Jump to content

Καλύτερες ταινίες θρίλερ/τρόμου

Nyo_One
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκέφτομαι να δω το dead silence. Από τα λίγα που είδα στο youtube καλό μου φάνηκε.

Το χει δει κανείς να με πει εντυπώσεις?

Πολυ καλοοο!!

Απο τις αγαπημενες μου..:)

ολες αυτου του τυπα.. dead silence, conjuring, insidious.. :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σίγουρα έχει κάποιες τρομακτικές σκηνές αλλά σαν σύνολο δεν είναι και τόοοοοσο τρομακτική όσο άλλες.

conjuring και insidious τα είδα τους τελευταίους μήνες. Το conjuring είχε πραγματικά πολύ καλό στήσιμο σαν ταινία! :)

Καλα ναι δεν το λες και απιστευτα τρομακτικο αλλα εχει 3-4 σκηνες πολυ καλες.. κ ωραια ατμοσφαιρα
[sIGPIC][/sIGPIC]

To dead silence ειναι παρα πολυ καλο θριλερ.Conjuring/insidius ειναι απο τα καλα καινουργια θριλερ.Δοκιμαστε και το πρωτο ju on το κινεζικο οπως και το κινεζικο the ring οπως και το the eye.Γενικα τα κινεζικα ειναι τα καλυτερα θριλερ.

Επισης το ισπανικο rec ειναι κορυφαιο.Το quarantine ειναι το αμερικανικο remake πολυ κατωτερο απο το rec.

Και για τελευταιο προτεινω το sinister.Μου αρεσε αρκετα.

Υπαρχει και το martyrs αλλα ξεφευγει πολυ και μπορει να προκαλεσει ψυχολογικα σε ατομα που δεν βλεπουν τετοια εργα συχνα.

Το sinister μαζί με το nightmare on elm street (άλλη ταινιάρα από κει) είναι από τις αγαπημένες ταινίες μου!

Επίσης το nightmare on elm street έχει χαλαρά την πιο αποκροστική/φρικιαστική μουσική σε ταινία ever!

Edited by thanossalonika

Το sinister μαζί με το nightmare on elm street (άλλη ταινιάρα από κει) είναι από τις αγαπημένες ταινίες μου!

Επίσης το nightmare on elm street έχει χαλαρά την πιο αποκροστική/φρικιαστική μουσική σε ταινία ever!

Μολις εβαλα να κατεβαινει ολο το pack! 30GB.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπαρχει και το martyrs αλλα ξεφευγει πολυ και μπορει να προκαλεσει ψυχολογικα σε ατομα που δεν βλεπουν τετοια εργα συχνα.

Θεϊκη ταινια οι μαρτυρες αρκει να εισαι φαν του ειδους! Σιγουρα οπως λες κι εσυ δεν ειναι για καποιον μη εξοικειωμενο με θριλερ/τρομου. Το τελος του παντως απιστευτα σπαστικο.

:cool:

Θεϊκη ταινια οι μαρτυρες αρκει να εισαι φαν του ειδους! Σιγουρα οπως λες κι εσυ δεν ειναι για καποιον μη εξοικειωμενο με θριλερ/τρομου. Το τελος του παντως απιστευτα σπαστικο.

Καλα ναι το τελος ειναι ολα τα λεφτα.Σε αφηνει με ενα ομορφο συναισθημα και δινει τροφη για σκεψη.Σε αρκετα σημεια το παρακανε ο σκηνοθετης.Ειναι σαν 2 ταινιες σε μια αν το καλοσκεφτεις.

Λοιπόν, είδα σήμερα το Dead Silence. Απίστευτη ταινία και με τρομερή ανατροπή στο τέλος!

Τώρα, σειρά έχει το Ghost Ship που είναι κάτι παρόμοιο... ;)

Ευχαριστώ παιδιά για το "Martyrs"!

Διάβασα την συζήτησή σας και είπα να το δω. Πολύ καλή ταινία.

thanks

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Λοιπόν, είδα σήμερα το Dead Silence. Απίστευτη ταινία και με τρομερή ανατροπή στο τέλος!

Τώρα, σειρά έχει το Ghost Ship που είναι κάτι παρόμοιο... ;)

Το ghost ship δεν μου αρεσε πολυ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γενικά έχω ένα κόλλημα με τέτοιου είδου ταινίες. Στοιχειώματα, φαντάσματα κλπ ;)

Ούτε εμένα με τρέλανε

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Μόλις την τελείωσα. Σχετικά καλή, σίγουρα όχι κάτι το τρομερό...

Ειδα κ τα 2 τα insidious κ οφειλω να ομολογησω οτι με αριστα το 10 θα εβαζα 5.5/10 στο 1ο κ 8/.10 στο 2ο

ειναι απαραδεκτη η σκηνη με τον δαιμονα να λιμαρει τα νυχια του σε αντιθεση με το 2ο που μπαινει κ συνεχιζει δυναμικα

ακουσα πολυ καλα λογια για το oculus το οποιο μαλλον θα δω αποψε

Ειδα κ τα 2 τα insidious κ οφειλω να ομολογησω οτι με αριστα το 10 θα εβαζα 5.5/10 στο 1ο κ 8/.10 στο 2ο

ειναι απαραδεκτη η σκηνη με τον δαιμονα να λιμαρει τα νυχια του σε αντιθεση με το 2ο που μπαινει κ συνεχιζει δυναμικα

Το oculus ειναι εξαιρετικο.Το ειδα χθες και ειναι ενα απο τα καλα θριλερ που εχουν βγει τελευταια.

Το oculus ειναι εξαιρετικο.Το ειδα χθες και ειναι ενα απο τα καλα θριλερ που εχουν βγει τελευταια.

Και γω χθες!

Αλλά τίποτα το ιδιαίτερο για μένα.

Ούτε με αγχωσε, ούτε αγωνία είχε.

Και οι ηθοποιοί ανεκφραστοι.

Η ιστορία ενδιαφέρουσα όμως.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Και γω χθες!

Αλλά τίποτα το ιδιαίτερο για μένα.

Ούτε με αγχωσε, ούτε αγωνία είχε.

Και οι ηθοποιοί ανεκφραστοι.

Η ιστορία ενδιαφέρουσα όμως.

Ειχε αρκετες τρομακτικες σκηνες και η ιστορια μια χαρα εδεσε.Τωρα οι ηθοποιοι οκ δεν περνουν και οσκαρ αλλα για το ρολο τους ειναι αρκετοι.Το 6.8 στο imdb ειναι οτι πρεπει πιστευω.

Για μενα το insidious ηταν μια σκετη πατατα. Του εβαλα 4 ή 5 στο imdb. Ακομα δεν καταλαβα γιατι προκαλεσε ''φασαρια''

Θα συμφωνήσω απολυτα μαζι σου. Εκτος αυτου θα το ελεγα σαν μια πολυ μετρια απομίμηση του παλαιότερου και εξαιρετικού Poltergeist του 1982.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Τσεκαρετε και το eden lake. Σε καποιους θα αρεσει πολυ σε αλλους καθολου.

Εμενα μου άρεσε πάρα πολύ πάντως.

Επίσης, προτεινω να δείτε "The Loved Ones"

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Πράγματι, έχω δει τι πρώτο και ήταν πολύ μέτριο