WeskerS Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Κοιτα στην αρχη δεν κανει να γινεται χρηση κινητων τηλεφωνων.Κρυφα οτι μπορει ας κανει..Βεβαια δεν προτεινω να παρει απο την πρωτη περιοδο μεσα το καλο κινητο του διοτι μπορει να ειναι κανας ελαφροχερις μεσα οσο παραξενο και εαν ακουγεται...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Στον ελεύθερο σου χρόνο μιλάς όση ώρα θέλεις στο κινητό ,κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης αν πιάσουν κανά τυχερό άντε και καμιά στέρηση εξόδου να φάει .PsP ,Gameboy κτλ αν μπορείς να τα κρύψεις στην βαλιτσα σου πάρε ,αν στα βρούνε θα στα πάρουν , στην πρώτη έξοδο θα δώσουν να τα αφήσεις έξω αλλα όπως είναι φυσικό θα τους γράψεις και θα τα ξαναβάλεις μέσα .Από ρούχα πάρε μόνο αν η σχολή είναι μακρια από το σπίτι σου και δεν μπορείς να πας εύκολα στη πρώτη έξοδο στην βασική δεν θα τα φορέσεις και πολύ Παρτε και κανα άσπρο σεντόνι για να γλυτώνεται το πρωινο στρωσιμο του κρεβατιου Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tempelxanas Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Παιδια και γω ειμαι λιγο μεγαλος(25) και εδωσα φετος με 10% και μπηκα. Εχω μερικες ερωτησεις αν ξερει κανεις να μου πει: εχω proficiency,ecdl,διπλωμα οδηγησης και διακρισεις ως σκοπευτης.Αυτα με απαλασσουν απο καποια μαθηματα? Δεν εχω τελειωσει την αλλη μου σχολη.Πρεπει οπωσδηποτε να διαγραφω? Εχω δικο μου πιστολι σκοποβολης.Μπορω να το παρω μεσα ή ειναι αδυνατον(δεν εννοω κρυφα!) Μπορουμε να βαζουμε το αμαξι μεστη σχολη ή απαγορευεται? Να πω στα παιδια που ρωτουν οτι,αποτι εχω μαθει απο φιλους,πρεπει οπωσδηποτε να παρουμε αρκετα εσωρουχα,ειδη υγειηνης(οδοντοβουρτσες ξυραφακια κλπ κλπ),καλτσες,μια τουλαχιστον αλλαξια πολιτικα,και ταλκ για τα ποδια(αρβυλες στην μεση βλεπετε!). Προσωπικα εχω αγορασει 2 στολες ακομα(τις μπλε που φοραμε μεσα) και ενα καλο ζευγαρι αρβυλες(οχι της μαπες του Ε.Σ.)και 5 μπλε μπλουζακια.Δεν ξερω αν θα με αφησουν να τα περασω αλλα ισως χρειαστουν(σου δινουν λιγες στολες και εισαι πλυνε βαλε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Τα πτυχια σου δεν σε απαλασουν ,για την αλλη σου σχολη αν θέλεις να είσαι νόμιμος πρέπει να διαγραφείς αλλιως κάνεις την πάπια 2 χρόνια και δεν πας στην σχολη ,βέβαια έχεις λιγο ανγχος μην σου κάνει καποιος καμιά προσφυγή . Για τα εσώρουχα 35-40 μέρες είναι περίπου αν δεν θες να πλένεις παίρνεις πολλά αν πλένεις παίρνεις λιγότερα υπολόγισε τις ανάγκες σου Για το πιστόλι αν θες να κάνεις προπόνηση το συζητάς με την διοίκηση της σχολής Το αυτοκίνητο το παρκάρεις ανάλογα με το πού έχει το πάρκινγκ η σχολή Για τις έξτρα στολές αν δεν σε αφήσουν στην αρχή θα τις περάσεις αργότερα που κολάς Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Παιδια και γω ειμαι λιγο μεγαλος(25) και εδωσα φετος με 10% και μπηκα. Εχω μερικες ερωτησεις αν ξερει κανεις να μου πει: εχω proficiency,ecdl,διπλωμα οδηγησης και διακρισεις ως σκοπευτης.Αυτα με απαλασσουν απο καποια μαθηματα? Δεν εχω τελειωσει την αλλη μου σχολη.Πρεπει οπωσδηποτε να διαγραφω? Εχω δικο μου πιστολι σκοποβολης.Μπορω να το παρω μεσα ή ειναι αδυνατον(δεν εννοω κρυφα!) Μπορουμε να βαζουμε το αμαξι μεστη σχολη ή απαγορευεται? Να πω στα παιδια που ρωτουν οτι,αποτι εχω μαθει απο φιλους,πρεπει οπωσδηποτε να παρουμε αρκετα εσωρουχα,ειδη υγειηνης(οδοντοβουρτσες ξυραφακια κλπ κλπ),καλτσες,μια τουλαχιστον αλλαξια πολιτικα,και ταλκ για τα ποδια(αρβυλες στην μεση βλεπετε!). Προσωπικα εχω αγορασει 2 στολες ακομα(τις μπλε που φοραμε μεσα) και ενα καλο ζευγαρι αρβυλες(οχι της μαπες του Ε.Σ.)και 5 μπλε μπλουζακια.Δεν ξερω αν θα με αφησουν να τα περασω αλλα ισως χρειαστουν(σου δινουν λιγες στολες και εισαι πλυνε βαλε). Καλά θα κάνεις να διαγραφτείς γιατί υπογράφεις υπευθυνη δήλωση ότι δεν είσαι γραμένος σε άλλη σχολή και δεν λέει να έχεις προβλήματα. Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tempelxanas Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Πιο πολυ θελω να περασω τις αρβυλες γιατι οι αλλες που δινουν ειναι αστο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsgar1 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 εαν ειναι σαν του στρατου καλες ειναι πολυ καλες βασικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tempelxanas Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Ti καλες μου λες.εχω για το κυνηγι.ζυγιζουν ενα τονο,και μεχρι να μαλακωσουν(τις βερνικωνεις συνεχεια) σου μαμανε τα ποδια.Πηρα κατι φοβερες παναλαφρες με κεβλαρ επενδυση,αεροσολα αδιαβροχες κλπ κλπ.καμια επαφη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsgar1 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 με κεβλαρ και λες οτι ειναι παναλαφρες?μηπως ειναι καλυτερα να σε σηκωσουν στους ωμους τους να τρεχουν για σενα? http://www.picport.gr/t/20070909/AS0pIQThtWc6eiU1syV8.JPG http://www.picport.gr/t/20070909/3OahU09KdA4XW7trzN6g.JPG τρια χρονια τις εχω και ζυγιζουν 1.2 κιλα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tempelxanas Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Sorry βλακεια ειπα.ανθρακονηματινη επενδυση σε μερικα σημεια για τις γρατζουνιες.Μπες στο σαιτ της 5.11 τις εχει. http://www.511tactical.com/ μιλαμε για μια απο τις τοπ εταιριες.εχει στολες με επενδυσεις κεβλαρ(ναι κεβλαρ καλα το λεω) στα γονατα,ριπστοπ κλπ κλπ.αντιπροσωπευεται στην Ελλαδα. An εισαι στελεχος και 8ες κατι εξισου καλο αλλα πιο φτηνο δες http://www.batesfootwear.com/ Το θεμα ειναι αλλο.Θα μπορεσω να τις περασω μεσα και να τις φοραω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsgar1 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 http://www.corcoranandmatterhorn.com/Category.asp?CategoryID=33 καλυτερη απο αυτην δεν θα βρεις... εχεις ενας φιλο matterhorn που τις πηρε 353 ευρω! μονο το wifi λειπει απο πανω της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tempelxanas Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Εριξα μια ματια καλες.παντως και οι 5.11 πολυ καλες.Και οι στολες.Κοιταξε τες να δεις!Εδω ειναι και ο καταλογος τους στα ελληνικα: http://www.511tactical.com/files/Catalogs/Spring2007/HellenicArms_Greece.pdf τελικα δεν μου λεει κανεις:Θα περασω τις μποτες ή στην λενε αν δεν φορας αυτες που σου δινουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Λοιπον η αστυφυλακων δεν ειναι ρε φιλε σχολειο.Δεν περνας απλα οτι θες.Εαν ηταν ετσι τοτε στο τελος ΤΙΠΟΤΑ δεν θα το εδιναν δωρεαν.Στην αρχη δεν προκειτε να περασεις τιποτα θα σου δωσουν αυτοι 2 ζευγαρια και τελος.Στο δευτερο ετος οταν πια γνωριστεις εκει κτλ ισως τα καταφερεις.Οσο αναφορα την στολη που πηρες ε παλι δεν επρεπε..Σου δινουν εκει στολη , και εαν θες πχ την μικρενεις εαν δεν σου κανει καλα στην πρωτη σου εξοδο.Βεβαια τις στολες που πηρες ΝΑΙ μπορεις να τις περασεις για εναν απλο λογο : δεν θα καταλαβει κανεις την διαφορα. Μην σκεφτεσαι ΚΑΝ να ΜΗΝ διαγραφεις απο την σχολη σου.Ετσι και σε ανακαλυψει πχ κανα παιδι που αναγκαστηκε να διαγραφει να εισαι σιγουρος οτι θα σε καταγγειλει και θα φυγεις απο την Αστυφυλακων δεχομενος ΚΑΙ ποινικες κυρωσεις για το οτι πχ εκανες ψευτικη δηλωση. Αρβυλες εχω και εγω κριμα που δεν μπορω να τις φερω..μαρκα magnum.Εσυ σε ποια σχολη θα πας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tempelxanas Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Δεν ξερω τι να σου πω.Προτιμουσα Καρδιτσα.ή Γρεβενα.Απλα θελω να ειμαι οντα στην Αθηνα.Οπως ειπα ειμαι 25 και εχω αρκετους φιλους κοπελα κλπ κλπ εκει.Κρητη παντως για οποιν θελει ψιλο-φοιτιτικη ζωη ειναι καλα.Εχω παει πολλες φορες και σας το λεω:θα περασεετε σουπερ. Εσυ γιατι δεν μπορεις να τις φερεις τις μαγκνουμ? Δεν ειναι οτι δεν προβλεπονται αρβυλες...τοσο κολλημενοι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tempelxanas Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Αλλωστε επρεπε να επιτρεπουν να αγοραζεις δικο σου (προβλεπομενο) εξοπλισμο.Θα γλιτωνανε πολλα λεφτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Φιλε δεν ειναι πραγματα αυτα δηλαδη να αγοραζεις δικο σου εξοπλισμο.Κανονικα επρεπε να δινουν ΑΡΙΣΤΟ εξοπλισμο στον καθεναν δωρεαν φυσικα.Οχι να ραβει ο καθε αστυνομικος δικη του στολη κτλ.. Εσυ γιατι δεν πας Κρητη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tempelxanas Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Εχω την ζωη μου στην αθηνα.Αλλωστε οσο ηταν να βγω κλπ κλπ το κανα.Δεν εχω ορεξη για ξεσαλωματα και για ξενυχτια.Θελω να ειμαι κοντα στο σπιτι μου.Εσυ προσπαθησες να φερεις τα αρβυλα σου και σου ειπα οχι?και δεν τους εκραξες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Δεν ειμαι δοκιμος , ακομα...Φετος περασα.Και δεν σου ειπε κανεις φιλε να ξεσαλωσεις.Εξαλου τι γνωρισες εσυ απο Ελλαδα ?Μονο Αθηνα και λιγο κρητη..Ελα λιγο και Βορεια στην Μακεδονια τι εχεις να χασεις αφου οταν τελειωσεις παλι αθηνα θα υπηρετησεις.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tempelxanas Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Που προτεινεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Εαν θες μικτη σχολη με γυναικες και αντρες και πολυ καλες εγκαταστασεις ειναι Κομοτηνη και Διδυμοτειχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Ωραίος, ο άλλος έχει την κοπέλα του στην Αθηνα και γενικά δε θέλει να είναι μακριά και του λες να πάει Διδυμοτειχο :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Δες τι γραφτηκε καταρχας..Του ειπα καλο θα ηταν να γνωρισει και την Βορεια Ελλαδα.Και με ρωτησε που προτεινεις λεω ε πανε καμια Κομοτηνη η Διδυμοτειχο γιατι ειναι οι καλυτερες σχολες οσο αναφορα τις εγκαταστασεις..Επισης , καλυτερα να εχει και γυναικες γιατι 2.5 χρονια εκει μονο με αντρες θα φυγει καλογερος.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Ευχαριστώ παιδιά! Καλή συνέχεια και σε σας. Johny-B είσαι αστυνομικός; WeskerS δεν έχω πτυχίο η/υ αλλά Υλικών πράγμα που σημαίνει οτι έχω στην ουσία γνώσεις φυσικοχημείας και λίγο μικροβιολογίας. Τώρα όσον αφορά τη σχολή ο αδελφός μου είναι ήδη δευτεροετής και όπως τον έχουν ενημερώσει πρέπει να παρουσιαστεί την 1η Οκτωβρίου και θα φύγει από κει κατά τις 10 Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει μάλλον ότι και εμείς κατά τα μέσα Οκτωβρίου θα παρουσιαστούμε. Nooop!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest percis Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Tempelxanas σε ποια σχολή ήσουν και γιατι θες αστυνομία;:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest percis Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 \ Μην σκεφτεσαι ΚΑΝ να ΜΗΝ διαγραφεις απο την σχολη σου.Ετσι και σε ανακαλυψει πχ κανα παιδι που αναγκαστηκε να διαγραφει να εισαι σιγουρος οτι θα σε καταγγειλει και θα φυγεις απο την Αστυφυλακων δεχομενος ΚΑΙ ποινικες κυρωσεις για το οτι πχ εκανες ψευτικη δηλωση. Αμφιβάλω πολύ με αυτά που λές. Σιγά μη σε διώξουν απο τι σχολή επειδή είσαι διπλοεγγεγραμμένος. Το πολύ να σου βάλουν επίπληξη και κανένα πρόστιμο και να αναγκαστείς να διαγραφείς απο την πρώτη σχολή. Δεν νομίζω να σε διαγράψουν για ένα τέτοιο λόγο. Δεν σκότωσες και άνθρωπο! Να σπουδάσεις θέλεις στη ζωή σου. Ο αδελφός μου πάντως όταν μπήκε στην αστυφυλάκων ήταν είδη εγγεγραμένος σε άλλη σχολή και αναγκάστηκε να διαγραφεί. Μετά όμως του λέγανε όλοι οι γνωστοί του και οι σχετικοί με το αντικείμενο: αστυνομικοί και στρατιωτικοί, ότι έκανε μεγάλη Μ@λ@κι@. Στρατιωτικός δε του είπε ότι η ποινή είναι άντε καμία στέρηση εξόδου. Τώρα στο στρατό να έχουν λιγότερο αυστηρή ποινή το κόβο κάπως. Και χαλάρωσε ρε Wesker που νομίζεις ότι πας; Στο FBI στη CIA; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts