operetor Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 εαν εχουν καποιο μεσον γινεται,αλλα για τι υψος μιλας αν ηταν 1,67 ε δε νομιζω να τους κοβουν.Επισης ξερω και το αλλο.Εχουν ενα οριο οσον αφορα την μυοπια στα ματια.Εγω που εχω πολυ πιο πανω απο το οριο μου ειπαν οτι αν παω ψευτικο χαρτι απο γιατρο δεν μπορουν να το καταλαβουν και ξερω ατομα απο μεσα που εχουν μυοπια πανω απο το οριο και με ψευτικα χαρτια και φακους επαφης δεν τους εχουν παρει χαμπαρι.Γενικως μπορεις να κανεις μαι*****ες για να μπεις.Οσο για την εγχειριση και ενας φιλος μου ειχε κανει στο γονατο αλλα δεν τον αφησαν οι ιδιοι οι γιατροι να παει στα αθληματα γιατι υπηρχε κινδυνος σοβαρου τραυματισμου και ετσι δεν πηγε αστυφυλακων to xarti poy 8a tous pas den isxi... gia na mpis stis sxoles aytes pernas apo eksetasis.. 1) athlimata 2)iatrikes 3)psixologikes opote.. stis iatrikes eksetasis 8a doun an exis i oxi miopia.. (i an foras fakous..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Mιας και εγω ειμαι ασ% σε ποια σχολη εισαι φιλε; Κομοτηνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Ελεος δεν γραφτηκε το μυνημα..Λοιπον αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι εαν το γονατο ΤΩΡΑ δεν σου προκαλει κανενα προβλημα , δεν θα κοπεις.Αυτο για την μυωπια , το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να πεις τους γιατρους να γραψουν αλλους βαθμους στο χαρτι ομως θα ρισκαρεις γιατι ΙΣΩΣ θα σε ξανα-εξετασουν στα υγειονομικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Ελεος δεν γραφτηκε το μυνημα..Λοιπον αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι εαν το γονατο ΤΩΡΑ δεν σου προκαλει κανενα προβλημα , δεν θα κοπεις.Αυτο για την μυωπια , το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να πεις τους γιατρους να γραψουν αλλους βαθμους στο χαρτι ομως θα ρισκαρεις γιατι ΙΣΩΣ θα σε ξανα-εξετασουν στα υγειονομικα. Οχι εντάξει απο μυωπία ειμαστε καλα... το ποδι θελει να δυναμώσει και μετα θα ειμαι power! Σε ευχαριστω! ;) τελικα εισαι μεσα στην σχολη τωρα εσυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Nαι ειμαι.Φετος περασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Nαι ειμαι.Φετος περασα. Αν εισαι Κομοτηνη τοτε την εχεις κανει Λαχειο... Αν εισαι ΚΟμοτηνη τοτε πρεπει να μιλησουμε μαζι στο msn φιλε μου. Εχω εκει 2 ΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ μου ... φιλους :p 1ο και 2ο ετος... αν θες να τα πουμε πες μου να σου στειλω pm με το mail mou :);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Καλή χρονιά σε όλους.Φέτος θέλω να δηλώσω στρατιωτική σχολή και συγκεκριμένα την τεχνικών υπαξιωματικών Αεροπορίας.Έχει περάσει κανείς εκεί?Τι αθλήματα θέλει να δώσεις?Έχω μυωπία και σκέφτομαι για laser.Θα με πάρουν αν περάσω?Είμαι από ΤΕΕ Αθλήματα:100μ,1000μ,άλμα σε μήκος και ύψος,σφαίρα. Ανώτατο όρια μυωπίας για ΣΤΥΑ 4,5 βαθμοί. Και αν δε κάνω λάθος ανώτατη ηλικία για να μπεις ΣΤΥΑ είναι 22 χρονών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Αθλήματα:100μ,1000μ,άλμα σε μήκος και ύψος,σφαίρα. Ανώτατο όρια μυωπίας για ΣΤΥΑ 4,5 βαθμοί. Και αν δε κάνω λάθος ανώτατη ηλικία για να μπεις ΣΤΥΑ είναι 22 χρονών. Από ηλικία δεν έχω πρόβλημα 18 είμαι.Από μυωπία έχω.Έχω 5.50 και στα δύο.Όπως κατάλαβες είμαι τυφλός:p.Με laser γίνεται να με πάρουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Από ηλικία δεν έχω πρόβλημα 18 είμαι.Από μυωπία έχω.Έχω 5.50 και στα δύο.Όπως κατάλαβες είμαι τυφλός:p.Με laser γίνεται να με πάρουν? Νομιζω πως ναι.Ενας γνωστος μου με laser την κατεβασε λιγο πιο κατω απο το οριο και μπηκε ΣΜΑ . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Mε το laser η μυωπια αφου ειναι και 5.50 θα φτασει σε μηδενικα η σχεδον μηδενικα επιπεδα δηλαδη δεν θα εχεις πια μυωπια..Πριν το κανεις ομως ψαξε καλα τις μεθοδους.Εγω επειδη το εψαξα δεν θα εκανα πχ την διαδεδομενη μεθοδο lasik για διαφορους λογους.Εαν δεις στο google θα καταλαβεις γιατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Από ηλικία δεν έχω πρόβλημα 18 είμαι.Από μυωπία έχω.Έχω 5.50 και στα δύο.Όπως κατάλαβες είμαι τυφλός:p.Με laser γίνεται να με πάρουν? Εγώ έχω 6.5:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Εγω πριν κανα χρονο ειχα 6.5 τωρα λογικα ανεβηκε:(:( Περα απο αυτο οσον αφορα την εγχειριση laser η θεια μου που ειναι οφθαλμιατρος μου ειπε οτι καλο θα ειναι να κανω σε ηλικια 25 χρονων και πανω για να εχει αποτελεσματα και γενικως ολοι οι οφθαλμιατροι αυτο προτεινουν για να ειναι επιτυχεις γιατι αν αποτυχει πρεπει να ξαναγινει και το κοστος αυτης της επεμβασης ειναι τεραστιο συν οτι μπορουν να δημιουργηθουν προβληματα στα ματια γιαυτο φιλε gavronikos προσεξε οσον αφορα το laser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Ναι και εγώ το σκέφτομαι γιατί και ο οφθαλμιατρος μου μου είπε οτι πρέπει να την κάνω σε ηλικία 21 με 22.Μάλλον δεν θα δηλώσω καθόλου στρατιωτικές σχολές.Είδωμεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irriducibili Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Προσέχτε με τα μάτια σας , έχω συγγενή οφθαλμίατρο και σε τέτοιες ηλικίες δεν αξίζει να διακινδυνέυεις. Παράθεση LAZIO IRRIDUCIBILI CURVA NORD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nash9 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 na rwthsw kati gia ta a8lhmata??katarxhn,an den exeis asxolh8ei pote me a8lhtismo exeis elpides gia tis e3etaseis?k pote einai kalo na arxiseis proetoimasia?:worry:kai kati allo...dhlwneis esy pou se voleuei na dwseis a8lhmata h se stelnoun opou na'nai??:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 na rwthsw kati gia ta a8lhmata??katarxhn,an den exeis asxolh8ei pote me a8lhtismo exeis elpides gia tis e3etaseis?k pote einai kalo na arxiseis proetoimasia?:worry: Αν δίνεις φέτος και δεν έχεις ξανασχοληθεί με αθλητισμό καλό είναι να αρχίσεις τώρα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 na rwthsw kati gia ta a8lhmata??katarxhn,an den exeis asxolh8ei pote me a8lhtismo exeis elpides gia tis e3etaseis?k pote einai kalo na arxiseis proetoimasia?:worry:kai kati allo...dhlwneis esy pou se voleuei na dwseis a8lhmata h se stelnoun opou na'nai??:O Κοίτα για τα αθλήματα πήγαινε σε ένα γήπεδο και δες σε τι επίπεδο είσαι και πράξε ανάλογα... Τώρα για τα αθλήματα δίνεις στον τόπο που βρίσκεται η πρώτη σχολή προτίμησής σου, δηλαδή αν δηλώσεις ΣΣΑΣ πρώτη δίνεις στην Θεσσαλονίκη και αντίστοιχα στις υπόλοιπες! Καλή επιτυχία! Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nash9 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 euxaristw poly:)!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 euxaristw poly:)!!! Τίποτα! Αρκεί να περάσεις εκεί που θες! Καλή επιτυχία! :luck: Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKATOULA Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΦΕΤΟΣ ΜΙΑ ΦΙΛΗ Μ ΜΠΗΚΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΥΨΟΣ 1,56 ΜΕΣΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ!!!!ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΤΕ ΤΟ ΥΨΟΣ!! ΑΝ ΟΧΙ ΦΕΤΟΣ Τ ΧΡΟΝΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΚΑΤΑΡΓΗΤΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Aυτό τώρα είναι αληθινή είδηση ή ράδιο - αρβύλα; :confused: Μήπως έχουμε και κάποια έγκυρη πηγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irriducibili Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Για στρατιωτικές σχολές , δημοσιεύτηκε σήμερα http://www.army.gr/daily_press/20080111/9.jpg Παράθεση LAZIO IRRIDUCIBILI CURVA NORD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Eντάξει αυτό ήταν γνωστό και από πριν, αλλά καλά έκανες και το έβαλες. Όμως αυτό που είδα για αστυνομία προκαλεί εντύπωση γενικά, οπότε αν βρείτε κάτι σίγουρο ΜΗΝ παραλείψετε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nash9 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Τίποτα! Αρκεί να περάσεις εκεί που θες! Καλή επιτυχία! :luck: makari..:worry::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 @ SKATOULA (:confused:) Καλώς ήλθες στο myphone. Μην γράφεις με κεφαλαία. Είναι σαν να φωνάζεις και δεν επιτρέπεται από τους Όρους Πρόσβασης & Χρήσης.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts