΠΝ (Σημαιοφόρος Έφεδρος Αξιωματικός Μάχιμος ή αλλιώς Σε Εχουν Ανάγκη Μ@λ@κ@) εγώ προσωπικά παρουσιάστηκα ξυρισμένος, όμως όταν μπήκα και είδα αρκετούς με μουσια συνειδητοποίησα τι βλακεία έκανα. έπρεπε λοιπόν να βρω ένα τρόπο πριν μας τραβήξουν φωτο για ταυτότητα :dash: να αφήσω γένια. βγήκα ελεύθερος ξυρισματος (μη με ρωτήσεις πως) και έτσι απαλλάχθηκα από το συχνό καθημερινό ξυρισμα. Απλά και προσοχή εδώ, όταν λέμε γένια σημαίνει καλοπισμένο μούσι ξυρισμένο στην περιοχή του λαιμού καθώς επίσης και ξυρισμένο κάτω από τα ζηγωματικά. Βέβαια όσο θα παλιώνεις τόσο και θα ξεχνάς να ξυρίζεις τις συγκεκριμένες περιοχές συχνά. Καλή θητεία και να μη ξεχνάς ότι ο στρατός είναι ένα θέατρο. παίξε το ρόλο σου όσο πιο αθόρυβα γίνεται και μακρύα από τους μόνιμους (Αξ/κους, Υπ/κους και φυσικά ΕΠΟΠ). ΥΓ οι ΣΕΑ που θα δεις μέσα εκεί να θυμάσαι ότι είναι στρατεύσιμοι ΣΑΝ κι ΕΣΕΝΑ. Είναι δύο κατηγοριών. Γιατροί ή Ανθ/χοι του εμπορικού ναυτικού. Αν χρειαστεί θα σε βοηθήσουν γιατί πολύ απλά είναι σαν κι εσένα. Ναύτες με χρυσά κουμπιά.
  6. Φίλε μου Agosoft στο Youtube δείχνει κάποιον στο Ισραήλ να κάνει επίδειξη στο s730 και να πιάνει 6! δορυφόρους gps. Δεν ανέφερε τίποτα για patch όμως υποθετω ότι θα βγει στο μέλλον (βλ HTC P3600). Πιθανολογώ χωρίς όμως να βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ότι ήταν fake το videάκι. Θέλω εδώ να πω ότι η τηλεφωνική εξυπηρέτηση της HTC είναι άψογη. Ξέρω ότι τα παιδιά εκεί σίγουρα θα διαβάζουν το forum αυτό και θα ήθελα να τους πω ένα μεγάλο bravo και ευχαριστώ :)
  7. 1. To slide δουλεύει άψογα. "κουμπώνει" και δεν δειχνει να ανοιγει εύκολα 2. Σύνταξη sms μπορεις να κάνεις από το αλφαριθμητικο πληκτρολογιο 3. Εδω μας τα χαλάει. Πχ αν πατήσεις το 5 θα σου εμφανίσει όλες τις επαφες όπου το όνομα ή το επωνυμο αρχίζει από Κ,Λ,Μ... μαζι. Αν θες πχ να σου εμφανίζει πιο γρηγορα την επαφή με όνομα Μάνος τότε πρέπει να πατήσεις 5>2>6 και μαζί με το Μάνο θα δεις τη Μανα τον Μανάβη και φυσικά τον Μαντούβαλο. 4. Μετρια μπαταρια αλλα ειναι ακομα στην εκπαιδευση. Μια μερα διαρκεια με αρκετη χρήση και wifi περι τις 3-4 ώρες ημερησίως (σε συνδεση με wifi η μπαταρια πέφτει σχετικά γρήγορα όχι όμως ανορθόδοξα γρήγορα) 5. Ακουστικά στερεοφωνικά (δε τα έχω βγάλει ακομα από ζελατίνα), καλώδιο mini USB-USB, καταπληκτικa manuals GR-EN και CD. 6. Δυνατό καθαρό ηχείο 7. Δεν το έχω ψάξει αλλά έχει καλή ηχογράφηση ομιλίας (δημοσιογραφική) 8. Στο αρχικό menu μπορείς να βάλεις μέχρι και 8 επαφές συχνής χρήσης που στις εμφανίζει με φωτογραφία (προερετικά) σε 4χ2 τετραγωνίδια. Αγόρασε το!
  8. μην κάνεις το λάθος και μπεις σε μη Vlive! περιβάλον διότι αν έχεις καρτοκινητό θα σου ρουφίξει την κάρτα, αν έχεις σύνδεση θα κλαίς στον πρώτο λογαριασμό. Η υπηρεσία Vodafone mobile email (σε σύνδεση), κοστίζει 10ευρώ και σου δίνει 20ΜΒ. Αν θες email και τέτοια βάλε πρώτα την υπηρεσία αυτή. Όσο αναφορά άμα η συγκεκριμένη συσκευή μπορεί να "σηκώσει" αυτές τις λειτουργείες σωστά δεν ξέρω.
  9. Το κ770 το έχω ήδη αγοράσει από κατάστημα vodafone την περασμένη εβδομαδα. Θα σου πρότεινα να πας να το δεις από κοντά live. Είναι κάτι πραγματικά καλό, στα "κυβικά" που από ότι κατάλαβα εσύ θες.
  10. Υποθέτω εννοείς Κ800 με 80ε Κ810 με 130ε Κ850 με 300ε αν είναι έτσι μακράν το Κ800. Το Κ800 είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιο κινητό με το Κ810. Θα δώσεις παραπάνω χρήματα για να έχεις "στρογγυλά" κουμπάκια. Για ρίξε και μια ματιά στο Κ770 που έχει μετρητοίς περίππου 280ευρώ με 3,2 και ΧΩΡΙΣ joystick :cool:
  11. :w00t: οχι το κ810!!!!! πάρε το κ800 με 252ευρω από voda Κ800=Κ810 252<300+ Σε λίγες μέρες θα ρίξει η voda το w810 στα 140 ευρώ! όπως και το κ750 που το εχει κάτω από 140ε για να αδειάσει αποθήκες έτσι και το w810 που είναι μακράν κορυφαίο θα ρίξει την τιμή. Κάνε λίγο υπομονή
  12. Μόλις αγόρασα το Κ770! :D Το Κ610 που είχα πριν, σήμερα το πρωί πέθανε :cry: με αποτέλεσμα να πάω στη Vodafone για να πάρω τον αντικαταστάτη του. Μολις το είχανε παραλάβει. Δεν διαφέρει και πολύ λειτουργικά από το Κ610. Απλά έχει καλύτερη φωτογραφική και ράδιο. Από εμφάνιση αδιάφορο, με μια μικρή μόνο καινοτομία το μακρόστενο καπάκι της φώτο. Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι το παρακάτω που θα σας αναφέρω. Το πήρα όπως σας είπα το πρωί και επιτόπου βάζω την κάρτα sim μέσα στο κατάστημα της Vodafone για να το δούμε μαζί με τον πωλητή. Έπειτα από τρία όλοκληρα :blink: λεπτά χρήσης μου βγάζει sim error! To κλείνουμε, βγάζουμε την μπαταρία, βγάζω ξαναβάζω τη sim, restart, όλα οκ και μετά πάλι από 3 λεπτά πάλι sim error :what: . To παίρνει ο υπάλληλος στα χέρια του, με το κουτί του. DOA μου λέει. Τι DOA του απαντάω :blink: . Dead On Arrival μου λέει, και πάει και μου φέρνει ένα καινούριο κουτί από μέσα. Για να μην πολυλογώ το δοκιμάσαμε και αυτό και μέχρι τώρα 6 ώρες μετά όλα πάνε καλά. Συμπέρασμα; Ποτέ ξανά κινητό "πρώτης φουρνιάς". Περισσότερα αύριο.
  13. Το ΚΕ970 μόλις χθες έγινε διαθέσημο και στα καταστήματα της Vodafone. Πήγα να αγοράσω το Κ810i αλλά μόλις το είδα έπαθα. Φυσικά το αγόρασα. Τα LG είναι γνωστό ότι είναι μακράν τα καλύτερα σε ευκρεινια και γενικά σε απόδοση οθόνης. Δε διαφωνώ ότι ίσως χωλένουν σε λειτουργικότητα όμως είναι πανέμορφα τα άτιμα. Δεν ξέρω αν του έκανα κακό, αλλά προτιμησα να το χρησιμοποιήσω και να του αδειάσω την μπαταρία πριν του κάνω την πρώτη πλήρη φόρτιση. Σας πληροφορώ ότι από χθες το μεσημέρι το έλιωσα κυριολεκτικά και πριν από λίγο μου έσβυσε. Τώρα θα το αφήσω να κάνει μια καλή φόρτιση και από αύριο θα πιάσει και επίσημα εργασία. Πρώτες εντυπώσεις αρκετα καλές. Εξωτερικά παίρνει άριστα. Λειτουργικά όχι και τόσο καλά, όμως πρέπει να τονίσω ότι αγοράζοντας ένα LG αγοράζεις την ποιότητα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ΔΕΝ είναι made in china όπως για παράδειγμα το Κ810i. Είναι βαρύ χωρίς να είναι ενοχλητικό και αυτό μου αρέσει. Σε έναν αστυνομικό της σήμανσης θα ήταν το καλύτερο εύρημα για να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα, αφού τα αφήνεις πάνω του για πλάκα. Αυτά
  14. Καλησπέρα σε όλους. Χθες έκανα αναβάθμηση με το Update Service που κατέβασα από το site της SE. Έγινε πολύ πιο γρήγορο απ'ότι ήταν πριν. Μου άλλαξε λίγο το menu πχ το musicDJ και το Video player μου τα μετέφερε στην 'ψυχαγωγία', τα εικονίδια κ.α. Αυτό το R1ED001 από που το βλέπετε εσείς ότι έχει εγκατασταθεί στο κιν σας? Πως μπορώ να δω κι εγώ πιο λογισμικό εγκατέστησα? Προφανός είναι το τελευταίο μιας κι έγινε μόλις χθες το βράδυ, αλλά το πρόγραμμα της ericsson δεν μου έδωσε και το δικαίωμα της επιλογής. Αυτό όμως που με ανησύχησε περισσότερο είναι ότι στο κύριο menu στην πάνω σειρά μεσαία στήλη μου λέει πια Vodafone live! και όχι όπως παλιά κάτι που δε το θυμάμαι δυστυχώς τώρα :O . Εγώ έκανα καθαρά την αναβάθμιση μόνος μου για κάτι καλύτερο και όχι για να γυρίσει το 610 μου σε Voda κιν. Αυτό έχει συμβεί και σε εσάς? Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα άλλα μήπως μου έχει κλειδώσει το bluetooth μου και δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεία? Μέχρι πρίν δεν αντιμετώπιζα κανένα πρόβλημα. Κάποιες ερωτήσεις τώρα για τους πιο "ψαγμένους" :ninja: 1.Άμα βάλω m2 1G η ταχύτητα του θα είναι εξίσου ικανοποιητική? 2.Ξερει κανείς που μπορώ να βρω custom προσόψεις στο internet για to k610? 3.Free Software για το κιν μας (πχ χαρτες, κτλ) κανένα link? :happy: ευχαριστώ :)
  15. Επανέρχομαι για το πρόβλημα που αντιμετώπισα με τη φωνητική κλήση. Σε μία άλλη συσκευή Κ610i ολοκαίνουρια, από το ίδιο καταστημα από όπου αγοράστηκε και η δικιά μου, παρατηρήθηκε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Η αλήθεια είναι πως με ανακούφηση παρατήρησα αυτό το γεγονός, γιατί πολύ απλά επιβεβαιώθηκα πως πρόκειται για ελαττωματική "φουρνια" των Κ610i. Επικοινώνησα με τη Sony Ericsson και ένας πολύ καλός είναι η αλήθεια υπάλληλος της, εμέσως παραδέκτηκε πως πρόκειται για πρόβλημα στο λογισμικό των κινητών. Βέβαια όπως ειναι φυσικό (στο Ελλαδιστάν ζουμε) το φταίξιμο πήγε προς την αποθήκη που προώθησε τη συγκεκριμένη φουρνιά κινητών!!! :lol: :lol: Αν είναι δυνατόν. Βέβαια δεν το σχολίασα εκείνη τη στιγμή, γιατί δεν είχα όρεξη για τηλεφωνικό τσακωμό. Τι σχέση έχει η αποθήκη με τα ρομποτάκια της Ericsson που φτιάχνουν τα κινητά, δεν ξέρω.:lol: Το πρόβλημα που ανέφερα καταγράφηκε, και απλά προς το παρόν περιμένω την αναβάθμιση. Εύχομαι πολύ καποιος από την Εricsson να διάβαζε το παρόν. :rolleyes:
×
×
  • Create New...