Jump to content

Καλύτερες ταινίες θρίλερ/τρόμου

Nyo_One
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο πνεύμα των ταινιών τρόμου, έχει δει κανείς το Last house on the left;

Αρκετά ενδιαφέρον και "ωμό" σαν ταινία. Σιγουρα προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις όταν κυκλοφόρησε, αν και στις μέρες μας δεν νομίζω να προκαλεί τοσο μεγάλη εντυπωση, μιας και το θέμα της ταινίας έχει "πολυπαιχτεί". Πολύ low budget, αρκετά αξιόλογες ερμηνείες, με τον David Hess να δίνει ρέστα στον ρόλο του ψυχοπαθή Krugg :)

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μάλιστα. Thanks, γιατί ήθελα να βρω κάποια πρόσφατη κριτική και βαριόμουν να ψάξω...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• 5 months later...

xethabo to thread:) :)

the exorcist 1(korifi:!: :!: )

the shining(poli kalo:X )

nightmare on elm street(eidika to 1:ninja: )

scream 1(klasiko:rolleyes: )

the grudge(sa tainia de leei kai polla ala ine tromaxtiko:cry: :cry: )

Aν δεν βαριόσαστε μήπως μπορείτε να μου προτείνετε καποια καλά θρίλερ, εκτος μεταφυσικών και splatter?

Αστυνομικά, δικαστικά, επιστ. φαντασίας και οποιαδήποτε άλλα?

Το the shining κατα τη γνωμη μου ειναι το καλυτερο θριλερ ever.

+1000 TAINIAΡΑ!!!!!!!! Φοβερό. :up: :up:

garfield, αν δεν το χεις δει.. (που δε νομίζω) ...ΤΡΕΧΑ στο βίντεοκλαμπ! :D

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Aν δεν βαριόσαστε μήπως μπορείτε να μου προτείνετε καποια καλά θρίλερ, εκτος μεταφυσικών και splatter?

Αστυνομικά, δικαστικά, επιστ. φαντασίας και οποιαδήποτε άλλα?

Το «Collateral» με τον Tom Cruise είναι μακράν το καλύτερο αστυνομικό θρίλερ που έχω παρακολουθήσει.

Εξαιρετικό είναι επίσης το «The Departed» με τις κορυφαίες ερμηνείες των Leonardo Di Caprio και Jack Nicholson.

Denior, δεν έχω δει κανένα απο τα δυο, σ' ευχαριστώ πολύ. :)

Grazygirl αν λες την ταινία του Κιουμπρικ με τον Νίκολσον, ειναι όντως ταινιάρα, φυσικα την έχω δει, αλλα ειναι μεταφυσικό θριλερ.

Δεν βλεπω πια τετοια καθόλου.

Απ' τ' άλλα ξέρεις κανενα? Μου άρεσε πχ η γυναίκα του αστροναύτη, τέτοιο στυλ, ψιλοαπαλό (αν εκφράζομαι σωστά) με μετρημένη αγωνία.:)

Το «Collateral» με τον Tom Cruise είναι μακράν το καλύτερο αστυνομικό θρίλερ που έχω παρακολουθήσει.

Εξαιρετικό είναι επίσης το «The Departed» με τις κορυφαίες ερμηνείες των Leonardo Di Caprio και Jack Nicholson.

το Collateral ΄κινείται λιγο αργά! λίγη υπομονή όταν θα το δείτε..:p

Για εμενα τα καλυτερα θρυλερ που εχω δει ειναι τα:

1.The Amityville horror(τρομος στο Amityville)

2.Darkness Falls

3.An American Haunting

"Oh,sweet Christabel. Share with me your poem.

For I know now,Im a puppet on this silent stage show.

I'm but a poet who failed his best play.

A Dead Boy,who failed to write an ending,To each of his poems."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για εμενα τα καλυτερα θρυλερ που εχω δει ειναι τα:

1.The Amityville horror(τρομος στο Amityville)

Το συγκεκριμένο είναι από τα χειρότερα που έχω δει ποτέ.Η υπόθεση είναι παρωχημένη,η σκηνοθεσία πληκτική και η δράση ανεπαρκής.

Εμενα μου αρεσε παντως,σε σχεση με αλλα που εχω δει..

"Oh,sweet Christabel. Share with me your poem.

For I know now,Im a puppet on this silent stage show.

I'm but a poet who failed his best play.

A Dead Boy,who failed to write an ending,To each of his poems."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα καλύτερα θρίλερ κατ'εμέ είναι:

1)Η προφητεία (το καινούριο)

2)ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΝΕΚΡΩΝ (το καινούριο)

Δυο ειλικρινά φοβερά έργα.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Τα καλύτερα θρίλερ κατ'εμέ είναι:

1)Η προφητεία (το καινούριο)

2)ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΝΕΚΡΩΝ (το καινούριο)

Δυο ειλικρινά φοβερά έργα.

Στο Ξύνπημα των Νεκρών, συμφωνώ...Είχε κάτι το κλειστοφοβικό που το έκανε πολύ ενδιαφέρον. Αλλά Mbokota,την Προφητεία το ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ;; Έχεις δει τις παλιές; Αν όχι, δες τες οπωσδήποτε, γιατί το καινούριο είναι ένα χάλι μαύρο μπροστά τους. Το παιδάκι είναι σαν τον Μίκυ Μάους (όλο γκριμάτσες), η ταινία δεν είναι ιδιαίτερα καλογυρισμένη και το μόνο που αξίζει είναι η Julia Stiles. Αν δεν το έχεις δει το παλιό, δες το 100%

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Στο Ξύνπημα των Νεκρών, συμφωνώ...Είχε κάτι το κλειστοφοβικό που το έκανε πολύ ενδιαφέρον. Αλλά Mbokota,την Προφητεία το ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ;; Έχεις δει τις παλιές; Αν όχι, δες τες οπωσδήποτε, γιατί το καινούριο είναι ένα χάλι μαύρο μπροστά τους. Το παιδάκι είναι σαν τον Μίκυ Μάους (όλο γκριμάτσες), η ταινία δεν είναι ιδιαίτερα καλογυρισμένη και το μόνο που αξίζει είναι η Julia Stiles. Αν δεν το έχεις δει το παλιό, δες το 100%

Ξέρεις ποιο είναι το θέμα; Δεν μπορώ να δω ταινία με αίμα, γιατί με πιάνει κρίση πανικού. Δεν ξέρω, αυτά τα δυο έργα με είχαν καθηλώσει και με είχαν απορροφήσει τόσο που ελάχιστες ταινίες το κάνουν. Και ειλικρινά είχα ενθουσιαστεί. Γι'αυτό. Τωρα όσον αφορά τις "παλιές" Προφητείες, δυστυχώς έχω πετύχει απλά την πρώτη πρώτη στην αρχή της που την είχε βάλει κάποτε ο ΑΝΤ1 (κάνει και κάτι καλό). Και μου είχε αφήσει το ίδιο συναίσθημα με την καινούρια: τελειότητα.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

+1 για την παλιά «Προφητεία» και την Julia Stiles. Όπως επίσης και για το «Ξύπνημα των Νεκρών», από τα λίγα καλά remakes.

+ 10000000000 και από μένα για το The Omen (1976) , απλά το καλύτερο !:respect:

Να σημπληρώσω επίσης μερικά ... Don't Look Now (1973) , The Shining (1980), Locataire, Le (1976), The Sixth Sense (1999), Rosemary's Baby (1968),

The Changeling (1980)...αν δεν τρομάξετε και με αυτά , τότε κάτι κακό σας συμβαίνει!

Βρε John, μη μου πεις πως τρόμαξες με τη «Λάμψη», το «Μωρό της Ρόζμαρι» και την «Έκτη Αίσθηση»... Κάθε άλλο παρά τρομακτικά ήταν...

Βρε John, μη μου πεις πως τρόμαξες με τη «Λάμψη», το «Μωρό της Ρόζμαρι» και την «Έκτη Αίσθηση»... Κάθε άλλο παρά τρομακτικά ήταν...
Διαφωνω ως προς την Εκτη Αισθηση, ειναι αρκετα τρομακτικη ταινια μπορω να πω.

Διαφωνω ως προς την Εκτη Αισθηση, ειναι αρκετα τρομακτικη ταινια μπορω να πω.

Δεν το δέχομαι! :nagger: :p

Προσωπικά την βρήκα μία πολύ καλή ταινία θρίλερ, με σκηνές που σε ξαφνιάζουν, εξαιρετικό σενάριο και καλή σκηνοθεσία. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν την βρήκα τρομακτική...

Προφανώς φίλε VeCo είσαι με αυτούς που κάτι κακό τους συμβαίνει...:p

Χωρίς πλάκα τώρα, παίζουν πάρα πολλοί παράγοντες σχέση με το που θα δεις ένα θρίλερ , σε τι ψυχολογική κατάσταση είσαι , με τι προδιάθεση θα το δεις και τι ώρα θα το δεις...

Για παράδειγμα , την «Έκτη Αίσθηση» την πρωτοείδα στο σινεμά και σε κάθε τρομακτική σκηνή έπεφτε και ένα γέλιο ( είναι από μερικούς γκιόζηδες που θέλουν απλά να καλύψουν την τρομάρα τους :chair: ) - ε τότε δεν την εκτίμησα και καθόλου!

Μετά από χρόνια που το είδα σε dvdάκι μόνος μου στο δωμάτιο και με το κατάλληλο οπτικοακουστικό σύστημα , τότε κατάλαβα περί τίνος πρόκειτε....

Επίσης , το καλύτερο για μένα είναι να τα βλέπεις σε after ώρες με απόλυτη ησυχία , φαντάσου το μεσημεράκι παράλληλα με το θρίλερ ν΄ακούς και τα κατσαρολικά της θείτσας απέναντι και τις κόρνες απο κάτω...

Όσο για τα έργα που είπα , δεν είναι από αυτά που με έξυπνα εφέ και δυνατούς ήχους θα σε τρομάξουν στιγμιαία , αλλά βασίζονται πιο πολύ στον ψυχολογικό παράγοντα (αυτά είναι και τα καλύτερα θρίλερ) που με τον "δικό" τους τρόπο θα σε κάνουν να τα σκεφτείς και λίγο το βραδάκι που θα κλείσεις τα φώτα!

Και τέλος πρέπει να έχεις και την προδιάθεση να δεις ένα θρίλερ , δεν μπορείς να το βλέπεις και συγχρόνως να στέλνεις sms στην γκόμενά σου , να μιλάς παράλληλα στο τηλέφωνο και να σκέφτεσαι τι θα φορέσεις το Σάββατο στο club , σε τέτοια έργα πρέπει να υπάρχει απόλυτη ησυχία.... όπως καταλάβατε είναι ολόκληρη ιεροτελεστία!

(αλήθεια VeCo , πόσα sms στέλνεις σε κάθε θρίλερ?:ρ :lol: :) )

Προφανώς φίλε VeCo είσαι με αυτούς που κάτι κακό τους συμβαίνει...:p

Χωρίς πλάκα τώρα, παίζουν πάρα πολλοί παράγοντες σχέση με το που θα δεις ένα θρίλερ , σε τι ψυχολογική κατάσταση είσαι , με τι προδιάθεση θα το δεις και τι ώρα θα το δεις...

Για παράδειγμα , την «Έκτη Αίσθηση» την πρωτοείδα στο σινεμά και σε κάθε τρομακτική σκηνή έπεφτε και ένα γέλιο ( είναι από μερικούς γκιόζηδες που θέλουν απλά να καλύψουν την τρομάρα τους :chair: ) - ε τότε δεν την εκτίμησα και καθόλου!

Μετά από χρόνια που το είδα σε dvdάκι μόνος μου στο δωμάτιο και με το κατάλληλο οπτικοακουστικό σύστημα , τότε κατάλαβα περί τίνος πρόκειτε....

Επίσης , το καλύτερο για μένα είναι να τα βλέπεις σε after ώρες με απόλυτη ησυχία , φαντάσου το μεσημεράκι παράλληλα με το θρίλερ ν΄ακούς και τα κατσαρολικά της θείτσας απέναντι και τις κόρνες απο κάτω...

Όσο για τα έργα που είπα , δεν είναι από αυτά που με έξυπνα εφέ και δυνατούς ήχους θα σε τρομάξουν στιγμιαία , αλλά βασίζονται πιο πολύ στον ψυχολογικό παράγοντα (αυτά είναι και τα καλύτερα θρίλερ) που με τον "δικό" τους τρόπο θα σε κάνουν να τα σκεφτείς και λίγο το βραδάκι που θα κλείσεις τα φώτα!

Και τέλος πρέπει να έχεις και την προδιάθεση να δεις ένα θρίλερ , δεν μπορείς να το βλέπεις και συγχρόνως να στέλνεις sms στην γκόμενά σου , να μιλάς παράλληλα στο τηλέφωνο και να σκέφτεσαι τι θα φορέσεις το Σάββατο στο club , σε τέτοια έργα πρέπει να υπάρχει απόλυτη ησυχία.... όπως καταλάβατε είναι ολόκληρη ιεροτελεστία!

(αλήθεια VeCo , πόσα sms στέλνεις σε κάθε θρίλερ?:ρ :lol: :) )

Συμφωνώ απόλυτα. Πολλές φορές στο σινεμά επειδή είσαι με παρέα δεν εκτιμάς την ταινία όσο πρέπει. Καλύτερα να την ξαναβλέπεις μόνος σου, βράδυ, μετά τα μεσάνυχτα, σβηστά τα φωτά κλπ. Όπως αντιλαμβάνεσαι συμφωνώ απόλυτα για τις συνθήκες και την εν γένει ιεροτελεστία, αλλά τις συγκεκριμένες τις είδα πολλές φορές και υπό διαφορετικές συνθήκες, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο...

Υ.Γ.

Σοβαρά, δεν στέλνω καθόλου μηνύματα. Για την ακρίβεια κλείνω το κινητό όταν μπαίνω στην αίθουσα. Και την χειρότερη ταινία να βλέπω προσπαθώ να επικντρωθώ σε αυτήν, μήπως και την κρίνω άδικα...

Ναι ρε συ , σε πείραζα πριν .. εξάλλου και από τις κριτικές σου σε έργα που έχεις παραθέσει κατά καιρούς είναι σίγουρο ότι είσαι και συ στο club των καλών σινεφίλ...

Απλά είσαι και λίγο δύσκολος ... αλήθεια πιο είναι το τοπ-5 των θρίλερ που σ' έχουν ταρακουνήσει λίγο!