Jump to content

Καλύτερες ταινίες θρίλερ/τρόμου

Nyo_One
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω δεν ξερω τι λετε για την ταινια παντως χτες που δα το τρειλερ from paranormal alctivity στο youtube <για να ξερουμε τι κατεβαζουμε δηλ:p> κατι με εκανε και τρομαξα .

Μαλιστα ειμουν μονος στο σπιτι και ηταν 3 το βραδι και απ το τρειλερ κοιτουσα διαρκως τη κουζινα μηπως πεταχτει το φαντασμα :cry:.

Δεν περιμενα απo ενα τρειλερ να τρομαξω, αν φανταστεις πως το πρωι ειχα δει την εκτη αισθηση:lol::lol: μαλον δεν βλεπω να το βλεπω... απλα οσοι ειστε καρδιακοι δεν θα το συνιστουσα σε σινεμα παρα μονο με μπολικη παρεα σε σπιτι με πιτσες ετσι για να πεταει καπιος καμια @#@@#@ για την ταινια και να περναει ευχαριστα η ωρα:)

Ενα αλο παρομιο θριλερ σαν το προηγουμενο που προσφατα ειδα το τρειλερ και το βρηκα εξισου τρομακτικο ειναι το THE FOURTH KIND http://www.movies.com/thefourthkind/movietimes/126650/

http://www.youtube.com/watch?v=vVRHOhLP-aA

Eλπιζω μονο να αξιζει... αντε ειδαμε με ερασιτεχνικες καμερες να μας κανουν να τρομαξουμε με μαγισσες φαντασματα και τωρα εξωγοιηνους το μονο που μενει ειναι να δουμε και τετια ταινια με τον BIGFOOT:lol:

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για το rec τι γνωμη εχετε?

Αρκετά έντονο θρίλερ με φάσεις που σε αγχώνουν!Το προτείνω και εγώ στα ισπανικά.

Όσο για το Paranormal, το σκηνικό θυμίζει βεβαίως Blair Witch όπου και αυτό ήταν περίεργα γυρισμένο και με low budget αλλά είχε τα ζόρια του.:)

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αρκετά έντονο θρίλερ με φάσεις που σε αγχώνουν!Το προτείνω και εγώ στα ισπανικά.

Όσο για το Paranormal, το σκηνικό θυμίζει βεβαίως Blair Witch όπου και αυτό ήταν περίεργα γυρισμένο και με low budget αλλά είχε τα ζόρια του.:)

REC = genius!

Προτείνεται άνετα!

Το Paranormal προσωπικά μου φάνηκε πιο τρομακτικό από το Blair Witch. Στο Blair Witch με είχε πιάσει ζαλάδα και δεν ένιωθα τίποτα άλλο. Ασε που γενικότερα βρίσκω πάντα πιο τρομακτικό το να "παίζει" μια ταινία και να σε τρομάζει με πράγματα οικεία, όπως είναι το σπίτι, τα φώτα σου, το τι γίνεται την ώρα που εσύ κοιμάσαι και είσαι ευάλωτος.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Ειδα και εγω το Paranormal Activity.Κατ αρχας ειμαι σιγουρος οτι θα δουμε και remake.Δευτερον, σε καποια σημεια ηταν απροσμενα καλο και πραγματικα φοβοσουν εστω και λιγο.Αξιζει λοιπον κατα τη γνωμη μου να το δει κανεις στο σινεμα. 6.5/10 απο εμενα.

Ρε παιδιά την ίδια ταινία είδαμε;; Ειδα και εγώ το paranormal activity και το κατατασω στις μεγαλύτερες μπούρδες που έχω δει. Πεταμένα λεφτά.

Τρόμαξε κανείς σας με τα ντουπ ντουπ; Και πάνω που πήγε να δείξει λίγη δράση με τη μια και μοναδική παλιοκαμερα που το γύρισαν είδαμε τα π****** μου. Και καπάκι τελείωσε κιόλας.

Κοιμηθηκαμε όλη την ταινία και πάνω που πήγαμε να ξυπνήσουμε δηλαδή μας το κοψε.

Όχι μόνο δεν ήταν στο ελάχιστο τρομακτική αλλά αντίθετα τραγικά ανιαρή και μονοτονη και η μπαλοτσα πρωταγωνίστρια σπαστικη μέχρι αηδίας.

Ευτυχώς δηλαδή που δεν έχω δει και το Blair witch που λέτε ότι είναι και χειρότερο.

http://www.slang.gr/media/img/200804/e3c7f6fd7cd882190bfed167b9b5a61e_thumb.jpg

Για το rec τι γνωμη εχετε?

τι γνωμη εχουμε για το Rec????ασχολιαστο!!!ειναι τωρα υποθεση αυτη??αρκετα βαρετο...ευτυχως δηλαδη που κρατει 1.15 ωρα αλλιως θα χα αυτοκτονησει!!!!καλα ενταξει δεν ειναι τοσο τραγικο αλλα δεν ειναι κ πολυ καλο!!!απο τις πιο τρομακτικες σκηνες ειναι εκεινη στο τελος που ανεβηκαν στο πανω δωματιο και εμφανιστηκε ενα τερατουργημα και ηταν ολα σκοτεινα!!!βεβαια μπορουσαν να μας δειξουν και τι εγινε γενικα μετα....!!!τελος παντων!!!!

παιδιά καλησπέρα προτείνεται μια ταινία "καταπροτιμισι" ψάχνω μια που να μην έχει τόσο πολύ αίμα τα έχω βαρεθεί αυτά αλλα να έχει αγωνια τρόμο φόβο ατμόσφαιρα ξέρετε καμια?

spacer.png

ρε παιδια γιατι σε ολα τα θριλερ να ανοιγουνε τα παραθυρα απο τον αερα??? και μολις ανοιγουνε να αρχιζουνε τα τηγανια απο την κουζινα να τριζουν?? εχετε δει εσεις σε καμια κουζινα να κρεμανε τα τηγανια???
ΝΟΚΙΑ :respect:

ρε παιδια γιατι σε ολα τα θριλερ να ανοιγουνε τα παραθυρα απο τον αερα??? και μολις ανοιγουνε να αρχιζουνε τα τηγανια απο την κουζινα να τριζουν?? εχετε δει εσεις σε καμια κουζινα να κρεμανε τα τηγανια???

saw DRAG ME TO HELL didnt you :lol:

παιδιά καλησπέρα προτείνεται μια ταινία "καταπροτιμισι" ψάχνω μια που να μην έχει τόσο πολύ αίμα τα έχω βαρεθεί αυτά αλλα να έχει αγωνια τρόμο φόβο ατμόσφαιρα ξέρετε καμια?
ΟΙ ΑΛΛΟΙ aka the others γοτθικη ατμοσφαιρα καλος τρομος και ανατροπη στο φιναλέ...σε περιπτωση που δεν το χεις δει....

και το παραπανω εργο που αναφερθηκε.... και μη το λεω

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

ΟΙ ΑΛΛΟΙ aka the others γοτθικη ατμοσφαιρα καλος τρομος και ανατροπη στο φιναλέ...σε περιπτωση που δεν το χεις δει....

αυτη ειναι μια παλια με τη Νικολ Κιντμαν ε;;;;φοβερη ταινια!!!!!

παιδια 2 σκηνες ειδα απο το αντιχριστο και αηδιασα τελειως..........................ελεος.και ειναι γνωστοι ηθοποιοι!!!για καλυτερη ταινια orphanage se hd
apple store:ΜΑΝΑΒΙΚΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

παιδια 2 σκηνες ειδα απο το αντιχριστο και αηδιασα τελειως..........................ελεος.και ειναι γνωστοι ηθοποιοι!!!για καλυτερη ταινια orphanage se hd

δεν εχω δει πιο χειροτερη ταινια απο τον αντιχριστο δηλαδη ελεος....:wacko:

φιλαράκι μόλις είδα την ταινία και έπαθα πλακα ήταν καταπληκτική φοβερή δεν έχω λόγια άσε έμεινα με το στόμα ανοικτό ήταν αυτό που έψαχνα να δω, καιρό είχα να δω τέτοια ταινία.Σε ευχαριστώ.Αν εχεις και άλλες τέτοιες ταινίες υπόψιν σου θα ήθελα να μου τις αναφέρεις

spacer.png

φιλαράκι μόλις είδα την ταινία και έπαθα πλακα ήταν καταπληκτική φοβερή δεν έχω λόγια άσε έμεινα με το στόμα ανοικτό ήταν αυτό που έψαχνα να δω, καιρό είχα να δω τέτοια ταινία.Σε ευχαριστώ.Αν εχεις και άλλες τέτοιες ταινίες υπόψιν σου θα ήθελα να μου τις αναφέρεις

ειδα τον αντιχριστο και το paranormal activity ......οι χειροτερες ταινιες που εχω δει στην ζωη μου.....απλα αισχος...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

δεν εχω δει πιο χειροτερη ταινια απο τον αντιχριστο δηλαδη ελεος....:wacko:

ειδα τον αντιχριστο και το paranormal activity ......οι χειροτερες ταινιες που εχω δει στην ζωη μου.....απλα αισχος...

Ξεκαθαρίζω πως δεν έχω δει τον Αντίχριστο και πως οι κριτικοί γράφουν πολύ καλά πράγματα για αυτόν, oπότε θα μπορούσε αααανετα να είναι μεγάλη πατάτα, ΑΛΛΑ η βασική μου ερώτηση είναι η εξής: έχετε ξαναδεί ποτέ ταινία του Trier; Και κυρίως, πήγατε/κατεβάσατε να δείτε τη συγκεκριμένη ταινία ως "ταινία τρόμου";

Γιατί, χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ μια πιθανή πατάτα, ο Trier έχει (για να το πω ευγενικά) το δικό του, πολύ ιδιαίτερο, στυλ στις ταινίες, το οποίο άλλωστε εισήγαγε εκείνος για πρώτη φορά στον κινηματογράφο, το αρκετά αμφιλεγόμενο Δόγμα 95 . Εννοείται πως επειδή έκανε "θρίλερ" δε σημαίνει πως θα έκανε και το Scream.

Αν κάποιος έχει δει το Dogville, ίσως το πιο mainstream έργο του μαζί με το Dancer in the Dark, ξέρει τι να περιμένει.

Παρόλα αυτά, μπορεί και όντως να είναι μια τεράστια πατάτα. Απλά, δεν πολυπιστεύω πως ο Trier θα έβγαζε μια τόσο μεγάλη μπαρούφα. Απλά σίγουρα δε θα έβγαζε και κάτι που να αρέσει στο ευρύ κοινό.

Ξεκαθαρίζω πως δεν έχω δει τον Αντίχριστο και πως οι κριτικοί γράφουν πολύ καλά πράγματα για αυτόν, oπότε θα μπορούσε αααανετα να είναι μεγάλη πατάτα, ΑΛΛΑ η βασική μου ερώτηση είναι η εξής: έχετε ξαναδεί ποτέ ταινία του Trier; Και κυρίως, πήγατε/κατεβάσατε να δείτε τη συγκεκριμένη ταινία ως "ταινία τρόμου";

Γιατί, χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ μια πιθανή πατάτα, ο Trier έχει (για να το πω ευγενικά) το δικό του, πολύ ιδιαίτερο, στυλ στις ταινίες, το οποίο άλλωστε εισήγαγε εκείνος για πρώτη φορά στον κινηματογράφο, το αρκετά αμφιλεγόμενο Δόγμα 95 . Εννοείται πως επειδή έκανε "θρίλερ" δε σημαίνει πως θα έκανε και το Scream.

Αν κάποιος έχει δει το Dogville, ίσως το πιο mainstream έργο του μαζί με το Dancer in the Dark, ξέρει τι να περιμένει.

Παρόλα αυτά, μπορεί και όντως να είναι μια τεράστια πατάτα. Απλά, δεν πολυπιστεύω πως ο Trier θα έβγαζε μια τόσο μεγάλη μπαρούφα. Απλά σίγουρα δε θα έβγαζε και κάτι που να αρέσει στο ευρύ κοινό.

Μιλάμε πως η ταινία ειναι απιστευτη μπουρδα. Βαρετή μεχρι αηδίας. Εγώ άντεξαν κοντά στο μισάωρο. Δεν παλευεται με τίποτα.

Σίγουρα ο τριερ δεν είναι από τους αγαλημενους μου σκηνοθέτες, αλλά αυτή δεν είναι ταινία τρόμου, ούτε με την κλασσικη ούτε με καμία άλλη εννοια.

Μάλλον ούτε οι κριτικοί δεν την άντεξαν όλη.

ήταν αυτός που έβγαλε το dogville??δεν θα το πιστέψετε αλλά αυτή η ταινία μου άρεσε!(όχι ότι ξετρελάθηκα αλλά μου άρεσε αυτή η διαφορετικότητα που έβγαζε...)μόνο και μόνο για αυτο θα προσπαθήσω να δω αυτή τη ταινία πατάτα που όλοι έχετε θάψει...και ο θεός βοηθός...δέχομαι τις προσφορές σας για το πόσο πιστεύετε ότι θα αντέξω να δω :lol:

ήταν αυτός που έβγαλε το dogville??δεν θα το πιστέψετε αλλά αυτή η ταινία μου άρεσε!(όχι ότι ξετρελάθηκα αλλά μου άρεσε αυτή η διαφορετικότητα που έβγαζε...)μόνο και μόνο για αυτο θα προσπαθήσω να δω αυτή τη ταινία πατάτα που όλοι έχετε θάψει...και ο θεός βοηθός...δέχομαι τις προσφορές σας για το πόσο πιστεύετε ότι θα αντέξω να δω :lol:

Αν είσαι αποφασισμένη θα πιάσεις πιστεύω τα 45 min. αλλά να ξέρεις πως σε όλο το έργο 2 ηθοποιοί παίζουν. Οι πιθανότητες δεν ειναι υπέρ σου.

οχι η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει αλλη ταινια του τριερ αλλα νομιζω δεν εχει

καμια σημασια αυτο....απο ολες τις πλευρες η ταινια ηταν μαπα...για τα δικα μου γουστα μιλαω παντα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Paranormal Activity. Ο,τι καλυτερο εχω δει εδω και πολλους μηνες! Θα χασετε τον υπνο σας!

Προσοχη! Μη το δειτε μονοι σας! Δε κανω πλακα. Ειδικα εαν πιστευετε και σας επηρεαζουν τετοια πραματα.

Paranormal Activity. Ο,τι καλυτερο εχω δει εδω και πολλους μηνες! Θα χασετε τον υπνο σας!

Προσοχη! Μη το δειτε μονοι σας! Δε κανω πλακα. Ειδικα εαν πιστευετε και σας επηρεαζουν τετοια πραματα.

πλακα κανεις.............. :)

νομιζω πιο πιθανο ειναι να τρομαξει καποιος με τον δρακουμελ απο τα στρουμφακια

παρα απο αυτη την απατη....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

πλακα κανεις.............. :)

νομιζω πιο πιθανο ειναι να τρομαξει καποιος με τον δρακουμελ απο τα στρουμφακια

παρα απο αυτη την απατη....

Ε καλά μην υπερβάλεις.

Νομίζω πως κάποιοι αντιδράτε τόσο έντονα γιατί ακουγόταν συνεχώς ΠΟΣΟ τρομακτικό είναι και ότι όσοι το είδανε (ξέρω γω) τρελάθηκαν, φύγανε από τη μέση του έργου κτλ.

Πάντως, εκτός του καλού marketing, και η ταινιούλα είναι μια χαρά και σε αναστατώνει αρκετά.

Ε καλά μην υπερβάλεις.

Νομίζω πως κάποιοι αντιδράτε τόσο έντονα γιατί ακουγόταν συνεχώς ΠΟΣΟ τρομακτικό είναι και ότι όσοι το είδανε (ξέρω γω) τρελάθηκαν, φύγανε από τη μέση του έργου κτλ.

Πάντως, εκτός του καλού marketing, και η ταινιούλα είναι μια χαρά και σε αναστατώνει αρκετά.

τι ακριβος να με αναστατωσει κ να με τρομαξει....πορτες να κλεινουνε μονες τους

και τα μπαμ μπουμ....στα 15 μου μπορει κ να τρομαζα :) οσο χαζομαρα ηταν

το blair witch αλλο τοσο ηταν κ αυτο....προσωπική μου αποψη παντα :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Paranormal Activity απλα ελεος....!!

ουτε τρομακτικο ηταν ...ουτε τιποτα...!!!

απο μαρκετινκ βλεπω τα πηγαν πολυ καλα...!!

αλλα πολυ μουφα το ολο θεμα....!!

Τρομαζεις μονο αν το δεις σε κανα σινεμα η σπιτι με κανα ηχοσυστημα....μονο απο κατι αποτομα μπαμ μπουμ.....!!!!!

ειναι προσωπικη μου αποψη μου....!! :p :p

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear