Jump to content

Καλύτερες ταινίες θρίλερ/τρόμου

Nyo_One
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα πάω να το δω το σαβ/κο στάνταρ! Και πάνω που έλεγα ότι έχω καιρό να δω καμμιά cult splatterιά! :up:

Αν και δε νομίζω να έχει το εντερίδι του προηγούμενου (day of the dead), όποιος δεν ξέρει περί τίνος πρόκειται ας το αποφύγει (τουλ. μην πάει να το δει με γκόμενα... :p )

Better to save the mystery than surrender to the secret

Nai milaw gia Kypro giati kai o Veco gia Kypro milouse kai tou apantise o takissam..

Pantws paides gnwstos radiofwnikos energiakos :rolleyes: stathmos dinei isitiria me to tsouvali gia tin avant premiere tou SIN CITY... kai skopeuw na arpaxw kai egw kamia dipli prosklisi na paw

• 2 weeks later...

Δυο απο τις ταινίες που ξαναείδα πρόσφατα και που έχουν αποκτήσει cult status, είναι το Αn American werewolf in London, το οποίο μάλιστα κερδισε και oscar για τα οπτικά εφφε το 1981. Επίσης μια απο τις καλυτερες ταινιες με βρυκόλακες τις δεκαετίας του 80 το Fright Night. Eπίσης δηλώνω φαν τον Ιταλικών ταινιών με zombie, και δολοφόνους (τα γνωστα gialli). Oι δυο καλύτεροι αντιπροσωποι του είδους αυτού, είναι ο Lucio Fulci και ο Dario Argento, του οποίου το Suspiria, είναι μια απο τις αγαπημένες μου ταινίες.

Δυστυχώς οι περισσότερες ταινιες τρομου που κυκλοφορούν ειναι πατάτες. Όλο το Hollywood το έχει ριξει στα remakes. :(

To mega τώρα έχει το Resident Evil :up:

Το είδα. Καλά η Μίλα, θεά... :love:

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

γαματι τριλογια το evil dead (το τριτο βγηκε σαν Army of Darkness) με τον πολυ καλο τοτε Μπρους Καμπελ και φυσικα απο το Σαμ Ραιμι. μετα την τριλογια του Ρομερο η αγαπημενη μου.....:up:

απιστευτη η σκηνη με το χερι και το πριονι:knife:

Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση

We set the movies in the corner....

ωραιες ταινιες ειναι Τα ζομπι δεν ειναι χορτοφαγο, το Braindead του σκηνοθετη του LORD και το Suspiria. οι δυο πρωτες εχουν πλακα πολυ αηδια

Resident evil ειναι απο τα καλα θριλερακια με ζομπι...

Αποψεις για τα παρακατω αν τα εχει δει καποιος:

Fright night

Suspiria

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το resident evil το 2 εδειξε;;;

Nop, το 1. Καλά δεν είναι και εντελώς θρίλερ, μάλλον δράση με ολίγον από σασπένς. Πάντως είναι ότι πρέπει για ένα δίωρο μπροστά στην τιβι...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

το suspiria ειναι πολυ καλο παλιο αλλα αρκετα καλο.δεν εχει σχεση με τις νεες ταινιες τρομου.

τωρα το Fright night δεν θυμαμαι να το εχω δει.αν μου πεις τον ελληνικο τιτλο.

Το fright night στα ελληνικα λεγόταν Νυχτα τρόμου. Η ιστορία έχει να κάνει με ένα τυπο, ο οποίος αντιλαμβάνεται ότι ο γείτονας του είναι βρυκόλακας και προσπαθεί να τον εξοντώσει. Παίζει ο Chris Sarandon. :)

Resident Evil: Afterlife (2006)

με την Milla Jovovich. τιποτα αλλο δεν ειναι γνωστο ακομα

μαλλον το fright night δεν το εχω δει

Από τα Resident Εvil, μόνο το δεύτερο μου άρεσε λιγό. Τα έχουν παρακάνει εντυπωσιακά με υπερβολική δράση , και μου θυμιζουν περισσότερο action film παρά ταινία με zombie.

Μια ταινία που μάρεσε πολύ (δεν είχε zombie ακριβώς), ήταν το 28 days later.

Eπίσης απο ταινίες που έχουν βασιστεί σε video games, η μοναδική που περιμένω πως και πως ειναι το Silent Hill, της οποίας τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί. :)

Αποψεις για τα παρακατω αν τα εχει δει καποιος:

Fright night

Λίγα πράγματα αν και πήγε καλά όταν βγήκε και μάλιστα είχε βγει και συνέχεια, Fright night 2.

Πρόκειται για ένα μαθητή που είναι φαν ενός ξεπεσμένου τηλεοπτικού φονιά βρυκολάκων, ο οποίος βλέπει περίεργες κινήσεις και ενδείξεις στο διπλανό του σπίτι. Καταλαβαίνοντας ότι ο γειτονάς του, τελικά είναι όντως βαμπίρ, ζητά την βοήθεια του φονιά βρυκολάκων να το σκοτώσουν... Εν τω μεταξύ θα παιχτεί και το κλασσικό στόρυ έρωτα με μια πιτσιρίκα...

Στο δεύτερο ο ίδιος μαθητής με τον ίδιο γεροξεκούτη βαμπιροφονιά τα βάζουν με την αδελφή του βρυκόλακα του 1 που διψάει για εκδίκηση (πέρα από αίμα...).

I see stupid people...

Ευχαριστω παιδια!

Το fright night το 1 το εχω δει το θυμηθηκα απο την περιγραφη...Ψιλοκουλο ηταν αλλα θα παρω και το 2 για να σιγουρευτω...

Το resident evil 2 ειχε μερικα σημεια πολυ καλα οπως αυτο στην εκκλησια.Οι φασεις με τα σκυλια-ζομπι ηταν ολα τα λεφτα επισης...

[sIGPIC][/sIGPIC]

το τελος του resident evil1 παντως ηταν πολυ ωραιο...εκει που κραταει την καραμπινα κ φευγει προς τα πισω η καμερα....αλλα και το 2 μια χαρα εργο ηταν!περνας πολυ ευχαριστα την ωρα σου :lol:

κατι ασχετο με το resident evil...το identity δεν ειχε ωραιο story? :cool: εμεινα οταν καταλαβα τι γινοταν!αλλα και η θεικη φραση..."Whores never get a second chance"...ηταν απαιχτη!!! :lol: :p :D

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]