Breton Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Πως σβηνονται φιλε μου? Προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Πως σβηνονται φιλε μου? Προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα. η συντομευση της επιφανειας εργασιας μαλλον ειναι αυτη του today plugin. αν ειναι ετσι πας start -settings-today και στο δευτερο tab ξετσεκαρεις το today plugin του τομτομ. για την συντομευση του start menou πας start-settings-menou και το ξετσεκαρεις και απο κει. ενναλακτικα με εναν filexplorer pas windows/start menou και διαγραφεις το αρχειο τομτομ με καταληξη lnk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Οκ θα το κοιταξω. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Παιδιά ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω το TomTom για PNA (Vector 390) και χάρτες; (και όποιες οδηγίες χρειάζονται είναι ευπρόσδεκτες!). Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sezar7 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 kai ego thelo gia dytikh eyroph ma einai tarastios se onko-http://www.tomtom.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gauss Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Γεια χαρά παιδιά. Θέλω να σας ρωτήσω αν είναι "φρόνιμο" να αγοράσω GPS από το εξωτερικό (που είναι φτηνότερο), και να του φορτώσω ελληνικούς χάρτες. Δεν ξέρω αν αυτό γίνεται, γιατί ακούω για "κλειδωμένα" GPS κτλ. Ψάχνω εδώ και καιρό online και δεν έχω βρει ένα site που να πουλά ελληνικούς χάρτες! Παράθεση Μερικά υπερβολικά απλά πράγματα γίνονται τόσο σημαντικά όταν τα χάνεις... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbardikos Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ DEST7 K TOY SYGIC DRIVE ΣΕ ΕΝΑ PN ΠΟΥ ΕΧΩ Κ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΔΥΤ.ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟ ΤΟΜ ΤΟΜ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ Κ ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ Κ ΧΑΡΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ-ΒΕΛΓΙΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ DEST7 K TOY SYGIC DRIVE ΣΕ ΕΝΑ PN ΠΟΥ ΕΧΩ Κ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΔΥΤ.ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟ ΤΟΜ ΤΟΜ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ Κ ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ Κ ΧΑΡΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ-ΒΕΛΓΙΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ DHLADH THA PAS SE ENA XENO KRATOS ME ENA ADOULEYTO PROGRAMMA??? KAI PROKEITAI NA KINHTHIS SE DYSKOLA MERH EKEI POU THA PAS H SE AXIOTHEATA ? KAI POIO PROGRAMMA DEN EXEI TOIULAXISTON!!!!!!!TH BASIKH YPODOMH MIAS XORAS????????? MERIKA EROTHMATA PARATHESA POU PREPEI NA SKEFTEIS.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xx13733 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 παιδιά μια έρώτηση και απο μένα πια version του tom tom είναι για palm και αν μπαίνει σε συσκευή palm tungsten t5 με palm os garnet v.5.4.8 έχω μπερδευτεί δεν είδα κάπου να το διευκρινίζει να πω ότι η συγκεκριμένει συσκευή δεν έχει gps αλλα με bluetooth gps ίσως γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 παιδιά μια έρώτηση και απο μένα πια version του tom tom είναι για palm και αν μπαίνει σε συσκευή palm tungsten t5 με palm os garnet v.5.4.8 έχω μπερδευτεί δεν είδα κάπου να το διευκρινίζει να πω ότι η συγκεκριμένει συσκευή δεν έχει gps αλλα με bluetooth gps ίσως γίνεται file einai pda kai me ena exoteriko dekth gps nomizo kanis th doulia sou an kai thaxeis kalodia mpolika... alla an to thes (to tom tom)gia ellada de tha sou xrhsimeysei poythena. h kalypsh einai 10% tou elladikou xorou. yparxoun tosa alla programata... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Καλησπερα μου εφεραν σημερα απο ιταλια ενα tomtom one . Μπορω να βγαλω απο μεσα το ιταλικο χαρτη και να περασω τον ελληνικο ? Και αν ναι που μπορω να βρω χαρτη και οδηγιες? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 apo oti exo diabasei file mou dystyxos o xarths ths ellados ontas yposynolo ths anatolikhs europhs,den se kalyptei oute stoixeiodos. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gordonas Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Το TomTom είναι άψογο για Ευρώπη. Ο συνδυασμός Destinator (Ελλάδα) - TomTom (Ευρώπη) είναι ο ιδανικός. Είναι πολύ εύκολο στην χρήση του (TomTom) και κανένα πρόβλημα δεν θα υπάρχει που θα το χρησιμοποιήσεις πρώτη φορά. Εμένα στην Γερμανία με πήγε στο γήπεδο της Bayern στο Μόναχο (Allianz Arena) όταν το χρειάστηκα, καθώς και σε εστιατόριο. Καμία σχέση με Destinator.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofoss Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Yparxoun kati frouta edw mesa pou karfonoun kai svinoun ta post kai pou den exoun idea pio einai paranomo kai pio nomimo kai tous blepeis se alla seite na katebazoun spasmena averta kai na to pezoun eidimones oi asxetoi ta lew gia autous pou 3eroun as foresoun pantelonia loipon Auth pou tha pirahtoun me to minima autoi tha einai kai auth pou to pezoun timoioi edw kai paranomoi allouuuu!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 guys, some help...εχω ενα τομ τομ one xl και εχει μεσα χαρτη εκδ. 7.161. μπορω να κατεβασω....απο καπου ελλαδα..νεα εκδοση ??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofoss Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 guys, some help...εχω ενα τομ τομ one xl και εχει μεσα χαρτη εκδ. 7.161. μπορω να κατεβασω....απο καπου ελλαδα..νεα εκδοση ??? Group: Members Posts: 17 Joined: 3/05/2006 kai sinexizw mipws to programm build einai to 7.161(8491) kai oxi i version tou xarth ????????? apo ta ligs grigora pou exw diavasei pernei kai thn seira 7 alla kai tous kainourgious tous 8 maps alla panta me epifila3h kai me ligh ellada dokimase thn 710 map version prwta mesa mono dokimase autous kanoun me 99 % Central_and_Eastern_Europe_805.1801 kai o Central_and_Eastern_Europe_810_1887 sad.gif As far as I know there are no maps of Greece for the ONE. If you have the Western Eeurope map you may try to see if Athens is availiable. Teleatlas maps for TomtomGo is sure that have Athens and few major roads of greece (parts of the new E-90 or Egnatia Odos). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0402757 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 νγηκε νεα version για ελλαδα 8,15 στο site tomtom την πουλανε κοντα στα 40 € νομίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 νγηκε νεα version για ελλαδα 8,15 στο site tomtom την πουλανε κοντα στα 40 € νομίζω...Εννοείς το χάρτη της δυτικής Ευρώπης που στοιχίζει 49,45 αγγλικές λίρες και είναι 944,5MB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Εννοείς το χάρτη της δυτικής Ευρώπης που στοιχίζει 49,45 αγγλικές λίρες και είναι 944,5MB? οχι εννοει χαρτη ελλαδας μονο. version 8.15 υπαρχει στο site του τομτομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofoss Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 kai sto diko mas to seite ton poulane dwrean ton xarth totom 7 815 3erw ti lew paizei me merika kolpakia kai sto 7:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Μετράφραση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mados Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Καλησπέρα! Μήπως ξέρετε ποια είναι η νεότερη έκδοση του TomTom για winm και από που μπορώ να τη βρω? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts