Nagata Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Μια φορά εχω κάνει φορματ στο pc ως τώρα και το εχω 5 χρόνια. Αν ξέρεις τις ιστοσελίδες που μπαίνεις και τα προγράμματα που περνάς δεν υπάρχει θέμα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 desktop: ποτέ από τον Ιούνιο του 2003, δηλαδή 7+ χρόνια. Τώρα όμως μάλλον δεν θα τη γλυτώσω... κάτι δεν πάει καλά με τα USB και δεν επανέρχεται μόνο του. laptop: ποτέ από τον Σεπτέμβριο του 2005, δηλαδή 5 χρόνια. netbook: ε, καλά, ούτε να το ρώτάς, ούτε ένα χρόνο δεν έχω που το πήρα!!! :D Όλα με XP home από τη μάνα τους. Χωρίς περίεργη χρήση, παιχνίδια, downloads, περίεργα σαιτ, και με κάτι ληγμένα από χρόνια antivirus. Βασικά, άμα ήξερα να το κάνω μόνη μου θα έκανα κάθε χρόνο, υποθέτω, για να "φρεσκάρω" τη λειτουργία του μηχανήματος. Αλλά δεν ξέρω... :O Και έτσι αφού δεν έχω σοβαρά πρόβλήματα δεν θέλω να το ρισκάρω να κάνω κανένα λάθος (χαμένοι drivers). Και δεν θέλω και να πληρώσω χρήματα για να το κάνει κάποιος άλλος. Και δεν έχω και κανένα φίλο που να ξέρει να μου το κάνει τζάμπα :lol: θελεις να σε βοηθησω ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 :lol: λες να έρθεις για καφέ και μετά σουβλάκια και να κάνουμε μαζί το φορμάτ; :lol: Γιατί λιγότερο από 5ωρο δεν πιστεύω να κάνουμε, εννοώ και με την επανεγκατάσταση όλων των προγραμμάτων και των περιφεριακών... :rolleyes: Σε ευχαριστώ για την προσφορά, σε κάθε περίπτωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 :lol: λες να έρθεις για καφέ και μετά σουβλάκια και να κάνουμε μαζί το φορμάτ; :lol: Γιατί λιγότερο από 5ωρο δεν πιστεύω να κάνουμε, εννοώ και με την επανεγκατάσταση όλων των προγραμμάτων και των περιφεριακών... :rolleyes: Σε ευχαριστώ για την προσφορά, σε κάθε περίπτωση! το θεμα ειναι να βρεις ολους τους drivers απο τα εξαρτηματα σου πριν προβεις σε format Σε μια αναβαθμιση απο τα xp σε 7 δεν θα χασεις τα αρχεια σου αλλα για ενα καθαρο install θα σου προτεινα να εχεις ιδη απο πριν 2 disk partition ενα C και ενα D να αποθηκευεις τα αρχεια σου στον D και στον C να εχεις τα εγκατεστημενα προγραμματα , παιχνιδια και ολες τις εφαρμογες,δηλαδη αρχεια που ειται μπορει να σου κανουν κακο με καποιο ιο για παραδειγμα ενα format επηρεαζει μονο το partition που εχεις τα windows(συνηθως ειναι ο C) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Format? Που ζουμε στο 1999? :p Ουτε στους υπολογιστες της δουλειας. Μονο οταν υπαρχει πολυ σοβαρο προβλημα στο δισκο και δεν μπορω να βρω τη λυση με διαφορα αλλα προγραμματα και αλλαγη λειτουργικου περιβαλλοντος. Βεβαια τα προσωπικα μου μηχανηματα (desktop, laptops) περνανε καθημερινο ελεγχο ετσι σε δουλεια να βρισκομαστε. To pc αντεχει χωρις format, αμα το προσεχουμε!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21aek Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Πλέον έχω ξεχάσει τι είναι φορμάτ.Από τότε που ξεφορτώθηκα τα XP και δουλεύω περισσότερο με freeware προγράμματα,φορμάτ κάνω μια στα 2 χρόνια για να ξαναστήσω το pc από την αρχή όταν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsas Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Σε λιγοτερο απο ενα μηνα θα περασουν 6 ολοκληρα χρονια χωρις να το κανω format(desktop),αλλα ηρ8ε η ωρα να το κανω.Δεν λειτουργει το usb και η μοναδα του dvd,μονο για ιντερνετ ειναι αλλλα κολαει αρκετα Παράθεση Τιποτα δεν εχει αλλαξει και τιποτα δεν ειναι το ιδιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redvirus7 Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Πιστεύω οτι αν το χρησιμοποιεί κάποιος συχνά και είναι εργαλείο δουλειάς, κάθε 3 μήνες με ενα ghost δεν νομίζω να του πάρει πολύ ώρα. Εγώ αυτό κάνω, αν και εχει περάσει αρκετός καιρός γιατι τρέχω σαν τον παλαβό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Προσωπικά μια φορά το μήνα-δίμηνο κάνω system restore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themaras7 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 εγώ παιδιά δεν δέχομαι να κάνω έτσι εύκολα φορμάτ!ακόμα και όταν είχε κολλήσει trojan βρήκα και το καθάρισα!μια φορά μόνο έκανα γιατί δεν άντεχα άλλο τα svistaaa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Παλιά έκανα φορμάτ κάθε 8 με 10 μήνες. Τώρα απλά προσέχω τι εγκαθιστώ, έχω και καλό antivirus και το αποφεύγω. Πάντως μια φορά κάθε 2 χρονάκια χρειάζεται νομίζω. Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 ειμαι στα 2 χρονια πλεον χωρις φορματ στο ντεσκτοπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 πριν λιγο καιρο του εκανα φορματ μετα απο 2+ χρονακια... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Λοιπόν το Laptop, το οποίο το φροντίζω προσεκτικά με συχνή συντήρηση όπως έχουν αναφέρει κι άλλοι συνάδερφοι, το κράτησα σχεδόν τρία χρόνια. . . Έχω όμως κι έναν επιτραπέζιο που μου βγάζει το λάδι. Κανονικά κάθε δίμηνο βγάζει κάτι και χρειάζεται φορμάτ, άλλα έχει τύχει μέσα σε μια βδομάδα, να το φορμάρω και πέντε φορές. . . Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Acronis True Image και τέλος τα format. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Εμένα πρώτη φορά κράτησε τόσο καιρο! 1 χρόνο! Δεν ξέρω αν έγινε αυτό χάρη στα τέλεια Win7 η στη συντήρηση, αλλα θα χρειαστεί να κάνω format σύντομα χαχα. Θα κάνω τεράστια αλλαγή hardware οποτε είναι αναπόφευκτο! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilektronic Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Απο τότε που τον αγόρασα , Δεκ 2007, κι έχω κάνει ενδιάμεσως 3 major system upgrades (MacOS 10.4 - 10.5 - 10.6) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisddd Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Κάνοντας σχετικά συχνά backup και restore αν χρειαστεί αποφεύγω τα formats τα οποία παρά το ότι είναι καθαρή λύση, απαιτεί μετά πολύ δουλεία (ξαναστήσιμο κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrobilos Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα τότε κάνω format...Σχεδόν 3 μήνες είναι το χρονικό διαστημα μεταξύ δυο format... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Κάθε 12 μήνες περίπου κάνω φορμάτ στον υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Απο τοτε που εβαλα Windows 7 δεν χρειαστηκε να κανω format εδω και 1,5 χρονο περιπου.Παλιοτερα με Vista ή με ΧΡ εκανα περιπου μια φορα ανα 4-5 μηνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Eσπασα το ρεκορ μου... 3 χρονια χωρις φορματ! Απο τοτε δλδ που αγορασα τον Mac μου και εφυγα απο τα Windows!:) Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 κανω σχεδον καθε χρονο εκτος αν το γεμισω και θελει επιγοντος ενα κανω οποτε πρεπει Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Ποτέ...Τι είναι το φορμάτ? Desktop Win_XP_Pro - 3 χρόνια Laptop Win_Xp_Pro - 4 χρόνια. Laptop_Linux_redHat - ΠΟΤΕ. Laptop Win7_Home64 - το έχω μόνο 9 μήνες. Δε μπορώ να καταλάβω τη μανία με το φορμάτ. Δε βαριέστε να ξανακάνετε install όλες τις εφαρμογές? :worry: Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 (edited) Διαβάζω εδώ κάτι 2μηνα και τρίμηνα... Έναν υπολογιστή που είχα για παρουσιάσεις στη δουλειά μου, είχα να τον κάνω RESTART 6 μήνες και βάλε (έτρεχε freebsd). Φορμάτ δεν έγινε ποτέ στα 3 χρόνια που δούλεψε, μέχρι που κάηκε η μητρική. Άλλον υπολογιστή που είχα στη δουλειά (windows), από το 1998 που τον είχα, τον έκανα αναβάθμιση χωρίς φορμάτ το 2002 στα xp και μέχρι πέρσι που αντικαταστάθηκε δεν γνώρισε το φορμάτ, 12 χρόνια δηλαδή. Το λαπτοπάκι στο οποίο έκανα και όλους τους πειραματισμούς μου, το έκανα αρκετές φορές φορμάτ αλλά σε ακανόνιστα χρονικά διαστήματα... δε μπορώ να καθορίσω κάποιο μέσο όρο καθώς μπορεί να έμενε σταθερό για κανένα χρόνο και να έτρωγε 2-3 φορμάτ στην ίδια εβδομάδα μετά με πειραματισμούς λειτουργικών και αυτό μόνο γιατί ήθελα να πειραματιστώ και όχι γιατί χρειαζόταν... Τι τα κάνετε τα μηχανήματατα και τα φορμάρετε κάθε 3 και λίγο, δε μπορώ να καταλάβω... Για εσάς που κάνετε συχνά φορμάτ πάντως και έχετε πρόβλημα με τους drivers, βρείτε και κατεβάστε το double driver. Δεν κάνει εγκατάσταση και επαναφέρει τα πάντα και κατ'επιλογή. Edited March 14, 2011 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts