Jump to content

Καλύτερες ταινίες θρίλερ/τρόμου

Nyo_One
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Paranormal Activity απλα ελεος....!!

ουτε τρομακτικο ηταν ...ουτε τιποτα...!!!

απο μαρκετινκ βλεπω τα πηγαν πολυ καλα...!!

αλλα πολυ μουφα το ολο θεμα....!!

Τρομαζεις μονο αν το δεις σε κανα σινεμα η σπιτι με κανα ηχοσυστημα....μονο απο κατι αποτομα μπαμ μπουμ.....!!!!!

ειναι προσωπικη μου αποψη μου....!! :p :p

το paranormal activity δεν ηταν και τοσο χαλια εχω δει πολυ χειροτερες ταινιες...εγω προσωπικα επειδη δεν πιστευω καθολου σε φαντασμα κ σε τετοια πραγματα δεν με αγγιξε καθολου και βασικα πιστευω οτι ο μονος λογος που μπορει να τρομαξει καποιος ειναι αν τα πιστευει:)

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νομίζω οτι είσαι λίγο υπερβολικός:) :) χεχε !! Αν και πιστεύω πως θα φοβηθείτε να κοιμηθείτε στο δωμάτιο σας μετά το Paranormal Activity!!

νομίζω ότι κάποιος φοβάται να κοιμηθεί τα βραδιά...τι λες;

η κοπελιά από τη ταινία σε έχει βάλει στο μάτι;;;και τι χαμόγελο που έχει...

:devil:

Για τον Τριερ και τον αντιχριστο του τι να πει κανεις.Προτιμω ν'αναλυω τα νοηματα που διαπραγματευεται παρα την hate-it-or-love-it αισθητικη της ταινιας.Πεφτει λιγο βαρια στο στομαχι του συμβατικου δυτικοτραφη θεατη,αλλα περιεχει αλληγοριες και συμβολισμους που σε βαζουν να σκεφτεις.Και προσωπικα δεν θα την κατετασσα στην κατηγορια της ταινιας τρομου.Περισσσοτερο για παραφυσικο ψυχολογικο δραμα μου εκανε.

Οσον αφορα στο paranormal activity, δεν ειμαστε ολοι 15χρονα για να ντραπουμε να παραδεχτουμε οτι καποιες σκηνες δημιουργουσαν αυθεντικη ενταση και ανησυχια.Δεν εχει να κανει τοσο με το αν πιστευεις σε φαντασματα αλλα με το αισθημα ανασφαλειας που σιγα σιγα χτιζει η ταινια.Δε λεω,μια πορτα που ανοιγοκλεινει μονη της μπορει να ειναι σχετικα ακινδυνη ή κι αστεια (Βαγγέεεεεεεεεεελη!),αλλα αν το φαινομενο επιμεινει για μερες,κι ο τελευταιος σκεπτικιστης θ'αρχισει να προβληματιζεται

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Για τον Τριερ και τον αντιχριστο του τι να πει κανεις.Προτιμω ν'αναλυω τα νοηματα που διαπραγματευεται παρα την hate-it-or-love-it αισθητικη της ταινιας.Πεφτει λιγο βαρια στο στομαχι του συμβατικου δυτικοτραφη θεατη,αλλα περιεχει αλληγοριες και συμβολισμους που σε βαζουν να σκεφτεις.Και προσωπικα δεν θα την κατετασσα στην κατηγορια της ταινιας τρομου.Περισσσοτερο για παραφυσικο ψυχολογικο δραμα μου εκανε.

Οσον αφορα στο paranormal activity, δεν ειμαστε ολοι 15χρονα για να ντραπουμε να παραδεχτουμε οτι καποιες σκηνες δημιουργουσαν αυθεντικη ενταση και ανησυχια.Δεν εχει να κανει τοσο με το αν πιστευεις σε φαντασματα αλλα με το αισθημα ανασφαλειας που σιγα σιγα χτιζει η ταινια.Δε λεω,μια πορτα που ανοιγοκλεινει μονη της μπορει να ειναι σχετικα ακινδυνη ή κι αστεια (Βαγγέεεεεεεεεεελη!),αλλα αν το φαινομενο επιμεινει για μερες,κι ο τελευταιος σκεπτικιστης θ'αρχισει να προβληματιζεται

Αβάσιμα πράγματα. Μας πλασαρεις προσωπικες σου απόψεις σαν θεσφατο; Αυτα που λες εκτός των άλλων είναι και προσβλητικα.

Εσυ δηλαδή είσαι ο ψαγμενος σινεφιλ που μπορεί να καταλαβει μια καλή ταινία του Τριερ και εμείς είμαστε οι επιφανιακοι τύποι που απολαμβάνουν μόνο εφέ;

Φίλε μου το πηγές πολύ μακριά και καλύτερα να εκφραζεις την άποψη σου χωρίς να υποβαθμιζεις τους υπολοιπους που έχουν αντίθετη.

Όσο για το paranormal activity και το γεγονός ότι χαρακτηριζεις όσους κατ΄εσε « λένε» ότι δε φοβήθηκαν 15χρονα τι να πω;;; Εσυ τι λες να φοβηθηκαμε και να στο κρύβουμε για να μη μας κακοχαρακτηρισεις; Αφου δε γνωριζόμαστε καν.

Για μένα δείχνεις ασεβια στη γνώμη των υπολοίπων με τους χαρακτηρισμούς σου, εκτός φυσικά και αν δεν κατάλαβες τι νόημα βγάζουν τελικά τα γραφόμενα σου.

http://www.slang.gr/media/img/200804/e3c7f6fd7cd882190bfed167b9b5a61e_thumb.jpg

Ναι ειναι αληθεια:εγω ειμαι ο μοναδικος σουπερ γουαου ψαγμενος σινεφιλ που κατανοει τον Τριερ σε ολα τα επιπεδα της κινηματογραφικης εκφρασης! :w00t:

Ολοι οι υπολοιποι ανηκουν στην απαιδευτη μπασκλασαρια,και πηγαινουν μονο για τα νατσος με τυρι! :p

Οσον αφορα στην επικοινωνια του μηνυματος μιας ταινιας,ειναι πολυ λεπτη η γραμμη αναμεσα στην αντικειμενικη αυστηρη κριτικη,που προαπαιτει την αποδοχη ή εστω την κατανοηση,και στην "ετσι" απορριψη.

Οπως και το να λες οτι καποιος πηγε να δει μια ταινια για να τρομαξει,ειναι εξισου πατροναρισμα με το να λες οτι καποιος που την ειδε τρομαξε αλλα εκ των υστερων κωλυεται να το παραδεχτει.

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Οσον αφορα στην επικοινωνια του μηνυματος μιας ταινιας,ειναι πολυ λεπτη η γραμμη αναμεσα στην αντικειμενικη αυστηρη κριτικη,που προαπαιτει την αποδοχη ή εστω την κατανοηση,και στην "ετσι" απορριψη.

Οπως και το να λες οτι καποιος πηγε να δει μια ταινια για να τρομαξει,ειναι εξισου πατροναρισμα με το να λες οτι καποιος που την ειδε τρομαξε αλλα εκ των υστερων κωλυεται να το παραδεχτει.

ναι φίλε ΔΕΝ είμαστε κριτικοί κινηματογράφου για να αναλύουμε το κάθε τι και να βγάζουμε πάντοτε το ακριβές και αντικειμενικό συμπέρασμα.παραδέχομαι ότι τα σχόλια μου μερικές φορές δεν είναι και τα ποιο σωστά παρασύρομαι από διαφορά αλλά ο καθένας έχει το δικαίωμα να πει αυτο που νιώθει για το ταινία που είδε,όσο και αν άντεξε να τη δει.δηλαδή θα ήταν καλύτερα να χάσει ένα απόγεμα κάποιος να δει ολόκληρη τη ταινία που από την αρχή ΔΕΝ του αρέσει για καταλάβει το νόημα της και μετά να πει με μια πομπώδη κριτική ότι και θα έλεγε με απλά λόγια αν καθόταν να δει μόνο για πέντε λεπτά;....το ότι εσένα σου άρεσε και τη κατάλαβες μπράβο σου και χαίρομαι για εσένα αλλά μην πρήζεις τα νεύρα των υπολοίπων(εγώ ακόμα δεν βρήκα χρόνο να τη δω ακόμα...),δεν τους αρέσει ΤΕΛΟΣ!και ναι οι περισότεροι βλέπουμε θρίλερ για να τρόμαξουμε....αυτός είναι ο σκοπός αν δεν θέλω να τρομάξω και θέλω να γελάσω,να μελαγχόλησω απλά κοιτάζω μια άλλη κατηγορία ταινιών.και πιστεύω ότι εκεί έχουν χάσει πολλές καλές ταινίες:παρουσιάζονται ως άλλο και είναι κάτι άλλο και αυτο είναι απίστευτα ξενερωτικο...

Φιλε μου καταλαβαινεις τι γραφεις?Η μηπως προσπαθεις να μας το παιξεις εξυπνος? Να εισαι σιγουρος παντως πως μονο αυτο δεν καταφερνεις χρησιμοποιωντας εννοιες που δεν γνωριζεις η δεν μπορεις να κατανοησεις, και αυτο γιατι δεν κολλανε εκει που τις βαζεις.

Η εκφραση "στην επικοινωνια του μηνυματος μιας ταινιας" ειναι λαθος εξ'αρχης μιας και το μηνυμα μιας ταινιας δεν επικοινωνει. Οσο για τη συνεχεια της φρασης σου τι να πω? Παλι πρεπει να καταλαβεις πως αυτα που λες ΔΕΝ ισχυουν σαν γεγονοτα, ειναι προσωπικη σου αποψη. Δεν ειναι δυνατον η αντικειμενικη αυστηρη κριτικη να προαπαιτει την αποδοχη ή εστω την κατανοηση του μυνηματος μιας ταινιας μιας και κατι τετοιο σημαινει αυτοματα θετικη κριτικη και οχι απλα κριτικη.

Εσυ βρηκες σε αυτη την ταινια μηνυματα που σε κανουν απο οτι καταλαβα να τη θεωρεις μια καλη ταινια, εγω και απο οτι ειδα και πολλοι αλλοι δεν μπορεσαμε καν να τη δουμε ολοκληρη γιατι ηταν απιστευτα βαρετη ταινια για εμας. Αυτο ΔΕΝ σημαινει πως δεν καταλαβαιναμε τι βλεπαμε, αντιθετα σημαινει πως καταλαβαμε πολυ νωρις τι προκειται να ακολουθησει και προτιμησαμε να μη χασουμε αλλο χρονο.

Επιπλεον αντικειμενικη κριτικη ταινιας υπαρχει Μονο οσον αφορα τα τεχνικα σημεια, μιας και η κριτικη ενος δημιουργηματος ποτε δεν ηταν και ουτε θα ειναι αντικειμενικη, ο καθενας βλεπει αυτα που θελει η μπορει να δει. Εδω δε συμφωνουμε στη κριτικη της guernica και θα κρινουμε αντικειμενικα οτι η μπουρδα κατ'εμε του Τριερ ηταν καλη ταινια.

Η τελευταια σου φραση "Οπως και το να λες οτι καποιος πηγε να δει μια ταινια για να τρομαξει,ειναι εξισου πατροναρισμα με το να λες οτι καποιος που την ειδε τρομαξε αλλα εκ των υστερων κωλυεται να το παραδεχτει." σε σχεση με τα προηγουμενα δε βγαζει νοημα, μηπως πρεπει να ξανακοιταξεις την εννοια του "πατροναρω" γιατι δεν παει εδω.

Οταν καποιος παει να δει μια ταινια, δεν εχει σκοπο ουτε να κλαψει ουτε να τρομαξει, ουτε να γελασει με το ζορι, οι αντιδρασεις του δεν ειναι απολυτως προγραμματισμενες, αλλα προκαλουνται απο την ταινια σε συνδυασμο βεβαιως και με λοιπα περιβαλλοντικα και ψυχοσωματικα ερεθισματα.

Κατ'αρχας ο,τι γραφω,εννοειται πως αποτελει προσωπικη μου αποψη.Δεν εγραψα καπου το αντιθετο.Ουτε διεκδικω αλαθητο.

Στο κομματι του ποστ μου που παραθετεις,το μηνυμα δεν επικοινωνει αλλα επικοινωνειται.Το ρημα επικοινωνω χρησιμοποιειται,καταχρηστικα,ως μεταβατικο(οπως το communicate στην αγγλικη).Ειναι μια χρηση συνηθισμενη,στη νεα ελληνικη.Εαν το θεωρεις αδοκιμο,αγνοησε το :)

Για τα υπολοιπα,περα απο το οτι μετανιωνω που ξεκινησα μια συζητηση σε λαθος περιβαλλον,σε καλω να αναζητησεις την ουσια σε μια δικη σου φραση

ο καθενας βλεπει αυτα που θελει η μπορει να δει

Οταν ενας θεατης βρισκει κακη,μετρια ή και αδιαφορη μια ταινια,κατι φταιει.Μπορει να φταιει ο σκηνιθετης που δεν καταφερε(ή δεν επιδιωξε) να εξηγησει με τον ιδανικο τροπο το φιλμ του.Μπορει ομως να ευθυνεται και ο θεατης που δεν την κατανοησε.Και δεν συνδεω υποχρεωτικα την κατανοηση με τη θετικη κριτικη.Μπορει καποιος θεατης να κατανοησει μια ταινια και αυτο να του προκαλεσει,συγχυση,εκνευρισμο ή και αδιαφορια(κι ενδεχομενως αυτος να ηταν ο σκοπος του σκηνοθετη).Οταν ομως καποιος χαρακτηριζει μπουρδα μια ταινια που δεν εχει δει καν ολοκληρη,δεν μπορει να κανει ουσιαστικη κριτικη κατα τη γνωμη μου.

Αν ειναι ζητημα αισθητικης θα το καταλαβαινα,αλλα δε θα το δικαιολογουσα.Διοτι αν καποιον τον ενοχλουν τα οσα "αναρμοστα" μπορει να συμβαινουν στον Αντιχριστο,θα τον ενοχλουν πριν και μετα την ταινια και πιθανοτατα γενικα στη ζωη του.Πως ομως αυτο μειωνει την καλλιτεχνικη αξια της ταινιας?Επειδη δεν συμμορφωνεται με αισθητικα προτυπα του καθενος?

Επισης προσωπικα δε θα κρινω μια ταινια απο το αν ειναι βαρετη τα πρωτα 45 λεπτα της,ή απο το αν πρωταγωνιστουν 2 μονο ατομα,ή απο το αν συμφωνω με την καταληξη της.

Ελπιζω να γινομαι κατανοητος,αν και φοβαμαι οτι βρισκομαστε εκτος θεματος

ειχα δει πριν καιρο τη φιλιππινεζικη εκδοση του echo το sigaw και μου αρεσε αρκετα!!!δεν ηξερα μεχρι πριν απο λιγο οτι οι αμερικανοι καναν το ριμεικ..ωραια θα της ριξω μια ματια καποια στιγμη.. :)

Είδα την περασμένη εβδομάδα το Drag me to Hell και πραγματικά εντυπωσιάστηκα με το πόσο καλοστημένες είναι οι σκηνές και συνεχώς τα πράγματα εξελίσσονται με ωραίο και όχι κουραστικό τρόπο. Την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Είδα την περασμένη εβδομάδα το Drag me to Hell και πραγματικά εντυπωσιάστηκα με το πόσο καλοστημένες είναι οι σκηνές και συνεχώς τα πράγματα εξελίσσονται με ωραίο και όχι κουραστικό τρόπο. Την προτείνω ανεπιφύλακτα.

ηταν οντωσ αρκετα καλη!!!!!

Let's conspire to re-ignite

All the souls that would die just to feel alive!!

ειχα δει πριν καιρο τη φιλιππινεζικη εκδοση του echo το sigaw και μου αρεσε αρκετα!!!δεν ηξερα μεχρι πριν απο λιγο οτι οι αμερικανοι καναν το ριμεικ..ωραια θα της ριξω μια ματια καποια στιγμη.. :)

εγω ειδα κατευθειαν το remake,καλουτσικη ηταν,δεν λεω, αλλα δεν τρελαθηκα κιολας..

ακουσα οτι η γνησια ηταν καλυτερη,πιο ατμοσφαιρικη. Αλλα δεν τη βρηκα ευκαιρη και ειπα να δω την αμερικανικη..

Δειτε το Paranormal Activity.. Πολυ τρομακτικο. Μη το δειτε μονοι σας και βραδυ, αν επηρεαζεστε απο φαντασματα, δαιμονες κτλ..

Κατ'αρχας ο,τι γραφω,εννοειται πως αποτελει προσωπικη μου αποψη.Δεν εγραψα καπου το αντιθετο.Ουτε διεκδικω αλαθητο.

Φιλε μου εγω το ειπα γιατι με τον τροπο που τα εγραψες φαινοταν νοτι προκειται για κατι δεδομενο και οχι για αποψη σου.

Στο κομματι του ποστ μου που παραθετεις,το μηνυμα δεν επικοινωνει αλλα επικοινωνειται.Το ρημα επικοινωνω χρησιμοποιειται,καταχρηστικα,ως μεταβατικο(οπως το communicate στην αγγλικη).Ειναι μια χρηση συνηθισμενη,στη νεα ελληνικη.Εαν το θεωρεις αδοκιμο,αγνοησε το

Με τον τροπο αυτο δεν εχω ακουσει η διαβασει να χρησιμοποιειται, τωρα αν το γνωριζεις οκ.

Οταν ενας θεατης βρισκει κακη,μετρια ή και αδιαφορη μια ταινια,κατι φταιει.Μπορει να φταιει ο σκηνιθετης που δεν καταφερε(ή δεν επιδιωξε) να εξηγησει με τον ιδανικο τροπο το φιλμ του.Μπορει ομως να ευθυνεται και ο θεατης που δεν την κατανοησε.Και δεν συνδεω υποχρεωτικα την κατανοηση με τη θετικη κριτικη.Μπορει καποιος θεατης να κατανοησει μια ταινια και αυτο να του προκαλεσει,συγχυση,εκνευρισμο ή και αδιαφορια(κι ενδεχομενως αυτος να ηταν ο σκοπος του σκηνοθετη).

Οι γνωμες δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ιδιες μετα την παρακολουθηση μιας ταινιας, οποτε δεν ειναι απαραιτητο να φταιει καποιος.

Το ποσο ικανοποιημενος μενει καποιος απο μια ταινια εξαρταται βασικα απο τις προσλαμβανουσες και τα ερεθισματα που εχει ο καθενας και οπως ειπα και στο προηγουμενο ποστ αυτα εξαρτωνται απο πολλα πραγματα. Αν για παραδειγμα βαλεις σε καποιον που δεν εχει ξαναδει τηλεοραση τη χειροτερη ταινια που εχεις εσυ δει, το πιθανοτερο ειναι αυτος να την ευχαριστηθει. Οπως επισεις αν κατσεις μεσα στα νευρα και το αγχος να δεις μια κωμωδια, το πιθανοτερο ειναι να την βρεις κακη, ενω αν εχεις καλη διαθεση θα τη βρεις μαλλον καλη.

Το πως κατανοει ο καθενας μια ταινια που εχει κρυφα νοηματα ειναι αναλογο με το ενδιαφερον που θα του προκαλεσει η ταινια για να τα αναζητησει θεωρω, γιατι αν τον κανει εξ αρχης να χασει το ενδιαφερον του και δεν κανει κατι για να το κερδισει στη συνεχεια τοτε ο αλλος παρακολουθει με απαθεια χωρις να επεξεργαζεται.

Η πλειονοτητα των θεατων μιας ταινιας καταλαβαινουν την υποθεση, τωρα βαθυτερα αν για καποιον η εσωτεριkη παλη του πρωταγωνιστη παραπεμπει στην κριση των αξιων και τον εντυπωσιαζει αυτο για παραδειγμα, καποιος αλλος μπορει να θεωρει πως απλα προκειται για καποιον τρελο. Συνηθως ο πρωτος κρινει θετικα και ο αλλος εξαρταται.

Οταν ομως καποιος χαρακτηριζει μπουρδα μια ταινια που δεν εχει δει καν ολοκληρη,δεν μπορει να κανει ουσιαστικη κριτικη κατα τη γνωμη μου.

Αν ειναι ζητημα αισθητικης θα το καταλαβαινα,αλλα δε θα το δικαιολογουσα.Διοτι αν καποιον τον ενοχλουν τα οσα "αναρμοστα" μπορει να συμβαινουν στον Αντιχριστο,θα τον ενοχλουν πριν και μετα την ταινια και πιθανοτατα γενικα στη ζωη του.Πως ομως αυτο μειωνει την καλλιτεχνικη αξια της ταινιας?Επειδη δεν συμμορφωνεται με αισθητικα προτυπα του καθενος?

Επισης προσωπικα δε θα κρινω μια ταινια απο το αν ειναι βαρετη τα πρωτα 45 λεπτα της,ή απο το αν πρωταγωνιστουν 2 μονο ατομα,ή απο το αν συμφωνω με την καταληξη της

Εγω δεν πιστευω πως θα χρειαζοταν να δω μια ταινια ολοκληρη για να βγαλω συμπερασμα για το αν ειναι καλη για τα γουστα μου η οχι. Ειναι πολλες οι ταινιες που δεν εχω αντεξει ολοκληρες και αυτο συμβαινει γιατι με κανουν να βαρεθω αφορητα, για μενα αυτες ειναι μπουρδες, φυσικα σε καποιον αλλο μπορει να φαινονται καταπληκτικες.

Ουσιαστικη κριτικη μπορει να μη μπορω να κανω και συμφωνω σε αυτο, αλλα ο μονος λογος ειναι γιατι θεωρω πως δεν αξιζει να μπω στη διαδικασια για να τη δω τελικα ολοκληρη, δεν πιστευω πως θα μου προσφερει κατι.

Οσο απο την ταινια ειδα δεν ειδα κατι αναρμοστο η σοκαριστικο, αντιθετα δεν εβλεπα την ωρα να δω κατι που θα μου κινησει το ενδιαφερον αλλα ματαια.

Τελος η εννοια της καλλιτεχνιας, του καλλιτεχνη κλπ για μενα εχει εκφυλιστει εδω και χρονια. Ο καλλιτεχνης κρινεται απο τα εργα του και αυτα δεν εχουν παντα την ιδια βαρυτητα και επιτυχια.

EDIT: Ειδα και εγω το echo, μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον, επισης ευχαριστς βλεποταν και το Children Of The Corn. Το BATHORY το ειδε κανεις? Πολυ ενδιαφερουσα ιστορια αλλα τελικα σε ξενερωνει γιατι αλλα περιμενεις ξερωντας την υποθεση και αλλα προκυπτουν, λιγο μεγαλο μου φανηκε και μαλλον περισσοτερο ιστορικη επικη περιπετεια.

ειδα το echo και μου φανηκε σχετικα καλο.....μου θυμησε λιγο την καταρα.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

γεία χαρα παιδια εχετε να μου προτεινεται καμια νεα ταινια θριλερ? ψαχνω ταινια που να εχει ανατροπη.:)

• 2 weeks later...

είδα το trick r treat

τρομακτικό δεν θα το έλεγα αλλά τη πλάκα του την είχε...μια χαρά πέρασε η ώρα...

Μπορείς να μου εξηγήσεις, τι ακριβώς σου άρεσε από το Trick r Treat;

Εγώ έκατσα να το δω με τις καλύτερες προθέσεις, ΗΘΕΛΑ να μου αρέσει και βαρέθηκα τη ζωή μου εκτός από δύο τρεις σκηνές.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

ισως να φταίει το οτι το ειδα σε στιγμη που πραγματικα πεθαινα απο βαρεμαρα και επειδη με επανεφερε λιγο μου αρεσε..αλλα δεν ηταν και ασχημη ταινια πχ μου αρεσε ο τροπος που συνδεθηκαν η ιστοριες αν και δεν ηταν ολες καλες(η τελευταια με το γερο ηταν πολυ ακυρη..)αλλα η ιστορια της κοκκινοσκουφιτσας, τον παιδιων με το λεωφορείο και του διευθυντή ηταν ωραιες...ειδικα οι πρωτες 2..αλλα οπως ειπα και πριν θριλερ δεν το λεω...τη προτείνω σε οσους τους αρεσουν να ασχολουνται με urban legend καταστασεις, μην περιμενετε ομως και κατι τρελο..

ααα και χθες ειχε την αμερικανικη ''καταρα'' ακρως βαρετο...κατεληξα να βλεπω 10η εντολη(ειχε την ιστορια με αυτη που δηλητηριασε τους γειτονες επειδη χαλασε το προξενιο με τη κορη)

Δειτε το beyond a resonable doubt, αρκετα καλη ταινια που χαρακτηριζεται θριλερ αγωνιας.

Πιο πολυ περιπετεια μου φανηκε βεβαια, αν και καταλαβα στη μεση της ταινιας το τελος, στη συνεχεια το ξεχασα και την απολαυσα.

ωραιο ηταν σε σχεση με αλλες ταινιες αν και το τελος δεν μου αρεσε και τοσο.σε ενα σημειο ηταν αηδια βεβαια...

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ααα και χθες ειχε την αμερικανικη ''καταρα'' ακρως βαρετο...κατεληξα να βλεπω 10η εντολη(ειχε την ιστορια με αυτη που δηλητηριασε τους γειτονες επειδη χαλασε το προξενιο με τη κορη)

Αυτή με το ρευόμενο μπλέ φάντασμα;; τόσο γέλιο δεν έχω ξαναρίξει σε θρίλερ!! :lol: :lol: :lol:

Καλύτερη η10η Εντολή, ήταν και από τα καλά επεισόδια αυτό :p

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."