DesertSMisSRaiN Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 δε το βρίσκω, λεω να δω κατευθειαν το 2... θα εχω προβλημα με την πλοκη? Το δύο δε λέει και πολλά (βασικά είναι πολύ κάτω του μετρίου) Το πρώτο όμως ένα επιεικέστατο 7/10 το παίρνει. Αυτό να ψάξεις να δεις. ;) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 το the horsemen αξιζει καθολου??ειναι τρομακτικο ή κατι σαν αστυνομικο θριλερ??το εχω τοσο καιρο και δεν παιρνω το κουραγιο να το δω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Και εγώ που είπα να κάτσω να το δω το σταμάτησα τρεις φορές γιατί με έπαιρνε ο ύπνος, οπότε το παράτησα... Το Book of Blood το έχει δει κανείς; Είναι λέει κάτι σαν sequel στο Midnight Meat Train. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Και εγώ που είπα να κάτσω να το δω το σταμάτησα τρεις φορές γιατί με έπαιρνε ο ύπνος, οπότε το παράτησα... Το Book of Blood το έχει δει κανείς; Είναι λέει κάτι σαν sequel στο Midnight Meat Train. το book δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο....6/10 το βαζω εγω :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Ψάχνω μια ταινία.. πολύ παλιά.. Είχε να κάνει με πειράματα πάνω σε κόμπρες. Βασικά θυμάμαι την τελευταία μόνο σκηνή που βάζουν έναν μέσα σε μια μέγκενη τον σφίγγει και τον μετατρέπει σε κόμπρα... έχει κανείς καμιά ιδέα? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 καλουτσικο............ http://vismer.com/critica7/wp-content/uploads/poster_unrest.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Όσοι δεν το έχετε ήδη κάνει, δείτε το The Last House on the Left του 2009. Πολύ καλό home invasion movie με ΠΟΛΥ αίμα, βία και αγωνία. Από τις λίγες φορές που πάταγα το forward, όχι για να τελειώσει η ταινία, αλλά για να δω τι γίνεται στο τέλος της σκηνής. Ιδαίτερα το προτείνω στους fans του Gilmore Girls (δηλαδή στον VeCo :p) λόγω κοινής πρωταγωνίστριας :) σε εμφάνιση με μαγιώ. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Όσοι δεν το έχετε ήδη κάνει, δείτε το The Last House on the Left του 2009. Πολύ καλό home invasion movie με ΠΟΛΥ αίμα, βία και αγωνία. Από τις λίγες φορές που πάταγα το forward, όχι για να τελειώσει η ταινία, αλλά για να δω τι γίνεται στο τέλος της σκηνής. Ιδαίτερα το προτείνω στους fans του Gilmore Girls (δηλαδή στον VeCo :p) λόγω κοινής πρωταγωνίστριας :) σε εμφάνιση με μαγιώ. Κατά τα άλλα τόσο πολύ σου άρεσε; Εγώ βρήκα ότι από πλευράς δολοφονιών είχε να δώσει κι άλλο... Αν αναφέρεσαι στην Alexis Bledel, δεν είναι αυτή. :p Alexis Bledel http://images.starpulse.com/Photos/Previews/Alexis-Bledel-gg02.jpg Sara Paxton http://www.aolcdn.com/ch_kids/sara-paxton-300a100606.jpg Uncanny resemblance! Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Ελα ρε συ!!! Έκοβα το κεφάλι μου οτι είναι αυτή. Oh well...και πάλι θέαμα είναι :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Σαν αδερφές δεν είναι; :blink: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 OLΟΙΔΙΕΣ!!! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 το the horsemen αξιζει καθολου??ειναι τρομακτικο ή κατι σαν αστυνομικο θριλερ??το εχω τοσο καιρο και δεν παιρνω το κουραγιο να το δω... Δεν τρελάθηκα και ιδιαίτερα. Απλά είχε κάποιους περίεργους φόνους που άξιζε.Έμοιαζε λίγο στο Seven ως προς το θρησκευτικό. Το τέλος έτσι και έτσι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agg3liki Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Ρε ψάχνω θρησκευτικό θρίλερ, καλό όμως, σαταναδες και τέτοια........ αν ξερετε κανα καλό.....!!!! ελα μωρε μια χαρουλα ηταν το Quarantine, τωρα το rec δεν το έχω δει τι να σου πω.....!!!! οταν το δω θα σου πω αν ειναι, πιο ειναι καλυτερο.!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Ρε ψάχνω θρησκευτικό θρίλερ, καλό όμως, σαταναδες και τέτοια........ αν ξερετε κανα καλό.....!!!! ελα μωρε μια χαρουλα ηταν το Quarantine, τωρα το rec δεν το έχω δει τι να σου πω.....!!!! οταν το δω θα σου πω αν ειναι, πιο ειναι καλυτερο.!!! Το καλύτερο, Εξορκιστής :p Πλάκα κάνω, φαντάζομαι θα το έχεις δει. Από τα καλύτερα religion-related horror movies είναι τα Omen (Είναί τριλογία, καλύτερα βέβαια είναι τα παλιά, αλλά μπορείς να δες και το remake του πρώτου της σεράς που είχε γίνει πριν λίγα χρόνια) Rosemary's Baby Stigmata Hellraiser (εντάξει όχι και τόσο θρησκευτικού περιεχομένου, αλλά έχει δαίμονες :p) The Ninth Gate)(πιο πολύ ψυχολογικό θρίλερ και όχι horror) Children of the Corn Δες αυτά και σου δίνω κι άλλα για μελέτη :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanna19 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 hello...πιο παλια ειχα δει το "mum and dad(2008)" καλουτσικο ειναι εχει λιγο αρρωστημενο σεναριο και καποιες αηδιαστικεσ σκηνες αλλα βλεπετε....:) υποθεση: Μία πολύ καλή ταινία τρόμου από την Μεγάλη Βρετανία που θα σας καθηλώσει. Ο μπαμπάς, η μαμά και τα δύο υιοθετημένα τους παιδιά, η Μπέρντι και ο Έλμπι ζουν κοντά σε ένα αεροδρόμιο και εργάζονται εκεί. Όποτε μπορούν κλέβουν διάφορα μικροπράγματα από τα γραφεία, τους ταξιδιώτες ή από τα εμπορεύματα του αεροδρομίου. Άλλες πάλι φορές οι κλοπές δεν είναι και τόσο μικρές. Απαγάγουν αγόρια ή κορίτσια που εργάζονται εκεί και ξέρουν ότι δεν θα τους αναζητήσει κανείς. Τους πηγαίνουν στο σπίτι τους και εκεί εκτονώνουν όλα τα σαδομαζοχιστικά, ανώμαλα και διεστραμμένα απωθημένα τους. Η ταινία έχει αρκετό αίμα και διαστροφή αλλά επίσης σε κρατάει και σε αγωνία για την εξέλιξη της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Είδα το The Haunting in Connecticut Πρόκειται για μια κλασική ιστορία φαντασμάτων...χωρίς τα φαντάσματα. :p Το setting κοινότυπο (μια οικογένεια που μετακομίζει σε ένα καινούργιο σπίτι μόνο για να ανακαλύψει πως ένα τρομακτικό μυστικό κρύβεται στο παρελθόν του). Χιλιοειπωμένη ιστορία (από το Poltergeist μέχρι το Rose Red του King) που δεν έχει να παρουσιάσει κάτι ιδιαίτερα πρωτότυπο, αλλά για όποιον δεν περιμένει να δει κάτι συγκλονιστικά φρέσκο από ένα νεκρό (:p :p) είδος δεν απογοητεύει, γιατί μπορεί να είναι χιλιοειπωμένη αλλά παραμένει πάντα favorite στους fan των ταινιών τρόμου. Επίσης όσοι το δουν γιατί θέλουν να τρομάξουν, ας μην το δουν καν. Υπάρχουν 3-4 σκηνές έντασης αλλα γενικότερα δεν είναι και ιδιαιίτερα τρομακτικό. Μου άρεσαν οι ηθοποιοί. Ιδιαίτερα καλή στο ρόλο της βρήκα την πρωταγωνίστρια-μητέρα της οικογένειας, που πραγματικά με εντυπωσίασε το πως προσσέγισε το ρόλο της μητέρας που το παιδί της έχει καρκίνο. Πολύ ρεαλιστικά χωρίς υστερικές εξάρσεις και υπερβολές. Μικρή σημείωση, ότι δε θα έλεγα πως με ικανοποίησε 100% στις πολύ δραματικές σκηνές, χωρίς να σημαίνει πως δεν ήταν καλή. Ο Ηλίας Κοτέας είναι αξιοπρεπής στο ρόλο του παπά, αν και δε θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς οσκαρική την ερμηνεία του. Το ίδιο ισχύει και για τον πρωταγωνιστή-γιό της οικογένειας (τον γνωστό στους fans της Veronica Mars ως Beaver), του οποίου το μονίμως ξινισμένο βλέμμα με ενοχλούσε και στην πραναφερθείσα σειρά. Κανονικά θα έβαζα στην ταινία ένα 7,5/10 Δε θα το βάλω όμως γιατί θεωρώ πως έκαναν ένα τραγικό λάθος: Ένα θρίλερ/ταινία τρόμου είναι από μόνο του ένα δραματικό είδος. Το να το "φορτώνεις" με 200 άλλα δράματα όπως καρκινοπαθη παιδιά, αλκοολικούς πατεράδες και οικονομικά προβλήματα το κάνει...υπέρβαρο! Αν το έβλεπα σαν κοινωνική ταινία, θα ήταν πολύ καλό (αν και αν δεν υπήρχε το υπερφυσικό στοιχείο, θα ήταν...λίγο σαν ταινία). Σαν ghost story όμως ήταν υπερβολικά ψυχοφθόρο (Το γεγονός πως ΚΑΙ αυτή η ταινία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα δε θα το σχολιάσω καν - αν και όντως σε αυτή την περίπτωση υπήρξε μια οικογένεια που έκανε παράπονα για παραφυσικά φαινόμενα στο εν λόγω σπίτι.) Από εμένα ένα αξιοπρεπέστατο 6,5/10 Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanna19 Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 καλημερα!χθες ειδα το "Messengers 2 :The Scarecrow(2009)" απο οτι θυμαμαι απο το "messengers 1" δεν εχει καμια σχεση ειναι μια εντελως διαφορετικη ταινια και κατα την γνωμη μου το 1 ηταν παρα πολυ πιο καλυτερο απο το 2...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Δείτε το Halloween H20. Αν και μου φάνησε μικρό σε διάρκεια, σε κρατά σε αγωνία από την αρχή μέχρι το τέλος... Πάντως, αυτός ο Myers, παρ' όλο που περπατα λες και σέρνει βαρίδια, τους φτάνει όλους:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Αν σου άρεσε το H20 ΜΗ ΔΕΙΣ σε καμία περίπτωση το Halloween: Resurrection. Χαλάει ολόκληρη τη σειρά αυτη η ταινία και είναι απλά χάλια. Αντίθετα το reboot του Rob Zombie είναι πολύ καλό και φέτος περιμένουμε και τη συνέχειά του :) (αν και χωρίς JL Curtis δεν είναι το ίδιο) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Δυστυχώς το έχω δει... Αλλά εντάξει, αρκετά καλό, λίγο βαρετό βέβαια.. Γνωστό το concept, 25χρονα που πάνε σε σπίτι και ξεκοιλιάζονται. Δε μου άρεσε που πέθανε η JL Curtis. Θέλω κάποια στιγμή να πεθάνει ο Myers. Θα πεθάνει? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Τι ρωτάς τώρα; Κάθε φορά πεθαινει και κάθε φορά επιστρέφει. Το ίδιο και ο Jason Voorhees (του Friday The 13th) και o Freddy Krueger (του Nightmare On Elm Street). Θα πεθάνουν μονάχα όταν τα studio αποφασίσουν να βγάζουν sequels/remakes/reboots των ταινιων τους (δηλαδή ποτέ!) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Κατάλαβα, θα έχω καμιά βδομάδα ακόμα εφιάλτη με τη μάσκα :p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanna19 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 ειδα σημερα το "skeleton crew"(υποτιθετε ταινια τρομου...) δεν νομιζω πως εχω ξαναδει στην ζωη μου μεγαλυτερη πατατα:lol: ειδικα το τελος σε ποιον να το πω και να το πιστεψει.....:wacko: παντως δειτε την νομιζω πως θα γελασετε αρκετα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Ειδα πριν απο λιγο το " The Broken ". Πολυ καλο. Μπορειτε να προτεινετε μερικα παρομοια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Ειδα πριν απο λιγο το " The Broken ". Πολυ καλο. Μπορειτε να προτεινετε μερικα παρομοια;ναι το invasion of the body snachers και πες μου πιος αντιγραφει πιον:lol::lol: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts