Jump to content

Καλύτερες ταινίες θρίλερ/τρόμου

Nyo_One
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψιτ,...το εχω ξαναπει και αλλου.

Να δειτε το The Dark Hours ;)

Dessert δεν εχεις αδικο...καπου εκανε κοιλια,αλλα ισως επιδη ειχα καιρο να δω κατι με "κουκλες" γι'αυτο εγω "ψιλοκολλησα.:O (ασε που αυτες οι μαμακισμενες με ανατριχιαζουν!:X

Αλλα γενικα ηταν μετριο.

Παντως δεν μπορεις να πεις!**** τις φασεις στο τελος που η γκομενα (ελα μωρε.εκεινη που επαιζε στο HITCH) ειχε κανει τον πατερα του παιδιου "κουκλα"

Μουαχαχαχαχα!

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To έχω δει το The Dark Hours (λογικά, εσύ πρέπει να μου το είχες ξαναπροτείνει) και όντως ήταν αρκετά καλό. Αν συνυπολογίσουμε δε ότι ήταν μια low-budget ταινία, ήταν ΠΟΛΥ καλό!

Όντως το φινάλε του Dead Silence ήταν όλα τα λεφτά. Αν και να σου πω την αλήθεια, ένα τρελό twist στο τέλος το περίμενα λόγω της "εμπλοκής" του δημιουργού του Saw στο όλο project. :p

Eγώ είδα το Ring Around The Rosie (βασικά ο λόγος που είδα την ταινία είναι επειδή πετύχαινα συνεχώς τη φωτογραφία της πρωταγωνίστριας στο internet και είχαν σπάσει τα νεύρα μου πού στο καλό την είχα ξαναδεί).

Πολύ μέτριο. Αλλά ΠΟΛΥ μέτριο. Δεν αξίζει ιδιαίτερα.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Στο sillent hill ολα τα λεφτα ηταν η συρηνα,

+1000

εγώ είχα φάει τρελό κόλλημα παλιά με ταινιούλες του στυλ Scream, Valentine's Day, Gossip. Τώρα τρελαίνομαι για ψυχολογικά και θρησκευτικά (πάαααρα πολυ, εξορκιστής κλπ). Μου είπαν ότι το Stay (Alive?) είναι καλό.

Πρόταση: δείτε το Zodiac πολύ καλό!

[sIGPIC][/sIGPIC]

+1000

εγώ είχα φάει τρελό κόλλημα παλιά με ταινιούλες του στυλ Scream, Valentine's Day, Gossip. Τώρα τρελαίνομαι για ψυχολογικά και θρησκευτικά (πάαααρα πολυ, εξορκιστής κλπ). Μου είπαν ότι το Stay (Alive?) είναι καλό.

Πρόταση: δείτε το Zodiac πολύ καλό!

Το Stay Alive, τσου! :p

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Το Stay Alive, τσου! :p

...αλλά το Stay (με Naomi Watts και Εwan McGregor) έχω ακούσει πως, ναι

...αλλά το Stay (με Naomi Watts και Εwan McGregor) έχω ακούσει πως, ναι

Από την άλλη έγω έχω ακούσει πως είναι πολύ μπερδεμένο... Αλλά δεν το έχω δει (πως μου ξέφυγε; )... Χμ...

Ναι και εγώ το ίδιο έχω ακούσει, αλλά επίσης άκουσα πως αν και μπερδεμένα είναι πολύ καλό... Ούτε εγώ το έχω δει όμως...

Ναι και εγώ το ίδιο έχω ακούσει, αλλά επίσης άκουσα πως αν και μπερδεμένα είναι πολύ καλό... Ούτε εγώ το έχω δει όμως...

Όοοταν βρω καιρό, θα το δω, εξ άλλου οι ηθοποιοί μου είναι συμπαθείς...

Ποιος είναι ο τίτλος της ταινίας τρόμου της οποίας το τρέιλερ έδειχνε κάποιους στρατιώτες οι οποίοι δέχονταν επίθεση από κάποιους άλλους των οποίων το σώμα είχε σαπίσει;

Ήταν η δεύτερη ομώνυμη ταινία και παιζόταν πρόσφατα στους κινηματογράφους. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει;

Καλούτσικο είναι ναι. Μπερδεμένο επίσης ναι. Θρίλερ δε θα το έλεγα.

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Ποιος είναι ο τίτλος της ταινίας τρόμου της οποίας το τρέιλερ έδειχνε κάποιους στρατιώτες οι οποίοι δέχονταν επίθεση από κάποιους άλλους των οποίων το σώμα είχε σαπίσει;

Ήταν η δεύτερη ομώνυμη ταινία και παιζόταν πρόσφατα στους κινηματογράφους. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει;

Εννοείς μήπως το 28 weeks later? :what:

Με πορώσατε και κάθησα να δω θριλερακια (ή ταινιες τρόμου δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ακόμη). Λοιπόν είδα και συνιστώ: ''Ξέρω τι κάνατε πέρσι το καλοκαίρι'' (καλό, αλλά στυλ Scream) και το Remake μιας ταινίας του 80-90 που λέγεται ''The Fog'' (και ουχί Frog :p)

Σόφι, περιμένω εντυπώσεις από Silent Hill.

Πείτε μου καμιά καλή ταινία, το θέλω :what: !!

[sIGPIC][/sIGPIC]

..... και το Remake μιας ταινίας του 80-90 που λέγεται ''The Fog'' .....

Το ριμέικ του έργου αυτό ήταν για πολλά βατόμουρα! Ξεφτιλίζει το original και απορώ πως ο John Carpenter επέτρεψε να το κάνουν αυτό!

Δες το original The Fog (1980) και θα καταλάβεις τι εννοώ!:happy:

Το ριμέικ του έργου αυτό ήταν για πολλά βατόμουρα! Ξεφτιλίζει το original και απορώ πως ο John Carpenter επέτρεψε να το κάνουν αυτό!

Δες το original The Fog (1980) και θα καταλάβεις τι εννοώ!:happy:

+1, αυτό θα έλεγα κι εγώ.

το πιστεύω. εγώ το πήρα από το βίντεο κλαμπ, για να καταλάβεις, επειδή θυμόμουν μερικές σκηνές από το original που είχα δει μικρός στη ΝΕΤ. Ηταν πολύ ατμοσφαιρικό. Που να το βρεις όμως το original??
[sIGPIC][/sIGPIC]

το πιστεύω. εγώ το πήρα από το βίντεο κλαμπ, για να καταλάβεις, επειδή θυμόμουν μερικές σκηνές από το original που είχα δει μικρός στη ΝΕΤ. Ηταν πολύ ατμοσφαιρικό. Που να το βρεις όμως το original??

Σε μεγάλα video club σίγουρα θα υπάρχει και το original...

Vacancy

Μια ταινια που αξιζει να την δειτε.

Εαν την ειχαν κανει λιγο πιο cruel/gore/splatter τοτε θα μιλαγαμε για αριστουργημα...(yeap!Ι'm a f@ckin' sicko:p )

Vacancy

Μια ταινια που αξιζει να την δειτε.

Εαν την ειχαν κανει λιγο πιο cruel/gore/splatter τοτε θα μιλαγαμε για αριστουργημα...(yeap!Ι'm a f@ckin' sicko:p )

Tα ίδια είπα και εγώ, εδώ

Και αν δεν το έχεις ήδη δει, ΤΡΕΧΑ να βρεις το Identity. Aν δεν το έχεις δει, θα σ' αρέσει πολύ σίγουρα! :happy:

το ''θα σου κόψω το κεφάλι'' δεν είναι θρίλερ, right? καφρο-κωμωδία νομίζω είναι...

ξέχασα να πω, το Blair Witch Project να δείτε (το 1 παιδιά, προς Θεού, το 2 είναι μεγάλη πατάτα).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tα ίδια είπα και εγώ, εδώ

Και αν δεν το έχεις ήδη δει, ΤΡΕΧΑ να βρεις το Identity. Aν δεν το έχεις δει, θα σ' αρέσει πολύ σίγουρα! :happy:

Eαν δεν βαριομουν απιστευτα φιλε dessert και αν δεν ειχαμε και 42-46 βαθμους στο Βari (μας γραψαν οι εφημεριδες!) τα ιδια ακριβως ειχα στο μυαλο μου να γραψω με αυτα που εγραψες εσυ στο ποστ σου.

Respect πραγματικα σε οσα εγραψες.Συμφωνω 100%

(καλα ρε συ...αυτη η Kate και φοβισμενη και νυσταγμενη και και και και....παντα κουκλαρα ειναι?:D Τι κακο με αυτη την κοπελα...Επαιξε πολυ καλα ομως και ειναι και ερωτας!!!!!:love: )

Τωρα "νοικιαζω" το identity για να το δω.:happy:

Πιστευω πως θα ειναι καλο.

The Hills Have Eyes 2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tzitzikos the cat.!.

ειδα το Black christmas:lol: :lol: :lol: :lol: :down: :down: :down: :down: :down:

Περιεκτικότατη κριτική (χωρίς πλάκα)...