Jump to content

Gauss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Gauss

  1. Γεια χαρά. Ενδιαφερομαι κι εγώ για το Χ800, και από χθες διαβάζω ό,τι έχετε γράψει εδώ μέσα, με πολλή προσοχή. Το θέμα της εγγύησης είναι πράγματι πια πολύ σημαντικό, γι' αυτό θα ήθελα τη γνώμη σας (όχι μόνο για την εγγύηση). Το ερώτημά μου λοιπόν είναι το εξής: Να πάρω το Χ800 από τις ΗΠΑ, στην τιμή των 600 δολαρίων (από το expansys), δηλ. λιγότερο από 400 ευρώ, με αμφίβολη εγγύηση ή από κανένα Πλαίσιο, στα 600 ευρώ, όπου η εγγύηση θα είναι δεδομένη? Ευχαριστώ!
  2. Συνεχίστε την ΚΑΛΗ, ΧΡΗΣΙΜΗ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ δουλειά σας, και αφήστε τους λαλάκες να σκυλιάζουν επειδή οδηγούν 800ράκι ή καμιά σαραβάλα και δεν μπορούν να περάσουν το όριο ταχύτητας, οι βλαμμένοι, αρχιρουφιάνοι της αστυνομίας! Τους έχω βαρεθεί αυτούς τους -υποκριτές και- ψευτοϊδεολόγους ρε παιδιά! Έχω "φάει" φωτογραφία σε ΕΘΝΙΚΗ παρακαλώ, τεράστια ευθεία, που πήγαινα με 122 χλμ (σιγά την τρελή ταχύτητα), και μου είπαν μετά ότι το όριο ήταν 60! Φυσικά ήταν απευθείας δικαστήριο, αλλά άλλαξε ο νόμος και ΜΑΛΛΟΝ τη γλίτωσα, διότι άλλαξε κάποιος νόμος. Δεν ξέρω ακόμα. Αλλά πείτε μου, δεν είναι καραγκιόζηδες με τέτοια όρια? Και μετά υπάρχουν και βλαμμένοι που ισχυρίζονται να μην ξέρουμε πού είναι οι φωτ. μηχανες.
  3. Αν και δεν έχω χρειαστεί το service τους, όπως είπα παραπάνω, για μένα η T-mobile sucks! Δεν πιάνει ρε παιδί μου! Πάντως για τηλέφωνα στην Ελλάδα από 'δώ, την έχω καταβρεί με prepaid phone cards. Είναι εδώ στο Μαϊάμι μία, που λέγεται STI Miami, που κοστίζει 10 δολάρια (έχει και των 5), και μιλάω με Ελλάδα 20 ώρες από το κινητό μου. Αυτό το κάνω όταν είμαι έξω από το σπίτι. Γιατί όταν είμαι μέσα, παίρνω από το λάπτοπ μου, με τέλεια απόδοση. Έχω εγκαταστήσει το voipdiscount (το κατεβάζεις από το http://www.voipdiscount.com), και μου δίνει 5 ώρες δωρεάν την (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ) εβδομάδα. Για κινητά (στην Ελλάδα πάντα) πληρώνω 0,17 ευρώ. Για μηνύματα δεν έχω βρει κάτι φτηνό, γιατί δεν το έχω ψάξει, αφού το live τηλέφωνο, μου έρχεται απίστευτα φτηνό! ΥΓ Προγράμματα όπως το voipdiscount μπορείς να τα χρησ/σεις και από την Ελλάδα για το εξωτερικό, αλλά και για μέσα στην Ελλάδα.
  4. Επειδή είμαι Μαϊάμι εδώ και 3 χρόνια, μπορώ να σου πω ότι ο φίλος πιο πάνω έχει δίκιο: Στην Ελλάδα είμαστε πολύ μπροστά στις συσκευές. Όπως και στις συνδέσεις (reception). Όταν είχα πρωτοέρθει είχα metroPCS σύνδεση και μετά από ένα χρόνο μεταφέρθηκα στην T-mobile: Η μια χειρότερη από την άλλη! Αν δεν έφευγα σε μερικούς μήνες, θα άλλαζα πάλι εταιρεία. Φαντάσου ότι καμία από τις δυο δεν έπιανε καλά μέσα στο σπίτι (και μιλάμε για σπίτια χαρτοκούτια, από γυψοσανίδα!)! Τώρα που γράφω, είμαι στο laptop μου ξαπλωμένος, κι αν με πάρει κανείς τηλέφωνο, πρέπει να σηκωθώ και να πάω στην άκρη του δωματίου για να μην υπάρχουν διακοπές! Και το κινητό μου είναι μερικών μηνών, των 300 δολαρίων. Τι να πω... Ελλάδα και πάλι Ελλάδα guys... Σχετικά με το iphone, η τιμή του όπως ίσως είδες είναι (από) 400 δολάρια. Δεν ξέρω πόσο έχει στην Ελλάδα, αλλά πρέπει να έχεις υπ' όψιν σου ότι, τουλάχιστον εδώ στο Μαϊάμι, αλλά και οπουδήποτε στις ΗΠΑ νομίζω, είναι κλειδωμένο με την AT&T. Οπότε ή πρέπει να πάρεις ένα ξεκλείδωτο (που θα είναι πολύ πιο ακριβό) ή θα πρέπει να μπορείς να το σπάσεις εσύ.
  5. Γεια χαρά παιδιά. Θέλω να σας ρωτήσω αν είναι "φρόνιμο" να αγοράσω GPS από το εξωτερικό (που είναι φτηνότερο), και να του φορτώσω ελληνικούς χάρτες. Δεν ξέρω αν αυτό γίνεται, γιατί ακούω για "κλειδωμένα" GPS κτλ. Ψάχνω εδώ και καιρό online και δεν έχω βρει ένα site που να πουλά ελληνικούς χάρτες!
×
×
  • Create New...