Jump to content

joanna19

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About joanna19

  • Ημ. Γέννησης 09/12/1989

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

joanna19's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. και το "mum and dad" ειναι πολυ καλο.......
  2. το paranormal activity δεν ηταν και τοσο χαλια εχω δει πολυ χειροτερες ταινιες...εγω προσωπικα επειδη δεν πιστευω καθολου σε φαντασμα κ σε τετοια πραγματα δεν με αγγιξε καθολου και βασικα πιστευω οτι ο μονος λογος που μπορει να τρομαξει καποιος ειναι αν τα πιστευει:)
  3. δεν εχω δει πιο χειροτερη ταινια απο τον αντιχριστο δηλαδη ελεος....:wacko:
  4. hello!χθες ειδα το "murder set pieces" καλουτσικο ηταν αν κ περιμενα κατι πιο τρομακτικο:cry: αλλα σε γενικες γραμμες ειναι καλη ταινια.... :rolleyes:
  5. κι εγω οταν το ειχα δει τις ιδιες αποριες περιπου ειχα κ δεν τα πολυκαταλαβα ολα....αυτες τις αποριες μονο ο σεναριογραφος μπορει να τις λυση μαλλον.....:O
  6. καλημερα!απο οτι θυμαμαι γιατι εχει κ καιρο που το ειδα ο hoffman αντεγραψε τον jigsaw για να σκοτωσει τον φιλο της αδερφης του με σκοπο οι υποψιες να πεσουν κατευθειαν στον jigsaw ωστε να μην ανακαλυψουν πως το εκανε αυτος...να δουμε τι θα ειναι κ το 6....αν κ αρχισα να το βαριεμαι...τον σεπτεμβριο θα βγει στο cinema???
  7. ειδα σημερα το "skeleton crew"(υποτιθετε ταινια τρομου...) δεν νομιζω πως εχω ξαναδει στην ζωη μου μεγαλυτερη πατατα:lol: ειδικα το τελος σε ποιον να το πω και να το πιστεψει.....:wacko: παντως δειτε την νομιζω πως θα γελασετε αρκετα......
  8. καλημερα!χθες ειδα το "Messengers 2 :The Scarecrow(2009)" απο οτι θυμαμαι απο το "messengers 1" δεν εχει καμια σχεση ειναι μια εντελως διαφορετικη ταινια και κατα την γνωμη μου το 1 ηταν παρα πολυ πιο καλυτερο απο το 2...:)
  9. hello...πιο παλια ειχα δει το "mum and dad(2008)" καλουτσικο ειναι εχει λιγο αρρωστημενο σεναριο και καποιες αηδιαστικεσ σκηνες αλλα βλεπετε....:) υποθεση: Μία πολύ καλή ταινία τρόμου από την Μεγάλη Βρετανία που θα σας καθηλώσει. Ο μπαμπάς, η μαμά και τα δύο υιοθετημένα τους παιδιά, η Μπέρντι και ο Έλμπι ζουν κοντά σε ένα αεροδρόμιο και εργάζονται εκεί. Όποτε μπορούν κλέβουν διάφορα μικροπράγματα από τα γραφεία, τους ταξιδιώτες ή από τα εμπορεύματα του αεροδρομίου. Άλλες πάλι φορές οι κλοπές δεν είναι και τόσο μικρές. Απαγάγουν αγόρια ή κορίτσια που εργάζονται εκεί και ξέρουν ότι δεν θα τους αναζητήσει κανείς. Τους πηγαίνουν στο σπίτι τους και εκεί εκτονώνουν όλα τα σαδομαζοχιστικά, ανώμαλα και διεστραμμένα απωθημένα τους. Η ταινία έχει αρκετό αίμα και διαστροφή αλλά επίσης σε κρατάει και σε αγωνία για την εξέλιξη της...
  10. χτες είδα το "mum and dad"(2008) Υπόθεση Μία πολύ καλή ταινία τρόμου από την Μεγάλη Βρετανία που θα σας καθηλώσει. Ο μπαμπάς, η μαμά και τα δύο υιοθετημένα τους παιδιά, η Μπέρντι και ο Έλμπι ζουν κοντά σε ένα αεροδρόμιο και εργάζονται εκεί. Όποτε μπορούν κλέβουν διάφορα μικροπράγματα από τα γραφεία, τους ταξιδιώτες ή από τα εμπορεύματα του αεροδρομίου. Άλλες πάλι φορές οι κλοπές δεν είναι και τόσο μικρές. Απαγάγουν αγόρια ή κορίτσια που εργάζονται εκεί και ξέρουν ότι δεν θα τους αναζητήσει κανείς. Τους πηγαίνουν στο σπίτι τους και εκεί εκτονώνουν όλα τα σαδομαζοχιστικά, ανώμαλα και διεστραμμένα απωθημένα τους. Η ταινία έχει αρκετό αίμα και διαστροφή αλλά επίσης σε κρατάει και σε αγωνία για την εξέλιξη της. δεν μοθ πολυάρεσε αλλά σε όποιον αρέσουν τέτοιου είδους ταινίες ασ την δει!!!!!!!!!:)
  11. έχεις απόλυτο δίκιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
  12. μπα δεν το νομίζω γιατί ειναί κ μερικά πολυ άθλια....:wacko:
  13. είδα πριν λίγο αυτή την ταινία! δεν είναι μόνο για γερά στομάχια αλλά και για γερά νεύρα........
  14. το "The.Midnight.Meat.Train" δεν μου άρεσε καθόλου το τέλος ήταν πολύ ξενέρα anyway...χθες είδα το "strangers" καλό ήταν όχι τρομακτικό αλλα είχε αγωνία!:worry:
×
×
  • Create New...