panosFL Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 The Cube (Ο Κύβος): συστήνεται σε κλειστοφοβικούς! The Shining (Η Λάμψη): κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του S.King από τον S.Kubric, με τον J.Nickolson σε μεγάλα κέφια. Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Το μωρό της Ρόζμαρι - Ενοχο μυστικό - The Others - Νέα γυναίκα μόνη ψάχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. July 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Χθες είδα την "ΚΑΤΑΡΑ"... Όλα τα money!! Πρώτη φορά τσίριξα σε ταινία.. Ίσως έφταιγε που το έβλεπα μόνος... Σήμερα θα δω το "Κρυφτό" ... Άντε να δούμε τι είναι κ αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Εγω προτεινω απο τα πιο καινουργια "Εκτη Αισθηση" και τετοιου τυπου θριλερ γενικοτερα ή "Gothica"(πολυ καλο επισης)...Αυτα με τα πνευματα και τους νεκρους ειναι τα μονα που ας πουμε με τρομαζουν καπως...Τα καινουργια τα splatter αστα καλυτερα μονο για γελια ειναι! :rolleyes: Ψαξε στο βιντεοκλαμπ για παλιες ταινιες τρομου αυτες ειναι οι καλυτερες(ειχα δει πολλες παλιοτερα αλλα δεν θυμαμαι καθολου τιτλους :p ) Και βεβαια τα κλασσικα:Ψυχω, Παρασκευη και 13, Η σιωπη των αμνων, Ο εφιαλτης στον δρομο με τις λευκες, Εξορκιστης Μην δεις καλυτερα τα: Ring, Η καταρα και αλλα κινεζοφερμενα :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 δες και το Misery αφού πιάσαμε Stephen King. Εμένα μου είχε αφήσει τραυμα αυτή η ταινία. Ειδικά στο σημείο με τους αστράγαλους :cry: Θρίλλερ αγωνίας είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 το The Shining ειναι παρα πολυ τρομακτικο; απ' οτι καταλαβα ολα ειναι θριλερ. εκεινα με σκοτωμους λεγονται θριλερ τρομου. καπου ειδα οτι το Κελι με την JLo ειναι θριλερ, ενω δεν μου φανηκε για θριλερ. πιο πολυ επαιζε επιστημονικη φαντασια μαζι με μυστηριο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 δες και το Misery αφού πιάσαμε Stephen King. Εμένα μου είχε αφήσει τραυμα αυτή η ταινία. Θρίλλερ αγωνίας είναι... Χμμμμμ.....Ναι ε; Σε εμπιστευομαι εσενα! ;) Θα παω να το.... "νοικιασω"! :) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUGARLIPS Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 akoma ena wraio thriler tou stefen king ine to roz red perissotero ine 4ixologiko thriler kai se vazi se pliri agonia iparxi 1 kai 2 4axnw gia na vro kai 3o! :O Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 το The Shining ειναι παρα πολυ τρομακτικο; απ' οτι καταλαβα ολα ειναι θριλερ. εκεινα με σκοτωμους λεγονται θριλερ τρομου. καπου ειδα οτι το Κελι με την JLo ειναι θριλερ, ενω δεν μου φανηκε για θριλερ. πιο πολυ επαιζε επιστημονικη φαντασια μαζι με μυστηριο.. Τα πιο πολλα λεγονται "θριλερ" πλεον...(και το ματριξ σε πολλες λιστες το εχουν και στα θριλερ) Θριλερ αγωνιας Ψυχολογικα θριλερ Θριλερ περιπετεια Ριαλιτυ θριλερ Θριλερ μυστηριου.... και παει λεγοντας. Μτα υπαρχουν και τα Horror τα οποια εχουν αιματα, γδαρσιμτα, αποκεφαλισμους, εντερα ν χυνονται δεξια κι αριστερα, κτλ κτλ. Ειναι πιο ωμα! Και αυτα χωριζονται σε κατηγοριες.Gore και αλλες. Για παραδεθιγμα το hellraiser ειναι horror. Το se7en ειναι θριλερ. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Tsirixes ? Monos ? Ok... Paides prepei na deite tis tainies HELLRAISER eidika twra pou vgenoun akoma 2 sinexeies.. (i mia idi vgike, i alli ton sept) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 χαμος γινεται δλδ.. δειτε και εδω τις 100 τρομακτικοτερες σκηνες απο θριλερ. στην πρωτη θεση εχει μια σκηνη απο το phycho παραγωγης του 60. εγω ειδα την καινουρια παραγωγη και δεν τρομαξα σχεδον καθολου. εχει δει κποιος και τις 2, ωστε να μας πει ποια ειναι πιο τρομακτικη; Μην δεις καλυτερα τα: Ring, Η καταρα και αλλα κινεζοφερμεναγιατι; τρελαινουν κοσμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Tsirixes ? Monos ? Ok... Paides prepei na deite tis tainies HELLRAISER eidika twra pou vgenoun akoma 2 sinexeies.. (i mia idi vgike, i alli ton sept) Τι; :confused: Πως; :blink: Που; :shock: Ποτε; :w00t: Ποια βγηκε και ποια θα βγει; Για λεγε τιτλους αν ξερεις. :D Ειναι παραγωγη ποιας χρονιας αυτη που βγηκε; Γιατι εγω ειχα μεινει μεχρι το Hellraiser - Inferno του 2003 (το οποιο ηταν και μαπα... :( Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Αlien 1 (κλειστοφοβικο.Η σκηνη στην τραπεζαρια ολα τα λεφτα!) Matrix 1( μετα το χαπι εμεινα λακαμας) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Μ άρεσε πάρα πολύ το the cube I, II και το the cube ώρα μηδέν Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 γιατι; τρελαινουν κοσμο; Δεν ξερω αλλα εμενα αυτα τα κινεζικα δεν μου πολυαρεσουν...Ασε που στην Καταρα συγκεκριμενα δεν καταλαβα τιποτα :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Τι; :confused: Πως; :blink: Που; :shock: Ποτε; :w00t: Ποια βγηκε και ποια θα βγει; Για λεγε τιτλους αν ξερεις. :D Ειναι παραγωγη ποιας χρονιας αυτη που βγηκε; Γιατι εγω ειχα μεινει μεχρι το Hellraiser - Inferno του 2003 (το οποιο ηταν και μαπα... :( Meta to Hellraiser - Inferno exoume to Hellraiser - Hellseeker, Hellraiser - Deader to opoio vgike idi kai to Hellraiser - Hellworld to opio vgenei 6 Septemvriou 2005. O dimiourgos tou Hellraiser Clive Barker dilwse oti den einai euxaristimenos me tin tropi pou piran oi taineies meta tin 3i sinexeia pou stamatise pleon na einai anamemigmenos me to olo project. Twra apoti leei stin official selida tou tha skinothetisei gia akoma mia fora mia akoma tainia apofasismenos na skotwsei ton Pinhead mia gia panta. O tropos pou pethenei o Pinhead einai i autoktonia, nai kala diavasate etsi wste na min mporesei kanenas allos skinothetis na ton "anastisei" pali gia akoma mia tainia. Opws kai na'xei.. exw ton sillektiko KYBO me ta DVDs mesa kai ta ypoloipa (mou leipei to 4) DVDs se original. Katevasa to DEADER gia na to dw kai pragmatika einai polli wraio. Akoma pio kalo apo to INFERNO. Tha agorasw to DEADER DVD mazi me to HELLWORLD ton sept mazi.. So, exoume kai leme: Hellraiser (no comment) Hellraiser 2 : Hellbount (polli kalo) Hellraiser 3 : Hell on Earth (apithano) Hellraiser 4 : Bloodline (epitelous vlepoume tin istoria tou koutiou) Hellraiser 5 : Inferno (ligo mapa) Hellraiser 6 : Hellseeker (i epistrofi tis Kirsty!) Hellraiser 7 : Deader (para polli kalo!) Hellraiser 8 : Hellworld (eidwmen! :) ) + mia akoma pou akoma den anakoinwthike me ton thanato tou Pinhead! Ta extra DVD/ntokimater pou vlepete an kanete search stin IMDB periexontai sto sillektiko KYBO me ta DVD pou mporeite na agorasete pamfthina apo PLAY.COM (mou steilane kata lathos 2 emena.. opios thelei kai einai Kypro let me know na kanonisoume, to exw sealed akoma den to anoixa) http://images.play.com/banners/181010l.jpg Vgainoun kai se PLAYSTATION 3 apo tis tainies by the way click here Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Μ άρεσε πάρα πολύ το the cube I, II και το the cube ώρα μηδέν Apisteuto to pws katafere kai ENWSE to Cube 0 me to Cube I... Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Δεν ξερω αλλα εμενα αυτα τα κινεζικα δεν μου πολυαρεσουν...Ασε που στην Καταρα συγκεκριμενα δεν καταλαβα τιποτα :confused: Ιαπωνικό είναι. Δεν είναι κινέζικο. Καμία σχέση ο Κινέζικος με τον Ιαπωνικό κινηματογράφο. Τελείως άλλη κουλτούρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Ιαπωνικό είναι. Δεν είναι κινέζικο. Καμία σχέση ο Κινέζικος με τον Ιαπωνικό κινηματογράφο. Τελείως άλλη κουλτούρα. Ok τοτε ο Ιαπωνικος δεν μ'αρεσει...Σορυ τα μπερδευω αυτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZERATUL Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 αυτο το saw λεει τπτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 An leei tipota? Tragoudaei ! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Δεν μπορώ να αποφασίσω ποιά είναι η καλύτερη ταινία τρόμου. Συνήθως αυτές που είχαν απαγορευτεί κάτι σαν Flesh eating zombies ή κάτι τέτοιο. Για θρίλερ μακράν η Λάμψη. Έγραψε ο Κιούμπρικ... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Δεν μπορώ να αποφασίσω ποιά είναι η καλύτερη ταινία τρόμου. Συνήθως αυτές που είχαν απαγορευτεί κάτι σαν Flesh eating zombies ή κάτι τέτοιο. Για θρίλερ μακράν η Λάμψη. Έγραψε ο Κιούμπρικ... Είδα τον Κύβο Μου άρεσε πάρα πολύ Πολύ αγωνία Εχει δει κανείς το νούμερο 2 ? και αν ναι , αξίζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Είδα τον Κύβο Μου άρεσε πάρα πολύ Πολύ αγωνία Εχει δει κανείς το νούμερο 2 ? και αν ναι , αξίζει ? είναι πολύ πιο gore και splatter. Μακράν χειρότερο απο το 1. Οσο για το 0... ασε.... Να ρίξει φως πάει αλλα τα κάνει ακόμη χειρότερα. Τελικά επρεπε να μείνει μονο στο 1. Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Σαφώ το 2 είναι κατώτερο του 1ου. Άλλωστε μια από τα ίδια είναι. Καμία πρωτοτυπία, πέρα της τέταρτης διάστασης. Αλλά αξίζει να το δεις, δεν είναι καθόλου βαρετό. Το cube zero έχει αραχνιάσει στο σκληρό, δεν έκατσα να το δω ακόμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts